172102
  • TS Zolly
    #8819 hozzászólása pont tőle egy picit nevetséges. :DDDD
  • wardogzombie
    ez mán nem az igazi.
  • gbc csabika
    Nem támadólag, de itt úgysem lesz igazad, vedd már észre, fölösleges fárasztanod magad a gépeléssel...
  • Beers
    A bf2-től is seggre voltunk esve (amíg ki nem adták)!
  • Admiral Chris
    uhh gyerekek!! szerintem megvan, hogy mivel fogunk mi játszani :)
  • joebacsi
    ez a bbchris lenni ultragyökér...

OTT NE KOMMENTÁLJÁTOK!
  • Admiral Chris
    running már megint lámi vagy! Az előzőt nem törölték ki! Azt a petíciót elfogadták, és gondolom megcsinálják a laddert, amint lesz elég ismeretük a dconról.
  • trogerzsiger
    csináltam, csak azt írja hogy cdkey is not valid. most ujratelepítem egy generát kulccsal.
  • haxoror
    Ne a readme-ben lévő kulcsot írd be telepítésnél mert az szinte biztos hogy banon van már, kulcsgenerátorral csinálj magadnak egy sajátot.
  • trogerzsiger
    Először mennék játszani.
  • haxoror
    Generálj új cd kulcsot mert amit installkor használtál már valószínűleg banolva volt.

Mert remélem nem te banoltattad magad [optimista szmájli]
  • haxoror
    ÓMÁJGÁD!!
  • uHs Gerzson
  • joebacsi
    :D
    és tényleg
  • joebacsi
    nemtom, attól, hogy hülyeségeket írkál (bár nemtom, énis lusta voltam olvasgatni, oly nagyon meg nem is érdekel :)) így szombat napközbe, ilyen jó idő mellett, és mindezt kisregény formában, még nem kell törölgetni :)

(sry, antiköcsög napom van :))
  • Platypus16
    Na a sok agyamputált...:)
  • joebacsi
    nyugi, ez a totyik nélküled is a top10 első felében tanyázik általában :)
  • Kovács legény
    kivagy tiltva szerverről ,gondolom nem véletlenül
  • Kovács legény
    kibaszott unalmas vagy...
  • trogerzsiger
    Hellosztok!

Mikor csatlakoznék az antik serverre mindig kiíírja hogy you banned from this server vagy ilyesmit. a faqban láttma hogy be kell rakni két fájlt a pb mappába de az sem segített. vistán probáltam, de xpén sem ment. Pb frissítve.
  • GameOverrr
    Lehet, hogy én pro gémer vagyok, Te viszont még nagyobb király vagy. Legalábbis a betűk számokkal történő helyettesítése már nagyon megy.
  • Boxer HUN
    ...maximum, ha foltos banánt ad!
  • Matt89
    Nem semmi vagy b+, igazi pr0 gamerRunningbácsinak nem szólunk vissza!nub
  • GameOverrr
    Még mielőtt ezt ("kitakarítom innen megint") megtennéd, azért hagy hozzam fel példaként azt a nem is olyan régen általam belinkelt oldalt, ahol egy külföldi fórumon szidták a magyarokat, mondván, hogy aki magyar az már alapból csak szar játékos lehet. Szerintem rengeteg embernek lett volna hozzászólnivalója, sokakban formált volna véleményt a mondandója, függetlenül attól, hogy nyilvánvaló baromságokat írt, ezért az admin erre hivatkozva bezárta a topicot, pedig olyan jól esett volna válaszolni neki.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy lehet, hogy én is hülyeséget irogatok, de azzal sokakban formálok véleményt. Az én hozzászólásaim rendszerint sok más fórumozó véleményét vonja maga után. Csak rá kell pillantani a Népszerű témák listájára. Szóval ha megkérhetlek, csak érzéssel azzal a takarítással. Köszönöm!
  • JCSR Chris
    nem értem a problémádat:D (amúgy csak felnéztem, hogy mi a helyzet, mert unatkoztam:)
  • Boxer HUN
    Uhhh. Az egy kicsit nehéz olvasmány egy olyan műveletlen bunkónak, mint amilyen én vagyok...
  • TS Zolly
    Olvass Háború és békét, hamar hozzászoksz utánna.
  • TS Zolly
    unom. Tedd a dógód makika!
  • Boxer HUN
    Én meg nem értek GameOver-ül...
  • koschwarz
  • koschwarz
    valaki olvassa fel léccives mer ennyit nem tok eccerre olvasni, csak nagyon dadogva, és mire a mondat végére érek, elfelejtem az elejét
  • GameOverrr
    "látom gémóver még mindig a demó bűvöletében élve verbális fosási kényszerétől elragadtatva idegeli a jónépet"

B+ ez a mondat ez nem semmi!

"na ezek azok a tankosgecik, akiket szívből gyűlölök, és miattuk infantrizom szívesebben: lófaszt se csinál, csak répel 1000-rel."

Tényleg szar dolog, ha valaki úgy használ egy járművet, ahogyan azt kell. Ha arra használják, amire alkalmas. A spawncamp ugyanis csupán a tank megfelelő használata. Ezt már tőlem sokkal jobb játékosok is megmondták.

Én is utálom, ha összefutok egy olyan repülőgép pilótával, aki arra és úgy használja a repcsit, amire azt használni kell(magyarán ahányszor csak felszállok, annyiszor dönget bele a földbe).

Szóval ebben egyet értünk: valóban szar, ha valaki arra használ egy járművet, amire alkalmas, amire hatékonyan lehet azt használni.
  • GameOverrr
    Ad 1) Nem mondod komolyan, hogy a stat alapján ítéled meg az embereket? Jó, aláírom, sokszor valós képet mutat a stat a játékos skilljéről, de sokszor meg hibás képet is. Számtalanszor találkoztam már olyan játékosokkal a szervereken, akik hülyét csináltak belőlem, aztán mondom már csak kíváncsiságból megnézem a statját: Abból meg az jött le, hogy nem nekem kellett volna az egész körön keresztül a spawnképernyőt bámulnom...
    (Bár ez esetben kétségkívül nem az általad belinkelt stat tulajdonosa a világ legnagyobb spílere.)

Ad 2) Valószínűleg nem lett volna képes aranyat érő teljesítményre, ha én nem tisztítom előtte az utat(mint ahogy én sem lettem volna képes ilyen kaszálásra, ha ő nem játszik úgy, ahogy), vagy ha nem játszik még magánál is gyengébb játékosok ellen.

Ad 3) Ez a játék olyan , mint a foci. Mindenki úgy játszik, ahogy az ellenfél hagyja. Ott volt pl. a 2006-os VB-n az argentin válogatott: a szerbeknek rúgtak egy hatost, Mexikó ellen már csak 2-1 lett(hosszabbítás után), míg a németek elleni meccset követően meg mehettek haza.

Vagyis kurvára nem mindegy, ki ellen játszik az ember. A gyengébbek ellen nekem is jobban megy, míg a skillesebbek ellen rosszabbul. De ha megnézed a statomat abból is látszik, hogy ÁTLAGBAN csak 16 embert lövök le tankkal, mire kikapnak, vagyis ahhoz hogy a 27-ből 16 legyen az is kell, hogy néha összejöjjön egy-két szarabb stat is(természetesen a jobb játékosok ellen).

Ad 4)Fujiryu azt írta, hogy a többi pályán valszeg nem megy annyira, amivel nem feltétlenül értettem egyet. És ezt legkönnyebben úgy tudtam bizonyítani, hogy benyomtam egy-két jobban sikerült körön készült képet. 15/20-as K/D-kkel nehéz lett volna rácáfolni Fujiryu feltételezésére.
  • Boxer HUN
    Szerintem meg már most verd ki a buksidból. Ti ketten tuti, hogy nem lesztek "ütős kis páros"!!! Tudod benne megvan az, ami belőled hiányzik és nem is lesz.
  • GameOverrr
    Reggelt!

Azért várd ki a végét! Erősen gondolkozom rajta ugyanis, hogy jó lenne valakivel együtt tankozni, aki ráadásul nem is szarral pirít. És én speciel rád is gondoltam, bár a játékstílusunkat lehet, hogy kicsit csiszolni kellene egymáshoz(), de azért szerintem ütős kis párost alkotnánk.
  • HTS s3rg1nh00
    úgy néz ki,nem marad teljesen ellenfél nélkül a Bad Company...psssszt
  • HTS s3rg1nh00
    a házban nem tartunk macskát
    mellesleg,ma felkeltem,örömmel konstatáltam h.megint faszt se tudok csinálni itthon,aztán véletlen ránéztem a modemre és lőn világosság...se zokni se szag nem volt a képben(falhozcsapás pláne nem)
  • Boxer HUN
    ...és, hogy oroszlánszag (csak attól dögölhetett neki ki) mentes környezetbe lett áthelyezve.
  • n003
    jah lehet akkor hogy sokat segített hogy nem 200fokos a modem hanem csak 40?!
  • jappy