172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A kopter felszallasat segited a zaszlokkal? -
Inkább a kiskegyed vagy a bravo fórumba kellett volna ezt linkelni ha dícséreteket szeretnél hallani az izmos(kackac) testedet illetően
-
nah és? Schrank is okosabbnak hiszi magát, aztán látod ...
-
n003 #116447 hééjj KaTiCa :))) mink is megvertük a POW-t veletek is gyökerek voltak?? bakker a szerverükön autoballance on - mi kérjük hogy kapcsolják ki erre jöttek a sáddafakkáp meg társaik :( .. minegy kaptak vagy 6száz tiketet a nullájuk mellé :D -
én valahogy nem úgy látom, mikor tükörbe nézek -
ha most arra célzol hogy azokon a képeken látszik mind a 65 bordád ...
-
nem a születési dátumra...az életkorra
-
Landor #116443 próbáltad már lejátszani a videót 3*os sebességgel? -
a legelső képkockából talán látszik, miért -
Na, azért 65 kilónál több vagyok...
-
akkoe most már világossá vált sokunk számára hogy a nick-ed ben szereplő szám nem a születési dátumra hanem a súlycsoportra utal
-
Off:
Nédda!:D
ON -
" 2. Koldulás (begging)
Minden online játékban találkoztam már ezzel a számomra idegesítő dologgal, a koldulással. Ezek általában olyan kezdő játékosok, akik nem akarnak megszenvedni az indulás nehézségeivel és magasabb szintű játékosoktól próbálnak kunyerálni pénzt, illetve felszerelési tárgyakat.
A koldulók között vannak normálisak, de vannak olyanok is, akik nem hagynak békén és folyamatosan zaklatnak. Őket is vagy ignoráli kell, vagy ha nagyon idegesítővé válnak, akkor nyugodtan lehet őket jelenteni.
Szerintem egy RPG-ben pont az a szép, hogy nulláról építed fel a karatered, ezért én nem szoktam tolerálni a koldulást, csak ha valaki nagyon alaposan meg tudja indokolni, hogy miért van égetően szüksége erre a fajta segítségre. Egyébként mindenki saját maga dönti el, hogy ad-e pénzt, vagy nem.
Akár te is koldulhatsz, ilyenkor viszont próbálj meg nem tolakodó és udvarias lenni. Arra viszont számíts, hogy a nevedet megjegyzik, mint koldust."
EZEK ÁLLATOK
-
nekem még az admiralchris-ről is a bbkrisz jut az eszembe
-
Így már csak ismerős neki! -
TS Zolly #116435 BB Krisz ha igy jobban ismerős a neve. -
mivel mod,kell hozzá a bf2...meg maga a mod ugye... -
cicamisa #116433 Sziasztok!
A Battlefield 2: Eve of Destruction 2 önmagában is futtatható, vagy fel kell tenni még még valamit, hogy elinduljon? -
Kérdezd Fuji-t neki van ,vagy 40!:) Tuti csukott szemmel is megy neki a reggelés!:D -
SF ADAMO #116431 Szasztok! Tud valaki vmit arról, hogy mostanában nem lehet új BF2 accountot csinálni? Panaszkodtak rá és megpróbáltam nekem sem hyott újjat, azt írja hogy "invalid uniquenick" pedig minden létező bizbaszt próbáltam benne 

-
Egyébként te ki a véres f... vagy??? Különösebben egyébként nem érdekel, húzzál innen a picsába. -
"ócó,nem dága;)"
-
- Akinek a párja nem jelenik meg, akkor a jelenlévõ fél viszi a meccset 1-0-val. Ha egyik pár sem jelenik meg, vagy le se szervezték meccsüket, akkor sorsolás útján beírom az egyik játékost.
Részletek az 1v1 Nagytáblázatban az 1v1 Bajnokság menüpont alatt.
Felsõ ágas 7. párharcok:
1. -
Alsó ágas 8. párharcok május 5.-ig:
1. JCSR_ODIN vs =HUN=-Kami
2. GBC_Csabika vs JCSR_Wolfguy -
jaja, majd próbálom;
más: poe2-ben, ranked szerveren sem ad pontot? (dcon-on úgy tűnt, osztja)
(nem vagyok egy stat megszállott, csak kissé megbecsültebb rangra gyűjtök
)
-
nemkő ranked ,csak mennyen máááááá -
kicsit connect-lost-os, kicsit high-pinges, de a mienk...
-
jaja, előbb már működött tutin, aztán írta Dragonos gyerek, hogy átlövi Ranked módba és amikor ez megtörtént rögtön elszállt megint 
Kitartás
-
hátőő, kissé szeszélyes még a szerver
-
-
...mi ez? "Meghívás, egy gyilkos vacsorára"?
-
nah mégis jó lett, aki akar jcsr-est lőni gyűjjön
-
mégse jöjjön senki, gebaszol a szerver
-
Landor #116418 most miért? a spanyolokat speciel elpicsáztuk
-
S ODIN mondá szeresd felebarátaid és jer lőni őket magyar honba EA HU szerverre.
Ámen
-
Mennyiért vesztegeted az üveg egérpadod?:) -
vagy hogy inkább miért nem tudják?...
-
...miért hiszik egyesek azt, hogy MI, Magyarok sz@rtuk a Spanyol viaszt is...
-

-
"A Svédek és a Portugálok ellen kellett volna ekkora nagy mellénnyel lenni ."
Hagyjuk már ezt a kurva életbe! Köszi hogy előkerültél és csatlakoztál azokhoz a gyökerekhez akik ezt vágják állandón az NT fejéhez. Ha akkora kurva nagy playerek vagytok akkor miért nem éltetek nagyobb közösségi életett és miért nem csatlakoztatok az NT-hez. Nektek biztos jobban ment volna a világ élvonalához tartozó csapat ellen. -
és ennek mi köze van a 7th-hoz?
mondj egy játékot amihez nincs csit ,amugy amit felsoroltál azok nem feltétlenül azok...