172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
tenk lyú... -
Asszem erre gondoltál...
-
Boxi a tegnapi képem megvan? 
(érdeklődőkek:lámi csapat ellen wake-eztünk...én hülye lespawnoltam sniperrel,befeküdtem az út közepére egy bokorba,az ellen csak jött...egymás után hármat késeltem le
)
-
...mondtam én neked, hogy nem lesz jó... mondtam én... 
mellesleg jegyzem meg, hogy még átülni sem tudtam a heliben... nem akartál kipusztulni belőle annak ellenére, hogy már rég a hibaüzit olvastad fel nekem...
-
Ez teljesen valos, nalam torten par napja. Most atallitottam a lapozofajlt hogy a win kezelje, hatha jobb lesz...
Azon csodalkztam hogy lehet ilyen "vicces" hibauzenetet kiirni -
Ez valós hibaüzenet, vagy shoppolt?
Ha valós, akkor elsőnek lefuttathatnál egy memtestet ( www.memtest.org ). Illetve elég swapfile van beállítva az XP-nek (és fix méret, vagy változó)? -
Anyak napjara szeretettel...mi a szar lehet ez?? 
-
esetleg még a PoE -
Axl Rose #116877 Sztm sokan játszanak az alappal.
Pl. én is azzal nyomom, bár néha rámjön a Dconoz6nék
-
Hétfőn MÁJUS 7-én funolás a Horda szerveren 20:15-kor. Autókázás, tankozás, helizés tömegesen. Mindenki jöhet aki rendelkezik DCONNAL és a TÉRKÉPPEL. Szerver jelszót nálam lehet kérni. HUNTS-re mindenkit várunk.
AZ AL ALAMEIN FUN TÉRKÉP MÓDOSULT 0.2-ES VERZIÓRA, TÖLTSÉTEK LE ÚJRA:
http://huncup.clanwar.hu/el_alamein_fun1.rar
RACE AT KARKAND 0.1, LETÖLTHETŐ INNEN:
http://huncup.clanwar.hu/karkand_racing_01.rar
Telepítése: program files/bf2/mods/DCON/levels könyvtárában kell elhelyezni hogy a térkép neve alatt máris az info könyvtár és a két zip fájl legyen.
Tervezett versenyek:
- Homokfutóval meghatározott zászlóérintés, majd visszatérés a főbázisra.
- Homokfutóval zászlószerzés. (Aki legelőbb szerzi meg a zászlót az nyer.)
- Két csapattal zászlórablás homokfutóval.
- Két csapattal zászlórablás tankkal.
- Két csapattal zászlórablás helikopterral. -
2007.05.05. Running:
- Akinek a párja nem jelenik meg, akkor a jelenlévő fél viszi a meccset 1-0-val. Ha egyik pár sem jelenik meg, vagy le se szervezték meccsüket, akkor sorsolás útján beírom az egyik játékost.
Részletek az 1v1 Nagytáblázatban az 1v1 Bajnokság menüpont alatt.
Felső ágas 7. párharcok:
1. -
Alsó ágas 9. párharcok május 9.-ig:
1. JCSR_ODIN vs HEG_atwe
2. GBC_Csabika vs HEG_Matt -
Mockingbird #116874 Hi. Vettem egy bf2-t 4000Ft-ért. Most töltöm a patchet. Végre itthon is tudok játszani majd vele. Amúgy játszotok még az alapjátékkal, vagy csak moddal? -
haxoror #116873 Vannak erősebb meg gyengébb szerverek, ha túl gyakran és gyorsan halsz akkor keress egy gyengébb szervert amíg bele nem jössz a játékba
-
azt hittem te 0-99 vagy,de úgy néz ki tévedtem
-
vigyázzá meee ha nagyon akarom még beleférhetsz a korhatárba
-
kárikittyom -
alap :) -
a fiatalabb fiuk a gyengei
-
Hat te hulye vagy. :D -
Ijesztően barátságos vagy, csak nem ettél vmi rosszat? -
Hát nem tom, sztem elég sokan mennek mást játszani lassacskán, quake wars meg fuel of war meg ilyesmik. -
ha nem vagy az a fajta cod-os láma aki gránáttal akar kinyírni egy páncélost és snájperrel egy helikoptert akkor ugyan annyi sanszod van mint bárkinek hiába vagy nagy más fps-ekben itt bármikor bebaszhat egy bomba vagy rakéta azt annyi úgy hogy nincs akkora különbség a régi játékosok javára mint más járműt nélkülöző fps-ekben
-
Nem fognak lehervasztani, ha előbb találod meg a "suicide"-gombot, mint ők téged. :)
Természetes érdemes belevágni, mert mindig vannak új játékosok és az itteni kemperek is elég lámák. :D
-
ez csak tőled függ ,de érdemes én azt mondom -
Madmano #116861 Sziasztok.Egy prózai kérdés:érdemes még újoncként belevágni ebbe a játékba?Ahogy olvasom itt,azon emberek nagy része,akik nyomják,már rutinos,öreg róka.Szval ha ujoncként felmegyek egy szerverre,lehet hamar lehervasztják a lelkesedésem..... -
ááá:D -
elképzelem úgy játszana egy ilyennel két férfi mint ha csocsóznának
-
eljönnek még azok az idők amikor ilyen "házikedvenceket" fognak tenyészteni a genetikusok
-
-
Ennyire nem lehet sima, csak ha még erősn büntethető...mármint a megrontó pl: Joe
-
nem ondd hogy elcsrélnél egy kopasz barackot két mandarinra
-
Es a felso fele hol van? -
hmm, igazán nem bántásként, de nagy okosság ám opencup közben magyar kupát szervezni :) -

-
extrasima
-
nnna most megyek azt jól megmondalak 
-
SINbacsi #116850 Hali Mindenki!
Magyar Infantry Kupát szervezünk, várjuk minden új és régi klán jelentkezését! A verseny helyezettjei előreláthatólag díjakban részesülnek (szponzorálás ténye még kérdéses).
Szabályok:
- Tiszta klánok jöhetnek csak, vegyes páros nem
- A klánok névsorát a kupa kezdete előtt le adni kötelező (A kupa elindulta után maximum ifjoncok esetén bővthető a névsor)
- Olyan ember aki a kupában más klánhoz lett bejelentve, de távozott a másik csapatban a kupán már nem játszhat.
- A csapatokban Maximum 1 Idegen játszhat meccsenként (Ő cserélhető)
- A meccsre bírót kérni lehet (4 állandó bíró lesz, lefizetés = KIZÁRÁS)
- A meccsekvégeredményét az adott héten lekell adni, print screen az eredményről szintén (4 fő).
- Amint a meccs a kiírt időpont után 30 percel nem kezdődik el valamelyik fél hibájából, úgy az adott meccset bukja a csapat.
- A meccs kezdete előtt 1 órával a meccs időpontja megváltoztatható, de a másik csapatot és a szervezőket is értesíteni kell, valamint megindokolni a meccs elmaradását.
Meccs szabályok:
Ticket: 200 , FF : on , Timelimit: 20 perc
Mivel INF: no commander, global unlock alapból nincs, de ha a két klán megegyezik benne, akkor lehet.
Nevezési Határidő: Május 18.
A csapatok össze sorsolása Május 19. és 20. történik meg.
A kezdés pedig utána Május 21. (innetől heti 1 meccs a kötelező, hogy le tudjon hamar zajlani a kupa.
Jelentkezés és további info: battlefield.drklan.hu -
-
Na, vége a ballagásoknak, akkor jön az érettségi pupákok
-
syscoHUN #116847 Igazi Rambo 
Dual a kiraly