172102
  • HTS s3rg1nh00
    tenk lyú...
  • Boxer HUN
    Asszem erre gondoltál...

• HTS s3rg1nh00
    Boxi a tegnapi képem megvan?
    (érdeklődőkek:lámi csapat ellen wake-eztünk...én hülye lespawnoltam sniperrel,befeküdtem az út közepére egy bokorba,az ellen csak jött...egymás után hármat késeltem le)
  • Boxer HUN
    ...mondtam én neked, hogy nem lesz jó... mondtam én...

mellesleg jegyzem meg, hogy még átülni sem tudtam a heliben... nem akartál kipusztulni belőle annak ellenére, hogy már rég a hibaüzit olvastad fel nekem...
  • SigS
    Ez teljesen valos, nalam torten par napja. Most atallitottam a lapozofajlt hogy a win kezelje, hatha jobb lesz...
    Azon csodalkztam hogy lehet ilyen "vicces" hibauzenetet kiirni
  • Cobra.
    Ez valós hibaüzenet, vagy shoppolt?
    Ha valós, akkor elsőnek lefuttathatnál egy memtestet ( www.memtest.org ). Illetve elég swapfile van beállítva az XP-nek (és fix méret, vagy változó)?
  • SigS
    Anyak napjara szeretettel...mi a szar lehet ez??
  • Yan
    esetleg még a PoE
  • Axl Rose
    Sztm sokan játszanak az alappal.
    Pl. én is azzal nyomom, bár néha rámjön a Dconoz6nék
  • Running
    Hétfőn MÁJUS 7-én funolás a Horda szerveren 20:15-kor. Autókázás, tankozás, helizés tömegesen. Mindenki jöhet aki rendelkezik DCONNAL és a TÉRKÉPPEL. Szerver jelszót nálam lehet kérni. HUNTS-re mindenkit várunk.

AZ AL ALAMEIN FUN TÉRKÉP MÓDOSULT 0.2-ES VERZIÓRA, TÖLTSÉTEK LE ÚJRA:
    http://huncup.clanwar.hu/el_alamein_fun1.rar

RACE AT KARKAND 0.1, LETÖLTHETŐ INNEN:
    http://huncup.clanwar.hu/karkand_racing_01.rar

Telepítése: program files/bf2/mods/DCON/levels könyvtárában kell elhelyezni hogy a térkép neve alatt máris az info könyvtár és a két zip fájl legyen.

Tervezett versenyek:
    - Homokfutóval meghatározott zászlóérintés, majd visszatérés a főbázisra.
    - Homokfutóval zászlószerzés. (Aki legelőbb szerzi meg a zászlót az nyer.)

- Két csapattal zászlórablás homokfutóval.
    - Két csapattal zászlórablás tankkal.
    - Két csapattal zászlórablás helikopterral.
  • Running
    2007.05.05. Running:

- Akinek a párja nem jelenik meg, akkor a jelenlévő fél viszi a meccset 1-0-val. Ha egyik pár sem jelenik meg, vagy le se szervezték meccsüket, akkor sorsolás útján beírom az egyik játékost.
    Részletek az 1v1 Nagytáblázatban az 1v1 Bajnokság menüpont alatt.

Felső ágas 7. párharcok:
    1. -

Alsó ágas 9. párharcok május 9.-ig:
    1. JCSR_ODIN vs HEG_atwe
    2. GBC_Csabika vs HEG_Matt
  • Mockingbird
    Hi. Vettem egy bf2-t 4000Ft-ért. Most töltöm a patchet. Végre itthon is tudok játszani majd vele. Amúgy játszotok még az alapjátékkal, vagy csak moddal?
  • haxoror
    Vannak erősebb meg gyengébb szerverek, ha túl gyakran és gyorsan halsz akkor keress egy gyengébb szervert amíg bele nem jössz a játékba
  • HTS s3rg1nh00
    azt hittem te 0-99 vagy,de úgy néz ki tévedtem
  • schrank
    vigyázzá meee ha nagyon akarom még beleférhetsz a korhatárba
  • Kovács legény
    kárikittyom
  • 0Fritz0
    alap :)
  • BEAST #116868
    a fiatalabb fiuk a gyengei
  • atomboy
    Hat te hulye vagy. :D
  • gbc csabika
    Ijesztően barátságos vagy, csak nem ettél vmi rosszat?
  • gbc csabika
    Hát nem tom, sztem elég sokan mennek mást játszani lassacskán, quake wars meg fuel of war meg ilyesmik.
  • schrank
    ha nem vagy az a fajta cod-os láma aki gránáttal akar kinyírni egy páncélost és snájperrel egy helikoptert akkor ugyan annyi sanszod van mint bárkinek hiába vagy nagy más fps-ekben itt bármikor bebaszhat egy bomba vagy rakéta azt annyi úgy hogy nincs akkora különbség a régi játékosok javára mint más járműt nélkülöző fps-ekben
  • 0Fritz0
    Nem fognak lehervasztani, ha előbb találod meg a "suicide"-gombot, mint ők téged. :)
    Természetes érdemes belevágni, mert mindig vannak új játékosok és az itteni kemperek is elég lámák. :D
  • Kovács legény
    ez csak tőled függ ,de érdemes én azt mondom
  • Madmano
    Sziasztok.Egy prózai kérdés:érdemes még újoncként belevágni ebbe a játékba?Ahogy olvasom itt,azon emberek nagy része,akik nyomják,már rutinos,öreg róka.Szval ha ujoncként felmegyek egy szerverre,lehet hamar lehervasztják a lelkesedésem.....
  • Kovács legény
    ááá:D
  • schrank
    elképzelem úgy játszana egy ilyennel két férfi mint ha csocsóznának
  • schrank
    eljönnek még azok az idők amikor ilyen "házikedvenceket" fognak tenyészteni a genetikusok
  • 0Fritz0
  • coRDHA Krieger
    Ennyire nem lehet sima, csak ha még erősn büntethető...mármint a megrontó pl: Joe
  • schrank
    nem ondd hogy elcsrélnél egy kopasz barackot két mandarinra
  • atomboy
    Es a felso fele hol van?
  • joebacsi
    hmm, igazán nem bántásként, de nagy okosság ám opencup közben magyar kupát szervezni :)
  • koschwarz
  • koschwarz
    extrasima
  • schrank
    nnna most megyek azt jól megmondalak
  • SINbacsi
    Hali Mindenki!
    Magyar Infantry Kupát szervezünk, várjuk minden új és régi klán jelentkezését! A verseny helyezettjei előreláthatólag díjakban részesülnek (szponzorálás ténye még kérdéses).

Szabályok:
    - Tiszta klánok jöhetnek csak, vegyes páros nem
    - A klánok névsorát a kupa kezdete előtt le adni kötelező (A kupa elindulta után maximum ifjoncok esetén bővthető a névsor)
    - Olyan ember aki a kupában más klánhoz lett bejelentve, de távozott a másik csapatban a kupán már nem játszhat.
    - A csapatokban Maximum 1 Idegen játszhat meccsenként (Ő cserélhető)
    - A meccsre bírót kérni lehet (4 állandó bíró lesz, lefizetés = KIZÁRÁS)
    - A meccsekvégeredményét az adott héten lekell adni, print screen az eredményről szintén (4 fő).
    - Amint a meccs a kiírt időpont után 30 percel nem kezdődik el valamelyik fél hibájából, úgy az adott meccset bukja a csapat.
    - A meccs kezdete előtt 1 órával a meccs időpontja megváltoztatható, de a másik csapatot és a szervezőket is értesíteni kell, valamint megindokolni a meccs elmaradását.

Meccs szabályok:
    Ticket: 200 , FF : on , Timelimit: 20 perc
    Mivel INF: no commander, global unlock alapból nincs, de ha a két klán megegyezik benne, akkor lehet.

Nevezési Határidő: Május 18.
    A csapatok össze sorsolása Május 19. és 20. történik meg.
    A kezdés pedig utána Május 21. (innetől heti 1 meccs a kötelező, hogy le tudjon hamar zajlani a kupa.
    Jelentkezés és további info: battlefield.drklan.hu
  • joebacsi
  • coRDHA Krieger
    Na, vége a ballagásoknak, akkor jön az érettségi pupákok
  • syscoHUN
    Igazi Rambo
    Dual a kiraly