172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
HBD az alregednek.
-
TS Zolly #117122 ,, Lecsukták térképkészítés miatt
[2007. május 02. @ 14:06 - Zarathos]
Egy kínai származású gimnazista diákot letartóztattak a texasi Fort Bend-ben, mivel egy számítógépes játékhoz elkészítette játszható térképként az iskolája másolatát.
A srác nyilván csak úgy érezte, hogy élvezetes lenne az iskolája pontos másában játszani a barátaival multiban, és emiatt dobta össze a térképet. A rendőrség azonban "terroristagyanúsnak" értékelte a tevékenységet, és lecsukták, valamint házkutatást tartottak az otthonában. Végül nem emeltek vádat, de idén már nem tud leérettségizni az incidens miatt. ,,
Vigyázz főmaki milyen térképeket krehálsz!!!!!!!! :D -
A jatekmenettel nincs gond, sztem. Viszont zombi-iszonyom van.
-
Legalább az agyatlan véristvánok nem nyomulnak majd rajta... -
én meg 20 perc múlva tesztelem ezt a szörnyűséget :) -
QW-zal kapcsolatban már amikor néztem játékmenetről szóló videókat, akkor mondtam hogy halott ügy. túl bonyolult a játékmenet ahhoz, hogy a publiktömeg élvezze a játékot, még a bf2 játékmenete is sokaknak meghaladja az értelmi képességeit. legfeljebb komolyabb klánokról tudom elképzelni, hogy a QW-s játkmenetre normális taktikákat dolgozzanak ki 
3 óra múlva megyek szóbeli szakvizsgára
-
Mondjuk a te FPS felvételeidből lett volna 5 perces is a film :) -
Reggelt mindenkinek!
Fel fogom tölteni a képet, és kilinkelem nektek. Tegnap megint elfelejtettem. :( -
Grat a tömeges őrület dokumentáláshoz. :) 
(A héten majd valamikor én is nekiesek a nyersanyagnak. Tudjátok, kis pénz, kis vidijó) :)
Running!
Majd elküldenéd nekem is a csoportképet?
Köci -
bübor xivecskés kispárna
-
n003 #117113 háát én a bíbor szívre nemlennék büszke :DDD -
TS Zolly #117112 De. És Ahhoj is. :P Erzsébet nem. :P :D -
Ja-ja, persze, nem is akarok belőle túl sokat kapni :-)
Csak az elvet nem értem, vagy ez olyan bug-szerű dolog lehet? -
Nnnna a biborszivet nem kell félteni ... abból fogod kapni a legtöbbet :) -
bazyjoe7201 -
Milyen neven jatszol? -
Hi All!
Két kérdésem lenne a tisztelt topiclakókhoz.
Az első a bíborszív- medállal kapcsolatos: Jártatok már Ti is úgy, hogy a game közben kiírta, hogy megkaptam, de azóta semmi a statlistán róla nem szerepel. Az első amit adott az utolsó is egyben.
A másik kérdésem pedig a MEC-es hadjárati szalaghoz kapcsolódik: Az van a leírásában, hogy játszani kell minden MEC-es pályán, de már mindegyiken nyolcvanezerszer nyomtam, és mégsem adta meg.
Ha valamelyikőtök tud okosat ezekről, kérem világosítsa fel az elmémet.
Köszi!
BJ -
Zollynak nem a KabeLegény a ribije?ejj,átmentünk dallaszba?egy részt kihagyok,máris nem értem a következő évadot
-
atwe #117105 Te láma már délután oda adtam volna te mondtad hogy nem kell :xXx: -
punci -
ő Zolly ribije de asszem megcsalta őt
-
Az nem Ahhoj?...
-
klánribi ha kérhetném te ratyi :) -
Nekem jó a gépem és nem szar vista van feltéve:) Szóval majd tudok készíteni képeket meg videókat;) -
kár,legalább most ballagásra el tudtad volna adni....
-
NEKEM IGÉRTED ELŐSZÖR TE RIBANC AZTÁN MEGCSALSZ EZZEL A KURVA RIBANC GERZSONNAL??? 
-
köszi
-
atwe #117096 Gerzson a szerencsés vagyis ö is rá un egy két óra allat vagyis nála lehet sorba álni:P::. -
menem? :< ... mennyire szigoruak a szabalyok, na nem mintha szabotalni szeretnem a tobbiek autojat,vagy koze lenne a c4hez, semmi ilyesmi
-
syscoHUN #117094 Szerintem ha minden palmalevel szakad,akkor applikaj ala egy C4-et.
Csak vigyazz,nehogy ugyjarj mint a filmben havercsotany 8)
"Tetves haitiek a tetves rasztajukkal" -
Jelen xD -
Oké, de semmi hokusz-pokusz :) -
atwe #117091 Na lámik akinek kell CD kulcsom meg reggem az jöjön tsre megkapja.:P:.
Elsö kapja vagyis siessetek ::D:: -
jovoheten lehet enis benezek xD -
Thx, toborzó videó lett a végén de majd csinálok más stilusban is :) -
Teljes hardvercsere kell, egyertelmu. -
Nagyon fasza lett, csak most tudtam megnézni. 
-
syscoHUN #117086 Szerintem applikalj egy uj tunning drajvert a tujara,hatha rendbejon,ha nem akkor probald meg alapfrekin hatha beroffen.Ha nem akkor bootolj ujra gyari driverrel. -
Megnéztem a QW movie-ját, nekem abszolut nem jön be :(! -
please help a nagy szél kidöntötte AZ öt méter magas tujámat 15 évig nött most meg vége ha vissza ásom jó méjre megmarad vagy aprithatom fel? FAQ-ban nem írnak erröl semmit. Telepitsem ujra a tuját ?