172102
  • GameOverrr
    Ja várjál, ha pályát kérdezel, akkor: Gulf Of Oman meg Mashtuur.
  • jappy
    miazhogy a legfontosabb katona???
  • ToCsEk
    Hozzáértőket és tapasztaltakat kérdezek...
    Megéri venni joy-t helivezetéshez és repicszéshez?
  • GameOverrr
    Változó, de viszonlyag sokat vagyok a TV2 (azt hiszem 23)- Gulf Of Oman szerveren, de csak hétvégén nyomom.
  • GameOverrr
    Én úgy gondolom, hogy pilóta feladata célra tartani a gunnerjét és kikerülni az ellenséges tüzet. A gunner feladta meg az, hogy gondolkodás nélkül szétlőjön mindent. A pilótának amúgy sincs hatékony fegyvere a gyilkolásra, ha neki kell lőnie az már régen rossz.

Én speciel szeretek szétlövetni mindent a gunneremmel, ha látom rajta, hogy tudja, mit csinál. Én egyetlen kill nélkül is simán végigjátszanék köröket is akár, ha a gunnerem olyan lenne, amilyennek én azt elvárnám.

Az előbb említett esetben is 49 killje volt a gunnernek, nekem meg 7, de én ezt is sokalltam.
  • schrank
    melyik a kedvenc pályáid
  • BEAST #117357
    "Tanuljon meg singleplyayerben lőni, vagy nézzen helis oktatófilmeket(van belőlük bőven), de ne egy fullos szerveren akarja már teljesen hozzánemértőként felvállalni a játékban lévő legfontosabb katona szerepét."
  • GameOverrr
    "az hogy neked faj ha publicon elviszik eloled, az mar a te bajod"

Áruld már el, ilyet mikor mondtam?!
  • GameOverrr
    Nem, szó sem volt erős ellenségről, még semmi bajunk nem volt, csak neki nem tetszett, hogy felmentem jó magasra és látszólag értelmetlenül bolyongtam odafent - miközben persze az ellenség helijét kerestem.
  • BEAST #117354
    Singleben vagy "oktatofilmeken" mit tanuljon... a public serverek pont arra valok hogy az ember ott sajatitsa el a jatek reszleteit, majd termeszetesen ha elegge tehetseges felveszik egy klanba akikkel elmegy warokra, es ott ha nem jo pilota, nem viszi el a helikoptert ... az hogy neked faj ha publicon elviszik eloled, az mar a te bajod :D
  • schrank
    túl sokat nyomtad a demóval azt el vagy száva magattó
  • GameOverrr
    Nekem nem az a problémám, hogy beszáll, hiszen neki is ugyanannyi joga van a helihez, mint nekem vagy bárki másnak. Nekem az a problémán, hogy béna. Tanuljon meg singleplyayerben lőni, vagy nézzen helis oktatófilmeket(van belőlük bőven), de ne egy fullos szerveren akarja már teljesen hozzánemértőként felvállalni a játékban lévő legfontosabb katona szerepét.

• schrank
    az száll be abba amelyikbe amikor akar majd ha a következő bf-ben lesz valami rang rendszer amiszerint egy lvl 20-as pilótának van elsőbbsége elvinni a kávédarálót akkor nem lesznek ilyen problémák úgy hogy nyilvánossan kijelentem keresztezzék a bf-et a wow-wal
  • koschwarz
    vannak pilóták akik, balfasz módon elszáguldanak minden célpont felett, és azt várják, hogy a gunner mindenkit kiszedjen egyszerre tv-vel meg gépágyúval, plusz arra nem képes, hogy legalább a saját védelméről gondoskodjon (mittomén az AA gunokat hagyja már kilövetni a gunnerral)

vannak gunnerek, akik balfasz módon mindenkit eltalálnak, aki nem ellenség, amikor meg ellenséget lát, ráragad az ujja a gombra és felhevíti a fegyvert. általában nem a légvédelmet szedi ki először, hanem a amgányosan szaladó snipert.

ez van
  • atomboy
    Az se mindegy, hogy kivel. Vannak pilotak, akik inkabb ok lonek, nem biznak a gunnerekben. Eleg keves pilotat ismerek, akivel egyutt tudok dolgozni.
  • ToCsEk
    Hm... találtam egy "érdekes" szervert...
    1kép
    2kép
  • havercsotány
    nekem tériszonyom van azért nem vagyok alkalmas helisnek
  • Herold
    Senki nem születik tökéletes lövészként. Valahol gyakorolni is kell.
  • uwu
    Lehet, hogy nem a gunnerben volt a hiba, hanem az ellenfél csapatában egy igazi pilótával találkoztatok.
    Az előző körben nyilván kezdők ellen nyomtátok, azért nem tudtak titeket lelőni.
  • GameOverrr
    Egy kérdés: Miért van ennyi balfasz gunner?

Tegnap sikerült ugyan egy értelmesebbet is kifognom(majdnem 50 killt szedett össze anélkül, hogy egyszer is megfingtunk volna), de hamar rá kellett döbbenem, hogy ezekből van kevesebb, sokkal kevesebb. Következő körben "tanult kollégával" ugyanúgy repültem, mint az előzővel, erre az fél perc után beírja már nekem, hogy "noob".

Ha én nem tudnék úszni, tudnám magamról, hogy nem tudok, ezért nem is mennék a mély vízbe. Akkor ezek a szerencsétlen gunnerek mi a túrónak szállnak be a helibe, ha fingjuk nincs az egészről?
  • atomboy
    DCon.
  • Herold
    Ez milyen mod, amiben Karkandon heli is van?
  • Fujiryu
    Mondom hogy warezról szedd le és úgy installáld fel...
  • havercsotány
    sztem nem .
  • willis
    szal akkor ti sem tudtok választ adni? :)
  • schrank
    én télen is sokat iszok nem a meleg miatt kell sokat inni hanem a sok kajára sokat kell inni
  • willis
    jah jó ki sorozat és van benne valami! van mikor letekerem a 30 km egy namp, de van mikor 5 után kidölök. ez csak a gyógyszertől függ, hogy hogyan időzíted őket.
  • Fujiryu
    Azért csak okosan a gyógyszerekkel, mert kicsinálják azok is a vesét, meg a májat.

Egyébként rólad most ez jutott eszembe:
  • havercsotány
    figyu ha az ea downloade azt irja ki hogy levan töltve akkor levan és ha az alapjáték jönbe akkor az is jo mert az euronak és az armorednek nincs külön dizájnos kezelöfelülete csak a pályák jönnek be(azt hiszem nekem is megvannak de nem játszok velük soha)
  • willis
    mire vagy kiváncsi?
  • havercsotány
    akkor nincs gond!kerres egy euroforszos pályát nem sokat találsz
  • havercsotány
    én nem is akarom érteni DE mi lessz?
  • willis
    elindítja az alap játékot
  • willis
    ne járjatok ebben a cipőben amiben én, de sajnos addig úgysem értitek!
  • havercsotány
    ea downloader azt irja read to play ha arra rákattintasz milessz?
  • willis
    de télen nem iszol meg vagy 1,5 összesen! most meleg van ami természetes reakció ezért nálam a 4 is emelkedni fog :p
  • willis
    nem lehet mert az a 8 féle gyógyszer amit szedek ütközik vele.
  • Fujiryu
    (milenne ha valami warezoldalról leszednéd és az EA-től kapott kulccsal telepítenéd?)
  • schrank
    4 liter ma most tartok négy liternél
  • willis
    tegnap telepítettem mindent újra! az EA link-ből kellene valahogy törölni de ott nem engedi! nincs elérhető nyomógomb