172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
[email protected]
-
Megamo #117402 Hali.
Én találkoztam ezzel az ati gyerekkel,és csak stat paddingos szerveren nyomja.Betettem kedvencekbe a servert,hogy megnézzem hányszor van ott és majdnem mindig.Csak ennyi. -

-
Sziasztok ha valamelykőtök tudja az EA Magyarország e-mail címét az írja már le légyszi.THX HA van nekik egyáltalán -
-
Legalább tanulók és nem játszok :) -
-
Platypus16 #117396 Pedig jönni akartam
-
Ez egy játék b+. Az emberek "normálisabb" nagy része azért megy fel publik szerverre, mert egy jót akar játszani, szórakoztatni magát. Nem életcélja, hogy a világ legjobb gánnere legyen, pláne nem alattad. Állj be egy klánba, szerezz egy gánnert és csapassad warokon. Ha ez nem tetszik, akkor szokj hozzá, hogy a 13 éves tajgalakó a csűrből nem fog neked 100 pontot lőni egy körben. Én nem vagyok egy nagy helis, pláne nem gánner, de ha teszemaszt gánnereskedni támad kedvem, hát beszállok oda. Ha neked ez nem tetszik és anyázol érte, akkor te vagy láma. -
-
A mai autóverseny sajnos elmarad. Jövőhéten mindent pótolunk. Sry mindenkitől. -
TS Zolly #117392 tré-mobil. :P -
Platypus16 #117391 Most én is hardverbuziskodnék: kb szigorúan 150k tájékan tud valaki mondani egy egész jó laptopot? -
Késik a Frontlines: Fuel of War
[2007. május 11. @ 10:50 - Chesario] Gamestar.hu
A THQ jelentése szerint nem biztos, hogy 2007-ben megkapjuk a Frontlines: Fuel of War programot.
A Battlefield 2 készítőinek új shooter játéka úgy néz ki 2008 januárjában jelenhet meg a leghamarabb, legalábbis a THQ ezt az időpontot jelölte meg a megjelenés dátumának. A program PC-re és Xbox 360-ra egy időben jelenik majd meg, míg a PS3 változat csak kisebb késéssel kerülhet majd ki a boltokba.
Zseniális, ezzel se lesz gond akkor még egy jódarabig.
-
40-50-ért ... Elvileg Cougar HOTAS-t kaphatsz annyiért, de az többe fog kerülni mert a szükséges kiegek drágábbak hozzá mint maga a joy :)
25-30-ért kapsz Saitek X-52-t, ami ha nem játszol komolyabb repülős játkokkal (Lock On, Il-2, Falcon, FS ...) akkor qrvára felesleges ...
Mint ahogy tanult kollégam is emlitette :) Saitek Evo bőven sok ha csak BF-re kell :) -
TS Zolly #117388 Mán ott vagyok -
TS Zolly #117387 Néd mán!!! Egy UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUunegyvenkettes. :DDDDD Kezdtek vissza szállingózni a wow setét világából a fény felé??? :D -
TS Zolly #117386 Hehe én mohaaval kezdtem. :DDDD -
még fizetnék is érte
-
Ha van Myvipetek lépjetek be ha akartok a Battlefield Gamerek klubbomba kösze! -
á hagyd rá, abszolút dilettáns a csávó
-
40-50 ért milyen joyt lehet kapni? Én vettem egyet 3 millió 513 ezerért, na az jó, az alatt nincs joystick, csak ilyen marokbot. -
huuuuh megvan a felirat
-
tud valaki ehhez a the 9th company-hoz a 2 cd-hez magyar feliratot vagy vegyem elő az orosz tankkönyveimet
-
de egy extra sikosítottal "csodákra" képes
-
hékás én is csak bf-ezek amióta van pc-m 
-
én 2800-FTért vettem Tescós kínait és elég szuper csak nem lehet rendesen körbetekerni mert a sarkoknál ugrik egyet
-
méghogy presztizskérdés b+.öcsém ennyire nem kéne belebuzulni egy játékba. -
jóvammá szerényke 
-
Helit csak egérrel! -
Szerintem még mindig Omanon tolja.
-
tegnap összeakadtam egy olyannal,aki kábé 800 pontja ellenére megpróbált egy F15öst vezetni...sajna beszálltam 2.nak...hát a gyerek alapjáraton elindult visszafelé a repcsivel,ráadásul sikerült a repcsi "életének" felét leamortizálni a hangár oldalával...és még fel sem szállt!(nem is tudott,kifutópálya végén elfelejtette felhúzni,és nekimentünk valami kis kiszögellésnek(Daquing,64-es map,USMC oldal)többet nem is jött repcsizni...az 1 dolog h.én sem tudok érvényesülni már egy közepesen erős repcsis ellen sem(pláne ha PGZvel megtámogatják,akkor ember legyen a talpán aki fent marad...),de azért ha nagyon muszály,meg tudom keseríteni egy joyos életét is(billel-egérrel:D) -
Utálom az olyan heliseket, akik azért lámáznak le mert nem tudnak tvrakétázni de közelharcban lekennek... -
Na mert akkora tapasztalatod van repülőzés meg joystickvásárlás terén...
Sztem megéri venni joystickot.Akiket én ismerek azoknak Saitek Cyborg Evo-juk van és én is azt használom.Az eddigi joystickjaim közül ez volt a legjobb(a logitech a trust és a többi kb 2 hónapot bír ki)
Helizésnél meg sztem az egér a nyerő.Joystickal is lehet nyomni, de ha egyedül helizel akkor a joystick szóba se jön...
-
zebrock #117369 Tudod, igazi heli szervereken tiltott a gunner használata :) = vagyis pilota vezet, lö, és ki is kerül :)de ez bf dc :) -
az attól függ mire használod 
-
En ennek a tizedeert vettem egy jot, es nincs semmi gond. :) -
GameOverrr #117366 Sorry, itt valami félreértés lesz. Nekem az a bajom, hogy aki beszáll hozzám gunnernek az béna. Az, hogy elviszik előlem a helit, vagy hogy a balfasz gunner másnál mit szerencsétlenkedik, az nem érdekel, de én presztizskérdést csinálok belőle, hogy ne szedjenek le a heliben ülve, úgyhogy, aki beül hozzám gunnernek az ne bénáskodjon. -
GameOverrr #117365 A heligunner. Ő az a személy, akitől adott esetben még lépni sem lehet.
Te nem így gondolod? -
joy-ból csak a nagyon jót érdemes venni 40-50k-ért a többi szart sem ér