172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
gondoltam arra való a topic hogy megkérdezzük a fanatikokat ha valamit nem tudunk
és igazam volt köszi, megnézem
persze hogy jó, hisz te csináltad :)
nem úgy agymosás... hanem ha fáradt vagyok máshoz akkor easyn király lapulgatni emg ahogy tohannak feléd imádom :) csak doom nem jött be de ez egy másik történet. egyébként a valósághű játékokat szeretem (látsd: swat 4) a BF 2 vel csak annyi a bajom, hogy járművek nehezen használhatók és sok golyó kell az emberbe. de a counter 1.6 tól azért jobb :) -
Amin fut a buzi wow? :D -
Platypus16 #117441 Ha már ennyire ráértek, mondhatnátok egy árhoz elég jó laptopot 150k környékén... -

agymosás érdekében mért nem játszol doom-t? az nem is valósághű, lehet nálad egyszerre 30 fegyver, és játszhatod a bf2 botjainál okosabb ellenfelek ellen is
nem értelek. -
Ezt találtam...
Ui.: Jó a logód... ;-) -

-
szeretném unlockolni a fegyvereket. de nem játszom online a gamet nekem ez csak egy kis agymosást jelent,valahogy nem jön be nekem nem elég valósághű... szóval van valami tippetek a kinyitáshoz? kicsit változatosabb játék érdekében kéne a dolog -
Amugy eszembe jutott, hol lattam azt ezt az ati gyereket. Kulfodi szerveren volt admin, es aharmikor jatszottam azon a szerveren, mindig statpaddingolt. -
Lol... -
haxoror #117434 Nincs hozzá vasam!
-
Ezen megint valami nagyfasz fog kaszálni, mert a veszélyes hulladéknak minősített gagyi, alig élő pc-ket újra el lehet adni. Ezzel szemben neki kéne fizetnie nemkeveset, hogy elszállítsák a sok romot... -
"Nagyon sok kezdő van ismét a külföldi szervereken én ennek van,hogy örülök van,hogy nem de szükség van rájuk,hogy legyen kit őlni vagy a halálba vinni!!!" nyehehehe ez vitces
-
majd ha elviszik :) -

most kéne odamenni pc-t venni, ócó, nem djága...
-
Ha nem is ilyen eros szavakkal, de nekem is hasonlo futott at az agyamon. Felesleges kepmutatas az egesz. -
- Jöjjön csak be kolompár Józsibácsi, nem az ablakon fogom kiadni...
- Jóvan, csak a mögszokás tudja kedves...
- Na Józsibácsi, ez itt a Számítógép, minden tartozékával.
Modem, monitor, Wifi egység, billentyűzet, egér, kábelek.
Mellékeltünk egy használati útmutatót is.
Használja egészséggel.
- Oszt a dízelt hol köll böönteni?
- Nem, nem, Józsibácsi ez árammal megy.
- Áram? Az otthol nincs, de van a csűrbe egy zsiguli motor, még a Dénes lopta a mútkori majálisró, aztat azzal majd gerjesztünk valamit.
- Szóval összerakják otthon a számítógépet és lehet rajta internetzni, vezeték nélkül...itt írja alá Kolompár Úr.
- Nono édeslányom, én nem írok alájja semmötsem, hónap bekűdöm a fiam, a Máriót, az aláír mindönt jópénzé. A mútkó is vett egy gyárat papíron, oszt jöttek érte másnap a nagyembörök. Azóta van szállása Márianosztrán...
- Nu egye fönö... X jólesz?
- Jó Jószibácsi, csak vigye már.
- Oszt micsinálok én ezzöl?
- Internetezik.
- Minök?
- Utalhat bankszámlára, megnézheti a tőzsdét, rendelhet online repülőjegyet, Tájékozódhat a világban zajló eseményekről.
- Akkó azt is meglátom, ha a szomszéd Gézáná megy az illegális malacvágás? Vagy amikó Jolán fűrdik, oszt lehúzza az alsóját?
- Nem, nem Jószibácsi...ez számítógép. Levelet írhat rajta, e-mailt küldhet, tanulhatnak rajta a gyerekek, olvashatja a HVG-t.
- Oszt mondja kedves, mijaza felírat a dobozon, hogy Jinux?
- Linux Jószibácsi, Linux.
- Bánja a faszom, de mijaz?
- Operációs rendszer, ami egy szoftver, e nélkül nem tudná használni a számítógépet.
- Oszt mijeza wizin?
- Wifi? Vezeték nélküli internet.
- Nabazmeg, az minök nekem? Jólesz ez a vas nekem wizin nélkű is. Megvan vagy 10 kiló, az 3 kisfröccs a hörpibe.
- Húúú kedvesem, akkó hazamegyek riskáé, a tehéné, mert eztet kézbe nem bírom öl. No gyüvök este felé, mer most kártyázok a komákkal a kocsmába, oszt nem biztos, hogy hazafelé ide találok... -
Nem reg probaltam az armaban a stingert, az egy dolog, ha csak meghallod a helit kilometerekre toled nagyjabol arra celzol, befogja katt es mar le is esik,/vedekezni nem tudsz ellene max terep adta lehetosegekkel vagy vaalmi nem tudok ? :)/ de meg a tankokat is mutogatja, olyan mint a far cryban a mindent lato-befogo tavcso :)
Persze azert szeretjuk a heliket benne, de csak szigetnezo turara szoktam menni veluk :)
-
Jut eszembe, lassan kikérheted a sörömet a vga-d reklámozásáért :P! -
jah, csak általában elég hülye a saját egységek ai-je :D -
Én magáról a movie-ról beszéltem, nem a játékról!
Egyébként valamilyen szinten a bf2 is stratégiai :D! -
arma való neked :) -
ez egy stratégiai gamma lesz, ahogy nézem :)
akkó' mán inkább ez :) -
minden utólag irányítható dolgot ki kéne venni oszt csókolom... -
Megnéztem itt 1-2 moviet!
Ez valahogy jobban megfogott, mint a qw és egyéb marhaságok!
Lehet, hogy velem van a baj, de én nem tudom magam beleélni ilyen orion űrhajós f@szságokba! -
TS Zolly #117419 És ha hiszitek ha nem, 39 éves a fazon. :D Bár ezek szerint az értelmi szintje a vérpistikék környékén van. :D
És honnan veszem? My vipen a Battlefield Gamerek klubban feltette ezt a kérdést. :DDDDDDDD -
haxoror #117418 Az egész tv-rakéta koncepció egy baromság volt már a kezdetektől.
Jó játék lehetne ez ha nem lenne tv-rakéta, nem lenne bomba a vadászgépeken, a medic csak egy mp5-öt kapna, a scant kivennék a játékból stb stb
Ja és ha az EA tesztcsapatát lecserélnék épelméjű emberekre
-
TS Zolly #117417 Ehhh! Szerinted ezzel a kis szösszenettel elérsz nála valamit? Mazoista a gyerek, ezzel csak neki teszel jót. Én már nem is mondok neki semmit, mert hasztalan. -
Az itt kialakult helis témához csak annyit fűznék hozzá, hogy az egész helizés nagyon elment rossz irányba. Amióta játszom a bf-el mindig is a heli volt a kedvencem. Mostanság viszont, ha nem vagy ködhatárba, ahol a másik magasan lévő helit vadászod, akkor szinte alig lehet játszani. Ennek az a hátránya, hogy a csapatot nem tudod kellően segíteni, magyarul pontfarmolsz azon, hogy a másik helijét te vedd észre előbb, és ennek semmi értelme az én értelmezésemben.
Én is egész jól bánok a TV raksival, de kezd kialakulni az a véleményem, hogy nagyon meg kellene nyírbálni a tv rakéta képességeit. Mondjuk lassabbá, vagy nehezebben irányíthatóvá tenni, akkor talán a legtöbb ködhatárból játszó emberke lejjebb kényszerülne.
-
haxoror #117415 Az ablakon kidobott pénz klasszikus esete... -
elképzelem mennyi ideig gyakoroltatták velük ezt a "zinterneten keresztül kapjuk az anyagot az iskolához" szöveget :) -
Így is van. A wifi úgy is káros, adjuk oda a "nemidénbarnultaknak". :-) -
mennyi értelmetlen szpem már megin'...
bezzeg a rendes emberek elsősorban digitális gimnáziumho' hasznájják a zinternetet :D -
OK BOSS -
Bádogdoboz gyere ts-re!! -
Vagy inkább ne is figyeljek rá,hogy mit ír???? -
haxoror #117408 Hát elég fontos lehet neki mert nem vette el a kedvét a nullázás!
-
Éjjen május elseje....:)))))) -
TEEEEEEE ember te 1 akkora profi vagy!!!Én csak felnézni tudok rád!!!Még szerencse,hogy tudom a nevedet így nem megyek olyan szerverre ahol te vagy!!!Ugyanis látam már,hogy nálad mi a játék!!!Én soha nem lennék a csapattársad mert nem számíthatnék a segítségedre se zászló foglalás támogatásban se helikopter elleni védelemben!!!!Miért nem mész el inkább taktikai játékot nyomni ahol csak te 1edűl vagy a másik ellen??????Ez a játék a csapatmunkára épűl nem pedíg a te freg lámáskodásodra!!Talán még az is előfordúlna(ha néha segítenél a gyalogosoknak a tankoddal a foglalásban),hogyvalaki a csapatból úgy döntene szerelő lessz és segíti a te tankozásodat!!!Erre még nagyon nem jöhettél rá mert mindíg csak a saját kis faszságodat csinálod és ide jössz villogni vele!!!!A másik ami szimpi benned,hogy csak úgy kisújjból lebénázól mindenkit!!!ÉN LÁTTALAK JÁTTSZANI ÉS KIJELENTHETEM TE 1 LÁMA NAGYKÉPŰ PÚP VAGY A HÁTUNKON!!!!És + kérlek rá,hogy ne bénázzál le senkit amiért nemjön be neki az amit te csinálsz a magad szórakoztatására!!!ELMONDOM,HOGY +ÉRTSD VÉGRE:EZ A JÁTÉK A CSAPATMUNKÁRÓL SZÓL!!!És ameddíg ezt nem tanulod + addíg te ne számítsál itt baráti kézfogásokra!!Szerintem!!!Nagyon sok kezdő van ismét a külföldi szervereken én ennek van,hogy örülök van,hogy nem de szükség van rájuk,hogy legyen kit őlni vagy a halálba vinni!!!Ez a lényege a játéknak mivel mindenki csapatjátékot jön játtszani(persze kivéve téged)!!Mindenki mástól bocsesz a kirohanásomért de ez már bennem volt amióta játszottam vele!! -
nagyon tudok röhögni ezen a szánalmas idiótán. csak azt nem tudom, hogy egyébként a statjára szokta a ceruzáját hegyezni vagy miért ennyire fontos ez neki? 
-
köszi