172102
  • JAG1
    Ennyi?
  • TS Zolly
    szteroidozunk waze?
  • TS Zolly
    El van nézve, de többet ilyen ne csinyáj. :D
  • GameOverrr
    Én kérek elnézést, hogy a Battlefield 2 topicban a játékról merészeltem beszélni...
  • SigS
    Picur, olj!!!

• gbc csabika
    Neked túl sok időd van baszki...
  • TS Zolly
    Erre csak Dzsotata egyik hüje képével válaszólnék. :D

• JAG1
    Túlragozod testvírem. Ez egy játék, ismétlem játék, mint az ovisoknak a medzsó érted? Ezer ember ezer féle tudás, hozzáállás. Ez olyan, mint ez a fórum, mindenkinek meg van a maga kis nyünyőkéje a fejében. (Nem teljesen normális. :-)) Megszoksz, vagy megszöksz...

Hiába pofázol róla oldalakat.
    Vagy mi a megoldás szted? Csak olyan vérprofik ülhessenek a helibe mint te? Vagy mielött beül te leteszteled, hogy mennyire vágja a témát? Lófaszt...
    Mennyé lőni, vagy dumálj valami másról, mert unalmas...
  • JAG1
    :-)

Hunvan a ribid, faszi? Elküldted továbbképzásre tájföldre? :-)
  • TS Zolly
    Régi videoton szines televizijó :P
  • JAG1
    Mijaza TV rakéta?
  • Fujiryu
    Én meg az apcre célzok:D AZ elején mellé, de az utcsó pár kattintással már ráviszem a célpontra az egeret:D(mondjuk néha szoktam olyat csinálni, hogy csak beállítom a tv irányát hadmenjen ha a célpont egyszerűen mozog)

Egyébként meg néha olyan a tv rakéta, hogy nem lehet irányítani és egyenesen megy.Na nekem ezzel az egyenesen menő tvrakétával is sikerült már bemákolni pár freget(tudom, hogy ufo vagyok Bari nem kell mondanod)
  • havercsotány
    fu megyek kiprobálom
  • bakvarnyu
    á ezeket minden kezdő meg tudja 5 perc után csinálni és gunnerként is ki tudom lőni a apc-t 2000 méterről csak elé kell célozni nem értem mi ezen a nehéz?elécélzok néhány méterrel, majd végül bele a közepébe ! ez nálam presztízskérdés!
  • Fujiryu
    Én a másodikról lemaradtam:D Észre se vettem, hogy megírta(valszeg akkor írtam a tartalmas hszemet:D)
  • havercsotány
    ur isten ezt egy oráig irtam és negyed akkora terjedelmü sincs
  • uHs Gerzson
  • havercsotány
    Uh jo sokat írtál de szerintem ennyire komolyan nem veszi itt senki a dolgokat hogy ennyire keljen magyarászkodnod .Ne fáraszd magad ismerlek a szöveged alapján egy kicsit vágom az érzéseidet .Énis nagyon szeretem a bfet jo játszani és nagyon szeretem azt amikor olyan lövő mellé ülök be egy helikopterbe mint te ,mert manöverezésben nagyon jó vagyok tudok mindenféle trükköt elöre bukfenc,hátulra bukfenc ,tripla linberger,sasszé oldalra ,dugohuzóban zuhanni majd három méterröl kiugrani és átszálni egy repcsibe ,majd fel kétezer méter magasba és onnan kiugrok majd az ujra spawnoló helimbe beugrok .ugyhogy vágom amit írsz aha ja
  • TS Zolly
    Egy triologia van! A dsedi, és nem a gyürük ura. :DDDD
  • koschwarz
    nekem 2 kellett hozzá, hogy csináltad?
  • TS Zolly
    Egy szót mondanék neked. TAKARODJ!!!!
  • koschwarz
    még néhány nap, és gameoverr összehoz egy gyűrűk ura trilógiányi anyagot
  • uHs Gerzson
    Hát ezt a 2 nagy írást egy görgetéssel elhalasztom :)
  • Fujiryu
    de azért jólenne ha olyan lenne:D
  • bakvarnyu
    szerintem te nem is játszol inkább egész nap csak hozzászólásokat fogalmazol
  • Fujiryu
    nyomorékvagymégmindig...
  • SigS
    Mit gondolsz hanyan fogjak elolvasni?
  • Platypus16
    Á új kéne, de köszi:)
  • Platypus16
    Nem ahhoz kell:)

Faternak elromlott a gépe és most nézelödünk...
  • GameOverrr
    Tankkal igenis szoktam támogatni a zászlófoglalást. Az hogy nem csörtetek be a zászlóhoz és nem vagyok nagyon szem előtt, az még nem azt jelenti, hogy nem segítek, sőt így sokkal hasznosabb tudok lenni. Ha a zászló közvetlen közelében lennék 1 max. 2 spawnpontot látnék, aztán szépen szétcénégyeznének. Távolabbról viszont jobban rálátok a dolgokra és nehezebb célpontot is nyújtok. Így adott esetben Te észre sem veszed, de én már a sokadik megszülető gyalogost likvidálom és segítek ezzel neked a zászló elfoglalásában.

A helik lelövéséről meg csak annyit: ha én helizek, elsőszámú célpontnak tekintem az ellenség helijét.

A csapatmunkát meg azt hittem már kitárgyaltuk: Lehet hogy egy waron a csapatmunka a jellemző(életemben nem játszottam még egyetlen wart sem, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni) de publikon ritka, mint a fehérholló. Itt az egyéni skill dominál, meg az hogy ki száll be előbb egy ütős járműbe. Te nem ezt tapasztalod a szervereken? Mindenki rohangál össze-vissza, csapatmunka a környéken nincs. Jó lehet, hogy összeáll 2-3 klános, akik valóban összedolgoznak, de a csapat többi tagjával ők sem csapatmunkáznak olyan hű de nagyon. A klánnélküliek meg ugyanezt csinálják csak kicsiben. De hát hogyan is lehetne csapatmunka? Kommunikáció meg taktika nélkül az egész halott ügy.

Egyébként meg elmondanám, hogy a lehetőségekhez képest én még próbálok is csapatmunkázni: Repülővel megpróbálom kikapcsolni az ellenséges repülőt(ami ugyan kellő skill hiányában nem mindig sikerül), helivel elsősorban helire vadászom aztán tankokra, APC-kre(ami ugyan balfasz gunner jelenlétében megint csak nem mindig sikerül), tankkal nem csörtetek be a zászlóhoz megöletni magam, hanem tisztes távolból fedezem a gyalogososok hátát. Az, hogy egyesek nem tudják, melyik jármű mire való, és olyan valamit várnak el az adott jármű vezetőjétől, amire az a jármű nem alkalmas, az nem az én problémám.

Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy amikor Karkandon egy csapatban játszottunk és lenyúltátok az ellenség tankját, én rögtön odahajtottam hozzátok (én is tankoztam tudniillik) és beléptem a squadotokba, Ti azzal a lendülettel kirúgtatok belőle. A hab az volt a tortán, hogy rá vagy egy percre egy supportos csapattárs úgy gondolta, hogy mindent a csapatért, aztán el is vitte a tankomat miközben javítottam azt, elvégre sokkal hatékonyabban lehet supportosként tankozni... Hát ennyit a nagy csapatmunkádról. Úgyhogy nagyon sajnálom, ne is haragudj, de engem ezzel a csapatmunkás dumával nem tudsz meggyőzni, ha a szervereken én azt tapasztalom, amit.
  • jappy
    most soroljam:-))
  • GameOverrr
    Na de nem szórakozna jobban, ha kevesebbszer halna meg és többet ölne, ha eltalálná, amit el akar találni? Ez csak sikerélményt jelentene neki.

Én is béna voltam kezdetben, amíg nem tudtam, hogy lehet módosítani a TV-rakéta repülési irányát a kilövése után, de miután rájöttem, hogyan is működik az az izé, onnantól kezdve sokkal hasznosabb gunner lettem és sokkal jobban is szórakoztam. Nem mondom, a repülő célpontok lelövéséhez sok gyakorlás kell, de a földi célpontokat pofonegyszerű eltalálni Én speciel 10-ből 10 szer eltalálom a méretesebb földi célpontokat(mobile-AA, tank, APC) a TV-vel, és meggyőződésem, hogy nem azért mert olyan kurva nagy ász lennék, vagy mert olyan sokat gyakoroltam volna, hanem azért mert egyszerűen gyerekjáték.

Volt már olyan gunnerem, aki nyíl egyenesen lövöldözte a TV-ket és persze semmit sem talált el, az ilyenről tudom, hogy kezdő és gyakorlatilag azt sem tudja, hogy milyen rendezvényen van. Ezt értem, hogy miért véti el a célpontokat. Amikor viszont látom kanyarodni a rakétát, és mégsem találja el azt a böhöm nagy tankot, azt már azért nem bírom felfogni agyilag. Megvárom még célra tart a pilóta, megnézem merre tart a célpont, elécélzok néhány méterrel, majd végül bele a közepébe. Mi olyan kurva nehéz ebben?

Olyan is van hogy a koma beül a helibe, majd rögtön utána átül a lövész helyére, tehát ebből egyértelműen látszik, hogy csak freggelni akar. Amivel még nem is lenne sem baj, én nagyon szívesen asszisztálnék hozzá, de legalább a minimális fáradságot venné, hogy utánajárjon, hogy mégis, hogy működik az a szar.

Az egész szerencsétlenkedés főleg annak fényében idegesítő, hogy ugyebár a heliben egyedül ülve is lehet TV-rakétázgatni azáltal, hogy átül a pilóta a gunner helyére. És tudom, hogy egyedül mekkora kaszálást tudnék csinálni, és milyen hasznos lennék a csapatomnak, de nem. Szenvedhetek egy béna gunnerrel, aki azzal, hogy hozzánemértőként beül a helibe az egész csapata kárára van és a legpusztítóbb járműből egy tökéletesen haszontalan ócskavast kreál.

Egyébként meg nem szoktam anyázni, ha béna gunnerem van, persze idegesít, de nem bántom meg. Legközelebb a helire várva én megint beszállok, aztán ha ő is beszáll, akkor én meg kiszállok. Ennyi. Ettől még nincs harag. Keresek magamnak egy tankot vagy egy repcsit, oszt jó van.

Amúgy, hogy kicsit érzékeltessem a probléma lényegét az infantryhoz szokott játékosok előtt is: Ez a helizés infantryban nagyjából úgy nézne ki, hogy egy gyalogoshoz két ember kellene: lenne a „pilóta”, aki irányítaná a gyalogost, viszont gyakorlatilag nem tudna lőni(csak egy pisztolya lenne), meg lenne a „gunner”: ő kezelné a fő kézifegyvert, amivel már lehetne is valamit kezdeni. Gondolj csak bele milyen idegesítő lenne, ha Te (vagy bárki más) nagyon jól tudnál lőni, viszont egy szerencsétlen balfasztól függne az életed és így a szórakozásod, aki adott esetben szart sem tud eltalálni, vagy egyszerűen nem is látja az ellenséget? Vagy ha teszem azt antitankost játszanál, viszont a „gunnered” a kis MP5-ösével osztaná a tankot…Most mond azt, hogy nem kapnál agybajt!
  • schrank
    a gts elenfelének szánták és annak eleget is tett
  • Livius
    Ez az ATI Radeon HD 2900 XT 512MB elsőre úgy néz ki hogy nem fogja megszorongatni a 8-as Geforce-okat.
  • schrank
    ha már a protkóknál tartunk
  • havercsotány
    tényleg ugy nézki mint aki átrakja a másik oldalra a dolgot (finoman megdöl és egy testböl rángásos mozdulattal kintis van a golyo a comb és a gatyaszél szorításából)
  • DoctorStryker
    haly!
    Nah a közelgő INF kupára megvannak a Díjjak!
    Tisztelt Jelentkezők és Érdeklődők.
    A Qwerty Computer Kft jóvoltából a következő díjak ütik az első három helyezett csapat tagjainak a markát:

1. díj: 6 hónapig a győztes csapat kap egy Battlefield 2 RANKED szervert (BF/SF igény szerint) TELJES!!! jogkörrel*, valamint egy 105G HUN billentyűzetet és egy Optikai Egeret

2. díj: A II. helyezett csapat tagjai kapnak fejenként(8*1) egy-egy A4TECH X680D névre hallgató LÉZERES! Optikai egeret.

3. díj: A III. helyezett csapat tagjai gazdagabbak lesznek a Kingston álltal fémjelzett 1 GB-os Traveller pen-driveok egyikéval (persze fejenként 8*1).
    És természetesen minden helyezést elérő klán egy Oklevelet kap arról, hogy indult eme jeles eseményen.

Jelentkezni még lehet a http://battlefield.drklan.hu/news.php
  • TS Zolly
    Legközelebb ne bunkót, hanem köcsögöt irj. :DDDDD

Vagyis irjon. Szerk.
  • havercsotány
    nem ugy értette!! csak ne kezdjen egyböl arcoskodni ha netán kérdezne és mint tudjuk én legalábbis tudom hogy jo kis frappáns bunkó válaszok szoktak menni egy béna kérdésre...
  • uHs Gerzson
    Tolószék nem kell még a végén elveszem schrank munkáját xDD a leszart protkó mint titkos fegyver kivételesen hasznós is lehet az ellenség felé hajítására hogy kidobja a rókát xD