172102
  • Kovács legény
    nekem van egy botom köcccsön adhatom:D
  • 0Fritz0
    Valami zaftos kis aimbot nincs valakinek kölcsönbe?
  • Kovács legény
    az admin progival visszalehet nézni hogy ki mit irt be a konzolba nem?
  • Deqwator
    "Na most ez mind szép és jó, a gond csak ott kezdődik, hogy olyan dolgokat is hallottam, hogy hasonló parancsokkal saját magad „porzását” is lehet növelni"
    ez viszont gusztustalan lehet ,ha van:)
  • n003
    köszönjük
  • JAG1
    Kösz, hogy öszinte vagy. Eddig is felnéztem a JCSR-re, de ezek után még inkább teszem.
  • mesor
    hmm...
    Na ez nekem teljesen új és megmagyaráz pár dolgot!
  • erdos
    Nos ezt csak azért mert mint kiderült magyarországon is kezd ez a szar elterjedni. Ha valaki használja a cb-n az az ő dolga mivel mint sok meccsre visszaemlékezve ellenünk már ezer éve nyomják a külföldiek (ugye a hihetetlen hedsotok... ), de hogy a magyar kupákon ilyenekkel találkozunk az már a pofátlanság netovábbja. Így vádaskodás helyett (mivel bizonyítani nem lehet és persze mindenki most hall róla először ugye) nyilvánosságra dobjuk, igen ilyen is van. Odinra az érintetteknek nem kell morogni, én mondtam neki hogy írja le bátran, szal ide kell köpködni...
  • JCSR ODIN
    még annyi hogy a parancsban az alulvonás szóközt jelöl és ha jól tudom a kis és nagybetűkre is oda kell figyelni. Ha jól irod be, egy 1-est dob ki a konzol, ennyi.
  • JCSR ODIN
    Nos kedves bf-es bajtársak volna itt pár olyan információ, amit szeretnék megoszatni veletek.

Egyeseknek persze könnyen lehet, hogy nem fognak annyira újdonságként hatni az elkövetkezendő pár sorban összefoglaltak , mint ahogy ez velünk JCSR-rel előfordult, hisz van aki már régebb óta használja a dolgot, van aki már kipróbálta, van aki csak hallott róla stb… mindenesetre mi úgy gondoljuk, hogy ami a tudomásunkra jutott azt szeretnénk megosztani.

Mivel e témával kapcsolatos ismereteim meglehetősen szűkösek, ezért az esetleges butaságokért előre is elnézést kérek. (nyílván van több is, aki tud majd kijavít)

A lényeg a következő:

Létezik egy ún. PING TWEAK nevű dolog, ami annyit tesz, hogy a játékban levő pingedhez igazítja a képet, amit látsz. Ennek aktiválásához mindössze 2 parancssort kel beírni játékon belül a konzolba minden egyes alkalommal, amikor egy új szerverre mész, vagy pedig még bf indítása előtt egy adott con file-t kell átírni.

Nos hogy ez mire is jó?

Pár napja kipróbáltuk, úgyhogy az elkövetkezendő kis szösszenetben gyakorlati tapasztalatokat írok le:

Nagyságrendileg kevesebbszer fordul elő olyan, hogy vkit jól becélzol, lövöd, de az csak „porzik”. Ugye leggyakrabban ez a mozgásban lévő célpontoknál volt megfigyelhető és azok közül is elsősorban a gyors mozgásoknál, mint pl. a bunnyhopping, vagy a sprintelés-fekvés-gurulás kombó stb. Persze célozni ezután is neked kell, „mindössze” (nagyon-nagyon idézőjelben!!!) annyi fog változni - és maradjunk a bunnyhopping esetnél - , ha vkit a levegőben látsz és lövöd, akkor bizony a bf jóval inkább be fogja adni a találatot, mint eddig, hiszen az illető valóban ott van ahol te látod és nem pedig már a földön fekve lő téged.

Nyílván én most csak egy-két esetet ragadtam ki, de pl. ugyanezek a dolgok megfigyelhetők tv rakétázásnál a helikopteren átmenő rakéták esetében és még sok máshol is.

Röviden összefoglalva a lényeg annyi, hogy a parancssor a „hitreg”-edet javítja föl.

Na most ez mind szép és jó, a gond csak ott kezdődik, hogy olyan dolgokat is hallottam, hogy hasonló parancsokkal saját magad „porzását” is lehet növelni, bár erről részletesebb infóim nincsenek. Az mindenesetre biztos, hogy egyes embereknél észrevehetően sokkal jobban betaláltak a golyók, míg egy-kettő hangzatosabb nevű, illetve álnevű dke-n rendszeresen játszó kockamaki azért porzik rendesen.

Hogy ez most azért van, mert brutál jól nyomják és vmi geci jól mozognak, vagy a netem szar, vagy tényleg „okosabbak” mint mi azt mindenki döntse el maga.

A lényeg amiért ezt az egészet beírtam, illetve a JCSR írja be rajtam keresztül, az annyi, hogy ha már egyszer erről sikerült hallanunk, akkor nem szeretnénk bárkivel szemben előnybe kerülni és gerinctelen módon ezt eltitkolni.

Az más kérdés, hogy valószínűleg a külföldi klánok jórésze ezt az alap parancssort már ezer éve használja, hisz külföldi fórumokban pl. már tavaly májusi hsz-ekben olvastam erről és ha tovább kutakodom, lehet találtam volna régebbit is.

Ping tweak parancssor a következő:

1.)
    SettingsManager.U32Set_GSInterpolationTime_400

2.)
    settingsmanager.floatset_GSDefaultLatencyCompensation_0.XX

(xx helyére az adott szerveren levő pingedet kell beírni, pl. 50-es pingnél 0.05)

Ennnyi volna, bocs hogy néhol elhúztam, de szerettem volna, ha mindenki levágja a témát.
  • Kovács legény
    eddig is vip voltál
  • norBOSS
    OK + van köszi!!!!!
  • JAG1
    Fórum menü - Vip jogok felvétele...
  • norBOSS
    Akkó mán segggíthetné má 1 kicsit he!!!!Hol és hogyan???
  • bakvarnyu
    Van ez az airmaps mod valami francia szerveren na azon végtelen
    C4- ed lehet, azzal szórakoztunk, hogy telepakoltuk a repcsik hátulját és puff, kilő tőle mint egy rakéta
  • Kovács legény
    jah ,frissitenem kellett volna:)
  • Kovács legény
    az előző peccsnél igy volt ,de már csak max5öt pakolhatsz ,vagyis csak az utsó 5lesz aktiv a többi eltünik
  • Fujiryu
    Az új peccsben max 5 lehet...Meg ha egyet újrapakolsz és azt felrobbantod az összes felrobban, függetlenül attól mikor hova mennyit raktál...
  • haxoror
    Ha már itt tartunk régen volt arról is szó hogy a spec-ops majd disarmolni tudja az ellen C4-ét, ebből sem lett semmi... :(
  • haxoror
    De!

Ha lepakolok C4-et és újratöltöm a készletet aztán újrapakolok akkor lehet hogy a "régi" cucc eltűnik?

Viszont láttam egy szkrínt amin claymore-al pakolták tele a hotel előtti sikátorokat, legalább 30 darab volt szétszórva szal ott működött, már nem értek semmit
  • Kovács legény
    azislehet hogy a kis dakoták ellopkodták, multkor leparkoltam a mecsetnél ,hogy befoglaljam a zászlot és mire visszamentem a verdához ,már lenyulták a kerekeket meg a tükröt ,pedig csak 1percre hagytam ott a kocsit
  • Kovács legény
    pizes sms küdés átali vipé válás a válaszom itt ország világ szeme lássára
  • Livius
    És nem vettél fel még C4 et supportól, és azokat nem használtad már el?
  • haxoror
    Bár így jobban belegondolva már nem vagyok benne biztos hogy a kurva C4 hova volt lepakolva, lehet hogy csak úgy emlékeztem hogy a Suburb, elég sűrű menet volt szal, na mindegy majd ezt még azért letesztelem...
  • Running
    én itt csak egy őr vagyok, fingom sincs ezekről a vip dolgokról...nem az én hatásköröm.
  • haxoror
    Suburb volt C4-ezve és a Factory-tól keveredtem vissza, 50 méterre lehettem amikor robbantani akartam és láttam hogy ott osztódnak az amcsik a zászló tövében, még vigyorogtam is hogy majd csinálok szkríneket arról ahogy röpködnek ehh...
  • mesor

SZVSZ csak senki nem állt a C4 hatósugarában, nem halt meg senki ezért láttátok úgy mintha nem történt volna semmi.
  • haxoror
    Attól még lehet hogy robbant csak túl messze voltál hogy halljad a foglalók meg kiszúrták a C4-et és a szürkítés után hátrébbhúzódtak
  • norBOSS
    Szasz Running!!!Szeretnék képeket feltölteni a fórumba de csak a vip tagoknak lehet!!Az lenne a kérdésem én mikor leszek az???Szóval +simizném a buksidat ha VIP lehetnék!!!!
  • Livius
    Elég régen Specops-oztam már, de nekem ilyen gondok nem voltak akkor.
  • bakvarnyu
    hát én már csináltam olyat, hogy egy zászlót körberaktam c4-el, elhúztam onnan a pálya végére és amikor foglalták próbáltam robbantani ,de nem történt semmi.
  • uHs Gerzson
    reggelt
  • Kovács legény
    az is számit? beszarok lehet mégis elkellett volna olvasni azt a kiskönyvecskét 1.5év játék után jo megtudni ieneket:D
  • bakvarnyu
    nem az volt, hogy túl messzire mentél tőle?
  • Kovács legény
    halál után tuti eltünik ,igazábol oan sürün halok hogy nálam még sosem tünt el csak ugy:D
  • Kovács legény
    eltünik egy időután azthiszem
  • Running
    aszem nem tűnik el, csak ha meghalsz, de akkor is csak kicsivel később.
  • haxoror
    Tegnap be-C4eztem egy zászlót, közben lövöldözés meg minden szal elment egy csomó idő és amikor robbantani akartam nem történt semmi, fura, a C4 eltűnt de a detonátort mégis hagyta kiválasztani.

ehh nem értem...
  • JAG1
    Sztem eltűnik, bár én nem értek hozzá...
  • haxoror
    A lerakott C4, claymore, akna egy idő után eltűnik vagy addig ott marad amíg meg nem halok?