172102
  • TS Zolly
    bakfitty
  • GameOverrr
    Ez kétségtelen, többek között ezért sem érdekel annyira a dolog, de:

ad1) Nagyon sokan írtak érdekes dolgokról (lásd pl:Fuji 117616-os hsz-át RuFiO-ról, aki -gondolom- elég kompetens a témában)
    ad2) "Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél"
    ad3) Azok akik, arról számolnak be, hogy működik, azok miért hazudnának?

És légy szíves ne köss már csak azért bele az irományomba, mert most ez a divat. Te leírtad a véleményedet a témáról, amit tiszteletben tartok. Engedelmeddel én is leírtam az enyémet. Tény hogy infantryban sokkal kompetensebb vagy nálam, így valószínűleg Te közelebb állsz az igazsághoz, ennek ellenére nekem változatlanul az a véleményem, amit írtam. Mindamellett akkor érdekelne, hogy mivel cáfolnál rá a fenti 3 érvre.
  • GameOverrr
    Singleplayerben csak az Operation Clean Sweep nevű pályán van repcsi, egészen pontosan bombázó.
  • atwe
    Te biztos tudod hisz annyit infantryztál. :
  • Beers
    A gránáttól :DDD!
  • Fujiryu
    Nálam van 1600*1200 is mint opció.Meg tegnap, valami nyomi linkelt be, valami hardwertesztet a buzi shranknak, és abba volt 2650*2024-es felbontás is(vagy vmi hasonló)...
  • GameOverrr
    #117593: Én szoktam a külföldi fórumokat is olvasgatni és valóban ott ez már nagyon régi dolog. Itt van például a bf2s.com ezzel foglalkozó topikja. Engem nem különösebben érdekel, mert a halálnak sincs kedve minden egyes játék előtt ilyen hülyeségekkel szarakodnia, ennek ellenére meggyőződésem, hogy van valami valóságalapja a dolognak(ugyebár nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, meg az ottani hozzászólók némelyike is kisebbfajta csodáról számol be, márpedig miért írna valótlanságokat). Ha nem is működik mindenkinél minden szerveren, de biztosra veszem, hogy van olyan, akinél ez működik.

"Szóval ettől még nem lesz valaki jobb játékos, mert célozni ugyan úgy kell, csak ott látod az ellenfelet ahol valójában van... "

Ezzel viszont abszolút nem értek egyet. Már hogy ne lenne jobb játékos ettől? Lőhetek én akármilyen jól, ha nem oda lövök, ahol a célpont valójában van. Szvsz nagyon nem mindegy, hogy oda lősz ahol látod az ellenséget és ahol nincs, vagy oda lősz ahol látod és ahol valójában van.

Én is csak azt nem értem, mint itt még páran, hogy ez miért nincs benne alapból a játékban, vagy miért nem titkosították, hogy senki se tudja megbuherálni(legalább is ne ilyen könnyen), vagy miért nem teszik bele ezt egy patch-be.
  • TS Zolly
    Főleg 64 fős karkandon szoktam jókat repülni. :D
  • Kovács legény
    szinte mindegyiken lehet ,de ez függ a map méretétől jah és konkvesztre menjél
  • Prince of Máté
    megszereztem a teljes játékot, és ittis "csak" 1280*960 a max felbontás!
    Tudtok olyan pályát mondani, ahol repülővel si lehet menni?(Sp)
  • haxoror
    Az én kedvencem amikor a fal mögött már félig tárat cseréltem és akkor halok meg mert a program szerint még kint állok a kereszttűzben :/
  • koschwarz
    mondjuk ha már itt tartunk, akkor az egy kicsit mindig felbosszant, amikor olyan szerveren játszom amin nem megy 50 fölé a pingem, és egy nyomorult páncélnélküli medicet lövök 1000-rel supporttal, és folyamatosan találatot jelez, ehhez képest a fazon 2 mp-cel később lefekszik és kioszt (az én érzékelésem szerint) egy fejlövéssel, akkor mindig csak bután nézek ki a fejemből, hogy most mi van. csít vagy ez a berhelés???
  • Livius
    Az én tapaszatalatom szerinet ezt a BF2 úgy tervezték hogy majd a user 10Mbit-es internettel játszik majd vele. Csak azért mondom mert egyszer elmentem a Mammut bevásárló központba a PGCC kávézóba és hát ott igen szép 10ms pingem volt még az Angol servereken is (ADSL-el magyar serveren is jó ha 20ms). Olyanokat löttem hogy nem is hittem magamra. A gyerek kurva messze ugrik le a tetőről, rálöttem egy sorozatot, és már megishalt, és nem egy ilyet tudtam lőni. Gondolom ott a kávézóban olyan 100Mb van estleg 1Gb.
  • Hatt
    Ez a játék se sülyedhet lejebb. A kövi részhez majd 42 oldalas parancssort kell majd begépelni vagy wtf.
  • uHs Gerzson
    kickbandestroywowthx!!!
  • Kovács legény
    Házigazda van egy kis moderálni való!!!
  • Running
    nebassz és hanyadik szintű vagy? én a mútkor kipüföltem egy csizmát egy orkból, tök jó értékei vannak öcsém.
  • Platypus16
    Ja és rábasztál, mert mostanában nem druidádával, hanem sámánnal megyek
  • Admiral Chris
    nah okés! témánál vagyunk látom... :)
    szerintem interpolationtime-ot 30-50, de nagyobb pingű szervernél nagyobbra. az extrapolationtime-ról meg inkább ne beszéljünk.

Szerintem addig nincs ezzel gond, amíg mindenki csak azt állítja, hogy ne csak porozzon a golyója, hanem találjon is. Akkor van gond, ha azt állítgatják, hogy magukat kevésbé találja a golyó, mint ahogy ők találnak. Erre már réges régen ki kellett volna találni a szabályokat és meg kellett volna írni a megfelelő ellenörző programokat, de valamiért ezt nem tudták, vagy akarták(mindenki döntse el maga) megtenni az ebben illetékes ladder és kupa szervezők.
    Egyébként meg eleve szar a játék. A késő hitboxon, szar netkódon, netérzékenység éssatöbbi miatt ne várjatok csodát. Elöbb azokat kéne kijavítani...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem akarok a cs-vel dobálózni, de ott egy normálisabb public szerverre nem tudsz felmenni, ha nem megfelelőek a beállításaid, vagy ha fel is tudsz, akkor a szerver autómatikusan átállítja az értékeket a megfelelő határok közé.
  • Fujiryu
    Csütörtökön befejezem az írásbelizést, szóval majd akkor kiállok ellened:D
  • Platypus16
    Ha kellek, szóljatok és jövök...
  • JAG1
    Nofene...
  • Running
    Ja platy akkor ne felejtsd el hogy wow-ban lesz warunk a héten és kellenél te is, mert csak te tucc kijönni a maciból hílelni.
  • Me0w
    Fuji mellett is ultem, csak olyan csunyan nezett ram vegig, hogy inkabb atultunk melletek...
  • Running
    Vigyázzá meow-val mert a bf2 talin engem is megdobált narancsokkal. Jóvan fuji megint nagy a szád, kiállni a mester ellen meg hurka vagy.
  • Platypus16
    Én már a kezdetek óta menö vagyok, szal nem értem miröl beszélsz:)
  • Me0w
    Hiaba probalsz jopofizni, a buzi wowos sztorikkal itt nem lehet bekerulni a menok koze... :D
  • atomboy
    Reggelt. Fu, de raerosek vagytok.
  • Fujiryu
    Rádnézek és már egyből kéred az újraélesztést, szóval nejáccá ilyenekkel
  • Platypus16
    Azt hallottam, hogy wow-ban a következö peccsben a holy talentes paláknak is lesz ilyen cuccuk:)
  • Running
    ezt a beszólást még 1v1 lejátszuk, mert akármikor lefregellek.
  • Fujiryu
    S mondá a Fuji:Légy megvigasztalva, leld meg a békességet - s így is lett
  • Running
    Ja még egy hsz a ping témához visszatérve. Nálam úgy működik a pingjavítás, hogy rátelefonálok a szolgáltatómra hogy csináljanak már valamit, mert rájukgyújtom az irodát és minden rendőr a sárga furgonjukat fogja kergetni. Ilyenkor hirtelen megjavul egy ideig aztán elkanászodnak ismét.
  • uHs Gerzson
    Monty Python Holy Hand Grenade
  • Running
    Minél többet dolgozom ezzel a bf2 editorral annál jobban rühellem ezt a játékot. Olyan dolgok vannak benne, hogy nem hiszek a szememnek néha. Mondok egy gyors példát ami a legfrankóbb. A földön elhelyezel egy tárgyat, vagy akár egy házat. Nos ez közelről szuper a föld nem magasabb mint a ház, vagy tárgy alja. Namármost felülről már más a helyzet. Ha nem emelsz meg mindent akkor a talaj egyszerűen átvillog a tárgyon, pl a házak padlója és a föld textúrái oda vissza váltogatják egymást, ezáltal folyamatos villogást idéznek elő. Szerencsére házak esetében megoldható annyival hogy kicsit feljebb emeled, de pl sok egymásba futú objektumnál pl falnál nem kikerülhető. Két lehetséges megoldás van. Vagy pontosan illeszkednek és akkor villogni fognak közelről távolról egyaránt, vagy nem szabályosan illeszted őket egymáshoz, ekkor csak igénytelen és pontatlan lesz. Ezeknek a javítása már annyi időmbe került amiből 2 új térképet összehozhattam volna. A többi horror-t majd később, most megpihenek...
  • koschwarz
    számolj el háromig, de négyet a szádra ne vedd, kettőt sem, hacsaknem folytatni kívánod számolásod háromig...
  • 0Fritz0
  • JAG1
    - SettingsManager_ZACSKÓD:_SGengine.outpunch_#117642
  • Running
    iddqd
  • uHs Gerzson
    Holy Grenade?