172102
  • uHs Gerzson
    támogatom
  • haxoror
    9-es gomb

(parachute egyébként)
  • GameOverrr
    Egy újabb hódolóm. Gyűlünk-gyűlünk.
  • Palinko
    noob kérdés jön, gyengébb idegzetűek ne olvassák...
    singlezek, itt van ejtőernyő. kicsit zavaró,hogy ha szétlövik a gépemet nem bírok csak víz felett kiugrani. átnéztem faq t, controlt de nem találtam hogy kell kinyitni. létszíves valaki árulja el.
  • gbc csabika
    Rengeteg video van youtube-on arról, ahogy pl a tv rakéta átmegy a heli törzsén, ami a rakéta pályájára merőlegesen halad, felirják az interpolation-t 400-ra, akkor ilyen nem történik. Arról pedig hogy ahhoz mit kell átirkálni hogy ne regisztrálja a találatokat rendesen, még semmit nem láttam, sehol nincs ilyesmi közölve, de meg lehet csinálni az tény. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy magyar csapat esetében ilyentől semmiképp nem kell félni. Egyébiránt az hogy Atwe nem vett észre semmit az egy dolog, sok más pedig észrevette. Ettől nem lesz jobb senki, de egy public sokkal kevesebb bosszúsággal jár:)
  • HTS s3rg1nh00
    ez a kérdés most a kekszuális életre vonatkozott?
  • joebacsi
    punci
  • Kovács legény
    nyájjádkiapicsámot
  • Korpsweb
    jaja
    1.) Horda van :)
    2.) GameOverrr fogd be, hülye vagy, takarodj... ! :)
    3.) A twiiik meg nem fog semmi javulást hozni magyar szervereken, ha 100-on felül van a ping mondjuk war van oroszokkal...akkor érdemes beállítani hátha jobb lesz!
  • Running
    Nem is tudtam h nem létezünk....hát itt tényleg mindig valami újat hall, lát, olvas az ember.
  • Fujiryu
    Ja és sry a hosszú hszért csak bioszt tanulok és ilyenkor mindig ömlik belőlem a hülyeség
  • Fujiryu
    Fél cshország meg szlovákia törttel játszik(és jó pingűek a szerverek).Meg magyarok között is van egy pár.
  • Fujiryu
    "az hogy ez egyesekben ellenszenvet váltott ki, mert irigyek voltak, arról nem én tehetek"-nagyképűség.Az a baj az itteni fórumozókkal, hogy lassan felejtenek.Ha kialakult rólad ewgy kép, hogy te egy nagyképű köcsög vagy akkor sajnos az is maradsz.

önfényezést sztem beismerted, az meg hogy okosabbnak hiszed magad másoknál, csak úgy egyszerűen lejön az írásodból...Ki használ ilyen szavakat, hogy inkompetens, ráadásul vagy 20x a 12 sorbos hozzászólásában? Az aki mutatni akarja, hogy ő igen is művelt és hogy ő okos meg stb.A többit találd ki.Egyébként meg te kérdezted mi bajom van veled én meg leírtam.
    Az elején amikor idejöttél nem is volt, csak aztán ez a stílusod nem jött be.(Lehet azértmert buta vagyok mint a segg)
    "rájöttem hogy itt erre sokan nem vevők"- meg talán ha nem úgy beszélnél, mintha mi rajtad kívül állnánk(látod én "mi"-t írok ezzel barátságos, MELEG érzéseket keltek a fórumozókban tehát mégjobban fognak szeretni.Egyébként majd Platypus kielemezi ilyen szempontból a hszeket, mert ő a nagy bölcsész errefelé)

Ez meg csak úgy:
    " leírom a sajátomat a másik véleményének tiszteletben tartásával és a másik ocsárolása nélkül, egyszerűen fórumozok, erre való ez a szar, nem?"- sztem pont ezért nem tudsz beilleszkedni ide.Mert nem anyázol meg szólsz be a másiknak, hanem tiszteletben tartod a véleményét.
    Ez itt egy ilyen össznépi játék.Mindenki beszól a másiknak, az visszaszól és így pörög a topik és megy az élet továbbAz ilyen szentlelkű fórumozók a HWSW-n fórumoznak, nem itt...(de azért olyan köcsög se legyél mint a janek mert akkor se fognak szeretni.A határt meg kell találni, nem egyből bejönni és arcoskodni.Szépen lassan kell beilleszkedni)
  • errrtu
    inkompetens
  • mesor
    Dragon - aktívak
    Doctor - 2142val nyomják, valami bf2 kupát szerveznek tehát aktívak még szerintem
    25th - nem tudom
    7th - aktívak
    AvP - nem tudom
    s4F - foglamam sincs
    GsBF2 - aktívak

• Livius
    Én még az OPC-ben hallottam a régi nagykutyáktól, hogy még a megjelenés elött állítólag úgy híreztelték a gamet, hogy majd nem fog számítani a magas vagy alacsony ping mert a BF2 netkódja olyan fasza lessz. Hát lehet hogy ez az apró beállítás erre lett volna. Csak úgy néz ki hogy nem érezték fontosnak ezt normálisan megcsinálni mint sok mindent a gameban.
  • Prince of Máté
    Kössz a segítséget, hát az AI vmi borzadály :D
    előttem van egy ellenséges katona, gépfegyverrel, én meg előtte állok pisztollyal, hagyom h jőjjön, kilövi a tárat ,de egy sem talál, aztán elkezd késsel felém rohangálni
    Egy szó mint száz, mivel warezoltam, h kipróbáltam, megy a kukába

Tudom lehet törttel is játszani, de nem sokan vannak akik játszanak így..
    Majd ha megjön a kedvem megveszem eredetiben talán..
  • VéNY HaLlak65
    Kellene egy kis segítség, mert nem akarom hogy valaki kimaradjon...
    Szóval milyen aktív!(aka akik ellen lehet egy wart nyomni) bf2 klánok vannak még magyarországon?
    Akikről tudok:

Frx
    coRDHA
    JCSR
    VeNY
    HeG
    /A Horda úgy tom már nem/

Akikről nem tok biztosat, de tudtommal még léteznek:

Dragon
    Doctor
    25th
    7th
    AvP
    s4F
    GsBF2

• GameOverrr
    Önfényezés: az, hogy belinkeltem egy két képet kezdetben dicsekedés volt, amiben szerintem nincs semmi kivetni való, hiszen az ember szeret eldicsekedni sikerélményeivel(az hogy ez egyesekben ellenszenvet váltott ki, mert irigyek voltak, arról nem én tehetek), rájöttem hogy itt erre sokan nem vevők, azóta mellőzöm az ilyen képeket. A legutóbbi képek pedig cáfoulatul szolgáltak, Te is beláthatod annál egyszerűbben nem lehetett volna rácáfolni az állításodra.

Nagyképűség: soha senkit sem néztem le, és mindenkit emberszámba veszek, és úgy is beszélek vele, amíg ő is velem.

Okosabb másoknál: pusztán leírom a véleményemet, senkinél sem képzelem magamat okosabbnál, egyszerűen ha eltér a véleményem, leírom a sajátomat a másik véleményének tiszteletben tartásával és a másik ocsárolása nélkül, egyszerűen fórumozok, erre való ez a szar, nem?
  • atwe
    Nem azt mondom hogy nem használ de itt a nagy többség nem fogg semmi érdemleges változást észrevenni
  • GameOverrr
    ad2) Nem beszóltam, csak leírtam a vélemenyemet, amire nekem ugyanúgy jogom van, mint neked, függetlenül attól, hogy kompetens vagyok a témában vagy sem, nyílván a Te szavad mérvadóbb a témában, így akinek van esze az úgyis rád hallgat, ettől függetlenül nekem még mindig az a véleményem, ami, mert ezzel a hsz-oddal nem győztél meg arról, hogy miért ne működhetne ez a hitreg javítás senkinél.

Ha valaki a helizéssel kapcsolatban olyasmit írna, amivel nem értenék egyet, meggyőződésem, hogy meg tudnám győzni arról, hogy nincs igaza. És ráadásul úgy, hogy közben nem sérteném meg, és nem azt hangsúlyoznám, hogy ő inkompetens, amit adott esetben ő is tud saját magáról.

Aláírom, ha valaki inkompetens valamiben akkor valószínűleg hülyeségeket beszél, de itt túl sok minden vág egybe ahhoz, hogy el lehetne intézni a dolgot pusztán azzal, hogy az illető inkompetens.
  • JCSR ODIN
    sztem pingtweak-kel is csak az a baja, hogy nem tudja beírni
  • Fujiryu
    Önfényezés és nagyképűség.Meg nem értem mire fel hiszed magadat okosabbnak másoknál...
  • havercsotány
    1. Partyarcok
    2. Battlefield 2
  • Fujiryu
    télleg megtanulhatnál már írni b+, mert ez már télleg ultra szánalom
  • GameOverrr
    Nekem megvan a saját vélemyényem arról, hogy miért nem csípnek itt engem sokan, de kiváncsi lennék pl. arra, hogy Te speciel miért nem komálsz engem? De ne mellé beszélj kérlek, hanem a valódi okot írd! Megtisztelnél vele.
  • uHs Gerzson
    nyád!
  • havercsotány
    a büdös............mi a tekervényes fa...van?van valami eltitkolt minden második ember alkalmazza csalás ?
  • atwe
    ad1 Én tudom ki az a rufio nem egyszer játszotam már ellene.
    ad2 Olyanba szól bele amihez halvány gözöd nincs még publik szinten se .(inf)
    ad3 Megnézed kik irogatad be rá jöhetsz hogy ön fényezés céljából statparasztok Publik-köcsögök akik nem tudják megkülönböztetni a g36e a m16tól ---- LOW ----
    Másik eddig nem irtam visza nekedd semmit mert irógatad hogy ilyen helis vagy meg olyan gondoltam jó hát fényezd magad nem érdekel aztán meg jösz publikon mér nincsen értelmes gunner essetleg tovább kéne lépned --++
    Mér szólnak be -Azért mert a magyarok már csak ilyenek.
    Ajálom Goodspeedet állitolag Heli vezetöt kereset maga mellé HW fórumon megtalálod Hun atival együtt Ny3lvtan PoW@
  • Admiral Chris
    az semmi!
    az én kedvencem, amikor fekszünk egymással szemben, rálőjük egymásra a tárat, és egy golyó sem talál...
  • BEAST #117692
    kabbe :o
  • HTS s3rg1nh00
    anyád

• mesor
    anyád!
    :P
  • Fujiryu
    Ugye nem azt gondolod, hogy azért szólnak be neked mert olyan jófej vagy és így mutatják ki a szeretetet.
    Nézz meg engem.Én jófej vagyok és imádnak.Nem pedig anyáznak
  • GameOverrr
    Fogalmazhatunk úgy is. Kb. olyan mintha vennél egy kocsit, de csak arra használnád, hogy be- meg kiállsz a garázsba/-ból, ahelyett, hogy kipróbálnád a forgalomban is.
  • Fujiryu
    Viszont a járművek irányítását célszerű singleplayerben gyakorolni...
  • GameOverrr
    A játékban is minél többen anyáznak, annál jobban megy.
  • Fujiryu
    hát egészen pontosan, még ha beállsz az ellenséges tank mellé és elkezded késelni, még akkor is nagyobb az esélye, hogy a saját csapattársad gránátoz ki mint, hogy a tank lelőjön aki az ellenség.Szóval, a mesterséges inteligencia nagyon gyenge...
  • Prince of Máté
    tehát a játék Single Playerben nem valami "jó"...
  • Fujiryu
    Tudom javasolni a HWSW fórumot.Ott az olyanok akiket itt nem szeretnek jólmegvannak...