172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Landor #118121
Hello little boys, little toys
We're the dreams you're believing
Crawling up the walls
Running down your face
Razor sharp, razor clean
Feel the weapon's sensation
On your back...
With loaded guns
-
Szerkeszteni nemér rohatt!
-
2* 21k tékem ment a lecsóba 1ikről van skrínsot ^^ -
Te csak menj vissza a kuckódba, ahol a tisztességes tékerek életműveit döntöd romba. :) -
haxoror #118117 Milyen lvl 4?
Ha jól látom már mindkettő lvl 70
-
Car15 mi?!
-
Landor #118116 milyen m4?? milyen por?! max VARÁZSpor, hülyegyerek :D hashasdhadsfh
-
Nauron #118115 ezt most vegye fenyegetésnek?:p
ui:ha ő nem ilyed meg én igen...:) -
Car15?
-
ha így folytatja, akkor kénytelen leszek leporolni azt az M4-et
-
haxoror #118112 na nézd már a csíter megint itt van...
Running del plz -
Helyes ;)
-
"H!C meg már sajnos nem létezik"
igazából ezé nem kúrtatjuk, csak nem akartam kitérni a részletekre :D
"Leginkább a "közösség" szó hallatán"
ezzel mi bajod van? gondolom azzal tisztában vagy, hogy a bftaliknak hála, itt szinte mindenkit ismer mindenkit személyesen is, az ideröfögésekkel csak kitöltjük 2 bftali közti időt :) -
Tanulom szorgalmasan a MAX-ot, H!C meg már sajnos nem létezik :)
Épp ezért néha jól esik egy kis kabaré ...
Leginkább a "közösség" szó hallatán , és az azzal kapcsolatos hsz-ek láttán szoktam lefordulni a székről :))))
-
inkább fordulj vissza a háromdémakszba, van még mit gyakorolnod :)
mi se kúrtatjuk a hicedet... -
Landor #118107 -
de azért szeretünk téged
-
ős wowpr0 -
-
ezaz te sem ősbfes és ős bfv-s sem vagy ! -
vigyazz, nem szeretik az ujakat, szerintem fuss! :O -
Senki sem szólt, hogy buli van :( -
? -
Hát, ha szigorúan nézzük, én itt wadi NEW vagyok! 
Az más kérdés, hogy csak itt, mert ugye, Fritz, meg páran azért "ismernek". 
Akkor már egy kérdés. Nem megy a bf2. Fel kellene telepítenem, vagy csak elég berakni a cd-t a kenyérpiritóba?

Hú, most megy a vágó műsor, kérek egy kis
-s segíccséget! 

-
Véleményem szerint aki ebbe a közösségbe be tudott illeszkedni az elmúlt közel két év alatt, azok nagy része a játékban nyújtott teljesítménye, ill. hozzáállása alapján kerülhetett be. (Majdnem úgy, mint a természetes kiválasztódás).. aki a játékban nem is próbált meg "társaságot" keresni magának,... hát akkor azzal az illetővel van a baj, és nem a közösséggel. Mivel arra senkit sem lehet kötelezni, hogy egy pár puhapöcs mitugrálsz-hoz igazodjon, ezért a közösségünkben is el kezd dolgozni a védekező mechanizmus, a férgese ellen... És ez így van rendjén!!!
-
én örülök ha valakinek az életében üde színfoltot jelentek
-
PancserHisztisek? -
Deqwator #118095 Borg nem akarsz lac coo-nak
ilyet adni ,mert idejön flémet csinálni, vagy csak azoknak divat adni akik rendszerese idejárnak és van valami közük a játékhoz?
-
Kurvára nem akarok foglakozni Veletek,meg ide írogatni , ( bár rendszeresen jót mulatok rajtatok, mondhatnám üde színfoltjai vagytok az életemnek ;) ) , de ezt komolyan mondtad???
"....egy szinte zárt társaságba....." -
GameOverrr #118093 ["Fetreng a röhögéstől" szmájli] -
Ez nekem is nagyot bevágott 

-
Ne haragudj de nem értelek!!!Nem azért mert nem adnék nekik 1 hetet csak nem értelek!!!Tehát kértél nekik 1 hetet azért hogy??? esetleg ők +változtassák forumozós szokásaikat vagy mi barátkozzunk+ a jag és meow elvesztésével vagy +próbáljunk kicsit emberibben reagálni a lámáskodásra vagy a sértéseket nyeljük le???Nem téged aakarlak izéni csak nem értem!!!!Vagy engedjenek vissza a mogyik mindenkit?? -
Prohardware? -
xDDDDDDDDDDDDDD -
Szóval senki sem ismeri ezeket a "PH"-ás valakiket? -
a normális újak el is vannak viselve...mind1, ezt mi b*sztuk el ránninggal, azzal, hogy nem lett zsigerből kiírtva ez az agysérült dokika :)
mind1, dzseg mártírként feláldozta magát a hibánkért, majd emelünk neki valami szobrot a bannerba :)
(és nem utolsó sorban, legalább majd jobban tud koncentrálni az érzelgős privieimre :D) -
Deqwator #118086 ha valahova nem tudsz írni szólj!!!és én továbbitom az üzit:P -
öreg szakállas?
-
Csak szeretnék szólni hogy ilyen nőm lesz!! :) -

:D hashasdhadsfh