172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Landor #118359 na ezen felröhögtem! :D:D (melózik) -
Platypus16 #118358 Tanujjá már meg képet linkelni b+
-
Platypus16 #118357 Eddig lopta az áramot, most már fizetni akar érte...
-
atwe #118356 Nekem mindegy hogy nem jötök csak egy kis összetartás kéne ami sose volt a a magyarokra jellemzö :P: -
és a bűrája belülről beníveázva csodákra képes 
-
TS Zolly #118354 Szebb napot minden ratyi és ratyitalannak. :) -
TS Zolly #118353 Me csak egy kiégett alkesz vagy má. :P -
TS Zolly #118352 Pedig a petroleum lámpa nagyon meghitt és fillinges. :D -
TS Zolly #118351 Jogász ö is? :DDDDDDD -
TS Zolly #118350 Me az asszony ,,beteg,, b+, és valakit basztatnom kell. Azé. És a pofád lapos. -
TS Zolly #118349 Legelső huncup alkalmából 1x már leirtam. Anno a CoR résztvett a cb-én, oc-on és a Magyar bajnokságban, plusz rendszeres volt a gyak war. -
Matt89 #118348 Hm mi is...csak mi az Oc Premier ligában:) -
mi pl defligázunk...playoff... -
atwe #118346 Oc-ja amikor van még 1-2 mecsetek és vége az Oc nak 1 hónap allat. -
ja amúgy gyógyreggelt, úgyfest másnaposan megyek klántalira :) -
f*szom, te tényleg ennyire kretén vagy?
anno elpofáztam, hogy igenokos volt oc-vel párhuzamosan huncupot szervezni, ezek után ne csodálkozzatok, ha nem érnek rá a csapatok, azt meg, hogy nevetségesek vagy sem a kifogások ne te döntsd már el helyettünk vazzeg...
running, tsen adjatok neki 2 pofont, ezé minimum kijárt neki ennyi :)
-
-
végre megtapasztalod az elektromosság csodáját? hiába, ez már a XXI. század...
-
Na igen, ezért is próbáltam én is normálisan válaszolni ...
@haxoror: Mér ... jó példa nem?
Én leszek Support, a Gero meg buffol
-
ma jönnek hivatalosan bekötni a villanyt az ELMÜ-től remélem délutánra már lesz is
-
haxoror #118339 "Ha jól tudunk együtt nyomulni még a Geróval is elvernénk benneteket!!!"
Gondolom valami extrém példát akartál mondani de ez azért tényleg túlzás!
-
akárhogy is nézem, gameoverr azon kevesek közé tartozik, akik a kifejezetten igényesen fejezik ki mondanivalójukat
-
Hosszú ...
De még egy picit hozzáteszek ... felejtsétek már el az 1v1-et!!!
Az ugyanolyan a BF-ben mint az autóverseny ... FUN ... semmi más ... ez kibaszott csapatjáték ... és ezért lehet az hogy hiába van magasabb rangod, jobb statod, 8954423545-es K/D-d ...
Ha jól tudunk együtt nyomulni még a Geróval is elvernénk benneteket!!!
És ez a lényeg ... És onnantól MI leszünk a jobb játékosok!!!
Mai napig egy gyengébbekből álló, de összedolgozó squad simán elveri az olyan Publik rambókat mint ti ...
Ezért jó az ET ... valamelyik este játszottunk egy pályán ... ha 897-szer nem lőttek le akkor egyszer sem ... kézifegyverrel talán 2-3 killem volt ... a Fireteam-emnek is hasonló ... Mégis a végén mi nyertünk, mert mi a feladattal foglalkoztunk és nem a freggeléssel ...
És a végén több XP-m volt mint a freggelő majmoknak ... Ott ki volt a jobb játékos? Ők, akik egyértelműen jobban lőttek mint én (Qrva kvék, utálom mint a szart ...) vagy én aki szépen suttyomban megcsináltam a feladatokat ...
Ércsétek már meg hogy ez a játék csak a lámáknak szól arról, hogy pontgyűjtögetés ... wow szintre degradáljátok ezt is, csak ott legalább van értelme a pontoknak, míg itt nincs ...
Amig ezeket nem fogjátok fel addig qrva mindegy ki mit mond ... a jobb játékos értelmezésében lévő fogalomzavar ott kezdődik, hogy azt hiszitek a pontoktól meg a jobb célzásból lesz valaki jó játékos ... de egy olyan Squad leader aki képes az egész pályán meghúzódni, biztositani a spawnpontot a squadjának, úgy hogy alig szerez pontot ... Ő eleve jobb játékos mint ti, és neki még nagyon tvikelni se kell ... -
j4n3k #118336 Most nem írt semmi hülyeséget... Nem tudom miért kell rögtön basztatni. -
TS Zolly #118335 Blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
Blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
Blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
Látod lámi? Hosszú hüjeségeket regény formájában én is tudok irni. De ugyan ezt letudom irni rövidebben is: blabla . Kettő közt mi a külömbség? Mindkettőnek ugyan az a mondadója. -
GamerKing #118334 Mindig az lesz a legeredményesebb játékos egy számítógépes játékban, aki hamarabb jön rá a program működésére, hamarabb érti meg, hogy mi történik ha lenyom egy gombot. Az apró trükkök. Például esetünkben, ugrás közben nehezebben találnak el, fejre lőve nagyobb eséllyel ölsz, lefekvés közben pontosabb vagy, a légvédelem kurzorját a gép feje fölöt tartod és hamarabb befogod mert lefelé esnek a csalik... stb, stb...
Egy ilyen teljesítmény orientált sportban, elemi kötelessége minden cybersportolónak hogy a szabályok keretein belül ki tudja hozni a maximumot, mind magából, mind a programból. (Eleve technikai sport, az erősebb géppel rendelkezők így is előnyben vannak) Ettől lesz "pró". Külföldön, komolyabb csapatoknál az ilyen egyéni konfigurációkat nagyon komolyan veszik, és a felkészülés alapjai közé tartozik. Lehet ebből morális kérdést csinálni, de ha BC, BR közeli állapotba kerültök a CB-n ti sem haboztok ugye? MIndent a győzelemért... -
GameOverrr #118333 "A lényeget értsd meg ... ha egy programot módosítgatsz, attól még TE nem leszel jobb sosem ... ha fogsz egy wallhack-et, egy maphack-et és egy aimbotot meg egy godmode on-t, akkor sem leszel jobb!!! Lehet hogy a Világ legjobbjait fogod alázni, akkor is lámpa maradsz ... Ők mindig jobbak lesznek ... és ha azonos feltételek mellett játszotok akkor ez kiderül ... és itt semeddig nem tart azonos feltételeket generálni ... 2 sor ...
Érted?"
Tökéletesen értem és a legmesszemenőbbig egyet értek vele(d). Én is épp ezt mondom: nem leszel jobb játékos, csak éppen te fogsz győzni.
Ha teszem azt játszanék valaki ellen 1 vs 1-ben, aki annyival jobb lenne nálam, hogy 10-ből 8-szor ő nyerne, de egy kis tweakeléssel már én nyernék 10-ből 6-szor, akkor a puszta számokat, az eredményességet tekintve jobb játékos lettem, a skillt tekintve viszont nem. Amikor azt írtam, hogy jobb lesz tőle a játékos(feltéve persze, ha egyáltalán működik), az alatt én az eredményességet értettem, azt hogy többször jön ki győztesen az 1 vs 1-ekből. Ami akárhogy nézzük azt jelenti, hogy jobb játékos lett, csak éppen mégsem...
Szóval lényegében csak a "jobb játékos" értelmezésében volt némi fogalomzavar, de akkor mindvégig egyről beszéltünk.
-
off - ja -
off
ejj de jó pipik vannak a bannerben
on -
bazzmeg most nézhetem végig az összes klippjüket 
-
n003 #118329 sokat :DDD
öcsém régebben rc-zett (autóval és nem ijjen röpködő cuccokkal) de haveri körében voltak 'elborult' emberkék akik meséltek arról mibe került nekik a szenvedéjjük :DD egy normális heli többszázK -
atwe #118328 Akkor Serginho beszélj már töbiekel. Ne Wowozanak .Hanem jöjenek :P:
Ha már rajzolgatjákot piros (:pötyöt:) -
amennyire tudom fel sem merült...
más:[URL=http://www.youtube.com/watch?v=6KDelmOIOtg]haver kűdte
[/URL]
-
Ha lennének magyar ranked szerverek, akkor sem 1.3-ban futnának, hanem a legújabb peccsel. De nincsenek. -
Meg ledarálta a fél gúnyáját a propeller :DDD! -
atwe #118324 Gyerekek
Többbi csapat nem jön huncupra?
7th ,cordha,Vény ...
Jó lenne egy kicsit szinesiteni a huncupot :
Kifogások nevetségesek ugy hogy nem fogtok bele halni heti egy mecsbe még funn célból is:. Gyertek Vaze holnap le jár a határidö.
Vagy csak a forumon nagy a Szátok Gecc²;) (statpados képek meghasonló);P
nyelvtan:powa: by Atwe -
TS Zolly #118323 Monostorapátiba? Jaja. Kiborult az autó csomagtartójába a metanol. :D -
...khmmm.. és te mikor fogsz így helizni???
-
Hmmm ... beugratós példa volt ... ahhoz kell a skill, hogy oda lőjj ahova kell ... ahhoz nem kell a tweak ... hiába javul a találatok érzékelése ha nem tucc lőni ... Ha meg nagyon tudsz akkor majdnem mindegy ... Ez olyan mint a Razer egér + func egérpad esete ... Én érzem hogy jobban tudok ezekkel játszani mint egy normál cuccal, de ettől még nem leszek jobb ... csak megnőnek a lehetőségeim ... egy komolyabb játékos valszeg karcjátékos kontrollerrel leszedne ...
A lényeget értsd meg ... ha egy programot módosítgatsz, attól még TE nem leszel jobb sosem ... ha fogsz egy wallhack-et, egy maphack-et és egy aimbotot meg egy godmode on-t, akkor sem leszel jobb!!! Lehet hogy a Világ legjobbjait fogod alázni, akkor is lámpa maradsz ... Ők mindig jobbak lesznek ... és ha azonos feltételek mellett játszotok akkor ez kiderül ... és itt semeddig nem tart azonos feltételeket generálni ... 2 sor ...
Érted?
És egy Példa DummyBoy A és DummyBoy B-re ... DummyBoy A elkezd bármilyen netes FPS-t ... DummyBoy A láma hozzá ... de folyamatosan nyomja .... rájön erre arra, segít neki a kommjuniti, elkezd ismerkedni a fórumokon a törpiekkel, elkezdi az általa érdemesnek tartott brigádot keresni ... és velük szórakozni ... (Lehet hogy tweakel is kicsit ... amennyit tetszik ...)
DummyBoy B szarrá tweakeli magát, hülyére hekkeli a játékot, fregre és statra gyúr ...
DummyBoy B magasabb rangú lesz, több pontja és többször lövi le DummyBoy A-t ergó B a jobb játékos... viszont A jobban szórakozik ... És nekem ez a lényeg ... (Kicsit ugyan eltávolodtam ... de ennyi talán belefér ...)
Tehát qrvára relatív, hogy ki milyen játékos ... Attól senki nem lesz jobb, hogy tweakel ... egy jobb konfig is ilyen tweak ... ha valaki a szerver melletti gépen játszik és 2-es pingje van az is tweak ...
És zárszóként, zuhi és borbontás előtt ... Ha mindezek után DummyBoy A is megcsinálja a tweaket, akár le is alázhatja B-t ... -
Matt vs ODIN 1on1 meccs 3-3-nál aranyfrag-gel Matt győzelmét hozta.
Jó kis meccs volt, azt hiszem mondhatom, hogy mindketten be voltunk szarva rendesen
GG, de remélem Gaboca odabasz a döntőben, ha már miattad estem ki