Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://i116.photobucket.com/albums/o38/DriLL_/webava3kr.gif

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

HTS s3rg1nh00
ma estére 1 pár vicc:
Bemegy két csontváz a kocsmába:
- Két sört, meg egy felmosórongyot!

A tizenhárom éves Pistike bemegy a moziba, ahol éppen szexfilmet vetítenek, de egy perc múlva rohan kifelé. A portás kérdezi, hogy miért gondolta meg magát.
- Anyukám azt mondta, hogy ha valami csúnyát nézek, akkor kõsziklává válok.
- Na és?
- Éreztem, hogy kezdõdik!

Egyik este Móricka leül a családjával vacsorázni, és egy csendes pillanatban megszólal:
- Anyu, miért van az, hogy a családban mindenki fekete, csak én vagyok vörös?
- Hát, amekkora buli volt, örülj, hogy nem ugatsz.

Katona hazamegy, apja fogadja.
- No, fiam, mit tanultál a hadseregben?
- Hát, idösapám, például ezt.
A fiú fogja, és ököllel kettéveri az asztalt.
- Ej, fiam, ez nagyon derék. Hát még mit tanultál?
A fiú elõkapja a géppuskát, lead egy sorozatot a diófára, fröcsögnek az ágak és a levelek.
- Ej, fiam, ez nagyon derék. Tudsz még valami jót?
A fiú elõkap egy kézigránátot, és behajítja a kinti budiba. Fröcsög szét a bélsár meg a faléc.
- Ej, fiam, ez derék. Kár, hogy anyád nem láthatja.
- Na de miért?
- Benne ült.

<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

atomboy
Ahol van hely, ki milyen igeny szerint...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Skoda120L
Akkor anyit mondjatok hol szokattok játszani.

Nincsenek már csodák... De vannak még Skodák...

kBagyula
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

koschwarz
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

:))) hehe nekem balta van benn .. az csöndesebb

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

hát persze hogy nem kell engedély neki, multkor találtunk a csomagtartóba 1 láncfûrészt, valaki vip botot szokott a verdába rakni ,valaki kést szokott hordani ,de KTC nem aprózza el!!!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

wazeg letöltöttem azta arma-nak tûnõ cuccot de már a hangkártyánál azt írta ki hogy csóringer huzz a p**ba :DD ill :((

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

KaTiCa neked Skodád van?? :DD .. de asszem neked mán nem köll engedéjj isz mán adminolni is adminolod a kórda-szervert ;DDDD

joebacsi
jó az a skoda...arma-ban terepen lehagyja a zetort! (tapasztalat :D)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ColdFire
szegényen még a fûszálak is átmentek:\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

joebacsi
nemvolt szerencséd...próbáld meg legközelebb :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

KáTéCé
jóvan bazzeg, akkor többet oda nem megyek <#mf2>

atomboy
Ahh...
Single playert nem talalok, ugyhogy probalom a multiplayt... elso szerver: csapatvalasztasig jutottam, aztan connection lost. Masodik szerver: belefagy a gep a connectbe, 15 perc utan meguntam, es reset...

amúgy tínyleg bocs a témtõl tennap ismét hoztam a formám :(

..látom húzzák a hotel zászlót erre bekínálok 2 gránátot, természetesen ekkor a semmibõl elõbúlik Wolfi vagy HC és leírt két ellent mire émmeg letékázom :(( ... meg az összes kis 'gyáva' menekült a léderpozicijóból :)) így rámmaradt

legszebb öröm a káröröm?? :DD

Crem
Én csak 1 magyar serveren találkoztam ezzel. Mi lett a többivel?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
tört server nem érdekel,de azért kösz!:)
Normál rankedon is összefutok sok magyarral,akiket innen ismerek.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ColdFire
bár ezen nem magyar szerverek vannak, de a fél társaság szinte magyar

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
van, de az ilyen tört jatekos...
de biztos megy eredetivel is xD
bfstats.info

Boxer HUN

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Kössz a tegnapi gyakot srácok! Jó volt. Wolfguy-t párszor letékáztuk Noobbal, de ez azért volt mert a Jean mindig közénk bunnyhoppolt<#violent><#hehe><#nyes><#nyes>

nem tudod a jelszót!!! A szerverünkre nem jöhet be akárki. Fõleg nem akinek Skodája van<#vigyor>

HTS s3rg1nh00
viszont itt van az Arma-soknak egy DEMÓ
<#finom><#crazya>

uHs Gerzson
Nyugi, csak józan :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

HTS s3rg1nh00
Joetata,kerüld a másnaposságot!

maradj részeg!<#hehe>

HTS s3rg1nh00
<#wave><#action><#mf2>
gratulálok...

joebacsi
punci!

atomboy
Egy ujabb verpistivel kevesebb. <#eplus2>

mesor
Mi a f@sznak. Mindíg csak a sírás ment rajta, hogy így nem lehet lõni meg úgy nem lehet lõni. Laggos szar stb... :)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Running
Ez azt jelenti hogy kaptál egy tiltás a ranked szerverekrõl, csalás miatt és újra meg kell venned a játékot, mert a jelenlegi kulcsod használhatatlan. Mit sikerült alkotni, letöltöttél valami cheat szart?

kBagyula
Ez egy nagyon komoly probléma. Vegyél egy új BF2-t.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

BEAST
bye.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Debilke13
Lécci segítsetek illenkor mit kell csinálni?

Boxer HUN
Gyorsan fáradhat a keze, ha csak két masszázst bír egyszuszra.. <#hehe>

koschwarz
két masszázs <#ravasz1>között felkúszott a netre dicsekedni...<#taps><#taps><#taps>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Boxer HUN
Az egyik helyi vállalkozónk azt kapott karácsonyra (2004)... Cunami volt a fa alatt... (Azt mondta miután hazaért... A büdös életben nem megy többet oda, ahol 1m -nén mélyebb víz van...) <#vigyor>

Boxer HUN
De sz@r neked... Vigyázz a Tsunamikkal... Vagy ne... <#mf2> <#hehe>

Running
Mert elhagyott minket az erõ!

Crem
Egyébként, miért nincs magyar RANKED SERVER???

Crem
Te se vagy normális!:) Elmész egy ilyen helyre és a netkávézóban töltöd az idõd?:D

Na B+:)

Jó pihenést!

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Az az RDHA saját szervere és csak akkor játszhatsz rajta, ha megengedik, nemde?

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

sztem csak te:D

Amugy meg udv mindenkinek Thaifoldrol<#integet2>

Ippen talaltam egz cyberpontot:D

Team GIGABYTE

kBagyula
Vagy - vagy.

Skoda120L
most akkor privát vagy csak én nem tom a jelszot?

Nincsenek már csodák... De vannak még Skodák...

mesor
Aki RDHA serverhez nem tudja a pass-t az nem is igazi bf-es. :D

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4