172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #118519 Nézd kedves vendég úr. Nem cséztem, de mint sok ember, én is kipróbáltam, de tovább fejlődtem. :) Még pár éve a dicső dc-és időkben. Nekem a sok hüje majom ugrálás jött le, sőt, amit belinkelt, abban is jobban ugrál a faszi, mint egy nikkel bolha. Ugrálni, löni csak ennyi. Ja meg valami szart elhelyezni valami szarra, vagy ezt megakadályozni. Bf2-en is lehetett lüni az elején ugrálva, de hál isten, pecsel ezt megszüntették. Idiotizmus volt a szervereken, nekem elhiheted. Tisztára mint a csében. Hogy mégis ifrantyzok bf2-en mégis??? Mert q elkurták a játékot, aki a levegőben van, az a király, és nem a Schrank. Bepattantam egy tankba, vagy egy kósza heli tv rakéta szedett szét, vagy egy repülő, ami ellen nem is tudtam tenni semmit. Igy maradt nekem, és sokunknak a inf. ahol nem a heli kempeléstől kell tartani, hanem hogy a szembe jövő jobb e nálam.
Én 33 éves vagyok. De elhiheted, vannak nálam sokkal idősebb vén szarok a bf-en. Tehát itt is van tanulás, éretségi, felvételi, melo, család stb stb. Ráadásul, mit már leirtam, nem egy 5-6 fős csapatot kell összetartani, hanem 2x-3x néha 4x annyit. Gyakorolni, warozni, és persze publikolni. Nem kis feladat egy csapat vezirnek ezt mind elintézni a szabad idejéből.
Bf2-en is vannak különféle kupák. 32-es, 16-os is infranty ladder. Ezeken túl az oc. Magyar kupákat meg sem említem. CB infranty laddert egy Magyar csapat vezeti. Most volt véletlenül egy kissebb bukásuk, de nem került az elsőségükbe. Majd kijavitják.
Húúú baszki, Gémover bepisil a gyönyörtől ha meglátja, mennyit irtam :DDD -
Landor #118518 azért nem.. bár pl a staligrad map élményben odaver jópár bf2 mappot :D -
Azt hittem, a Poet jobban szereted BF2-nel. :) -
Landor #118516 szegények jóhogy megijedtek egy olyan embertől, akinek a kezében egy shotgun-ágyú volt, meg azt hitte a hogy a holdon van
-
Landor #118515 POE2 > DCon > BFV > BF2 > POE >>> BF2142 >>>> MSN Passziánsz >>>>>>>> w0w :D -
andris7 #118514 amúgy néha találkozunk más játékokból jött emberekkel, jót el szoktunk diskurálni war közbe. haverom lőtt nekik egy ilyet utána kicsit lehalkultak. -
ez alázás
-
ez a multis jósági sorrend:
OFP > BF2;BF1942>BF2142>COD>CS>>>>>>>WOW
-
Landor #118511 "tudnák hogyan kell a járműveket használni, tudnák hogy a különböző kasztoknak mi a feladatuk"
te miről beszélsz? :D
:DDD
-
haxoror #118510 16-os?
Legyen 64-es hehehe
-
Landor #118509 egyébként mult nyáron a bf2 lanpartyn aranyos volt, odaültettem a gépemhez egy cs-s, modnom 1v1ezzünk.. első megmozdulása az volt hogy rámdobta az összes gáránátotd.. aztán nagy szitkozodva elterült a golyóimtól :DD -
haxoror #118508 Abbahagyhatnád ezt a trükközést a VIP-es visszavonogatással, kurva zavaró!
-
haxoror #118507 Ha lenne taktikájuk bf2-es mappokra, tudnák hogyan kell a járműveket használni, tudnák hogy a különböző kasztoknak mi a feladatuk és lenne kommanderük aki a squadokat összehangolná akkor lehet hogy eltudnák verni a bf2-eseket.
Másrészről ha mindezt tudnák akkor már ők is bf2-eseknek számítanának szal...
-
Landor #118506 te pl semmire a vidnyikod nélkül
-
Landor #118505 attól függ.. bf2 be vagy csbe? mert bf2be maximum kicsit megporzik az arcom, itt nincs ám holmi heccsot XDDD -
azé megnézném egy 16-os mapon mire lennétek képesek x fő csés kecseg ellen infratyiba
-
andris7 #118503 mondhatnám hogy 1vs1be meg nektek lenne nehéz, de nincs értelme veszekedni. más kategória a kettő. hf bye -
andris7 #118501 akkor csak neveletlen... amúgy az SG team miért van még linkbe a banner alatt, ha jól tudom már nemigazán tartoztok hozzánk. vagy igen? -
haxoror #118500 A CS és a BF2 között az az alapvető különbség hogy a személyes szkillnél fontosabb a csapatmunka, 1 cs-s lehet hogy elver 2 bf-est viszont nagyobb számoknál megfordul az egész, 20 cs-s már veszíteni fog 10 bf-es ellen. -
haxoror #118499 Ha jól emlékszem az határozza meg hogy milyen távolságban kezdi megjeleníteni a játék pl a járműveket szal messzebbről is láthatod őket, vagy valami ilyesmi :) -
Landor #118498 "nehéz, rohadt nagy a pálya"
köszönöm!! nincs több kérdésem bíró úr, elvezethetik a tanút!
-
-
jag nem f...lá.a.!!!!!!!!!! -
Landor #118495 * Landor odadob egy kinder tejszeletet csótánynak, majd megsimogatja a fejit :D -
andris7 #118494 nehéz, rohadt nagy a pálya, furák a fegyverek a hitbox a járművek. taktika egészen más, lassabb az egész menete, de a repülőkkel jót elszórakoztunk.
jag te faszláma... :/ -
nem te !én kérek elnézést :D:D:D:DDD -
Landor #118492 én kérek elnézést :D:D:D:DDD -
JagFater #118491 Húzzatok már a pöcsömbe a kemper, szaros Cs-tekkel. Faszomat sem érdekli...
-
Landor #118490 tényközlés volt, nem lenézés
ez kb olyan mintha én bemennék a csé topikba és elkezdeném isteníteni mondjuk a duke nukem 3d-t
az meg a bf2/cs sajátossága, hogy a bf2söknek eszetlen lövöldözésnek hat a cs.. mondjuk azért kíváncsi lennék egy vérbeli cs-s véleményére a bf2vel kapcsolatban -
andris7 #118489 hát eddig nem értünk el semmit, de jövő héten ha nyerünk akkor playoff, szal köszi :D -
A csé meg a csések nagyon unalmas(ak) kocka játék(osok).......BF2(tösök) KIRÁLY(AK):4!!!! ez alényeg és ezen nagyon nehéz már változtatni!!amugy grat a nemzetközi teljesitményeitekért. -
kicseréltem a routert -
Platypus16 #118486 Tőkehalmájkrém... nehéz szó:) -
Dtomka #118485 ha válaszolsz akkkor leglább értelmes dolgot irj... -
Dtomka #118484 ne mutogass ! -
andris7 #118483 Elöljáróban én source-al nyomom, ebből következik hogy semmivel sem kissebb a gépigénye mint a bf2nek. Nem tudom a bf2 mennyire "esport", de egy mid klánt terelgetek és van heti 2-3 euróbai kupameccsünk amire készülni kell, megnézni az ellent, taktikát kidolgozni. Ehhez hozzá jön hogy az emberek nagyrésze dolgozik, tanul, érettségizik - ergó a kezdő ötöst itt sem könnyebb csapattá gyúrni.
Egyszerűbb felépítésű, na bumm. Ha láttál már komoly meccset, akkor szerintem észrevetted hogy a csőlövöldözés közel sem csak ebből áll. Nézd meg az ancients-t hogy játszik, aztán jelents ki ilyeneket.
Járművek? Akkora pályára beleférnek, sajnos egy nuke-on nem tudnánk gta módra halálra gázolni mindenkit :)
Nem akarok itt flémelni, csak a lenézzük a cs(:s)-t dolgot nem csípem -
jó az AKÁR 8Mbit-nek is
-
Dtomka #118481 8 mbites adsl -
Netkapcsolat? -
Dtomka #118479 Sziasztok!Mosanában 1re gyakrabban dob le a server connection has been lost üzenettel!Pb-t frisitettem már többször...de nem oldodott meg a probléma!Másnál is elöfurdul ez és ha igen h orvosolta?