172102
  • Metalmilitiakid
    hmm csak nem 1 wowos is érkezett ebbe a színes beszélgetésbe ??
  • TDC Geronimo
    rohattak! :o
  • Metalmilitiakid
    na akkor helyesbítek . én tisztelek minden játékost (kivéve a wow osokat és jagfatert mert kockák és lámák)
  • atomboy
    Hehe, reszmunkat vallaltam ebben. ;)
  • Frosty01
    de csak a sok spam meg kötözködés meg flame miatt :C
  • JagFater
    Helyes, viszont mi hányunk a Cs-sektől, szal lehetsz a talpnyalónk...
  • GameOverrr
    Nehezedre esne mindig így hozzám szólni, sértegetés és kötözködés nélkül?

A példánál maradva elmondom én is, hogy miért mondom azt, hogy lehet repcsis pályákon is boldogulni a földön játszva(konkrétan tankozva). Nem akarok senkit sem kioktatni, csupán leírom, hogy szerintem mi ennek a feltétele, mire kell odafigyelni:

1) A 64-es Omannál maradva: Legjobb! Fontos, hogy sokan legyenek a szerveren, mert így nagy valószínűséggel a te csapatodból is lesz, aki repül, és mert így, ha adott esetben az ellenségnél is vannak a jobb repülősök, helisek akkor sem állandóan csak téged fognak lőni, hiszen sokan vagytok, így rád csak kevesebbszer kerül sor, annyira peches nem lehetsz, hogy mindig te szúrd a szemüket.

2) Csak MEC-esként tankozz! Így mindössze egy olyan ellenség lesz az ellenségnél, aki ha téged akar megölni, az esetek 99%-ában sikerülni is fog neki(a támadó heli ugyebár), a vadászrepülők hiába néznek ki téged célpontnak, az azért viszonylag ritka, hogy egy teljesen épp tankot egyből szét tudjanak kapni. Míg amcsiként tankozva két ilyen ellenség lesz: a heli és a bombázó.

3) Ne foglalj zászlót helis/repcsis pályán! Helisként tudom, hogy megy ez: még a ködből kilövök egy TV-t az elfehéredő zászlóhoz és mibe fogom belevezetni? A tankba, mert azt eltalálom és mert az szem előtt van, míg ha egy gyalogos húzza a zászlót(valami bokorba bújva), neki sikerülni fog, mert őt nem látom, így nem is találom el.

4) Ne legyél szem előtt! A zászlókon kívül is vannak olyan "tiltott" területek a pályán, ahova egyszerűen nem szabad bemenni, mert túlságosan szem előtt vagy ott. Gondolok itt főleg az Olive Hill Fort környékére és a park és a Fort-i zászlók közötti területre.

Persze van úgy, hogy még így is bekavarnak a TV-k, meg a repcsik, meg a jobbak ellen teljesen mindegy, mennyire vigyáz rá az ember, hogy merre megy, semmi esélye sincs, de ezeket szem előtt tartva, már több kört is sikerült végigtankoznom halál nélkül Omanon.

Egészem biztos vagyok benne, hogy más repcsis, helis pályákon ez nem sikerülne, mert nem tudom, hol vannak azok a bizonyos tiltott területek. Szóval szerintem a tökéletes pályaismeret elengedhetetlen feltétele a földön történő boldoguláshoz. Azt nem mondom, hogy elégséges feltétele, mert ezzel még nem tudod kikerülni a TV-ket, de nagyon fontos.
  • TS Zolly
    És megint!!!!! :DDDDDDDD

1. Battlefield 2
    2. Starcraft 2
    3. XBOX360
    4. SG adatlap műhely
    5. Partyarcok
    6. Football Manager
    7. World of Warcraft
    8. SilkRoad Online
    9. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    10. F1CHL - Retro
  • joebacsi
    áhh, még egy jó kis flémhez is kevesek vagytok :P
    volt egy kis adok-kapok, de már csitul is a dolog...lépek is sztem, ez így már nem buli :)
  • TS Zolly
    Akko döncsünk. Igyunk sört jól. :DDDD
  • TS Zolly
    Nem. Csak egy-két falikart akarok elhelyezni udvar világításnak, és utánna akarom az egészet leszineztetni. Értve vagyok?
  • gbc csabika
    A Borg úgyis aszongya hogy a vének tanácsának döntése szent és sérthetetlen
  • joebacsi
    nono, a legutóbbi előtt te durciztál be, neis tagadd...ribanc!
  • Metalmilitiakid
    amúgy nekem egyáltalán semmi bajom nincs a BF 2 sökkel ugyanugy tisztelem őket mint szinte minden játékost (kivéve wow met azok kockák meg ) de jó valakivel vitatkozni
  • schrank
    jjja persze akkor villámvolt hogy még "mikor a mennyezet repedezett..."
  • JagFater
    Bezzeg velem nem akartál randizni, itt meg a kis puhapöcsüekre rámozdulsz egyből...
  • Metalmilitiakid
    na az bebaszna (de én is szeretlek)
  • TS Zolly
    Huuu te Ratyi!!!!!!!!! :D
  • TS Zolly
    No majd jön Borg, és lesz nem lesz mi vagy ök, hanem csak ö. :DDD
  • joebacsi
    jajj akis tündibündi "mosom kezeimet" ártatlan drágaság
    egyre jobban bejössz nekem
  • Metalmilitiakid
    na végre valaki rájött mér kezdtem
  • JagFater
    Szart, most sül... :-)
  • TS Zolly
    Zabáltál már???
  • JagFater
    Te beteg vagy b+...
  • joebacsi
    drága, itt mi vagyunk a mi, és ti vagytok az ők :)

ne akard, hogy működésbe lépjen a KisKöcsögkör problémamegoldó alakulata ;)
  • TS Zolly
    Aszontad szoktad olvasgatni a tyopikat. Azt szürted le, hogy egy baromságra a tisztelt bf közösség nem csap le mint gyöngytyuk a takonyra? Egy rossz mondat, vagy elszólás, és az embernek vége itt. Lásd pl gémovert. :DDDDD
  • JagFater
    Menj és nézd meg, hogy kinőtt e a szőr a töködön...
  • Metalmilitiakid
    na látkátok abba akarom hagyni és csak kezdi előröl naka akkor most ki is a hibás ???
  • BEAST #118610
    En kerek elnezest amiert bf2 topikban nem maradnak csondben a bf jatekosok, lol
  • joebacsi
    mé, összejöttünk? :D
    (pedig még nemis ittam sokat klántalin :))
  • Metalmilitiakid
    de ha ők nem válaszolnak akkor is
  • 0Fritz0
    Most aztán mindenki kussoljon! :)
  • joebacsi
    punci!
    csé szar, wow szar, béjef jó, arma jobb (csak más :))
    és tequillába úgyis a korda nyer

nah uff!
  • TS Zolly
    De ha nem válaszólsz rá, már rég el lett volna felejtve!!!
  • Metalmilitiakid
    na téma lezárva elválhatunk még békében ??
  • Metalmilitiakid
    én már tegnap le akartam zárni de egyesek nem hagyták csak válaszolnom kellet
  • TS Zolly
    Én homlokzat szinezőt veszek. :D
  • Metalmilitiakid
  • schrank
    a kis kecseg ezért már kövi fizuná megveszem a 8800gts-t
  • 0Fritz0
    A kedvencem:

Tűzbe hoz. :D