172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
pálinkás jóreggelt 
-
Igaz, benéztem.
Szemét csíter... :D -
GameOverrr #118675 LOL, azért én ha beszopnék egy ilyen figurát, lehet, hogy szögre akasztanám a cipőt.
-
húha! Bocs! lehet, hogy eltévedtem. Ez itt a bf2 topic? 
mesor:kabbe
-
Nem vágott. ;) -
Jóságos, bár sajnos vágott videjó. :)
Gondolom nem tudott visszaülni a gépbe.
-
Nemmondom azt hogy jóéjt, mert még a végén rosszra gondolsz:D -
hmm, lehet igazad van :)
joccaka -
nesze, vagizós vidijó béef módra :) -
GameOverrr #118668 Tudom, én is játszottam a 42-vel, bár csak singleplayerben. Jól megemeltem a botok számát aztán repcsivel szarrá répeltem mindent, ami a part felé tartott. 
Erről jut szembe: ott legalább volt egy kicsit ütősebb partraszálló hajójuk(bár ha így jobban belegondolok, az sem volt túl strapabíró
), de itt meg ugyebár az alapból halott, aki csónakba száll. Szóval lehet, hogy ez ott azzal a zászló/báziselosztással fair volt, de itt nem tartom annak.
-
És az amcsiké a sziget, a japóké meg a hajó... -
TS Zolly #118666 Régi bf42-es pálya, azzal a külömbséggel, ott nem csak anyahajó, hanem hadihajó is volt, tehát szerintem könnyebb volt a japán oldal. Itt sem nehéz, hisz már irtam az elöbb, egyik kedvencem a wake. Ha amiként láma társaságba kerülök, akkor tényleg nincs remény.
Hm. Meglestem. Harmadik legnépszerübb pálya nálam. :)
-
GameOverrr #118665 Na jah, ez viszont szerintem a pályaszerkesztők hibája. Mikor először megláttam Wake-et, nem akartam hinni a szememnek. Mondom, csak az anyahajó van az amcsiknak, és minden földi bázis a másik csapaté??? Én abból indultam ki, hogy Omanon sincs hangyafasznyi esélye sem az USMC-nek, miután visszaszorulnak a hajóra, itt meg már alapból esélytelen pozícióból indulnak...Mondom érdekes...
Mondjuk itt legalább, ha sikerül elfoglalni a repterüket, kamatostul lehet visszaadni azt, amit addig ők tesznek veled.
-
TS Zolly #118664 Vegyél leckét Niktől. :D -
Nem bírnám el a számmal, szóval ez fizikailag lehetetlen:D -
Inkáb menjél aludni...kocsog... -
TS Zolly #118661 KabeLegényt szádra ne vedd, mert megharaplak. :DDFD -
akkor miért?
-
Azért, mert te meg KLegény ilyen jóban vagytok, és én is JCSR-es vagyok, még nem vagyok buzi:D -
TS Zolly #118658 Nem akarod lecumizni véletlenül??? :DDDDD
Na most a flém on!
Ááá, ne vedd komolyan :) -
TS Zolly #118657 És sokak azóta belátták, tényleg jobb. :DDDDDD -
TS Zolly #118656 Egy példa, még friss.
Most jöttem le egy wake pályáról. Amiként születek a befoglalt felső csücsökhöz. Két ellenséges tank melett átsunnyogtam a köv zászlóhoz. Befehérítettem egyedül. De jött a j10-es és találomra gondolom, kibombázott. Születek ujra. Lépek kettőt, repültem egy q nagyot az artytól. Megint megszülettem, osonok a hid alatt, de ott van a heli. Megint megszükletek, ott a heli megint, kapásból lekempelt. Jé, látom a szakasz parancsnok heliben van, rászületek, közösen kiugrottunk a strandnál, behuztuk a zászlót, heli nyomban levadászott.No sebaj, születek megint a szakasz pkra. Körül sem nézhettem, j10. És ez mind ugy, hogy ellenséges gyalogost nem is láttam. Se tankba, se akármilyen jármüben nem ültem. Szvsz érthető a szerverről való lecsatlakozás. Játszani megyek fel, és nem azért, hogy legyek valakinek a ingyen fregje. Pedig szeretem a wakét nagyon. De tudod elöbb utobb az ember besokal ha csak születik és egyből meghal. Anyahajóra meg tök fölös volt születni, vagy 5-6-an álltak ott valamire várva. Szigetre megint fölösleges lett volna, mert a j10 állandóan kempelte. -
akkor most menj vissza cs topicba és légyszíves magyarázd meg nekik miért ilyen kurva jó játék a BF:P -
A #118644 postot is flémkeltésnek szántad? -
nem akarlak megsérteni de 2 oldalon már túl tart de nem vetem fel neked -
Nem voltam itthon hétvégén ezért most reagálom le a dolgokat!
1) Admiral Chris te egy buzi vagy!
2) Jövő héttől járjunk már át a CS topicba és beszélgessünk már ott a bf2-ről. Nagyon izgi volt olvasgatni hogy milyen kurva jó a CS a bf2 topicban. :)
-
Én igyekszem flémet csinálni
-
mekkora
vagy még egy normális flémet sem tudsz csinálni ami minimum 2 oldalon át tart?csalódtam benned...
-
punci -
Egyébként én csak azon röhögök néha, hogy páran hogy leosztottak amikor még arról beszéltem, hogy milyen jók az infantry szerverek(amikor még nem volt a peccsben ilyen szerverbeállítás)... -
jóreggelt kedves barátom
-
GameOverrr #118646 Ha nem kell neked "bemutatni a játékot", akkor te miért gondolod úgy, hogy a földön játszva a repcsis/helis pályák játszhatatlanok? 
Egyébként meg nyilván egyszerűbb megint beszólni, mint ősbéefes atyaúristenként elismerni, hogy egy noném senki adott esetben nem beszél hülyeséget, és kompetensebb, mint te magad. -
jól van direkt csinálod,nyugodtan mehet tovább,amíg top3ban vagyunk,utána gondolkozz a lelkigyakorlaton(a² meg b²=férfi² meg nő²=gruppen) meg hasonlók...
-
Egyébként már télleg kezd unalmas lenni, hogy mindenbe beleköttök amit GO mondd... -
TS Zolly #118643 És most ugy érzed te szartad a spanyol viaszt ezzel a postal???? Nekem nem kell bemutatni a játékot, ezt tedd meg a külföldi fórumokon a külföldi láma társaidnak. -
GameOverrr #118642 No igen, ez is nagy igazság. Csak ilyenkor ha a repcsisek baserepelnek, a helijük meg zavartalanul teszi a dolgát, akkor légitámogatás hiányában kurva nagy szarban lehet a tankos. -
Egyébként aki repcsis pályán akar tankozni az olyan szerverre menjen szabad BCzni, mert ilyenkor a sok gyökér repülős, helis mind azt hiszi, hogy neki BCznie kell, hogyha lehet és lefogják szarni hogy te a tankoddal mit szórakozol a pálya másik részén:D -
Kikérem magamnak...leszoktam!
-
Kellett megemlitened szegeny wowos ratyikat, holnap beka leszel... Vagy mive szoktak varazsolni? :) -
Csak beköszöntem a haveroknak