172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Korpsweb #118717 Jó a source és a bf2 is. Mindkettővel játszok. Teljesen más a játékélmény, persze bf2-őt jobban szeretem. Admiral Chris és Mesor ti meg verjétek össze egymást inkább, az sokkal humánusabb mint itt irogatni...
szóljatok majd megyek nézőnek :D
-
Egyébként nem tudom mi van veletek, mert nagyon barátságosan fogadtátok a CS-s brigádot.
Én átmentem CS:S topicba, beírtam, hogy játszanak inkább bf2-t mert az jobb mint a CS és rögtön ezt a választ kaptam: "te meg ne éljél hanem halj meg." :P
-
Egyébként így kell leszedni a helit:D -
az egy fos
-
Matt89 #118713 Ja nyertem.Döntő Gaboca versus me!
-
-
meghajtotta a pro360
-
A Peti Matt meccs már le van játszva.Azthiszem az öcsém kikapott, de erről őket kell megkérdezni. -
állítólag a rádióban volt reggel, de kurvajó:
Faszi jön ki a nyilvános WC-ből, odalép hozzá egy nő:
- Bocsánat, koedukált?
- Nem, szartam.

-
Ezeket a CS-s flamekelto izeltlabuakat meg ki kell innen tiltani a fenebe - en sem kezdem el hogy mekkora jatek a Halo 1-2, Oddworld Odyssey, Black meg meg par konzolos fps mert nem ide tartozik, kesz. Lehetne meg dobalozni a BF2 Modern Combat X360 verziojanak par ujitasaval de minek amikor:
- nincs karkand, vagy egyeb fasza city map
- nincs squadrendszer
- max 24 player -
Vazze , kihúzom a lábam pár napra oszt 80 oldalt kellett visszaolvasnom
Amúgy én nem játszottam soha a CS-vel , viszont ahogy hallom inkább a 12 éves korosztály játéka / sry a kivételektől / , a bf2 ben meg azért inkább az idősebb korosztály képviselteti magát nagyobb számban , gondolom ezért nem lessz egyetértés a két tábor közt.
Különben is nyáron nyaralni kell , meg piálni + kajálni + minden mást csinálni csak nem kd-kra gyúrni
-
Nem poénnak szántam! -
JagFater #118705 Tényleg néztem, bár a végére nem emlékszem, mert asszony rábukott a mamutlábra és utána elalszom egy pillanat alatt... :-) -
roger -
1v1 verseny a vége felé közeledik. Az utolsó párharcok lejátszási sorrendje megtalálható a huncup főoldalon. A meccset Peti és Matt kezdi. A győztes folytatja Gaboca ellen a küzdelmet. A meccs eredményétől függetlenül még 1 kört harcolnak, amiből kialakul, ki lesz az 1. és a 2. helyezett.
11. párharcok május 23.-ig:
1. HEG_Tp.Peti vs HEG_Matt / .....win(1)..... -
Vizsgazokra nem gondolsz?! -
Mi ez a kötekedős hangulat itt ma? Agyatokra ment a flém(pedig nem is volt igazi)? -
Tul sok Harry Pottert neztel
-
JagFater #118699 Jahh és nem működik a regisztráció, mert nem lehet a jelszót megváltoztatni... -
JagFater #118698 Nembaj, majd te levarázsolod a büntit nekünk. Így e: "Hinnyenó ukmukkfukk, varázsige ebemguba..." -
mondta ő hogy tud valamit is a CS-ről? a bfről irt végig ,lehet neked is elkéne olvasnod néha mire reagálsz... de gondolom neked mindent lehet... -
Elég ha te veszel a szádba:* -
A vicc az az egeszben, hogy ha bfesek mennenek a cs:s topikba arrol meselni hogy a bf mekkora egy isten jatek, akkor ropkodnenek a pontok :p -
ALT+F4!
Jut eszembe:
-A mapodon nincs "Elhagytad a pályát, te kis görcs!" figyelmeztetés, csak akkor veszi észre a delikvens, ha már kezd megdegleni.
-A két kezdőbázison és a halászszigeten egyik földbeépített lépcső sem járható felülről.
Fika off ;)
-
JagFater #118693 Engem meg nem érdekel. Felőlem lehet a világ legjobb játéka is, a világ legnagyobb arcaival, én akkor is itt vagyok és nem a fa***m cs topikba... -
Átjött, csak kissé lassan.
Öregszem, na. :) -
BF2-ből elmenni CSébe olyan mint a Gundel étteremből kiugrani egy teszkómájkrémre! (tnx Bodocs T.)
Nem figyelsz ... CS-ztem mert muszály volt Lanpartykon ... Online keveset, nem teccett ... Akkor már inkább ET ... Sehol sem irtam hogy sosem CS-ztem ...
Nekem NEM VOLT NEHÉZ A CS ... Pedig nem vagyok pr0 ... inkább a CS-s brigádnak volt érdekes, hogy nem olyan eccerű engem leszedni mint ahogy tervezték ...
Azért a CS nem egy olyan qrva bonyolult játék ...
Arról nem is beszélve hogy talán az én hsz-em egy egyik azon kevesek közül ami nem flém, a CSéről szól és nem fikáz ezerrel ... -
Szakadjatok mán le a cséről, beszéjjünk arró, hogyan is kő zúúmolni.
-
JagFater #118689 -
Próbáltam ironikus lenni, de úgy látom nem jött át
-
Innen nem ment át senki osztani az észt. :)
No de csöndet, hallgassuk a CS-t istenítő hozzászólásokat. -
Deqwator #118686 

-
JagFater #118685 Ne haragudj már, de ez a BF2 topik. Idejönnek a kis lámák és osztják itt nekünk az észt, hogy milyen fasza a Cs.
Egy ku**va szó sem esne róla, ha nem pofátlankodik ide és flémel ezerrel... -
Bezony, lehet borggal vitatkozni, borítékolható a jó helyezés. :D
Ez nem is jöhetett volna létre ha nem mentek át ugatni a cs-s topikba kecsegek...
-
Látom első lesz ma is a bf2 topic :D! -
Borg #118682 Nagyon semmit nem tudsz te a cs-ről, meg a játékosairól se. Ezzel a hsz-el is csak ezt támasztottad alá.
De ha már be is vallod, hogy sosem cs-ztél, akkor nem tudom miért érzed úgy hogy közöd van hozzá, és tudod miről szólnak- hogyan működnek a dolgok ott, meg főleg hogy kik játszanak. -
Köszi, valaki Ránk is gondolt ... a dolgozó népre :)
Szal gyógyreggelt!
Zajlik a Zélet megenn? CS???? Tök teccett a leírás ... CS-s klán, mindenki tanul vagy ÉRECCSÉGIZIK ... na igen, bár nem láccik és van pár kivétel ami erősiti a szabályt, itt azért már mindenki vehet sört a boltban :)
Arról nem is beszélve hogy nehéz???? Mi a nehéz a BF2-ben? Anno megboldogult gyerekkoromban, elkezdtem BF2-zni, haverokkal elmentunk Lanparty-zni és en voltam az egyetlen aki nem cs-zett ... Mindenki rám vadászott, hogy mekkora poén lezs állandóan leszedni a noob Dummy-t ...
Annyira nem ment nekik eccerűen ...
Még valami Source motor qrvára skálázható, BF2-nek az elbaszottsága miatt nagyobb a gépigénye mint a CSS-nek!
Uff ... -
jó reggelt mindenkinek, aki dolgozik, annak meg jó munkát
-
Reggelt fiatalok!
Lehetséges hogy szükség lesz néhány DCON teszterre. Akit esetleg érdekelne a dolog, és természetesen szerintem is megbízható, akkor megpróbálkozom beküzdeni a tesztelők csapatába.
Mivel én fogok kezeskedni az új emberekért ezért ne haragudjatok meg azért ha számomra ismeretlen emberek jelentkezését nem fogadom el.
Érdeklődők írjanak nekem privátot, vagy msn-en írjanak rám. /msn:[email protected] -
A Wake egy király pálya, és tökmindegy melyik oldalon van az ember. A lényeg, hogy melyik oldalon van több láma, és ebből következik, hogy a tank is csak akkor jó, ha nem olyanok vannak fent, mint pl én, aki ha gyalogos is vagyok, mindent jelölgetek, ergo, ha éppen jó csapatban vagyok, akkor jön egy heli/repcsi, esettleg tank, és besegít szétszedni az ellenfelet. A wake lényege, hogy lehetőleg sokfelé kell támadni, egyszerre. Így sem könnyű, de ez most mindegy. Ettől még jó. 
A CS meg szar.