172102
  • Korpsweb
    Jó a source és a bf2 is. Mindkettővel játszok. Teljesen más a játékélmény, persze bf2-őt jobban szeretem. Admiral Chris és Mesor ti meg verjétek össze egymást inkább, az sokkal humánusabb mint itt irogatni... szóljatok majd megyek nézőnek :D
  • mesor
    Egyébként nem tudom mi van veletek, mert nagyon barátságosan fogadtátok a CS-s brigádot. Én átmentem CS:S topicba, beírtam, hogy játszanak inkább bf2-t mert az jobb mint a CS és rögtön ezt a választ kaptam: "te meg ne éljél hanem halj meg." :P
  • Fujiryu
    Egyébként így kell leszedni a helit:D
  • koschwarz
    az egy fos
  • Matt89
    Ja nyertem.Döntő Gaboca versus me!
  • Admiral Chris
  • schrank
    meghajtotta a pro360
  • Fujiryu
    A Peti Matt meccs már le van játszva.Azthiszem az öcsém kikapott, de erről őket kell megkérdezni.
  • erdos
    állítólag a rádióban volt reggel, de kurvajó:

Faszi jön ki a nyilvános WC-ből, odalép hozzá egy nő:
    - Bocsánat, koedukált?
    - Nem, szartam.
  • dicehater
    Ezeket a CS-s flamekelto izeltlabuakat meg ki kell innen tiltani a fenebe - en sem kezdem el hogy mekkora jatek a Halo 1-2, Oddworld Odyssey, Black meg meg par konzolos fps mert nem ide tartozik, kesz. Lehetne meg dobalozni a BF2 Modern Combat X360 verziojanak par ujitasaval de minek amikor:

- nincs karkand, vagy egyeb fasza city map
    - nincs squadrendszer
    - max 24 player
  • mNzJean
    Vazze , kihúzom a lábam pár napra oszt 80 oldalt kellett visszaolvasnom Amúgy én nem játszottam soha a CS-vel , viszont ahogy hallom inkább a 12 éves korosztály játéka / sry a kivételektől / , a bf2 ben meg azért inkább az idősebb korosztály képviselteti magát nagyobb számban , gondolom ezért nem lessz egyetértés a két tábor közt.
    Különben is nyáron nyaralni kell , meg piálni + kajálni + minden mást csinálni csak nem kd-kra gyúrni
  • mesor
    Nem poénnak szántam!
  • JagFater
    Tényleg néztem, bár a végére nem emlékszem, mert asszony rábukott a mamutlábra és utána elalszom egy pillanat alatt... :-)
  • Running
    roger
  • Running
    1v1 verseny a vége felé közeledik. Az utolsó párharcok lejátszási sorrendje megtalálható a huncup főoldalon. A meccset Peti és Matt kezdi. A győztes folytatja Gaboca ellen a küzdelmet. A meccs eredményétől függetlenül még 1 kört harcolnak, amiből kialakul, ki lesz az 1. és a 2. helyezett.

11. párharcok május 23.-ig:
    1. HEG_Tp.Peti vs HEG_Matt / .....win(1).....
  • atomboy
    Vizsgazokra nem gondolsz?!
  • Fujiryu
    Mi ez a kötekedős hangulat itt ma? Agyatokra ment a flém(pedig nem is volt igazi)?
  • BEAST #118700
    Tul sok Harry Pottert neztel
  • JagFater
    Jahh és nem működik a regisztráció, mert nem lehet a jelszót megváltoztatni...
  • JagFater
    Nembaj, majd te levarázsolod a büntit nekünk. Így e: "Hinnyenó ukmukkfukk, varázsige ebemguba..."
  • Kovács legény
    mondta ő hogy tud valamit is a CS-ről? a bfről irt végig ,lehet neked is elkéne olvasnod néha mire reagálsz... de gondolom neked mindent lehet...
  • Kovács legény
    Elég ha te veszel a szádba:*
  • BEAST #118695
    A vicc az az egeszben, hogy ha bfesek mennenek a cs:s topikba arrol meselni hogy a bf mekkora egy isten jatek, akkor ropkodnenek a pontok :p
  • 0Fritz0
    ALT+F4!

Jut eszembe:
    -A mapodon nincs "Elhagytad a pályát, te kis görcs!" figyelmeztetés, csak akkor veszi észre a delikvens, ha már kezd megdegleni.
    -A két kezdőbázison és a halászszigeten egyik földbeépített lépcső sem járható felülről.

Fika off ;)
  • JagFater
    Engem meg nem érdekel. Felőlem lehet a világ legjobb játéka is, a világ legnagyobb arcaival, én akkor is itt vagyok és nem a fa***m cs topikba...
  • 0Fritz0
    Átjött, csak kissé lassan.
    Öregszem, na. :)
  • DummyBoy
    BF2-ből elmenni CSébe olyan mint a Gundel étteremből kiugrani egy teszkómájkrémre! (tnx Bodocs T.)

Nem figyelsz ... CS-ztem mert muszály volt Lanpartykon ... Online keveset, nem teccett ... Akkor már inkább ET ... Sehol sem irtam hogy sosem CS-ztem ...

Nekem NEM VOLT NEHÉZ A CS ... Pedig nem vagyok pr0 ... inkább a CS-s brigádnak volt érdekes, hogy nem olyan eccerű engem leszedni mint ahogy tervezték ...

Azért a CS nem egy olyan qrva bonyolult játék ...

Arról nem is beszélve hogy talán az én hsz-em egy egyik azon kevesek közül ami nem flém, a CSéről szól és nem fikáz ezerrel ...
  • Running
    Szakadjatok mán le a cséről, beszéjjünk arró, hogyan is kő zúúmolni.
  • JagFater
  • erdos
    Próbáltam ironikus lenni, de úgy látom nem jött át
  • 0Fritz0
    Innen nem ment át senki osztani az észt. :)

No de csöndet, hallgassuk a CS-t istenítő hozzászólásokat.
  • Deqwator
  • JagFater
    Ne haragudj már, de ez a BF2 topik. Idejönnek a kis lámák és osztják itt nekünk az észt, hogy milyen fasza a Cs.

Egy ku**va szó sem esne róla, ha nem pofátlankodik ide és flémel ezerrel...
  • erdos
    Bezony, lehet borggal vitatkozni, borítékolható a jó helyezés. :D
    Ez nem is jöhetett volna létre ha nem mentek át ugatni a cs-s topikba kecsegek...
  • Beers
    Látom első lesz ma is a bf2 topic :D!
  • Borg
    Nagyon semmit nem tudsz te a cs-ről, meg a játékosairól se. Ezzel a hsz-el is csak ezt támasztottad alá.
    De ha már be is vallod, hogy sosem cs-ztél, akkor nem tudom miért érzed úgy hogy közöd van hozzá, és tudod miről szólnak- hogyan működnek a dolgok ott, meg főleg hogy kik játszanak.
  • DummyBoy
    Köszi, valaki Ránk is gondolt ... a dolgozó népre :)

Szal gyógyreggelt!

Zajlik a Zélet megenn? CS???? Tök teccett a leírás ... CS-s klán, mindenki tanul vagy ÉRECCSÉGIZIK ... na igen, bár nem láccik és van pár kivétel ami erősiti a szabályt, itt azért már mindenki vehet sört a boltban :)

Arról nem is beszélve hogy nehéz???? Mi a nehéz a BF2-ben? Anno megboldogult gyerekkoromban, elkezdtem BF2-zni, haverokkal elmentunk Lanparty-zni és en voltam az egyetlen aki nem cs-zett ... Mindenki rám vadászott, hogy mekkora poén lezs állandóan leszedni a noob Dummy-t ...

Annyira nem ment nekik eccerűen ...

Még valami Source motor qrvára skálázható, BF2-nek az elbaszottsága miatt nagyobb a gépigénye mint a CSS-nek!

Uff ...
  • coRDHA Krieger
    jó reggelt mindenkinek, aki dolgozik, annak meg jó munkát
  • Running
    Reggelt fiatalok!

Lehetséges hogy szükség lesz néhány DCON teszterre. Akit esetleg érdekelne a dolog, és természetesen szerintem is megbízható, akkor megpróbálkozom beküzdeni a tesztelők csapatába.
    Mivel én fogok kezeskedni az új emberekért ezért ne haragudjatok meg azért ha számomra ismeretlen emberek jelentkezését nem fogadom el.

Érdeklődők írjanak nekem privátot, vagy msn-en írjanak rám. /msn:[email protected]
  • Alien69
    A Wake egy király pálya, és tökmindegy melyik oldalon van az ember. A lényeg, hogy melyik oldalon van több láma, és ebből következik, hogy a tank is csak akkor jó, ha nem olyanok vannak fent, mint pl én, aki ha gyalogos is vagyok, mindent jelölgetek, ergo, ha éppen jó csapatban vagyok, akkor jön egy heli/repcsi, esettleg tank, és besegít szétszedni az ellenfelet. A wake lényege, hogy lehetőleg sokfelé kell támadni, egyszerre. Így sem könnyű, de ez most mindegy. Ettől még jó.
    A CS meg szar.