Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs a láma kérdésért, beírtam a gugliba megnéztem a faqot is, de nem találtam választ. ja, és hogy lehet zúmolni? <#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Together we'll fly someday...
- Hogy hívják az édesszájú tehenet?
- Zser-Bóó.
-Gyere fel hozzám, van néhány jó lemezem.
-És megígéred, hogy csak lemezt hallgatunk?
-Rendben.
-És ha nem tetszenek a lemezeid?
-Az más. Akkor szépen felveszed a ruhád, és hazamész!
Igaz történet:
Egy Sacramento-ban megrendezett PC-s bemutatón egy cég hangfelismerõ rendszert mutatott be. Felszólították a közönséget, hogy tegyenek egy próbát.
"Format C: Return" - kiáltotta egy nézõ.
"Yes, Return" - kiabált közbe egy másik.
A program sajnos mûködõképes volt...
A tanító néni az iskolában kérdezi a gyerekeket az apukájuk foglalkozásáról.
Józsika:
- Az én apukám kertész. Fákat, virágokat gondoz, füvet nyír.
Pistike:
- Az én apukám kõmûves, házakat épít.
Móricka:
- Az én apukám sztriptíztáncos egy homokos klubban.
Mindenki elcsodálkozik. A szünetben a tanító néni megkérdi Mórickát, hogy tényleg igaz-e, amit mondott. Móricka így felel:
- Nem... de szégyelljük, hogy a Microsoftnál dolgozik...
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
utánna meg hála az estének meg a ködnek f@szán túlmentem...segáz, kevesen voltak már, és a záróvonal ugye nem betonfal :)
értesíccsé majd az ilyen változásokról, oszt majd hálám jeléül valamikó betoppanok egy üveg kölyökpezsgõvel, ami ugye ahhojnál már bizonyított :D
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.czekoart.hu
vörd dominésön a kitûzött cél idénre, ez a törölgetés elég alap ehhez...:)
(ugyanígy nálam van hozzászólás számláló is pl, csakmermérne :D)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
(amúgy mióta van veresen az a fákkin' körforgalom szada felõl? ünnepekkor taxiztam rokonyokat erdõkertesrõl, és 2szer is elb*sztam abba a rohatt ködbe a keresztezõdést, mert bekavart a ringlispír...nemvót az ott korábban...odahelyezitek a popótokat, és rögtön felfordul az egész település :D)
Gratula Joe!<#taps>#taps>
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
"Kedves Doctors klán!
Mindenekelõtt szeretném kifejezni a hálámat, amiért több órás felejthetetlen játékélményben lehetett részem a szervereteken. Önzetlen hozzáállásotok felbecsülhetetlen. Én - mint mezei publik játékos - nagyra értékelem, hogy lehetõséget biztosítotok a pór népnek az önfelett szórakozásra.
Viszont az utóbbi idõben azt tapasztaltam, hogy rengeteg hozzám hasonló ingyenélõ jelenléte esetén a szervereteken különbözõ rendellenességek tapasztalhatóak. Eleinte nem zavart a dolog, mert a rengeteg halálom képzelt okaként beállítva az én lelkem is könnyebb lett, és még önfeledtebben tudtam folytatni a játékot, ám egy idõ után sajnos a rendellenességek száma megnõtt, így egyre több olyan negatív mozzanatot követtem el, ami független a nem lebecsülendõ bénaságomtól. Egyre kevésbé volt szórakoztató számomra az idõtöltés, így megkérnélek benneteket, hogy belátásotok szerint intézkedjetek a fentebb említett probléma megoldásának az érdekében.
Mély tisztelettel:
divatbéef|zolly
u.i.: dzsó a zisten!
u.i.2: klegény kabbe!"
tolerancia b+...
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
www.czekoart.hu
És KAAAABEEEEE!
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
-tRs-Landor
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
-tRs-Landor
www.czekoart.hu
Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)