Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
magyarázza már el nekem legyen szíves valaki, hogy van ez a ping-dolog! hogy lehet az, hogy egész alacsony pingem van, mégis úgy lõnek le, hogy már "rég" fedezék mögött vagyok? akinek alacsonyabb pingje van, mert mondjuk gyorsabb a nete, ahhoz képest én mindig ennyire késésben leszek?

bocs a láma kérdésért, beírtam a gugliba megnéztem a faqot is, de nem találtam választ. ja, és hogy lehet zúmolni? <#ravasz1><#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Ez olyan terjengõs, hogy inkább törölted volna ki a picsába<#mf2>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

BUÉK! Az én újévi fogadalmam az, hogy regenerálom a májam....<#vigyor><#vigyor>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Me0w
A rendszerparticiot nem nagyon lehet ilyen egyszeruen leformazni windows alatt... dosos idokban tortent? :)

Together we'll fly someday...

Drang
BÚÉK!

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Szép jó reggelt mindenkinek!

- Hogy hívják az édesszájú tehenet?
- Zser-Bóó.

-Gyere fel hozzám, van néhány jó lemezem.
-És megígéred, hogy csak lemezt hallgatunk?
-Rendben.
-És ha nem tetszenek a lemezeid?
-Az más. Akkor szépen felveszed a ruhád, és hazamész!

Igaz történet:
Egy Sacramento-ban megrendezett PC-s bemutatón egy cég hangfelismerõ rendszert mutatott be. Felszólították a közönséget, hogy tegyenek egy próbát.
"Format C: Return" - kiáltotta egy nézõ.
"Yes, Return" - kiabált közbe egy másik.
A program sajnos mûködõképes volt...

A tanító néni az iskolában kérdezi a gyerekeket az apukájuk foglalkozásáról.
Józsika:
- Az én apukám kertész. Fákat, virágokat gondoz, füvet nyír.
Pistike:
- Az én apukám kõmûves, házakat épít.
Móricka:
- Az én apukám sztriptíztáncos egy homokos klubban.
Mindenki elcsodálkozik. A szünetben a tanító néni megkérdi Mórickát, hogy tényleg igaz-e, amit mondott. Móricka így felel:
- Nem... de szégyelljük, hogy a Microsoftnál dolgozik...

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Yan
és engem? :)

&#165; xfire: kistekila

KáTéCé
<#mf2>

Danee
A debreceni Coránál akkora labirintus csináltak azt semmi nem pipálja le :DDD

erdos
Szóljá ha mész, én is szomjasabb leszek mint távolabb <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

joebacsi
hát a körforgalom elõtt elsõ lehetõség jobbra volt, csak ugye most valami gyárudvarba lyukadtam ki :D
utánna meg hála az estének meg a ködnek f@szán túlmentem...segáz, kevesen voltak már, és a záróvonal ugye nem betonfal :)
értesíccsé majd az ilyen változásokról, oszt majd hálám jeléül valamikó betoppanok egy üveg kölyökpezsgõvel, ami ugye ahhojnál már bizonyított :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
óóóó az a körforgalom nagyon jó helyen van, és lesz még több is, amugy nagyon nehéz lehet megjegyezni hogy a második lehetõségnél jobbra:D

www.czekoart.hu

joebacsi
hop-hop-hop, KK trükk :D
vörd dominésön a kitûzött cél idénre, ez a törölgetés elég alap ehhez...:)
(ugyanígy nálam van hozzászólás számláló is pl, csakmermérne :D)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

3TOMI3
haxx ^^

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

uHs Gerzson
Te hogy a FÁkingban töröltél ebben a topicban ha nem is vagy házigizda? :DDDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TS Zolly
:DDD kabe! :DD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
ezek zolly szavai, én tudod hogy ceretlek :)
(amúgy mióta van veresen az a fákkin' körforgalom szada felõl? ünnepekkor taxiztam rokonyokat erdõkertesrõl, és 2szer is elb*sztam abba a rohatt ködbe a keresztezõdést, mert bekavart a ringlispír...nemvót az ott korábban...odahelyezitek a popótokat, és rögtön felfordul az egész település :D)

vsly
háttedehüJevagy<#nyes><#taps>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

L H Oswald HUN
Szeva! Ez igen ebbõl a gondolatból sok ember tanulhatna.
Gratula Joe!<#taps>

A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.

Kovács legény
KLegény bazz csóbácsi!<#gonosz2>

www.czekoart.hu

joebacsi
jajj, most vettem észre, hogy zolly #105622-es hozzászólását véletlenül kitöröltem, de szerencsére, még a tartalmát ki tudtam menteni, így bemásolom egy az egyben a gondolatait:

"Kedves Doctors klán!
Mindenekelõtt szeretném kifejezni a hálámat, amiért több órás felejthetetlen játékélményben lehetett részem a szervereteken. Önzetlen hozzáállásotok felbecsülhetetlen. Én - mint mezei publik játékos - nagyra értékelem, hogy lehetõséget biztosítotok a pór népnek az önfelett szórakozásra.
Viszont az utóbbi idõben azt tapasztaltam, hogy rengeteg hozzám hasonló ingyenélõ jelenléte esetén a szervereteken különbözõ rendellenességek tapasztalhatóak. Eleinte nem zavart a dolog, mert a rengeteg halálom képzelt okaként beállítva az én lelkem is könnyebb lett, és még önfeledtebben tudtam folytatni a játékot, ám egy idõ után sajnos a rendellenességek száma megnõtt, így egyre több olyan negatív mozzanatot követtem el, ami független a nem lebecsülendõ bénaságomtól. Egyre kevésbé volt szórakoztató számomra az idõtöltés, így megkérnélek benneteket, hogy belátásotok szerint intézkedjetek a fentebb említett probléma megoldásának az érdekében.

Mély tisztelettel:
divatbéef|zolly

u.i.: dzsó a zisten!
u.i.2: klegény kabbe!"

joebacsi
ok, bocsi, tedd be gyorsan a "ténylegnemszaggatabéefkettõfúlhájbana486osomon" videód folytatását, mert az aztán tényleg kib@szott érdekes...
tolerancia b+...

TS Zolly
Jajdekukacosvagykabe!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Kovács legény
látod kabe mien ratyimakiláma vagy hogy viájpisemnem vagy kabe hogy tudjad modositani kabe a hszedet:D

www.czekoart.hu

TS Zolly
Á, csak kiakadtam, mikor a hemvink elment elöllem, kilöttem a hj-t, erre kiir 3x tk-t. Akkora volt a lag. De a lényegen semmit nem változtat, tényleg bunkó irás volt. Sry még1x. :)

jappy
Engem állandóan ledob a magyar szerver.

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

TS Zolly
Kabe, csak az elsõ felindultságom volt kabe. Nem számoltam el 10. kabe. Bocsi DR!!! Nem tom má szerkezteni.

És KAAAABEEEEE!

Kovács legény
csak hibernáltuk magunkat hogy megujjult erõvelvisszatérhessünk mikor senki sem számít majd rá<#vigyor1>

www.czekoart.hu

Kovács legény
MÉkõ basszázozni kabe! Õlüjé kabe hogy van végre szerver kabe és normálisan is lehetne kabe szolni nekik kabe hogy áliccsák kabe át kabe:D

www.czekoart.hu

Na mi van Fuji, csak nem egy fogytak az aktív BF2es JCSR pajtik? :D:DD:D

-tRs-Landor

koschwarz
tök szépen kérted, most biztos kezüket-lábukat törik hogy állítsanak a szerveren<#whatever>

felpillanto

ColdFire
nagyszeru h ezt betetted :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

joebacsi
talán amiért ezis az?
meg picit fincsibben ábrázolja az arma a sérüléseket...

BaSZNáD GanXstaZoleeWrk!

-tRs-Landor

Kovács legény
amugy CS a király multkor EA lanon nyomtuk páran ,amig lenem basztak minket a szervezõk:D asszem az volt életem elsõ és utolso csézése ,de olyan frankó volt üvölteni hogy hosszun van a bumhedsát:D

www.czekoart.hu

Kovács legény
bf1942 ota nem született jobb játék

www.czekoart.hu

mitõl 18+ ez a video? :d

Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)

felpillanto
hát ez beteges egy videjó

Yan
ott a pont :)

&#165; xfire: kistekila

3TOMI3
Vietnam powa :P

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

felpillanto
he he alig 28 akko te jó vín lehetsz

koschwarz
<#miaz><#hehe>

mert túl kicsi vagy még ahhoz, hogy megnézd ezt a videót...

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

felpillanto
na ez nem adja

Húh, jó lenne megnézni, de a kollégáim így is gyanúsan méregetnek. Ez a 18+ nem biztos hogy hiányzik még a fizetésemeléshez <#ravasz1>

TS Zolly
Hát nem a dc++ az biztos. Desert Combat.

joebacsi

Biztosan igazad van, bár errõl nem tudok nyilatkozni.

Így van. Egyébként mi az a DC? és mi az arma? <#zavart2> Van jobb BF-nél mondjátok.