172102
  • Fujiryu
    Hát tegnap este játszottam egy wart, és azóta semmit nem csináltam vagy installáltam fel a gépemre csak az Orbitot amit belinkelt valaki ide.Szóval nincs új driverem.A nocd exe meg még tegnap működött mint mondtam, mivel a bf2 cdm jelenleg nem működőképes:D
  • 0Fritz0
    Lemaradt a b+! :)
  • Me0w
    Uj drivert raktal fel a vga-hoz.
  • Fujiryu
    Na valamelyik okos mondja meg miért nem műkszik a BF2-m:D Amikor elindíytom a játékot fekete és szürke képernyők váltogatják egymást, a monitorom auto configol és a végén az asztalra visszatesz és ha rákattintok alul akkor újrakezdi az egészet...
  • schrank
    ezzel a szarral lehet bizonyítani hogy a cs koppintja a bf-et és nem fordítva ami mindent elárul bár nem tudom vannak -e ebben a szarba kasztok de nem hiszem ...
    ezek mind csőpályák egy jó dolog van bennük a piros zsiguli
  • Frequency
    Innét gyorsabban lejön:
  • gbc csabika
    Ez finomnak tűnik
  • Admiral Chris
    a játék neve: Insurgency modern INFANTRY combat
    szal gondolom a járművek dísznek vannak.

noob: egy játékot nem úgy készítenek, hogy megtervezik a pályát, majd felhúzzák alá az engine-t. :) A szorsz endzsint meg aztán tényleg nem lehet azzal vádolni, hogy nem csinálhatsz belőle azt amit csak akarsz.
    De itt van néhány panoráma kép. Szerintem nem lesz gond a "csövességgel". :)

Eleve nem értem, hogy minek az inf-be rpg... De mért remült az egyáltalán olyan lassan? vagy csak lassítva volt?
  • haxoror
    De ha már így elkezdesz kombinálni hogy ez valójában hogy nézne ki akkor előjönnek olyan dolgok is hogy pl azt a Silkát nem egy szakasz katonával fenyítenék hanem inkább egy lézerbombával és pl BF2-ben az amcsik MINDIG nyernének a MEC ellen, na ez az amikor a realizmus és a játszhatóság között meg kell találni az egyensúlyt ás az armánál ez nálam már túl van az élvezhető határon.
  • n003
    haggyuk ezt a videjót!! egy silka soha nem fog magában álldogálni néhány ágyútöltelék védelmében nagy valószínűséggel könnyű és nehéz harckocsik/csapatszállítók veszik körül szal szerintem ez a video egy vicc .. bár teccetős
  • haxoror
    Az arma reális, a járműveket jól lehet szimulálni a játékokban mert gépek fix paraméterekkel (sturmovik, silent hunter, vagy pl az arma :) viszont az embert nem lehet reálisan leszimulálni, mindig lesz valami ami még benne lehetne a játékban vagy aminek pont nem kéne már benne lennie és az emberi katona "reálissá" tételére tett erőfeszítések (nálam legalább is) a frusztrációt növelnék és nem a játékélményt.

Amíg néztem a videót egyfolytában olyasmik jutottak az eszembe hogy hú mint egy IRL bevetés!

de

Ha nem az AI hanem human playerek ellen mentek volna a srácok akkor az embereik fele már az első pár percben hullazsákban végzi hiszen akik az út közepén lövöldöztek azokat simán fejbe lehetett volna tolni snipával, a tanyánál aaaanyira várható volt hogy a szakasz eljátsza majd a falhoz-lapulva-várakozunk klissét hogy már jó előre C4-et raktam volna oda, a mezőn átfutást meg izgalmasabbá tettem volna egy fa mögül előbújó géppuskással, mind olyan dolgok amik egy valódi csatában valszeg soha nem történnének meg de egy szerveren viszont igen, és innentől már határozottan zavarna a "realizmus"

Mondom, a járművek realisztikus szimulációjával minden oké hiszen szinte minden aspektusukat le lehet modellezni de az emberi katonáét nem lehet, legalább is monitorral és egérrel semmiképp.

Ha nektek ez így bejön akkor hajrá de számomra az ember vs. ember lövöldözés csak arcade környezetben ad játékélményt, 20 perc nindzsázás a susnyásban hogy aztán úgy haljak meg hogy azt se tudjam mi történt, na az nem az én világom
  • atomboy
    Arra is kivancsi vagyok, hogy a jarmuvek disznek lesznek ott, vagy hasznalhato is..
  • n003
    hehe :)
    a sok kis 'csámpáslábú' kompúterfocistákkal?? :DDD
  • joebacsi
    11esek :)
  • n003
    akkor most miis van??! ha elfogadják azt hogy óvertájm volt az egyik körben akkor azzal az egy tikettel döntetlen!!!? és akkor mi van???
  • Fujiryu
    Hát mostmá megint van fejlemény cbn:D A Yes kap egy sárgát ha beírják a GUIDjukat...Azért remélem még a screenjeiket elfogadják:D
  • n003
    aha mekkora fasság hogy kilövi az rpg-t sznájperral???! :(((

másik kérdés hogy a hl csőpájják-ra írt motorja miatt mijjen mapokat csináltak hozzá??!! biztos nem lesz bf szintű .. akkor inkább majd arma ha lesz hozzá vas :))) majd Dzsóval jól (hogy is mondta Walaki) 'elbeszélgetünk' a háborúról :DDDD

bár amit olvastam a frontlines: fuel of war-ról a játékmenet jóóó lehet :))
  • n003
    van isten :))) grat nektek azt kaptátok amit +érdemeltetek ;))
  • joebacsi
    nemértem az idézőjelet...
    arma messze a legreálisabb fps (bizonyos területeken wwiionline, meg redorchestra felülmúlja, de összességében ezek is max csak megközelítik), szóval ez a legutolsó dolog, amit fel lehet hánytorgatni ellene :)
    épp a viszonylag túlzott realitás miatt vannak sokaknak problémái a játszhatóságával, de ez is csak hozzáállás kérdése...
  • haxoror
    Írtam egy jó hosszút de végül kitöröltem belőle ezt-azt és ennyi maradt:

mert túl "reális"
  • joebacsi
    lehet, de igazából a többi része se fogott meg annyira, hogy utánnaolvasgassak :)
  • Borg
    Gamestar-on írtak már ennél nagyobb fasságot is.
  • 0Fritz0
    Fiatal koromban is csak heti egyszer állt fel... hétfőtől vasárnapig. :)
  • JAG1
    Mondom én, hogy akinek már csak heti 1x áll fel a fasza, az armázik. :-))
  • Robogo
  • koschwarz
    szerintem elbaxxottul jó

(egyébként nekem csak a fegyverhangok nem tetszenek az arma-ban)
  • joebacsi
    mé?
  • haxoror
    Most hogy láttam ezt a videot már biztos hogy nem fogom kipróbálni az armát
  • atwe
    Én mondtam nekik tegnap hogy Rematch akarunk nem akarták hát akkor igy jártak P:
  • David2006
    HEG nyert!
    1-0
    egyik embernek nom volt GUIDja beirva:D
  • joebacsi
    "ám a játékmenetnél megmaradtak a hagyományos deathmatch módozatoknál"

köszi, csókolom...:)
  • JAG1
    Játszik ezzel valaki? leszedjem?
  • Admiral Chris
    mmmh?
  • Boxer HUN
    Akkor próbáld ki ezzel... nekem működik.
  • JAG1
    Még véletlen sem fordítva... :-)
  • Admiral Chris
    hmmm
  • atwe
    Sajnos Bf2 megint megmutata magát olyan bugok jöttek elö mecsen hogy elsö körnek nem lett vége 20 perc után hanem ment tovább 1 percet ere mi megáltunk és néztünk hülyén mi van ott 109-35 volt mire sebi csinált valamit a szerverel idön túl 108-35
    Többi sajnos folyamatosan estünk le a szerveröl legalább 20 ticketet buktunk rajta
    Utolso körben ucso zászlót 6vs8 védtük 3 percig 2tank 2 apc egy heli ellen :DDDD (nem tudtak pörgetni)
    Persze megpróbáltuk jellezni admin felé hogy elsö körben nem lett vége de ahogy látom ezek az adminok is csak disznek vannak ott ... P:
    (hiába bizonyitotuk képel ):
  • Running
    Vazzee ilyet se láttam még, 1 ticket lol, de rohadt malaca volt az ellenfélnek.
  • erdos
    sok sikert, hétfőn nekünk is derbicsek lesz...
  • JCSR ODIN
    Aztarohadt 1 ticket odabasz

Azért grat mindenkinek