Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
26-2 lett a vége.Egyszer a saját tank ütött el, mikor késeltem a tankot gránáttal dobáló mediceket.Persze beszoptam egyet a sok gránátból(ha nem többet), és a füstbe a két csíkomat hamar levitte a tank.A másik halálom meg a másik tank volt.Felrobbant miközbe késeltem kifele a gyereket a tetejébõl:D
A kör fénypontja az volt amikor kikéseltem 2 gyereket a jeepbõl, miközben futottam utána.Szóval nem kicsit volt nehéz lepörgetni õket:D
Lesz szkrínsát is csak még várni kell, amíg feltölti, mert a frapsos cucc nemkicsi méretû:D
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
karkand és csak kést fogok használni meg sokkolót:D
EZ KOMOLY EREDMÉNY KÉREM, EZT CSINÁLJÁTOK UTÁNNA!
<#hehe>#hehe>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Together we'll fly someday...
sasadsdadassadasdasd
15:29 xDDDDDDDDD
easy ellen itt pár ember (én nemugye :P :) 200:0-t ölne xDDD
örök életbe lenyomom az amcsikat. Szinglebe ilyen jó vagyok itt a biz. :
kép is van rólla.Assault++ Attank kitel plusz tankal lezuztam az arab csapatot.+ SQkuadleaderMégcsak easy fok de majd feltolom abba is jo leszek mert a game FPS billenytû+egér.
Itt a kép a bizonyíték: Single módba:
öszes zászló elfoglalva a játékba.29 kill / 5 dead ami 5.8 K/D arány pedig nincs heli karkandon.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Gondolom Janek-klon...<#vomit>#vomit>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
csak tudod mi nem szeretjük itt az ilyen cheatereket.
<#lama>#lama>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
örök élet chaet kodes kéne mert úgy nem tudnánnak szétlõni.
www.czekoart.hu
az meg, hogy szétrohad 1 év alatt annyira nemizgat, annyit meg csakkibír :)
másik jelölt egyébként a Cyberhome ch-635 volt, 25rongy környékén, ami minõségibb cucc, 2 év hazai garival, faszább képminõséggel, de ami talán a legfontosabb, hogy ennek már a hivatalos firmwarefrissítését heggeszti az imént említett magyar srác (annó a yamadás cuccok is azért voltak ilyen sikeresek, mert az egyedi cuccával többet hozott ki belõlük, mint amire akármelyik márkásabb szereplõ gyárilag képes volt)
legény thomsonja is szimpi, csak már rohadtul nem kapható sehol, az utóda meg 28k, és kevesebbet tud, mint a yamada :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
2. A haveromnak is megvan 2 és a 2142 is, és amikor el akarja indítani a játékot, bejön egy fekete képernyõ majd kilép. Már újrarakta a gépét, vett új procit és videokártyát... Mi lehet a gond?
Elõre is kösz...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
szombaton nemtom hol és mit csinnáltál de nálunk sosenemis volt se gyak se war :DDDDDDDDDDDDD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
www.czekoart.hu