Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nincsenek már csodák... De vannak még Skodák...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Together we'll fly someday...
amúgy nem tud valaki ajánlani egy megbízható divx-xvid-dvd asztali lejátszót, ami le tudja játszani az 1 dvdre felírt mondjuk 10 különbözõ xvid filmet, feliratostul, mindenestül, és nem pusztul meg 2 hét alatt?
mert eddig nemnagyon leltem a kritériumoknak megfelelõt 😞
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
De azt higyétek el ha 1 pont mondjuk fehér és ketten vagytok akkor nagyon sokat jelent hogy hallod merre van söt igy 70% hogy te tudod lelöni mivel halod hogy befordul a sarkon.
vagy pl hallod hol a helikopter.
Én anno sokat játszottam bf42vel és ott igenis hasznos volt ez a faktor és ez teljesen megszünt.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
www.czekoart.hu
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
2. Nem is ismered fateromat
3. De beszólok
4. Már megint magadat akarod hasonlítani velem, mert te szereted a banánt és valamikor alulról viszed be a gyomrodba<#hehe>#hehe>
5. Kabbe😊
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Mert ez miatt egyszeröen nem hallom honnan közelit az ellen.
amúgy tényleg nagyon vadállat 😄
elég beteg, és elég polgárpukkasztós az én ízlésemhez 😊
fõleg a belsõ monológok 😄
"Valamit akar tõlem.
A szopás óta...
Úgy hiszi, hogy egy szinttel feljebb léptünk.
Még nem tudja, hogy nálam nincs következõ szint..."
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
don\'t panic
Platipus te meg csituljál apád is KK-s, szóval jobb ha nem szósz be, mert banánt dugok a popódba.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Amúgy szép jó reggelt mindenkinek!
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
KisKöcsög testvéreim, fogjunk össze a világon elhatalmasódó züllés ellen! Jöjjünk elõ rejtekünkbõl és foglaljuk el méltó helyünket a minket megilletõ trónon és taszitsuk szolgasorba ezt a csõcseléket!!!
www.czekoart.hu