Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
mondtam hogy sose fértem be a csapatba hiába voltam 1.nek tsen szombaton<#nezze>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Skoda120L
nem szeretem a messzi lövöldözést sõtz utálom a test-test elleni harcot szeretem ezért pl utálom az m16ot mivel nincs automata funkció rajta.

Nincsenek már csodák... De vannak még Skodák...

SigS
Eh, azt probalgattam, semmit nem reagalt a joy ra...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

uHs Gerzson
Ja onnan vadászok le mindent, de most inkább az elsõ részt kaptam le.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

schrank
dexter csak zsírt és fehérjét reggelizett miért nem eszik szénhidrátot pl.: .... <#fejvakaras> krumplipürét <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Na és. Nem a fórumon kell vele gizdulni, hanem a meccseken...

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Me0w
En egy regebbi Yamadat hasznalok, evvel baj meg nem volt, igaz csak 1 ev 2 honapos. Nem tudom, az ujak kozul melyik felelne meg neked, de amit lattam az MM-ban azok mind vittek a Divx/XVid cuccokat, es olyan 16-tol kezdodtek a jobbak...

Together we'll fly someday...

Joebácsi Dec. 7-én publikoltál utoljára<#wow3> Legalább azt a qrva logót csináld már meg nekem!!!<#banplz>

<#vigyor> Megsüketültél a skodádtól<#eplus2> Csukott szemmel játszol, vagy mi? Kurvára felesleges hallgatózni. Próbáld meg olyan messzirõl lelõni az ellenfeleket, hogy a lövést sem hallják...<#violent>

joebacsi
aszfaltról a full évadot szeggyed, akkor még a feliratot se kell vadásznod hozzá 😊

amúgy nem tud valaki ajánlani egy megbízható divx-xvid-dvd asztali lejátszót, ami le tudja játszani az 1 dvdre felírt mondjuk 10 különbözõ xvid filmet, feliratostul, mindenestül, és nem pusztul meg 2 hét alatt?
mert eddig nemnagyon leltem a kritériumoknak megfelelõt 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
Én most szeddem, remélem megéri 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
jah, a téma átterelõdött a reggelire 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Skoda120L
Én azt értem hogy hasznosak de nekem böven elég az hogy villog pirosan a képernyön hogy holvan.
De azt higyétek el ha 1 pont mondjuk fehér és ketten vagytok akkor nagyon sokat jelent hogy hallod merre van söt igy 70% hogy te tudod lelöni mivel halod hogy befordul a sarkon.
vagy pl hallod hol a helikopter.
Én anno sokat játszottam bf42vel és ott igenis hasznos volt ez a faktor és ez teljesen megszünt.

vsly

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vsly
Joy to Key-jel😉
gyere MSNre,s átküldöm...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Kovács legény
azért valóban van oan hogy a falra tudnék mászni ,amikor egy két gyõkér 10percen keresztül folyamatosan jelölgeti ugyanazt az ellenséget.

www.czekoart.hu

SigS
Valamelyik legibetyar tudja hogy lehet a joystick tuzgombjara beallitani hogy mukodjon a "Q" + "Spotted" ?

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

schrank
meow hogyan kell elkészíteni a natúr halfilét a paníros téma kizárva <#ejnye1><#miaz>

Me0w
Ez nem cs bazmeg hogy a csoszogast hallgasd, itt menni kell elore es loni 😄

schrank
nem lehet kikapcsolni max a kínai meg arab dumát lehet angolosítani elõször nagyon zavaróak ezek a hangok de mivel hogy két csapat küzd ehymás ellen sokat segítenek ezek a jelölések ugyanis ezek nem szimpla dumák hanem figyelmeztetések amiket te is tudsz adni ha lenyomod a Q gombot és az egérrel rákattintasz a megfelelõ gombra :lõszer kell, gyóccer kell ,utánpótlás kell , stb ha meg csak simán a célkeresztedben van egy ellenséges személy vagy jármû akkor Q gomb és kattintás és máris jelzed hogy enemy sniper vagy enemy armor stb ki van ez taláva ecsém <#nezze>

Me0w
Kurva duplapost.

Me0w
En is series geek vagyok a hetvegen, var ram a ST Voyager Season One - Episodes 4 - 8 ;D

Me0w
En is series geek vagyok a hetvegen, var ram a ST Voyager Season One - Episodes 4 - 8 ;D

joebacsi
tegnapi meccsen jáccotá?

1. Rosszul írtad le a nevem
2. Nem is ismered fateromat
3. De beszólok
4. Már megint magadat akarod hasonlítani velem, mert te szereted a banánt és valamikor alulról viszed be a gyomrodba<#hehe>
5. Kabbe😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Skoda120L
Sziasztok nem tudjátok hogy lehet kikapcsolni azokat a hangokat amelyek pl: spotted meg need medic meg ezek?
Mert ez miatt egyszeröen nem hallom honnan közelit az ellen.

Running
igen ezek nagyon jó dumák, haverokkal tegnap kezdtük el. nincs nõnk, ezért hétvégenként sorozatokat nézünk, tudom h szánalmas, de ilyen ez a világ.

joebacsi
sajna már kivégeztem, második évad meg csak szeptemberben 😞
amúgy tényleg nagyon vadállat 😄
elég beteg, és elég polgárpukkasztós az én ízlésemhez 😊
fõleg a belsõ monológok 😄
"Valamit akar tõlem.
A szopás óta...
Úgy hiszi, hogy egy szinttel feljebb léptünk.
Még nem tudja, hogy nálam nincs következõ szint..."

schrank
párdon "szobki" <#nezze>

schrank
ideje leváltani a kabe-t nyugodtan használjátok csak a jóöreg "szopki"-t <#hehe>

Kovács legény
nekem is csak tréhang volt<#vigyor5>

www.czekoart.hu

Piedon
Amúgy a lényeg a BF2 kontra audigy hangkártyáknál, hogy le kell cserélni a BF2OpenAl.dll fájlt egy újabbra és remekül fog mûködni hardveres üzemmódban+eax+térhang. Nekem az eredeti fájllal semmi térhang nem volt.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Running
Na tessék felébredt a GBC-s részleg! <#hehe>

Robogo
Jóreggelt!<#sniffles><#wave>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

<#nevetes1>

don\'t panic

uHs Gerzson
250 új üzi.... kapjátok béééé <#mf1>

Running
Na reggelt makik, mi ez a bolhacirkusz itt, áááááááááá, vazze de álmi vagyok. Nézzetek Dexter sorozatot, nagyon beteg!

Platipus te meg csituljál apád is KK-s, szóval jobb ha nem szósz be, mert banánt dugok a popódba.

kBagyula
Gyóreggeltet! <#integet2>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Kovács legény
és jóreggelt

www.czekoart.hu

Kovács legény
vizet????????
bort!

www.czekoart.hu

TS Zolly
Errõl beszélek kabe! Mindenki csak ugy, ripsz ropsz használja és leirja kabe. De a kabe és a kisköcsögkör nem ugyan az kabe! 😛 😄DD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

felpillanto
arra krumplira öncsé vizet mert így megég

felpillanto
kapdbe

Le a KK-gel!<#levele>

Amúgy szép jó reggelt mindenkinek!

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

menSZESZ
A krumplileves legyen krumplileves. "de senki nem mondta, hogy legyen benne kolbász."

Kovács legény
hiányzik még belõle egy-két alapanyag

www.czekoart.hu

Kovács legény
ez a "kabbe" egy gyenge utánzata a mi kabénknak😄

www.czekoart.hu

schrank

Me0w
Kabbe...

Kovács legény
kabe Zolly hova lesz a világ ha már minden jöttment kabe gyerek saját kénye kedve szerint azt mondhatja hogy "kabe" a mi jóváhagyásunk nélkül?!?
KisKöcsög testvéreim, fogjunk össze a világon elhatalmasódó züllés ellen! Jöjjünk elõ rejtekünkbõl és foglaljuk el méltó helyünket a minket megilletõ trónon és taszitsuk szolgasorba ezt a csõcseléket!!!

www.czekoart.hu