172102
  • Platypus16
    Nálam épphogy elmegy a bf2, szal én nyertem:)
  • Madmano
    Hát van hangzavar néha,tuti!
  • Cream78
    Én a hifire kötöttem a gépet, az aszzony tök ki van a sok bf es kiabálástól (már ami a játékban van)
  • Madmano
    Pici off:megéri akár BF2-höz,akár másik gammához 5,1es headsettet venni?
  • Cream78
    Lemaradtam róla....
    Pedig szinte minden nap olvasom a topicot....
    Na jó mikor 3 oldal terem egy nap alatt akkor nem olvasok el mindent, csak a
    javát :)

Én valami olyat képzeltem, hogy a kamera pont olyan időkőzőnként rögzíti a képkockákat, amikor a propellerek ugyan úgy állnak...
  • uHs Gerzson
    Már leírtam a megoldást csak nem tudom mikor :)
  • TS Zolly
    Pár napja kilett ez tárgyalva, trükk felvétel. :D
  • Bogdogege
  • Cream78
    Na akkor ez hogy is van?
    Heli?
  • GameOverrr
    Egy TV-rakétás "csíttel" már én is találkoztam, csak az éppen bug volt...Történt ugyanis, hogy a koma rám lőtt egy TV-t, majd 3(!) másodperc múlva a következőt(holott az újratöltődési ideje ugyebár még testvérek között is legalább nyolc másodperc).

Később kiderült, hogy valami a szerverrel volt, mert több érdekes dolog is történt azon a szerveren: Egy ellenséges katona átruccant például az anyahajónkra, ahol én senkitől sem zavartatva vagy 4 percig lőttem shotgunnal, pisztollyal közvetlen közelről, de az Istennek nem akart megdögleni...(videóra is felvettem, csak sajnos valahogy sikeresen eltüntettem a fájlt). Aztán az meg a videót többször visszanézve tűnt fel, hogy nekem meg nem kellett táraznom, automatikusan újratöltődött a shotgun és a lőszer sem fogyott belőle... Szóval ott valami a szerverrel nem stimmelt, ráadásul mindez egy ranked szerveren történt! Az meg persze más kérdés, hogy hogyan lehet ennyire belebarmolni egy ranked szerverbe, akarva-akaratlanul az lényegtelen.

Én speciel még egyetlen csíterrel sem találkoztam, akiről teljes bizonyossággal ki mertem volna jelenteni, hogy csal, pedig láttam már érdekes dolgokat(két gránát után vígan továbbélő gyalogos, 3 tanktalálattól még csak ki sem gyulladó APC, meg ez a gyorslövetű TV-rakéta), de előbb-utóbb minden, elsőre csítnek tűnő esetről kiderült, hogy csak bug.

Szóval szvsz tizedannyi csíter sincs, mint amennyiről beszámolnak. Szerintem inkább a játék "csal" (bugok révén), mintsem a játékosok.
  • Sergente
    Nee, mert lebukok! :D

• TS Zolly
    Valaki már a nénik alá kiirhatná, ase nem müxik a béefkettőben!!! ikszfájör vagy belső szerverkereső inkább.

Jó ez a tyopik, csak sok a köcsög. :DDDD
  • TS Zolly
    Mert te születése óta ott ültél mellette, és fogtad a popoját. :P

Amugy a régi csapatfőnöke szokott feljárni a cor ts-re, és ö mondta, egy Apa nevü fazonnal szokott kodozni. Apa meg ugyi Krisz tényleges apja. De tudom jól, nem volt csiter, csak ügyes és még fejlődő képes kisgyrek.

• mesor
    Majd készítünk rólad videót, egy ilyen általad leírt akció közben, elkezdünk freecammal kirepkedni a fegyveredből és bebizonyítjuk hogy csíter vagy!
  • Sergente
    Mutasd már azt a "jó" statodat(amúgy már senkit nem érdekel más statja, engem se.)
  • Sergente
    Mindegy, én nem használtam semmi csítet, csak én akármilyen helyzetben tudok fejre célozni. Néha sikerül 1 tárral 6 embert kilőnöm, de attól még nem vagyok csíter.
  • GameOverrr
    Az All-Seeing Eye-t felejtsd el! Amellett, hogy teljesen haszontalan még ráadásul nem is működik...

Bejelentkezés után balra fent a MULTIPLAYER feliratra kell kattintani, akkor egy ilyesmi ablak jelenik meg. Itt a JOIN INTERNET fülön belül választhatod ki a szervert. Javaslom, hogy előtte rendezd PING szerint növekvő sorrendbe a szervereket és csatlakozz ahhoz, amelynek alacsony a pingje, de nem nulla! Ha kiválasztottad a szervert rákattintasz a nevére, majd a JOIN SERVER feliratra jobbra lent. Aztán
  • nagypga
    Hy all! Nekem is kéne egy kis seígtség. Még új vagyok játékban, nagyon új :S Most hozta át nem rég haver és vlmi 1.41patch-t meg ezt a progit raktam fel: The All-Seeing Eye pls írja le vlki hogy hogy tudok vele multizni? Mert el elindul, de nem látok egy servert se, se a játékba se a The All-Seeing Eye nevü progiban :S
  • nagypga
    Hy all! Nekem is kéne egy kis seígtség. Még új vagyok játékban, nagyon új :S Most hozta át nem rég haver és vlmi 1.41patch-t meg ezt a progit raktam fel: The All-Seeing Eye pls írja le vlki hogy hogy tudok vele multizni? Mert el elindul, de nem látok egy servert se, se a játékba se a The All-Seeing Eye nevü progiban :S
  • n003
    gomdolom a tiesem :)) de az enyém még a bal oldali képet senemprodukálja xD
  • Seat
    help pls!
    xfirevel akarok conn.akármilyen serverre,elindítja a gamet,de azt írja login offline.
    eddig automatice bejelentkezett,most mi a p...ért nem?
  • Frequency
    És mint tudjuk,a szerelem vak
  • JCSR ODIN
    Hagyjátok már ezt a spot-tos hülyeséget baszki...

Ha nektek vki be van spottolva, akkor elkezditek lőni a falat, amerre lehet a gyerek vagy mi?

Tutti, hogy nem, csak ez a seggfej vagy színvak, és nem tudja megkülönböztetni, hogy most zöld, vagy vörös emberkét lát, vagy csak akkora iq fighter, hogy meg sem tudja jegyezni, melyik szín mit jelöl

Suta ez, meg egyébként is sok itt a köcsög, és cb-n is nagy az infláció, nem vagyunk biztonságban.
  • Platypus16
    Szted az enyém?:D
  • KáTéCé
    Ezzel csak az a gond, hogy sosem codozott :D
  • n003
    wow :)) ezt sem tuggya a gépem ..
  • 0Fritz0
    Anisotropic filtering
  • TS Zolly
    Az. Az? :DDD
  • TS Zolly
    Krisz soha nem bukott le egy battlefield játékban sem, hisz nem használt okosságot. Kodban viszont a saját csapattársai buktatták le, de mint tudjuk, az a kod, ez meg a béef. Itt csak fiatal és nagyon ügyes játékos volt. Nem csiter!!! :DDDD
  • gbc csabika
    "Nekem tetszik ez a játék, szeretem az összes hibájával együtt. Tudom hogy van."
    Ez már szerelem:)
  • Fujiryu
    Hát a CB adminok elég kretének...
  • n003
    vicces topik off
    szal énis szeretem a gémet de azért dühít az is hogy mi lehetett volna belőle :( és az hogy egy 'kicsi' odafigyeléssel sokkaldesokkal jobbat lehetett volna kihozni a játékból (lásd poje) ... :((
    vicces topik on
    :DD
  • gbc csabika
    Mi az hogy nagy razziát csinálnak?:)
    Kimennek házhoz mindenkihez aki regisztrálva van valamilyen csapathoz és átnézik a merevlemezt?:)
    A clanbase crew is csak azt tudja "elkapni" akit a pb már elkapott, meg néha akik nagyon unatkoznak összedobnak egy-két ilyen videót, de hogy razzia, az picit elképzelhetetlen.
  • Livius
    Az a Krisz gyerek mivel bukott le? Még mikor OPC ben klántársam volt már gyanus volt akkor is.
  • Livius
    Jók ezek a csiter videók. Szerintem egyszer a CB-n ezeket megunják, és egy nagy razziát csinálnak. Na akkor kiváncsi leszek kiket kapnak el.
  • uHs Gerzson
    Én is imádom a pojét tegnap is eszméletlen jót tankoztam vagy 3 órán keresztül, de a többit is kedvelem a maguk hibáival együtt. BF2 sem lenne rossz csak kár hogy a Dice megadta magát az EA-nek és ezzel eltünt az a támogatás ami BF42-ben volt.
  • TS Zolly
    Egy király mod van, az a poje.
  • uHs Gerzson
    Én csak annyiban szeretem hogy király modok vannak hozzá.
  • TS Zolly
    De most komolyan! Viccet poénkodást félre téve.

Nekem tetszik ez a játék, szeretem az összes hibájával együtt. Tudom hogy van.
    De! Ha sok a csaló, sok a bug, szar a sebzés, szarik rá a dice, ha csak szapulni tudjátok, nem tetszik, akkor a nagyrabecsült miniszterelnök urunk szavait tudnám idézni, ellehet menni! Van más, nem ennyire szar játék. Menjetek csézni, kodozni vagy neadjisten wowozni. De ha maradtok, akkor ezt kell szeretni, ez van.

• uHs Gerzson
    Szerintem Jag nyomdokaiba lépet :)