172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #120365 Azé szeretik sokan, köztük én is, mert egy kecseg helis sincs ki kempeli az ártatlan gyalogosokat, no meg persze a fő ok, a legpörgősebb pálya. Imádom a nagy pörgést 64 fős karkandon. Igazi gép izzasztó menetek mennek a hotel befoglalásáért. Ha egyedül megyek fel, nem klánnal publikolni, amcsi oldalon én is hagyom a szuburbot, trént, csak a hotel lebeg a szemeim elött. Imádom azt a nagy hentelést. :DDDD Klánnal, vagy egy normális publik szakasszal más a helyzet. -
GameOverrr #120364 Miért jó az, ha mindenki szembe jön? Az odáig oké, hogy így nem támadnak hátba, de így mindenki -akire lősz- lát téged. Addig nincs is baj, amíg csak kiskocsik jönnek szembe, de ha hirtelen egy tankkal találja magát szembe az ember, akkor meg vívhat vele ki-ki meccset.
Engem leginkább ez a kurva köd zavar. Túlságosan akcióközelben kell lenni ahhoz, hogy lásson/"működjön" valamit az ember. Míg mondjuk Omanon elég messzire ellátni ahhoz, hogy biztonságos távolságból is lehessen osztani az áldást. Nagyon élvezem ott a tankozást! Mikor kibújsz a fedezékből, aztán rálősz/kinyírod a másfél zászlónyira lévő ellenséget, aki adott esetben azt sem tudja, hogy honnan lőnek, az leírhatatlan élmény. Csak azok a buzi TV-k ne lennének! Akkor lehetne aztán igazán
-
Hát én karaknadon mindig halálra fregelem magam tankkal:D Ha egy nickemnek 50-es k/dje van tankkal akkor az azért van mert karkandon ügyködtem:D
Karkandban az a jó hogy kevés a hely és lineáris és ezért az ellenfél kurvagyakran jön szembe:D -
Karkand az kurva jó pályabár én már mocskosul unom. És pont,hogy az a legjobb benne amikor állóháború alakul ki a híd két oldalán, ilyen lehetett régen amikor két lövészárokból lődöztek egymásra
-
Nem egy nagy szám, ötlettelen, akármelyik alap pálya jobb. Repcsi van a 64-es map-on.Ha tankozni akarok akkor inkább POE. -
Ha valamelyik fél beszorul karkandon a gatehouse-ra az csak azért van, mert reflexből sniperként születnek és kör végéig a híd két végén faszlámáskodnak. Harmad- vagy negyedmagammal valahogy mindig sikerül átjutni, és ha nem is train-t de valamelyik üres zászlót lerántani. Szóval nem értem, hogy mi értelme ilyenkor sniperrel szarakodni, még arra se jó hogy pontot szerezzen vele az ember. -
n003 #120359 talán mert jól belehet kempelni a spawn hejjeket??! 

én spec úútálom karkandot .. az új pájját próbálta valaki?? első átfutásra nekem szimpadikus nincs rajta se bombázó se támadóheli
jó kis tankozós AT-zós map
-
GameOverrr #120358 Nekem viszont azt árulja el valaki, hogy miért Karkand a legnépszerűbb pálya? Az odáig rendben van, hogy infantryra tökéletes, de szerintem minden másra vannak tőle sokkal jobb pályák is. Azt sem értem például, hogy a legtöbb nagy tankosnak miért ez a kedvenc pályája? Ha Mashtuur-on nem 10-szer könnyebb tankozni, akkor egy fikarcnyival sem. A rohadt ködtől szart sem látni! Arról nem is beszélve, hogy túl lineáris, és nem igazán vannak alternatív útvonalak tankozás szempontjából. Így túl kiszáthatóvá válik az ember, mindenki tudni fogja, hogy merre mész, merről fogsz támadni, mert csak arra van út, csak arra mehetsz.
A múltkor is mi volt: MEC-esként visszaszorultunk a híd túloldalára, az ellenség meg felsorakozott a híd innenső végén. Esélyünk sem volt kijutni. Igazság szerint se ki, se be, tökéletes állóháború alakult ki. Erőnkből nagyjából arra futotta, hogy a három endzsis páncélos(a két APC, meg én középen tankkal) felsorakoztunk a híd végénél egy dobozzal megspékelve. Mivel a rohadt köd miatt nem láttunk semmit, így oda lőttünk, ahonnan a lövedékek jöttek... A túloldalon gondolom hasonló lehetett a felállás, mert elég ritkán halt meg valaki. Magyarán vagy 10 percig lőttük a semmit! Sok értelme nem volt annak, amit csinálunk.
Egy ideig jó poén volt lőni bele a nagy semmibe, de idővel nagyon egyhangú lett. Én ugyan szeretek tankozni, de más pályákon valahogy sokkal szórakoztatóbb. Itt ez a rohadt köd nagyon betesz a mókának.
-
kosvarcnak inkább tanácsold az előbbi parkolás gyakorlását mert nem egy TC a magnumból az már biztos
-
GameOverrr #120356 Én nagyon szívesen leírom, de az önmagában édeskevés, azért ezt gyakorolni is kell.
Ha tiszta a rálátás a célpontra(vagyis nincs útban semmi, amit ki kellene kerülni) akkor max. 3 kattintásnak elégnek kell lennie. Nézd meg merre halad a célpont és az első kattintással klikkelj elé egy kicsit. Az első klikk után ne klikkelj azonnal! Inkább csak vidd rá célkeresztet a célpontra(pontosíts az irányzékon), majd ha rávitted a célkeresztet, akkor klikkelj megint! Ha szükséges, ezt játszd el újra(célkereszt rávitele a célpontra, majd klikk)!
Meggyőződésem, ha csupán 10 percet rászánnál ennek gyakorlására, a földi célpontokat 10-ből 8-szor eltalálnád. A légi célpontokhoz azért több gyakorlás kell, meg némi szerencse is.
Gyakorolni ezt úgy a legkönnyebb, hogy indítasz egy üres szervert, leparkolsz a helivel valami domboldalon úgy, hogy a heli eleje ne érjen a földhöz, aztán lövögeted a rakétákat. Erre tudom ajánlani a Omanon a daru mögötti dombot. Parkolj le oda úgy, hogy ráláss a MEC reptérre, aztán mehetnek a TV-k.
-
Jaaaaahhhh....
Fingom nincs... :-) -
Madmano #120354 Picit zavaros voltam.
Szal.A PoE2 oldalán,rákatt a 1.5verzsön letöltésére.Na,akkor hajitt elém egy szervelistát,amin első helyen ez a Hiperya vagy mi a f*sz van.
-
Madmano #120353 Mondom.Az első a sorban,amiket főldobál.Alatta ajánlgatja még a GamerShellt,meg mittomén miket még. -
Melyikről lámpi? :-) -
Madmano #120351 Na,nekiestem a PoE2-őt lecincálni a netről.Igaz,fölhánytam előtte egy letöltésvezérlőt,mer kinő a szőrzetem,mire leér.Amugy mikor letőttésre került sor vmi hyperya vagy mi a nyavaja oldalra kiírta"recommended".Bassza nyuszi,rákattintottam.Ezzel tényleg "turbó"tempóval lejön?Vki töltötte erről az oldalról? -
ezzznagyonnnagy!!! :D
ki akarom próbálni! :) -
Sztem a sör:D -
Egyeeeeet? :-) -
TS Zolly #120347 Látod Fuji! Csel bevált. :DDD -
sok köcsög van -
ja -
Hali!!
Azt monja má meg vki ha mecss közbe kilépek a játékból és vab XY pontom azt hozzá adja a stathoz?
-
Áááá inkább mégse... :-) -
Bala10 #120342 Kapsz holnap egy sört, ha nem mondod el. :) -
Sztem így nem fogjuk megúszni:D -
TS Zolly #120340 érdekel, érdekel, érdekel, lécce mond el, naaa! :D -
Megoldottam a bios hot-swapot, ha valakit érdekel.
Ha nem, akkor is elmondom, hogy kell. :-)
-
míííí kételkedel a tehetségembeee 
-
Jezusom... fogadjunk, a bontoban vettel egy Lada 1200-as hutoblokkot, es felheggesztetted az alaplapra. -
n003 #120336 ajajajjajajjjjjajajajajjajajjj: "én szereltem fel rá" 

-
de az enyém működik is és új hűtője is van én szereltem fel rá 
-
:-D
4-ért elvihetsz 2-őt tőlem. :-) -
dzseg kel az nf7-esem egy ötösé ?
-
Istenem.... :-D -
TS Zolly #120331 Béefkettes ejtőernyős ribbonra hajtott a fazon. De a kis luzer nem tudta, sítalpal nem számolja. :) -
irigylem, aki ezt készítette... az elején olyan, mintha a világ tetején siklana 
-
hú bazz, ez exrém!
-
gondótam beköszönök ,de már megyek is .
-
-
n003 #120326 húú ez azé ciki :))
egy másik topikbó loptam naonteccik :))