172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Korpsweb #122280 A gyilkos szekrény...utolér téged is :D -
A saját arcképedet minek rakod fel? -
te meg addig ájj egylábon amíg dzsó viszi az arma-t
-
ez sokkal szebb béka
-
Platypus16 #122276 Meg kéne venni az EF-et... -
parancsoljál
úgy ismerel engem mint aki tuggya mijaz a imiccsak
-
Az isten rohasztaná le a láma kacsódat, imageshackos képet csak linkelj, ha megkérhetünk. A békáddal sokra megyünk ám. -
Sziasztok!!
telepítettem EF-t és sikerült belépnem, de mikor el akakrom indítani a single-t az 1ik új pályával, akkor nem indítja el, hanem kirak egy ablakotamiben ez áll: "You cannot join/create this server without having purchased the Booster Pack. Press the button below to buy the Booster Pack." van két gomb az 1ik a kilépés a másik pedig erre az oldalra mutat: http://www.ea.com/ealink/index.jsp?locale=en_US ... nem vmi jól tok angolul (németet tanulok) ... nem tudom pontosan mit jelent:S
de multiban sem enged be olyan szerverre ahol az új EF map-ok vannak:S
plz segítsen vki ha tud! fontos lenne! -
GameOverrr #122272 Visszanéztem őket a Battlerekorderen a légvédelemmel kezdték...és félpercenként úgy helyezkedtek, hogy mihelyt megjelenik, szétkapják.(A másikkal meg ugye oda nem lehet lőni.) Szóval biztosan nem ma kezdték. Tőlük jobban csak én tudok kempelni. 
Amúgy veled mi újság, nyomod még? -
És ha azt mondom, hogy lőttek a pontjaidnak? -
Pintyőke #122270 Senki nem tapasztalta a hibajelenseget amit lentebb irtam? Pls, jelezzetek ha igen, mert akkor tudom, hogy nem nalam van a hiba!
Koszonom! -
telepítettem a patch-et, és utána a EF-t, de nem találom sehol ahol megnyithatnám. plz segítsen vki! -
-
Ket ev utan mar a masodik palyan jatszol, pontosaban ismerkedsz vele, tenyleg 2020-ban is meg ezzel fogsz jatszani :)
ott a ket legvedelem, a pilota meg a gunnerje hasal a H betun, meg is erdemlik a gyors halalt.
-
ha telepítem ezt a pach-et akkor gondtalanul tudom telepíteni és működtetni a játékot???? -
ok
kössz -
Livius #122264 Nem kell SF hozzá. -
Livius #122263 FAQ ban -
ja már meg van
most letöltöm kiváncsi vok jó e lessz
én azt hittem hogy csak akkor tudom hogy feltenni a EF-t hogy ha fent van a gépen a SF
ez így van??? -
hol tudom letölteni a legujabb patch-et??????
és akkor próbálkozok -
Mostanában azt csinála a gém, hogy elindítom, egy pillanatra bevillan kép, majd semmi. A futó folyamatok között ott van a BF, de amúgy semmi. -
GameOverrr #122259 "Aztán letöltöltöttem és nem engedte telepíteni mert valami másik patch kell hozzá ... mi lehet a baj?"
Talán éppen az, nem gondolod? Az EF előtt telepítsd fel a legújabb patch-et, a FAQ-ban találsz hozzá linket(meg ha jól tudom az EF feltelepítése után újból fel kell rakni a patch-et, de ezt majd tőlem illetékesebbek megmondják)!
-
az mail címem, ha tudnátok segíteni akkor ide írjatok: [email protected]
ide az oldalra is írhattok:) thx -
Sziasztok!
van egy problémám, és szeretném ha valaki segítene! nagyon fontos lenne!
megvettem a battlefiled 2 euro force-t(letöltési kód), a battlefield 2 telepítve van, de mikor telepíteni akarom az euro force-t akkor ezt írja ki: "Battlefield 2: Euro Force Booster Pack requires version 1.2 or later to be installed first". Aztán letöltöltöttem és nem engedte telepíteni mert valami másik patch kell hozzá ... mi lehet a baj? Valaki segítsen plz!! -
GameOverrr #122256 Hétvégi helyzetjelentés: Eddig kifejezetten utáltam Wake-et, de most lenyomtam rajta pár kört, és rájöttem, hogy lehet az jó pálya is. Kipróbáltam egy új taktikát és örömmel jelenthetem, hogy rájöttem, hogy mivel lehet ott kaszálni.
(Nem, nem a J-10-re gondoltam.
) Tankkal védeni a kínai repteret, az a faszányos.
Úgyhogy ezennel (szép visszafogottan) leb@szok mindenkit, amiért nem szóltatok korábban, hogy ott ilyen egyszerű tankozni.
Majdnem olyan könnyű, mint Mashtuur-on.
Meg tetszik, ahogy kezd eldurvúlni a szituáció a reptéren: eleinte még csak egy-egy magát rambónak képzelő ejtőernyős téved arra, aztán ahogy szereznek egy zászlót, akkor meg főleg arról az oldalról, majd idővel jobbról-ballról, minden irányból özönlenek. Na ez az igazán izgalmas: olyan heroikus, életre-halálra menő harc van ilyenkor a zászló megtartásáért/elfoglalásáért, hogy az ember alig győzi kapkodni a fejét: most balról, most jobbról, most felülről...

Ugyanakkor meg sokszor nagyon szar pálya: Az amcsiknak semmi esélyük sincs, amíg el nem foglalják a repteret, onnantól meg ugyanez igaz a kínaiakra. Sokszor meg a légierő rontja el játékot: A J-10 nevetségesen erős(nem tudom, miért nem csinálnak már vele valamit), a heli meg néha túlzásba viszi a kaszálást(mint pl. ma is: szarrá kempelték az anyahajót(kép1, kép2, kép3), így ellenséget gyakorlatilag nem is láttunk a szigeten.)
Jó lenne ez a pálya, de néha undorító játékmenet alakul ki. Néhány változtatás igazán nem ártana neki szerintem. -
Hopp, ez hogy kerül ide?
Nem ide szántam. :-) -
Az kéne már csak. Pali a repülő zsigulival... pfff... :-) -
Meg sem fordult a fejemben ilyen, hogy bármit is használjak. De mondom, nem is tudok elkezdeni játszani sem :(
Este megpróbálom még1x újra telepíteni a játékot, de ha nem megy akkor inkább hagyom
-
Livius #122252 Akkor talán ne hazsnálj semmielyen segédeszköszt (cheatet). -
Chewy81 #122251 Köszi! Tudom, a bfstats oldalon ki is választottam már pár fegyvert, de sajnos a játékban még mindig az alap rangom van és alap fegyverek. -
Nah kipróbáltam ezt is. Mostmár bejött az hogy válasszak pontot, és láttam ahogy chateltek 5 másodpercig, de megint kidobott ugyan avval a hiba üzenettel 
-
előbbi mekkora szar -
A legjobb háborús filmek a Vietnámról szólók Apokalipszis most meg az Acéllővedék
a mostaniak propaganda filmek sajnos -
Livius #122247 Próbáld a pbsetup.exe progival. Csak megkell mutatni neki a BF2 könyvtárát, és felrakja a megfelelő helyre a PunkBuster legfrissebb fájljait. Útmutató angolul -
TS Zolly #122246 Hááááát..... Egy szomál csecsemőnek már ak-ja van, nem csörgője. :D -
épp az ilyenek miatt utálom olyan szinten az amerikaiakat, mint a magyarság egy része a délkeletről beálramlottakat :D -
Az Antik szervereken próbálkozok, amiken régen is játszottam. Privat rankeden is regelve voltam régen, lehet még most is fentvok. -
Hello mindenkinek ismét!
Az előző problémán túljutottam, újra kellett telepítenem a játékot (mert előtte winreinstall volt, gondolom azért). Mostmár betöltött mikor rámentem a szerverre.
Most viszont a punkbuster dobál ki állandóan. FAQ szerint frissítettem a pb-t, a telepítős módszerrel is, meg le is töltöttem és bemásoltam (pb könyvtárba is, meg a htm könyvtárba is a htm fájlokat). És hiába, betölti a pályát, rámegyek hogy join, majd kidob a menübe punkbuster error-al, hogy bannolva lettem...
Valaki segítsen rajtam pls :( -
banánosdzsó #122242 Az iraki misszió is igaz történet, csak kicsit felturbózva. A végén fel is sorolják azoakt, akik aznap meghaltak igaziból. -
b+ a black hawk down megtörtént esemény, olvastam azt a dokumentum-regényt is amiből készült a film. a négusoknak tényleg annyira közük nem volt a lövészethez, mint az amcsiknak a vízüzemű autókhoz.