172102
  • Livius
    A Celeron az nem játékra van. Az a Word, Excell meg ilyenekre. 1GB RAM ha nincs, akkor max Lowon nem szaggat.
  • banánosdzsó
    MIlyen lemez? Nekem image file-ba van.
  • sadi57
    Hello. Lenne egy kérdésem Intel Celeron 2600 Mhz-s procin ha minimumon van a grafika mennie kellene ugye? csak azért kérdem mert faq-ban csak adm meg pentium volt :) mert amúgy nekem kicsit szaggat a játék meg mintha későn reagálna az egér a mozgatásra
  • Livius
    Ott a lemezzel volt a hiba az elöbb.
  • banánosdzsó
    Nekem is ezt írja ki, csak én a special forces kiegészítőt akartam feltenni. 1 hetes a vinyó, akkor gond nélkül fel tudtam telepíteni, most meg ezt írja ki. Lehet hogy az a baj, hogy egy másik partícióra telepítettem? De a bf2 telepítésénél nem volt gond :/
  • Livius
    Ha asztalra vág ki, akkor ezt a frissítést szedd le az XP-hez. Állítólag ez megoldja.
  • Beers
    Vigyázz, mert elvonási tünetei vannak!
  • uHs Gerzson
    Ennyi buzzancsot egy topicban :DDDD
  • dronkZero
    Örülök, hogy használt, de a szerelmünk maradjon inkább plátói... :)
  • Flister
    itt az xfire címem: dextxar ... aki battlefieldezik vegyen fel és írjatok:) aztán majd vmikor játszahtnánk:D
  • dicehater
    Koszi a segitseget, el is jutok a main menube, de most meg a connect pillanataban dob ki az asztalra...
  • SigS
    Das ist an english mondat, vagy nem?

• atomboy
    Nem igazan van magyar public szerver, ha van, akkor is alig jatszanak. Hasznald az Xfiret, es vedd fel par jatekost.
  • atomboy
    Nekem meg is van eredeti DVDben. Nagyon utos...
  • Flister
    Sziasztok!
    nem e tudna abban segíteni valaki h Battlefield2 magyar szervereken tudja játszani???
  • Beers
  • banánosdzsó
    Na megnéztem a black hawk down-t. Kibaszott jó film, meg is izzadtam, annyira izgi volt. :)
  • JAG1
    Most haggyá' zeroba vagyok szerelmes, mert megmondta a frankót.
    Törölgettem kicsit a lemezt és megy.
  • joebacsi
    aha :D
    anno kiírtam neked, de már asse tudom hol van :)
    holnap délelőtti randi amúgy összejöhet, ha megtalálom...
    aztán a többit majd priviben, mert itt mindenki buzi, csak a mi szerelmünk tiszta :D
  • JAG1
    Ménem nekem írsz? Megsértődtél, mert nem hozod az ARMA-t? :-)
  • dronkZero
    De. Ránézésre irási/olvasási hiba, én az olvasásira tippeltem...
  • dronkZero
    Nem baj, nem is kell... :)
    Ez az én privát véleményem, de nem vagyok vele egyedül.
  • joebacsi
    nemlehet, hogy csak kevés a hely a cén?
  • Beers
    Azt hiszem, ezzel nem értek egyet!
  • Livius
    Töröld az egész Profilodad a Dokumentumokban. Minden alapbeállításon lesz újra így. Utána meg Bejelentkezésnél add meg újra az Account nevedet meg jelszavadat.
  • Livius
    Rang és az adott pillantaban lévő pontszám a serveren.
  • dronkZero
    Törölgesd meg a DVD-t. Ha image fájl, akkor valószínűleg baxhatod, töltsd le megint, vagy installd DVD-ről.
  • BladeW
    Sziasztok!

Ha a squad-leader kilep a squadbol mitol fugg, hogy ki lesz az uj leader?
  • Bala10
    Nyomjál okét.:)
  • JAG1
    Háde' hanyadszor lesz neki elég? Mert már 4* kezdem újra, hogy tenné teherbe a kaszás...
  • dronkZero
    Há' nem érted? Nem sikerült neki, kezdjed előről! :P :)
  • dronkZero
    Ja, még annyi, hogy szerintem a DC, illetve a DCON a leginkább kiegyenlítetlen, páncélos-/repülő-fetisiszta mod volt, amit valaha láttam. Még a nagyon kezdő, 0.1-es verziójú BF2modok is jobban ki voltak egyenlítve az oldalak, és tőbb esély volt a gyalogosoknak, mint a 7-8 verziót megért, BF2-be áthozott DCben.
  • joebacsi
    hát a máté az "fiam" volt, az biztos...egyebet nemtudok elmondani :)
  • JAG1
    Na EZ mialófasz?
  • dronkZero
    Másik topicban elindult (ismét) a vita, de áthozom ide a választ, mert onnan lassn kiutálnak... :)

Nem, a script olyan volt, hogy ha nem maradt már az ellennek foglalható bázisa, akkor engedte a BC-t. Csakhogy a saját főbézükről kempelték SCUD-dal a mi főbézünket, és amikor megállítottam a kempet, jutalmul megkaptam a kickemet, mert _én_ bézkempeltem. Köszi.

Szerintem az a játék el van baszva, ahol háziszabályokat kell bevezetni. Igen, a BF2 is el van baszva a lelőhetetlen repülőivel. Persze a buzi pilótáknak csak az tetszik, ha ők pusztítanak ellenük esélytelen játékosokat, ha őket lövik le úgy, hogy esélyük sincs, az nem fair.
    Na, ettől van hányingerem.

Egyébként, ha emlékszel, nekem meg a háziszabályok ellen volt a legvéresebb szám.
    Szerintem alapBF2-ben nem lehet úgy bekempelni a főbázist, hogy ne lehessen kijönni belőle. Ellenben ebben a DCONban az egyik DC-s pályán (68 Easting, ha jól emlékszem) akkora az amcsi főbéz, hogy egy SCUD-találat lefogja az _összes_ spawnhelyet, és felrobbantja az _összes_ járművet.
  • oszitheace
    ha nincs meg az SF, akkor mit csináljak? 30€ ért nem fogom letölteni.
  • TS Zolly
    Lehet nem jól emlékszem, de ö hadnagy volt neeem? Karádi volt az örmester.

• David2006
    C:\...\Documents\Battlefield 2\Profiles\0001\Video.con

átirod a felbontást és hertzet alapra és akkor jo lesz
  • Landor
    és neked a hülyeség?
    vagy talán szedsz valamit rá?
  • schrank
    azt mér Ű? fáj az igasság