172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Baszógép. :-) -
Mi a fasz az a gépi kumbula??? -
:-D -
nagyon hosszú (70 év):)
amig az anya királynő él, nem lehet spónolni. ;) -
TS Zolly #122916 Adm is csinyáta tegnap a gyakwaron elég rendesen. Gépi kumbula volt elég szépszámmal, már aszittem, krumplit termesztenek főállásban :D -
Szerver oldali csítet azért kikapcsolhattátok volna. -
TS Zolly #122914 Ne aggodj, én is jól éreztem magam a tegnapi meccsen. :D -
TS Zolly #122913 Ismerem a risket, nekem is megvolt egykoron. Jó játék vóót, de a béef kettő mégjobb :D -
az ellen azt kell csinálni,mint minden második ember a ratyi thc szerveren,GL oszt'csók 
nameg,nem ártana néha egy kis csapatmunka,meg egy-két-négy-nyolc giga ram annak a gépnek,mert tegnap az orrom elé rakott le egy embert a cucc,ráhúztam pontosan az egeret,lagg-ellőttem mellette balra,mondom korrigálok,megint rácéloztam,lagg-golyók el mellette jobbra,mondom ok,quit és inkább csztem egyet... -
DreamProfessor #122911 Mielött bárki is kötekedésnek vagy nagyképűségnek vagy egyébnek tekintené az alábbit megnyugtathatok mindenkit, hogy semmi ilyesmi nincs a szavaim mögött... Csak próbáltam én is szellemesen hozzászólni a témához... Remélem nincs harag mert én határozottan jól éreztem magam tegnap este és szívesen megismételném ismét vmikor... Üdv. -
Höbödö ratyi... -
DreamProfessor #122909 Hali. Hát nem tudom, hogy ki mennyire van tisztában a rész eredményekkel a tegnapi warral kapcsolatban... Leírnám csak azért, hogy lehessen arról is ilyen jó kis vicceket szövögetni... Road to Jalalabad: 134-120 ill. 104-46 Mashtuur City: 121-0 ill. 122-100... A fent látható statból tisztán látszik, hogy volt taktika, volt csata, és volt körbe-körbe szaladgálás... De az utóbbi is egy taktika amin meglátszik, hogy sikeres volt :) Csak ennyit szerettem volna!!! Jaa az ugribugri-ról csak annyi, hogy ha ti is ennyit ugrálnátok kevesebbszer halnátok... -
thenklyú -
Hmmm! -
GameOverrr #122906 "Ha ezt az adm lehuzta, mi lehuztuk a másikat. igy tovább szépen körbe körbe. Se ök, se mi nem hagytunk védőket."
Erről a jó öreg RISK nevű társasjáték jut eszembe. Aki nem ismerné, annak röviden a lényegét: A játéktéren fel volt rajzolva a Föld, a kontinensek pedig kisebb-nagyobb területekre bontva. Minél több ilyen terület (végső soron a világuralom) megszerzése volt a cél. A területekért zajló csata kimenetelét kockadobással kellet eldönteni. A szabályok úgy voltak kialakítva, hogy minél több katonád vesz részt az adott terület védésében/támadásában, annál több esélyed legyen a győzelemre. Így ha biztosra akartál menni csak a minimális számú katonát hagytad hátra, és hatalmas sereggel folytattad a hódító hadjáratot. Idővel elég szép számú seregek verbuválódtak, amikkel már világuralmi terveket lehetett szövögetni. Aztán ha nekilendült az ember egy ilyen hódító útnak, lehetett taktikázni, hogy sok embert hagyjon-e hátra, akik majd nagyobb eséllyel védik meg az adott területet, vagy csak egyet, és inkább vigyen mindenkit támadni, hátha sikerül minden területet megszerezni.
Na ilyenkor fordultak elő hasonló jelenetek: Megindúlt az ember a nagy sereggel, gyorsan lerohanva az egész világot(védőket gyakorlatilag alig hagyva hátra), de ha meg ha az utolsó területet nem sikerült elfoglalnia, akkor meg a másik játékos következett, aki könnyűszerrel szerzett vissza minden területet. Így órákig mehetett ez a huzavona, lényegében teljesen értelmetlenül, anélkül hogy különösebben bármi is változott volna. Jó játék lett volna, de én már akkor is utáltam veszíteni, aztán kicsit nehezen viseltem, amikor éppen az én területeim buktak sorba(értsd: odab@sztam a francba az egész táblát, aztán még két hét múlva is a kis katonákat kerestük
).
-
DEITER #122905 ezt de kipróbálnám :). Vajon borulásnál, vagy frontális ütközésnél mit csinálna?:) -
n003 #122904 ittenis Bódog Szülinapot ;)) -
n003 #122903 ott mennyi a tiketrácijó? és a szpóntájm? :DD -
GameOverrr #122902 Bár már sikerült megoldanod a problémát, én az Audio Record Wizard-ot szoktam hasonló célra használni. -
a fiatal herceg ribbonokat oszt.
ott még megy a ranked szerver ;) -
TS Zolly #122900 este gyere tsre te főrattyanat!
-
BSZN -
Hiába, öregszel... :-) -
Nem is tudom, valahogy nem értem manapság a könnyü vicceket :D -
Rámarkol, mit nem értesz ezen pászmeg. :-D -
? -
-
WMM-ben lehúztam a képhez tartozó hangot a külön hangsávra és most már csak az maradt. Azért köszi -
Hopsz, mégis lehet. Kérdés törölve -
VirtualDub-al igen,csak szerintem egy kicsit nagy lesz a mérete...(régen 200-300 megás videót próbáltam,asszem valami 87 mega lett a hang,nem próbálkoztam tovább...) -
Reggelt!
Szakvéleményt szeretnék hallani egy hozzáértőtől: videó alól milyen progival lehet kiszedni a hangot és hogyan? Most nézegetem a Windows Movie Makert, de abban nincs ilyen funkció, úgy látom.
HELP! -
DEITER #122889 reggelt -

Innentől kezdve nem ismerem a GSbf2-t. -
errrtu #122887 grat nekik
egyebkent meg ugribugri majmok ugyhogy le...
ez van -
ja tom hogy a stat nem számít csak a csapatmunka és hogy azt csináljam amit a fönök mond mindennel tisztában vagyok csa csa -
Valaki bevesz tartalékosnak egy klanba? kiprobálnék egy két wart jelige : ½support láma vagyok½ statom hazudik más is játcik a nevemben egy 8 éves kisfiú de lehet hogy ő jobban nyomja:)msn cimem [email protected] -
TS Zolly #122884 Ja! Jók vótak a fijjuk, tudnak lüni antik ide vagy oda. Cb szabályokat elkell olvasni, és lehet belöllúk akár énekes kodis is. :D Ucsó kört élveztem a legjobban, minden taktika nélkül 6 ember kergetett 6 embert mustáron. :D Néha találkozak, egy két lövés eldörrent, taktika nélkül csak futottunk egymás után. Ha ezt az adm lehuzta, mi lehuztuk a másikat. igy tovább szépen körbe körbe. Se ök, se mi nem hagytunk védőket. Nahgyon jó volt! Nem szorakoztam meccsen ilyen jól még soha! :D
De ez csak egy gyak volt, nem éles, ezt ne feledd el. -
TS Zolly #122883 Mekkora buzi e lában van! -
neoncső
-
DEITER #122881 égő...