172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
mééé tütűtétek a há"eszem"-et
-
TS Zolly #123844
-
-
TS Zolly #123842
-
TS Zolly #123841 Pf. PR. Ez nem az a tyopik lámpácskák!!!! :DDD
Tegnap preztem egy kicsit megent, asszem megent ánistall sorsára jut. Az eddig legjobb bf2 mod az a poje! -
marcio mela #123840 Hekkerek? -
marcio mela #123839 Hassan1
A 64-es mapokon,minnél többen vannak annál jobb.Tactical Gamer;Thors Brigade;TV2 szerver a jellemző. -
"...hogy merre és mílllllyen irányba terjeszkednek....azt nem tudjuk."
(Csapd le csacsi) -
errrtu #123837 merre és milyen néven nyomod a pr-t? -
Landor #123836
-
marcio mela #123835 Miért van a hozzászólás helyett ez:
?Én nem ezt írtam.
-
:DDDD -
nő vagy nőstény nem mindegy ?
-
Nőformájú nincs? :-) -
gratulálok megnyerted a fődíjat 
-
Landor #123830 jag te cheater!44 :o >:D -
-
-
csak a kapottak számítanak az adottak nem
-
Landor #123826 na és mi van a macsó médiával vagykivel, ő is tolt 2-t
-
landor - veró-dzseg : 1-2-2
-
-
Landor #123823 annyira nem, de végülis ja... -
-
Landor #123821
-
marcio mela #123820
-
Verzoo #123819 -
ha újjáéleszteni nem tudna, viszont a mediccsomag kicsit gyorsabban gyógyítana, az lenne az igazi.
mellesleg én is rühellem a snipereket. az lenne a jó, ha csak én lehetnék sniper
-
Hát azért ha valóságra vágysz menjél ARMA-zni, ne a BF sorozatokban/modjaiban próbáld keresni... -
moralosan #123816 Én a legtöbbet medickel nyomulok, játék 70%-ban gyógyítok és élesztek, maradékban harc, foglalás, etc. Más dolog, hogy néhányan a medicet self-heales spec opsként játsszák.
ad1: táskáJát -
A valóságban sincs kiírva, hogy ki ölt meg. Ha reality módban játszol, szokj hozzá a realizmushoz. -
A medic nem bassza el a játék élményét, nem úgy, mint a sniper, aki csak kempelni tud. Befekszik egy spawn pont fölé és nagy tudással írtja a születőket. Miért ne lehetne mindenki ejtőernyős?
Medic miért fáj? Gyógyít, ez a feladata. Supporots kicsit sztem is túl lett spilázva, de közelről szart sem ér.
Végül is mehetnétek csézni Shrankel, ott nincs medic, se support, se ejtőernyő... -
marcio mela #123813 Nem csak a claymoreral van gond.Ahogy Schrank fentebb írja a mediccel is.Magát gyógyítja.A vöröskeresztes táskályát eldobálja.Aki rá fut meggyógyul.És mindig újratermelődik a táska.Meg a supporttal.Neki is kifogyhatatlan a support táska csak kicsit várni kell és megszüli.Vannak dolgok amiknek el kell fogynia és kész.
Ha valaki gyorsan robogó járműből kiugrik az se sérül meg,mindenki ejtőernyős,és ami leginkább fáj,hogy annyira ellenállnak a sérülésnek.
Nehezebb felsorolni mi nem teszik az alapjátékban mint azt mi nem a PR-ben. -
marcio mela #123812 Igen,a végén kiírhatnák ki hányszor végzett veled meg te kivel,vagy a szerver tulajdonosának honlapján.De legalább játék közben nem vonja el a figyelmet.Engem nem izgat,az meg végképp nem,mivel öltem meg valakit.Azt tudom.Azt is jó eséllyel kitalálhatom engem mivel.
Egyébként a járműre tekintettel nem értem miért nem találtad meg a számításod a PR-ben.Akkora távolságok vannak olyan mapokon mint az Al Kufrah Oilfields;Kashan Desert;Seven Gates;Al Bashram,hogy csak az új mapokat mondjam.Azért mert nincsenek az elfoglalt zászlón spawn pontok.A squad csinálhat rally pontot valahova (de miért is tennék
) de akkor is csak az a squad tud oda spawnolni.Vagy a commander csinál support teherautót és akkor arra vagy APC-re,esetleg egy firebase-re ha tudott építeni a commander (szerintem az egy klassz dolog,hogy a commander tud építeni olyan fél tucat dolgot).De ezek a spawn pontok,rally pontok is könnyen elpusztíthatók.
A játék elején bepattannak a HMMWV-be vagy nációtól függően valamelyik megfelelőjébe aztán előre robognak,megöletik magukat a jármű meg ott marad.Hát ezért kell gyakran sokat mászkálni.
Egyébként ezért ritkább a spawn kill is.Nem lehet előre tudni hova került olyan pont ahova spawnolni lehet. -
csak a vodnik
-
a medic kasztnál nagyobb fasság nincs a gémben
-
Csak a sniper kasztot kellene kiiktatni a gémből és mindjárt élvezhetőbb lenne.
Claymoretól hányingert kapok. Elbassza az egészet.
Sok fasz, ott futkos az ellenség között és dobálja a szarját.
Aztán anyázik, ha nagy nehezen eljut valami fasza helyre és lekéselik.
-
marcio mela #123808 Project Reality után játszottam megint az alapjátékkal és engem az ott tapasztaltak űztek el.Az ellenség sniperei nem lőttek hanem előre szaladtak(!) a claymore aknákat leszórni.
A kézigránátok minden oldalról repültek.A saját csapattársak majdnem olyan veszélyesek voltak mint az ellenség.
Valakit elkezdtem lőni M249-el mire felém fordult és lelőtt.
Kész őrültekháza. -
ez se nagyon tetszett a PR-ben higy nem volt kiírva ki kit ölt meg és mivel
-
vagy elűzni a szerverről