172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-

-
SzocsA -> PicsA
-
SzocsA #167336 Hali.
A nevemet hogyan tudom átírni?
nem tom valaki help!
Thx -
Pöttyet rásegítek 
-
Bala10 #167334 nem akarom tudni
-
És mi a közös bennük?
-
muhahahaha ...itt is megelégelte az ember :D -
jó a! így is helyes -
Tudod mit? Megadom a volt osztalyfonokom cimet latogasd meg o szereti a magyar nyelvet... ha kell megtanut mindenre:) -
Bala10 #167329 
-
googlizzál már rá "mien" kérdőszóra ....... -
Elfelejtettem,megkérdezni mien érzés MaszturBálintként élni? -
és? ugyse érted a poént... nemhogy mit jelent... -
Maszturbátor #167325 
-
ne reklamoz senki se fog ien szarral jatszani FPS mellett. -
ne raklamoz senki se fog ien szarral jatszani FPS mellett. -
Gyertek srácok játszani :)
Magyarországnak szüksége van sok új tagra,h. legyőzhessük Romániát és a Horvátokat és,h. USA ne tudjon leigázni minket.
http://www.erepublik.com/en/referrer/SzedoPeter
Ezen regeljetek.....
(citromailra nem megy el a meghívó és explorerrel nem megy a játék,FF tuti támogatja)
-
JagFater #167321 :-DDD -
JagFater #167320 Hámer keninek ocsóbb billentyűzetet venni, mint műfogat. :-) -
n003 #167319 ezt csak neked ;))
-
Bala10 #167318 -
Seat #167317 Hi!
Miért nem szerveztek egy talit és ott senkinek sem kopik el az ínhüvelye a "szófecsérléstől"?
UFF! :)
ősbfes kecseg :) -
1:15 csak baszik bevenni az időbélyeget -
-
mia f* már Shrank-ot utánozod csak a poén maradt le #167307
-
-
-
legalább az derülne ki hogy melyikőtök a mindenkit megbaszóberényi
-
JagFater #167310 De hát ott uncsi egymás faszát szopkodni...
-
Ha jól tudom meg lettetek kérve párszor hogy hanyagoljátok ezt a topikot, nem vagytok népszerűek itt. Megcsináltad a háj -topikot, aki szimpatizál veletek, menjen át...ki tartja vissza!?
Hm?
-
Ez az anyatigris azért fájt
-
úr isten ez már unalmasabb mint a barátokközt 
de addig is , melyikőtök a kis ramóna ?
-
Akkor mondjátok, hogy csak a flém kell és ne azt mondjátok, hogy el akarjátok tűntetni.Félrevezetitek mindig az embert :) -
Fuji-nem azért szereti kenny-t,mert jól helizik,hanem azért, mert megérti.
Őt is kb. annyian szeretik,mint kenny-t.Szóval max. egymást szeretik és ezzel kifújt. -
n003 #167304 Kedves Fuji :) te szerintem még mindig a rossz oldalról látod ezt a dolgot .. nem nekünk (coRDHA vagy akár eme sg baráti társaság) kellene változnunk hanem keninek vagy ha nemtud (a mellékelt ábra is bizonyítja hogy nemtud) akkor szépen keresni hozzá hasonló emberkéket akikkel megértik egymást .. ennyi
és még annyit elmondanék csak hogy értsd miért írtam be ide a friss történéseket: (Jagnek és Strykernek már privátba kifejtettem mert őket irritálja az egész kenisé(e?!)g) én nagyon jól mulatok azon az erőlködésen amit hmm irányunkba kifejt hisz ez számomra olyan dolognak tűnik mintha BillGates jelentkezne a mekibe felszolgálónak csak azért hogy régi ismerőse elől elhappolja azt az állást.. tudod!! ;) mibe fektess mekkora energiát a semmiért :DD
lol -
Fudzsinak tetszik keni, mert jól helizik, és kihozta belőle az anyatigris szerepet :)
De azt ő is elismeri, hogy a kissrác úgy emberileg kicsit roncs. -
JagFater #167301 Most úgy csinálsz, mintha te pártatlan lettél volna mindig is. Ne tedd az ártatlant. Ugyan úgy benne voltál a faszkodásba a kisbarátoddal.
És egyáltalán nem csak a mostani esetről van szó, ezt te is tudod.
A másik, meg ne próbáld már nekem megmagyarázni, hogy az a megoldás, hogy x ember nézze el, viseljen el egy istenbarma genetikai selejtet. Már ha ő nem valamelyikőtök alregje, mert ekkora fasszopó nincs. Nem lehet...
-
ki akarja ezt megoldani?
keni önmagához képest is fasz volt ezzel az ukrán megmozdulással, és ennek így hírértéke van, önző dolog lett volna az ulow kordától, hogy a többieket megfossza ettől :)
Meg amúgy is, kell egy közös ellenség, mert te már rég nem szólsz be úgy, mint régen, és még értelmesen is lehet veled vitázni...persze azt mondod, hogy nemérdekel az itteni belterjes bagázs, de az igazi ok, hogy már kikoptál ebből, csak magadnak sem mered bevallani :D
Hájg topikból pedig kiírtasz minden ilyet, így marad halott és atomsteril... -
Most komolyan minek szóljak bele egy olyan vitába ami nem rám tartozik? Ha nekik az a jó, hogy a topik 2-3 havonta melléjük áll egy értelmetlen vitában amit ők hoznak fel, hát az ő dolguk enge miért érdeleljen? Elég nagy emberek és elég okosak hozzá, hogy felfogják az, hogy idejöttek ezzel a témával csak olaj a tűzre.Én már 3 nappal előre tudtam, hogy Kenny belépett az ukránokhoz, de direkt nem hoztam fel a témá a másik topikban és Kennynek is töröltem volna a hozzászólását, ha elkezdi.Ezzel szemben legnagyobb meglepetésemre a coRDHA hozta fel a témát itt, saját elhatározásából, amivel csak rontottak a saját helyzetükön.Most komolyan mire számítottak? Arra, hogy a többi ősbfes kemény anyázásától magábaszáll Kenny és örökre elmegy innen? Ez erősen nevettséges.Amíg nem képesek legalább ők felfogni, hogy az egyetlen megoldás, hogy levegőnek tekintik Kennyt és olyan vastag bőrt növesztenek amiről ez mind lepattog, addig ne várják, hogy akármi is megváltozzon...Ha most valóban azt hiszed engem nem érdekel a dolog, mert nem anyázok itt az első sorban és linkelek be képet gyökerekről akkor az csak annyit bizoyít, hogy nem érted miről van itt szó.Amit itt páran próbálnak csinálni az nem megoldás semmire... -
JagFater #167298 Ez nem válasz.