172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-

-
multiban nem próbáltam, a single meg qrva jó. taktika, csapattársak, gyors akciók, jó hangulat, rohadt jó fegyverek, és nem is annyira könnyű a játék. -
GameOverrr #124042 Igazság szerint nem ettől teszem függővé. Még az alap BF2-t sem ismertem ki rendesen, és egyáltalán nem unom, sőt mind a mai napig nagyon jól szórakozom vele, úgyhogy nincs miért váltanom. Tekintve azonban, hogy nekem a Rainbow Six-féle valamelyest realisztikusabb játékmenet is nagyon tetszik, majd egyszer vetek rá egy pillantást.
Egyébként nálam főleg a játékélmény, a hangulat számít. Az milyen?
-
Landor #124041 igazából én sem értem miért bántjuk..
ez állatkínzás..
- le kéne lőni, az fájdalommentes... ;> -
marcio mela #124040 Azt nem monták a tv-ben de ha igaz,hogy a kínai étteremben a konyhán nincs szemetes akkor könnyen feltalálják/tálalják
magukat.
-
GameOverrr #124039 Azt hiszem, most is úgy van, de majd meglesem.
-
marcio mela #124038 14 félét számoltam.Az tesvérek között is több mint egy tucat. -
egymás szemgolyóit
-
GameOverrr #124036 Én voltam az. 
Egyszer próbáltam a klántársaiddal csapatban játszani. Ahogy beléptem a squadjukba azzal a lendülettel ki is rúgtak belőle...Igazán jó játék volt.
-
és mit ettek ? -
marcio mela #124034 Off
Most mutatták a TV2-n a Tényekben a kínai bányászokat ahogy jönnek ki a bányából.69 napra a föld alatt rekedttek.Azt mondja a híradós azért van bekötve a szemük,hogy ne ísmerjék fel őket.
kép -
ugye-ugye a régi TSZ-es kapcsolatok
-
szereztem egy nagyobb készletet ingyé', most hülyéknek árulom...
-
GameOverrr #124031 Nem, nem játszok vele. Van benne heli?
-
nnna ja a mellékhatások
csodálkoztam is hogy milyen olcsón adod
-
GameOverrr #124029 "Na akkor menj csak fel egy Tampára, és garantálom, hogy hamar el fog mneni a kedved a tankozástól." Játszottam már Tampán -bár nem sokat-, de így elsőre valahogy nem igazán jött be. Túlságosan nyílt a terep. Egyedül képtelenség ott boldogulni, rendkívül látványosan érvényesül a sok lúd disznót győz elv.
Erről jut eszembe csináltam ott egy képet: Megjelent a láthatáron egy ellenséges tank, de azzal a lendülettel ment is tovább az örök vadászmezőkre. Az a füstölgő ócskavas, meg a minimapon bal oldalt látható kis kérdőjel az mind az, ami maradt belőle...Szerencsétlennek olyan szinten nem volt semmi esélye, hogy én még olyat nem is láttam.
"Aki szeret tankozni, az csak oda jár, nagyon jó csatákat lehet vívni a homokdombok között." Ez kb. olyan, mint amikor a külföldi fórumokon a sok hülye arról győzködi a másikat, hogy Daqing Oilfields meg Dragon Valley milyen jó helis pálya, merthogy mennyi heli van rajta. Mi abban a jó, hogy sok olyan jármű van a pályán, aminek esélye van engem lelőnie?
Az bőven elég, ha nekem jut egy heli, aztán mindenki más meg csak dísznek van a pályán.
-
nem értem miért bántjátok schrankot állandóan, bár nem mintha meg kellene védeni, én csípem a szövegét meg a képeit.
csak az agyára ment a szójaprotein.
-
nekem a parasztházban 20 fok van és nem menőzök az aláírásba hogy zsuppfedél panelpatkány
-
Landor #124026 veled nem az a baj, hogy paraszt vagy, hanem, hogy van honnan netezned...
-
hát pl. a helik is más színűek -
rengeteg dzsumbuj, ukrán akcentus és bf1942 graf
-
marcio mela #124023 Mi is amit behozott?Ami az alapjátékban nincs? -
le kell venni a suond kvalitit low-ra
-
GameOverrr #124021 "Ahogy meghallom a hangját (a legtöbb mapon hallani, akárhol vagy), biztonságos távra megyek a zászlótól." Nekem speciel kimondottan jó fülem van, de 2 zászlótól nagyobb távolságból csak azt hallom, ahogy a karakterem a Föld körüli pályáról visszatérve belecsapódik a betonba. 
Egyébként meg nem kell engem félteni. Omanon nevelkedtem, ahol a bombázónak hála elsők között tanultam meg azt, hogy nem szabad zászlót foglalni, így engem is viszonylag ritkán kap nyakon az arty. -
a bfv is ugyan az mint az alap csak vietnámban jáccódik -
Már megint ez a kurva zoom :D! -
no comment -
Landor #124017 "POE ugyanaz mint a BF2 csak mindenki más ruhában van."
uhhdehülye vagy öcsém :DD -
marcio mela #124016 POE ugyanaz mint a BF2 csak mindenki más ruhában van.A Project Reality távolodott el legjobban az alapjátéktól.Pl. a tankos meg az APC-s tud zoomolni,többféle katona lehetsz,néhány pályán fegyvertelen civil is.Commander épületeket telepít amit fel kell építeni. -
steweee #124015 köszi a választ. 1.41 régi abban még volt hiba nem telepítem akkor. moddal jó lett volna, olvastam hgoy van pár nagyon jó hozzá, de így mindegy ha nincs hazai szervere
rekettyés : elég jó a memóriád, gratulálok. te pont olyan fasz vagy mint fél évvel ezelőtt, és ez a válaszaidból és az adatlapodból is egyértelműen kiderül -

-
mi fasznak ezeknek új map meg mod amikor asse tuggyák hogy kell zummolni beszálás közben
-
marcio mela #124012 Oké már jön. -
Az nem lesz jó, szedd le az új verziót. Ez a neve: BF2_Highway_Tampa_Update.zip
A bétát már nem használják sehol, minden szerver átállt a véglegesre. -
na te már megint fasságokat kérdezel mint fél éve a Dcon fórumon 
-
1.41
mod mindegy, magyaron nemigen jatszanak, kulfoldon szoktunk lenni. -
steweee #124008 újra fel akarom telepíteni
kérdés a következő (faq-ot nem néztem)
hányas verziónál tarta a játék, illetve magyar szerverhez melyik kell ?
milyen modot érdemes ?(csak magyaron a ping miatt) -
marcio mela #124007 Igen -
Szerintem te a beta verziót raktad fel a Tampából. -
marcio mela #124005 PR meg POE van fent.Desert Conflict is de az nem megy patchelve se patch nélkül most feltettem a Highway Tampa-t és ezt üzeni.