172102
  • uHs Gerzson
    Módifikáció amit BF2-höz csináltak ingyen úgy mint a többi módott.
  • karakkga
    vegyen fel valaki msn re [email protected]
    plzz
    segítsetek
  • karakkga
    most meg az van hogy leszedtem egy 1.41 patchet és nem csinál semmit honnan kellene tudnom hogy működik?? plzz

és ez Point of Existence 2 ez egy patch a battlefieldhez??

• koschwarz
    az análintrudert + a mellékelt öklözőzsírt. de ebben te vagy a szakértő schrank
  • uHs Gerzson
    Azt b+ tudod :)
  • schrank
    mit? B+
  • amdopteron
    vki nagylelkü felvehetne msn en és segíthene nekem egy kicsit hogy hogyan használjam?:)vagyis hogy hogy tudjam elindítani:)[email protected]
  • uHs Gerzson
    Google-t ismered?
  • JAG1
    HöBöDö
  • JCSR ODIN
    hbd!
  • David2006
    HBD Livius!
  • JAG1
    Hát ha szőke, nagymellű, akkor lehet róla szó. :-)
  • JAG1
    Linkelgethetsz, amit akarsz, akkor is kezdesz baszott unalmas lenni a "ez megvalósult a Pr-ben" dumával.

Nem akarsz gémoverrel beszélgetni valahol?
  • marcio mela
    www.eodmod.com-on nincs.
  • Beers
    Baszogatni téged :D!
  • JAG1
    Hát grafikusnak ne menjél...

Ennél jóval több hszemben szerepel a DCON sztem.
    Mit szeretnél, nyögd már ki...
  • schrank
    az 1942-nél még volt értelme dc-t csinálni mert az alap régi a mod modern de bf2 hez már ki kellett volna jönni a fh2-nek a többi modern mod csak rókabőr
  • rekettyes
    Az Eve of destruction mod már rég kész van.
  • marcio mela

• JAG1
    Ne haragudj már, de mit szeretnél elérni a PR agyonreklázásával?
    Másról sem tudsz beszélni, csak, hogy a PR mekkora ász.
    Hidd el, sokan itt előbb, többet játszottak vele, mint amennyit te kilincset fogtál.
  • marcio mela
    Jól van.Nem lehet bizonyítani.De amennyiből megtankolnak egy ilyet abból egy videokamerát lehet venni.A legolcsóbbak is 30x zoomot tudnak.Meg mi értelme van a 1,5-2 km hatásos lőtávnak ha nincs zoom.A zoom kell.Nincs mese.
  • marcio mela
    Mindkét modhoz van elégszerver meg játékos,hogy válogathass ha akarsz.
  • Beers
    találsz!
  • steweee
    ezekkel találok is szervert "próbaverzióhoz" is ?
  • Deqwator
    mi vót???
  • schrank
    itt semmi zumm nem volt és a szemszög sem a lövészé mert nem oda lőtt ahol a célkereszt volt amúgy a játékban a bredlinek van ilyen lövéshangja
  • marcio mela
    Megpróbáltam rácáfolni?
  • marcio mela
    Csak ne szóld le a zoom-ot.Az igaziak is tudnak.Nézd megh ha nem hiszed.(piros karika benne 18)
  • schrank
    a bf-et egy online szórakoztató fps fogd fel úgy mint egy kártyapartit ahol van újraosztás és a bombázók a rojálflöss
  • marcio mela
    Akkor a PR a BF2 és a Ravan Shield között van valahol ezen a téren.Noha nem maradsz ki a játékból a kör végéig ha meghalsz de nincsenek fix spawnpontok.Illetve ha készül is előretolt spawnpont azt ha felfedezi az ellenség elpusztíthatja.Meg is teszi,nem fog tétovázni.Nem öröm a térkép sarkába spawnolni aztán ha nincs jármű át kell vágni a terepen.Addig a megszerzett zászlókat elfoglalják.
  • uHs Gerzson
    Akkor a PR fiúk nem hallottak a műhold használatáról
  • marcio mela
    Mintha mosóport adnál el.
    nem kell arty?! túl erős a sniper? a commander mindent lát?
    van megoldás: www.pointofexistence.com

De a PR-ben annál is erősebb a sebzéz.A commander meg nem tud 3.-ra zoomolni a műholdas képen és mert scan sincs ezért neki sincs lövése hol az ellenség mint a többieknek..
  • GameOverrr
    "Sokat tett hozzá. Már azzal is,ahogy a nagyobb sebezhetőség ráveszi az embert vigyázzon jobban az életére."

Egy másik fórumon nem is olyan régen szóba került, hogy mennyire arcade a BF. Persze nagyon, de ami engem a leginkább zavar, az ez, hogy az állandó újraszületés miatt nem vigyáznak eléggé magukra a játékosok, és ez is csökkenti a realizmust. Egy haverom kérdezte, hogy mi értelme ennek az egésznek, ha akit lelövünk, az úgyis újraéled? Erre én mondtam neki, hogy faszán lehet spawnkempelni. Na, nem is. Igazság szerint, amikor elkezdtem játszani a játékkal, én is ezt furcsállottam a leginkább.

Annak idején éppen a Ravan Shielddel játszottunk LAN-ban, és olyan hihetetlenül izgalmas volt, hogy bármikor meghalhatok, hogy minden mozdulatra oda kell figyelni, mert nem lesz esély visszalőni. A BF-ben is vannak izgalmas jelenetek, de meg sem közelíti az ott tapasztalható izgalmakat. Persze ennek is vannak hátrányai, mert az elég nagy szívás, amikor elsőként esel ki a játékból, aztán várhatsz egy fél órát arra, hogy ismét aktív részese lehess a játéknak. Így az nem lenne jó megoldás, ha a BF-ben is bevezetnék ezt a fajta játékmenetet, de valamifajta taktikusabb játékmenetre ösztönzés jót tenne a játéknak -szerintem.
  • schrank
    mi szarunk a szaros szar gyalogosharcodra ha szarogolni akarsz mennyé codozni meg csézni mi béefezünk járművekkel mert járművet kiszedni kétlábról az kihívás gyalogost nem
  • joebacsi
    anyádat
  • marcio mela
    Point of Existence 2.A Client Files kell neked.1,72GB a mérete.
    Project reality.Szintén a Client-et kell letölteni.1,85GB a mérete.
    Aztán majd talán lesz Eve of Destruction mod.
  • marcio mela
    Amit Koschwarz ír osztom.
    Szerintem ez a mod egy szinttel feljebb lépett a BF2-höz képest.Sokat tett hozzá.Már azzal is,ahogy a nagyobb sebezhetőség ráveszi az embert vigyázzon jobban az életére.De akit eltalálsz látod piros vér fröccsen szét belőle.A commanderből is egy statikus szemlélőből cselekvő személyt csináltak akinek mennie kell a pályán,dönteni és cselekedni.Talán kiszolgáltatott is,mert csak kijelöli hol épüljön valami de azt másoknak kell fehúzni (kivéve a szögesdrótot).Nincsenek szerszámai (francia kulcs + ásó).4 féle katona lehetsz.Ha olyan squad ragja vagy amiben legalább 4-en vagytok +8,ha squadleader vagy akkor még +1.Ha kipróbálod majd meglátod.Egész másnak fog tünni az alapjátékhoz képest.
  • karakkga
    nem telálok modokat ami ingyen modokat
    valaki segítsen plzzz[#worship
  • sWbFII
    nem kell arty?! túl erős a sniper? a commander mindent lát?
    van megoldás: www.pointofexistence.com

szerény véleményem: sokkal realisztikusabb gyalogos harc! nem kell 2 tár 1 emberbe! el lehet bújni a füves részeken! nincsenek claymore buzik! sokkal erősebb fegyverek! (ingyenes!)
    elsőre nekem nem tetszett,de 1 próbát megér! ajánlom a gyalogos pályákat,ahol nincs tank,repülő,heli
    jah és sajna mivel nem hivatalos ,ezért nincs rendes rangozás!

amúgy fogalmam sincs miről volt szó eddig,szóval bocsi
  • schrank
    nem biztos hogy csak a szem"golyóit" a híradósok nem látnak bele a nadrágokba