172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #124767 HBD Gerzson!
-
Rendeljé má', vagy fél tucatot. :-) -
csorsan kapcsoljátok be a TV-t
-

-
Tudják a lófaszt. Csak hablatyolnak össze-vissza... :-) -
nyilván persze ők tudják miről beszélnek. ha a műszaki egyetemen hallgatnék bele egy előadásba, ugyanígy érezném magam
-
És akkó' azt kiabálják, hogy: Áj níd a mage here? :-) -
én azt tudom ezekről az izékről hogy a sznájper megfelelője az íjász az armoré a lovag a mediké a mágus a többit nem tudtam megjegyezni mert azok olyan hülyenevű kasztok
-
ezt bszameg lementem magamnak baszdmeg annyira jó b+
-
SF ADAMO #124758 Csak azért, hogy tudd te is magad hová tenni: 
-
szerkeszteni akartam b+ erre visszavontam mer annyira villámkezű vagyok, na mind1:

"Majd azon lepődj meg wildor hogy a 2,3 patch után mennyi raid buffot fog adni a retri ág.Esetlegesen most mehetsz überelni a félkegyelmű f*szfejet(tanaris) a frostshockta, minap majdnem ugyis sikeredett.
Soha egyetlen paladinnak sem volt az a kérése hogy a retri ág legyen a "csáknorisz" és a rugóval vagy a fury warriorral egyenértékű dps-t osszon ki hanem a saját kevesebb dps-e mellé legalább olyan egyedi buffjai legyenek amik miatt érdemes beinvelni egy raidra legalább egyet.Ez most a tervezet szerint majd valamicskét változik a lófaxot nem érő sanctity aura helyett egy három pontos akármi van tervezve ami egyszerre három sealt tart fent a három pont pedig a sealek erősségét buffolják, továbbá a sanctified crusader eztán nem 3 hanem 5% ad és nem csak a meleenek hanem az egész raidnek.
jahh és még arra a szép ékesre amit a paladin buff-ra nyilvánultál meg.Imba locként használj felhoundot az IS (meg még sok minden) leszedi a paladinról a bubit és akkor dotol6tsz kedvedre megnyersz egyedűl is minden aréna meccset és méglekezelőbb lehetsz a paladinok irányába."

-
ja mocskos jogászok csiki-csukiznak itt a ratyi wowos hsz-eikkeee
-
tedd már vissza a wow szöveget
-

-
való igaz, hogy a farkammal már néhányszor majd kiütöttem a szemed, úgyhogy tényleg jól ismered
-
jááájj -
tök faszák az új poe pályák marha jókat lehet tank-olni
-
Neked semmi sem jó bki... -
engem tudol átverni
azért csak meg tudom különböztetni a farkadat a nyelvedtől 
-

az erekciómmal minden rendben, a múltkor is jajgattál, mert kidörzsöltem az ánuszod
-
azért az eltűnik meg a sose létezett közt van némi difi gondoljunk csak az erekciódra
-
szerintem a medicpack is eltűnik ha 3-nál vagy 4-nél többet dobsz. mint a specopos c4-énél... 
-
poe2-be sem lehet dobálni csak egyet ha jól emléxem a légvédelem túl lett benne spilázva 5 mp alatt ledaráltam egy támadó hindet átestek a ló túloldalára egy harci helitől igeni kelljen félni
-
marcio mela #124743 + véges készlete legyen,pl.:3 élesztés;3 medic táska;3 support táska. -
És ez a PR-ben megvalósult.
-
marcio mela #124741 Támogatom. -
egyáltalán ne lehessen eldobni packot ott kelljen gubbasztani amífeltölti ennyi erővel a engeener eldob egy krovakészletet átmész rejte kocsival azt megjavult fasság
-
Ok, lehet jobb lenne, ha mondjuk egyszerre csak 2-3-at lehetne eldobni, de sokat nem zavar sztem, úgyis megdöglesz rövid időn belül, nincs sok időd keresgélni a csomagokat. -
"infben egyenlők az esélyek " 
ha a medic meg a suport nem tudna dobálni a szarjait ás be lenne állítva valami pontossági sorrend a kézifegyvereknél meg a sebzés is egy röhely jobban el van baszva mint a járgányok csak nem veszitek észre mert az egész mapon bokáig ér a medic pack
-
Most akkor mi lesz velünk? Ki fog minket baszkurálni?
A cs-s topikot sem lesz többet értelme beflémelni....
Tuti hagytál valami kiskaput visszafelé. :-) -
szerintem csak a szar légvédelem meg a skillnélküli spawnrépelő armoros kecsegek miatt játszanak ilyen sokan infantrit. infantriben legalább egyenlőek az esélyek. meg olyan sincs, hogy a csapat fele a leghátsó bázison várja az új járműveket, ha nem jutott első körben. ennyi. -
HBD Gerzsi szívemcsücske... -
Borg #124734 Ebben csak annyi a tévedés, hogy Punker és én már azelőtt lemondtunk, hogy az SG-re felkerült volna a topik erről. A topikot pont azért hoztam létre utána, hogy mindenki lássa mi a helyzet. -
HBD! -
Bódogot beléd Erzsi! -
HBD Gerzson!!! -
Deqwator #124730 HBD Gerzson ,Rambo!!! 
-
Landor #124729 automatikusan csinálja, csak a másik játékos látja gurulásnak -
virus69 #124728 sziasztok lehet hogy nem jó helyen teszem fel a kérdést de hogyan lehet a BF2-be vetödés után oldalra gurulni? nagyon sokan csinálják, de nekem nincs a leírásba ilyen vagy hasonló gomb. help pls!
-
GameOverrr #124727 "waron a con a fasza publicon meg az inf"
Ugyan még egyetlen waron sem játszottam, de efelől vannak kétségeim. Kíváncsi lennék, hány olyan wart nyertetek meg, ahol a Ti repcsijeiteket/heliteket lőtték le előbb?