172102
  • Platypus16
    HBD Gerzson!
  • JAG1
    Rendeljé má', vagy fél tucatot. :-)
  • schrank
    csorsan kapcsoljátok be a TV-t
  • koschwarz
  • JAG1
    Tudják a lófaszt. Csak hablatyolnak össze-vissza... :-)
  • koschwarz
    nyilván persze ők tudják miről beszélnek. ha a műszaki egyetemen hallgatnék bele egy előadásba, ugyanígy érezném magam
  • JAG1
    És akkó' azt kiabálják, hogy: Áj níd a mage here? :-)
  • schrank
    én azt tudom ezekről az izékről hogy a sznájper megfelelője az íjász az armoré a lovag a mediké a mágus a többit nem tudtam megjegyezni mert azok olyan hülyenevű kasztok
  • bakvarnyu
    ezt bszameg lementem magamnak baszdmeg annyira jó b+
  • SF ADAMO
    Csak azért, hogy tudd te is magad hová tenni:

• koschwarz
    szerkeszteni akartam b+ erre visszavontam mer annyira villámkezű vagyok, na mind1:

"Majd azon lepődj meg wildor hogy a 2,3 patch után mennyi raid buffot fog adni a retri ág.Esetlegesen most mehetsz überelni a félkegyelmű f*szfejet(tanaris) a frostshockta, minap majdnem ugyis sikeredett.

Soha egyetlen paladinnak sem volt az a kérése hogy a retri ág legyen a "csáknorisz" és a rugóval vagy a fury warriorral egyenértékű dps-t osszon ki hanem a saját kevesebb dps-e mellé legalább olyan egyedi buffjai legyenek amik miatt érdemes beinvelni egy raidra legalább egyet.Ez most a tervezet szerint majd valamicskét változik a lófaxot nem érő sanctity aura helyett egy három pontos akármi van tervezve ami egyszerre három sealt tart fent a három pont pedig a sealek erősségét buffolják, továbbá a sanctified crusader eztán nem 3 hanem 5% ad és nem csak a meleenek hanem az egész raidnek.

jahh és még arra a szép ékesre amit a paladin buff-ra nyilvánultál meg.Imba locként használj felhoundot az IS (meg még sok minden) leszedi a paladinról a bubit és akkor dotol6tsz kedvedre megnyersz egyedűl is minden aréna meccset és méglekezelőbb lehetsz a paladinok irányába."

• schrank
    ja mocskos jogászok csiki-csukiznak itt a ratyi wowos hsz-eikkeee
  • bakvarnyu
    tedd már vissza a wow szöveget
  • bakvarnyu
  • koschwarz
    való igaz, hogy a farkammal már néhányszor majd kiütöttem a szemed, úgyhogy tényleg jól ismered
  • Running
    jááájj
  • bakvarnyu
    tök faszák az új poe pályák marha jókat lehet tank-olni
  • JAG1
    Neked semmi sem jó bki...
  • schrank
    engem tudol átverni azért csak meg tudom különböztetni a farkadat a nyelvedtől
  • koschwarz

az erekciómmal minden rendben, a múltkor is jajgattál, mert kidörzsöltem az ánuszod
  • schrank
    azért az eltűnik meg a sose létezett közt van némi difi gondoljunk csak az erekciódra
  • koschwarz
    szerintem a medicpack is eltűnik ha 3-nál vagy 4-nél többet dobsz. mint a specopos c4-énél...

• schrank
    poe2-be sem lehet dobálni csak egyet ha jól emléxem a légvédelem túl lett benne spilázva 5 mp alatt ledaráltam egy támadó hindet átestek a ló túloldalára egy harci helitől igeni kelljen félni
  • marcio mela
    + véges készlete legyen,pl.:3 élesztés;3 medic táska;3 support táska.
  • JAG1
    És ez a PR-ben megvalósult.
  • marcio mela
    Támogatom.
  • schrank
    egyáltalán ne lehessen eldobni packot ott kelljen gubbasztani amífeltölti ennyi erővel a engeener eldob egy krovakészletet átmész rejte kocsival azt megjavult fasság
  • JAG1
    Ok, lehet jobb lenne, ha mondjuk egyszerre csak 2-3-at lehetne eldobni, de sokat nem zavar sztem, úgyis megdöglesz rövid időn belül, nincs sok időd keresgélni a csomagokat.
  • schrank
    "infben egyenlők az esélyek "
    ha a medic meg a suport nem tudna dobálni a szarjait ás be lenne állítva valami pontossági sorrend a kézifegyvereknél meg a sebzés is egy röhely jobban el van baszva mint a járgányok csak nem veszitek észre mert az egész mapon bokáig ér a medic pack
  • JAG1
    Most akkor mi lesz velünk? Ki fog minket baszkurálni?
    A cs-s topikot sem lesz többet értelme beflémelni....

Tuti hagytál valami kiskaput visszafelé. :-)
  • koschwarz
    szerintem csak a szar légvédelem meg a skillnélküli spawnrépelő armoros kecsegek miatt játszanak ilyen sokan infantrit. infantriben legalább egyenlőek az esélyek. meg olyan sincs, hogy a csapat fele a leghátsó bázison várja az új járműveket, ha nem jutott első körben. ennyi.
  • Running
    HBD Gerzsi szívemcsücske...
  • Borg
    Ebben csak annyi a tévedés, hogy Punker és én már azelőtt lemondtunk, hogy az SG-re felkerült volna a topik erről. A topikot pont azért hoztam létre utána, hogy mindenki lássa mi a helyzet.
  • kBagyula #124733
    HBD!
  • JAG1
    Bódogot beléd Erzsi!
  • havercsotány
    HBD Gerzson!!!
  • Deqwator
    HBD Gerzson ,Rambo!!!
  • Landor
    automatikusan csinálja, csak a másik játékos látja gurulásnak
  • virus69
    sziasztok lehet hogy nem jó helyen teszem fel a kérdést de hogyan lehet a BF2-be vetödés után oldalra gurulni? nagyon sokan csinálják, de nekem nincs a leírásba ilyen vagy hasonló gomb. help pls!
  • GameOverrr
    "waron a con a fasza publicon meg az inf"

Ugyan még egyetlen waron sem játszottam, de efelől vannak kétségeim. Kíváncsi lennék, hány olyan wart nyertetek meg, ahol a Ti repcsijeiteket/heliteket lőtték le előbb?