172102
  • schrank
    akik kiálltak mellettem azokat nem értem a töbiek meg bekaphassák
  • Bogdogege
  • HTS s3rg1nh00
    meg...de a dvd író nem hagyja telepíteni billgéc semmilyen termékét,úgyhogy addig működésképtelen,amíg nincs pízem egy új dvd íróra
    (de azért laptop rullah':))
  • Kovács legény
    puszi*
    mondja már a gyerek neked hogy apa? vagy még nem hazudik?:D
  • Kovács legény
    NAAAH ,nem vettük be a körbe ,tőlünk független!
  • atomboy
    Khmm...
    Te akarsz torttel jatszani, akkor guglizz. Illetve, nezd meg, mi van irva a csajok alatt...
  • JAG1
    Csákó rattyanat.
  • Bogdogege
    Huzzá a faszba B+
  • xmacx
    suttó paraszt vagy te Dávidka!
  • David2006
    ha akkora suttyo paraszt vagy hogy ennyit sajnálsz akkor szenvedjél velexD
  • xmacx
    már csak 2 rugó?
    fasza!
    kösz

de azért biztos be lehet valahogy izzítani a nélkül is a multit :D
  • Kovács legény
    aloha!
  • Bogdogege
    Szeva Sergi megvetted már az új gépedet
  • HTS s3rg1nh00
    vedd meg,médijamárktban 2 darab mátyás király...és akkor nem kell vele szenvedni
  • xmacx
    hali!
    van bf2 warez fórum/weboldal?
    köszi :D
  • Landor
    a konfig megvan, ész hozzá 0
  • atomboy
    Ha mar itt elakad, akkor nem is lesz utodja.
  • Flister
    háhá már rájöttemXD szuuuuuuuuuupiXDDDDDDDDD
    bocsi a hülyeségemér LoooooooooooooooooooL XDDDD:$ höhö
  • DummyBoy
    Jáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Ottvan a fijatalság nagyon ...
  • Flister
    hello!
    az miért volt múltkor (rangommmal) hogy még csak 40%nál jártam mikor abbahagytam, másnap meg 100% volt ... ??? mi történt? és most meg olyan lassan megy ... -.-
    tudom hogy nem mehet mindig olyan gyorsan, de hogy ennyire lassan!!!!:D már túlzás ...
  • HTS s3rg1nh00
    hozz létre újat és kész
  • KryssHUN
    Hy! Most sikerült beszereznem a Bf2-t a BF2SF együtt. mindkettő eredeti, viszon más név alatt, más e-maillal lettek regelve az EA-nál. Van e rá valami mód, hogy a ezeket a regeket töröljem, vagy legalább is át szerkeszem? Gondolok itt én arra, hogy közös loginnal, közös nick névvel menjen mindkettő.
  • joebacsi
    hmm... :)
  • GameOverrr
    Elhiheted, kurva sokszor TV-ztek már ki, de én nagyon jól tudom, hogy ez benne van a játékban, és nem fogok miatta rinyálni. Nem fogok sírva rohanni az adminért, hogy: Anyuci, kikapták a kis tankomat! Éppen ezért rühellem, amikor a sok kis szaros mindenféle faszság miatt rinyál, és a sok hülye admin meg még nekik ad igazat.
  • GameOverrr
  • alien111
    Hello!!!
    Valaki tud segiteni???
    Ma meg vettem bf2 felraktam mindent frisitést PunkBuster csináltam profilt és felraktam patch 1.41 de nem akkar egy serverbe sem engedni
    Eszt irja ki:Nem Sikerült kapcsolodni.Kérlek ellenőrizd az internet-kapcsolatot és probáld új ra
    Ha nincs fent magyarostás az a patch és Punbuster frisitést akkor sem engedet be.
  • Promi #125509
    Csak az az erdekes, (mar megbocsas GameOverrr) hogy soha nem jon ide ojan sirassal. hogy a helisek, repulosok, xarra lottek a kis tankocskajat.Szeretnek en is mindeg lama szerveren aratni.
  • Promi #125508
  • atwe
    Remélem kiverted rá!
    Komolyan ilyen férgeket kéne eltüntetni ebböl a játékból
  • atomboy
    En kezikonyv nelkul inditottam el. Nem volt nehez.
  • Herold
    Figyejjé má te faszláma. Nyissad ki a kézikönyvet (ha valóban eredeti) és ott benne van minden amit tudnod kell.
  • Crem
    Én ezen már nem csodálkozom. Sőt, valahol meg is értem. Fizet egy valag pénzt, hogy admin lehessen, vagy szervere legyen, és jön egy láma magyar, aki szarrá alázza!:D
    Nálam még az is gond volt, hogy 99%-ban mindig én értem oda elöbb a repülőhöz,helihez.
    Ha ellenük voltam, akkor meg ugyan azt játszottam mint ők. Kubradamon nem engedtem felszállni.:D
    Érett, már nekem, hogy a fizetős adminok csak halnak és nem halmozzák a pontokat!:D:D:D:D
  • HTS s3rg1nh00
    legközelebb is sniperrel próbálja kiszedni a tankot,remélem
    2 AT simán kiszedi ott a tankot,ha rutinos,egyedül is...balfasz
  • David2006
    1. szerintem tuti nem volt Win reinstall utána pedig kellet volna

2. alaplapot cseréltél,mert ha nem akkor baszhatod vehetsz bele bármit,ha nem birja a lap...
  • GameOverrr
    Akkor úgy látszik tegnap nagyon elemükben voltak az adminok. Kubra Damon beírja már valamelyik gyökér, hogy [URL=http://i208.photobucket.com/albums/bb214/GameOverrr/BF22007-08-2415-55-30-89.jpg]"stop respawn camping"[/URL], mire én visszaírtam neki, hogy stop respawn. Aztán persze megint megköszönték...

Komolyan kezd már a hócipőm tele lenni ezzel a spawnkilles faszsággal. Korábban sokszor olvastam olyan hozzászólásokat, hogy xy így meg úgy spawnkempel a tankkal Karkandon. Valamelyik nap én is játszottam egy kört ott: bemerészkedtem a Hotel környékére aztán a tetőről csak úgy záporoztak felém a rakéták, egy hajszálon múlott csak, hogy sikerült időben visszavonulót fújni. Utána eszem ágában sem volt beljebb merészkedni. Szóval, aki "spawnkempel" annak a szerencsétlennek esélye sem lenne mást csinálnia. Mégis mit csináljon? Foglalja el a zászlót? Úgy kikapják, mint a pinty. Ha valaki szól, hogy ne spawnkilleljek, mutassa meg, hogy lehet 4-5 antitankossal szemben elfoglalni egy zászlót! Én leszek az első, aki becsörtetek a zászlóhoz.

Egy szó, mint száz. Aki tankkal spawnkillel, az nem spawnkillel, hanem játszik, tankkal JÁTSZIK. Ugyanúgy, mint az a szerencsétlen medic, aki dobálja a csomagjait, meg a sniper, aki a claymorejait szórja. A nagykönyvben is le van írva, hogy: "camping a position (perfectly legit armor tactic)" Nem tudom mikorra sikerül beleverni ezt a sok gyökér pici agyába(de főleg az adminokéba).
  • Livius
    Mikor fejlesztettél a gépen akkor volt XP reinstall?
  • Livius
    Mit aktiváltál? Ilyet még nem hallottam BF2 ben. Ezt nem kell aktiválni. Amilyen CD-kulcs van beírva a játékban, azzal fog menni. Szóval ha ő a te eredeti SF kulcsodat beírta akkor tud vele minden szerveren játszani. Te meg a netről leszedett kulcsal nem hiszem hogy fogsz tudni játszani mindenhol, mert senki nem olyan hülye mint te, hogy oda adja másnak a játékja erdeti kulcssát.
  • dienesoft
    *rég :)
  • dienesoft
    Már rág működk, köszi.
  • JAG1
    Mond a szerver nevét...