172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
akik kiálltak mellettem azokat nem értem a töbiek meg bekaphassák
-
-
meg...de a dvd író nem hagyja telepíteni billgéc semmilyen termékét,úgyhogy addig működésképtelen,amíg nincs pízem egy új dvd íróra 
(de azért laptop rullah':)) -
puszi*
mondja már a gyerek neked hogy apa? vagy még nem hazudik?:D -
NAAAH ,nem vettük be a körbe ,tőlünk független! -
Khmm...
Te akarsz torttel jatszani, akkor guglizz. Illetve, nezd meg, mi van irva a csajok alatt... -
Csákó rattyanat. -
Huzzá a faszba
B+
-
xmacx #125527 suttó paraszt vagy te Dávidka! -
David2006 #125526 ha akkora suttyo paraszt vagy hogy ennyit sajnálsz akkor szenvedjél velexD -
xmacx #125525 már csak 2 rugó?
fasza!
kösz
de azért biztos be lehet valahogy izzítani a nélkül is a multit :D -
aloha! -
Szeva Sergi megvetted már az új gépedet
-
vedd meg,médijamárktban 2 darab mátyás király...és akkor nem kell vele szenvedni -
xmacx #125521 hali!
van bf2 warez fórum/weboldal?
köszi :D -
Landor #125520 a konfig megvan, ész hozzá 0
-
Ha mar itt elakad, akkor nem is lesz utodja.
-
háhá már rájöttemXD szuuuuuuuuuupiXDDDDDDDDD
bocsi a hülyeségemér LoooooooooooooooooooL XDDDD:$ höhö -
Jáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Ottvan a fijatalság nagyon ... -
hello!
az miért volt múltkor (rangommmal) hogy még csak 40%nál jártam mikor abbahagytam, másnap meg 100% volt ... ??? mi történt? és most meg olyan lassan megy ... -.-
tudom hogy nem mehet mindig olyan gyorsan, de hogy ennyire lassan!!!!:D már túlzás ... -
hozz létre újat és kész -
Hy! Most sikerült beszereznem a Bf2-t a BF2SF együtt. mindkettő eredeti, viszon más név alatt, más e-maillal lettek regelve az EA-nál. Van e rá valami mód, hogy a ezeket a regeket töröljem, vagy legalább is át szerkeszem? Gondolok itt én arra, hogy közös loginnal, közös nick névvel menjen mindkettő. -
hmm... :) -
GameOverrr #125512 Elhiheted, kurva sokszor TV-ztek már ki, de én nagyon jól tudom, hogy ez benne van a játékban, és nem fogok miatta rinyálni. Nem fogok sírva rohanni az adminért, hogy: Anyuci, kikapták a kis tankomat! Éppen ezért rühellem, amikor a sok kis szaros mindenféle faszság miatt rinyál, és a sok hülye admin meg még nekik ad igazat. -
GameOverrr #125511 
-
alien111 #125510 Hello!!!
Valaki tud segiteni???
Ma meg vettem bf2 felraktam mindent frisitést PunkBuster csináltam profilt és felraktam patch 1.41 de nem akkar egy serverbe sem engedni
Eszt irja ki:Nem Sikerült kapcsolodni.Kérlek ellenőrizd az internet-kapcsolatot és probáld új ra
Ha nincs fent magyarostás az a patch és Punbuster frisitést akkor sem engedet be. -
Csak az az erdekes, (mar megbocsas GameOverrr) hogy soha nem jon ide ojan sirassal. hogy a helisek, repulosok, xarra lottek a kis tankocskajat.Szeretnek en is mindeg lama szerveren aratni.
-
#125497 -
atwe #125507 Remélem kiverted rá!
Komolyan ilyen férgeket kéne eltüntetni ebböl a játékból
-
En kezikonyv nelkul inditottam el. Nem volt nehez.
-
Figyejjé má te faszláma. Nyissad ki a kézikönyvet (ha valóban eredeti) és ott benne van minden amit tudnod kell. -
Én ezen már nem csodálkozom. Sőt, valahol meg is értem. Fizet egy valag pénzt, hogy admin lehessen, vagy szervere legyen, és jön egy láma magyar, aki szarrá alázza!:D
Nálam még az is gond volt, hogy 99%-ban mindig én értem oda elöbb a repülőhöz,helihez.
Ha ellenük voltam, akkor meg ugyan azt játszottam mint ők. Kubradamon nem engedtem felszállni.:D
Érett, már nekem, hogy a fizetős adminok csak halnak és nem halmozzák a pontokat!:D:D:D:D -
legközelebb is sniperrel próbálja kiszedni a tankot,remélem 
2 AT simán kiszedi ott a tankot,ha rutinos,egyedül is...balfasz -
David2006 #125502 1. szerintem tuti nem volt Win reinstall utána pedig kellet volna
2. alaplapot cseréltél,mert ha nem akkor baszhatod vehetsz bele bármit,ha nem birja a lap... -
GameOverrr #125501 Akkor úgy látszik tegnap nagyon elemükben voltak az adminok. Kubra Damon beírja már valamelyik gyökér, hogy [URL=http://i208.photobucket.com/albums/bb214/GameOverrr/BF22007-08-2415-55-30-89.jpg]"stop respawn camping"[/URL], mire én visszaírtam neki, hogy stop respawn.
Aztán persze megint megköszönték...
Komolyan kezd már a hócipőm tele lenni ezzel a spawnkilles faszsággal. Korábban sokszor olvastam olyan hozzászólásokat, hogy xy így meg úgy spawnkempel a tankkal Karkandon. Valamelyik nap én is játszottam egy kört ott: bemerészkedtem a Hotel környékére aztán a tetőről csak úgy záporoztak felém a rakéták, egy hajszálon múlott csak, hogy sikerült időben visszavonulót fújni. Utána eszem ágában sem volt beljebb merészkedni. Szóval, aki "spawnkempel" annak a szerencsétlennek esélye sem lenne mást csinálnia. Mégis mit csináljon? Foglalja el a zászlót? Úgy kikapják, mint a pinty. Ha valaki szól, hogy ne spawnkilleljek, mutassa meg, hogy lehet 4-5 antitankossal szemben elfoglalni egy zászlót! Én leszek az első, aki becsörtetek a zászlóhoz.
Egy szó, mint száz. Aki tankkal spawnkillel, az nem spawnkillel, hanem játszik, tankkal JÁTSZIK.
Ugyanúgy, mint az a szerencsétlen medic, aki dobálja a csomagjait, meg a sniper, aki a claymorejait szórja. A nagykönyvben is le van írva, hogy: "camping a position (perfectly legit armor tactic)"
Nem tudom mikorra sikerül beleverni ezt a sok gyökér pici agyába(de főleg az adminokéba).
-
Livius #125500 Mikor fejlesztettél a gépen akkor volt XP reinstall? -
Livius #125499 Mit aktiváltál? Ilyet még nem hallottam BF2 ben. Ezt nem kell aktiválni. Amilyen CD-kulcs van beírva a játékban, azzal fog menni. Szóval ha ő a te eredeti SF kulcsodat beírta akkor tud vele minden szerveren játszani. Te meg a netről leszedett kulcsal nem hiszem hogy fogsz tudni játszani mindenhol, mert senki nem olyan hülye mint te, hogy oda adja másnak a játékja erdeti kulcssát. -
*rég :) -
Már rág működk, köszi. -
Mond a szerver nevét...