172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Te is túl kipihent vagy b+ ;)! -
Landor #125572 vásárolnék egy magánhangzót 
-
a mókus zsiráf cig..y ku...a .....dat .[ne lepődj meg itt így köszönünk egymásnak:) -
Landor #125570 hohó! na most egy
neked!
"kis köcsög" jelző jogosulatlan használata a topikban!
-
Jóvanmá' nyugivan. -
ez ki ? a nacsa olivér ?
-
Nem szoktam így beszélni, nem vagyok bunkó paraszt,de amikor egy senki le"faszlámázik" és úgy beszél velem mint akit a seggéből rántott elő, azt ki nem állhatom. -
Kicsapott a kultura.. -
Nyugizzál már kicsirigó... -
Ez az! Mond meg neki a kurva anyját! :D -
Te kis köcsög, te meg töröld ki a nagy redvás csipát a szemedből, mielőtt ugatsz, már rég megírtam, hgoy működik: #125497 -
Landor #125563 példakép? :DD -
jó film :)
-
Landor #125561 spammer schranker -
mágnás miska -
Landor #125559 aranypolgár -
spermabankár
-
Landor #125557 3 deci köménymag -
hol van neked két decid te kis csődör
-
Landor #125555
persze h pohártartó
csak figyelmen kívül hagytam a user manualban olvasható maximális terhelést (2dl)
-
ő tudta:D -
Azt hitted pohártartó? :-) -
Landor #125552 jah, én is a konzervatív vonalvezetést szeretem (satás meg ráadásul ritka is)
Plextor 760SA
ahoz képest hogy már egyszer kitörtem a tálcát, elég jól bírja
-
hát a fing az már határeset:D -
Hát ha a csuklást, meg az óriáasi pukikat apának lehet nevezni, akkor mondja. :-) -
Nem a ramokkal van bajod? -
Nekem is Nec (optiarc)7170-S van! -
-
se usb-s rackem,se usb-s winyóm,se bármilyen optikai meghajtó:)
majd veszek valami NEC-et,bár sajnálom a Pio DVRA07XLA-t,az utolsó dvd-író volt,amire azt mondtam,jól néz ki...
-
pl usb? -
nehéz format után;) -
reggeltet -
Úgy is iso-ból telepít mindent :D! -
HOGYMI?????????????????????????
És nem kaptál újat? Még én a szerény 70 kilómmal is a világból kiüvöltöttem volna ... és a minimum, hogy amit elbasz abból újat ad ...
Vagy kacifántosabb a történet?
Erről jut eszembe ... anyámnak vettünk Sulinetes gépet ... netezni meg zenét hallgatni ... Pakolja össze a csávó ... nézem ... garancsiamatricával lezárva a ház ... Mondom Legyen szives szedje le a matricát ... Erre meglepődve mondta hogy ez a garanciamatrica ... mondom neki "És mire?" Nem egy vasdobozra akarok garanciát, hanem a benne lévő alkatrészekre ... Erre azt mondja nekem, azért van rajta hogy ne nyóljon bele csak a hozzáértő szervizes ... Majd ott röhögött, mikor mondtam neki hogy ez a 2 szó a valóságban ritkán találkozik ... De hálistennek semmi baj a géppel ...
VISZONT ... Párom rokonai is vettek sulinetes gépet ... alapból fagyott a win, fel volt telepitve az XP az E meghajtóra ... stb ...
Nekem kellett volna megcsinálni ... telepitenék rá XP-t lehal, winyó folyamatosan világit ... minden döglik ... 3 oprendszer és Hiren után teljesen biztos volt hogy döglődik benne a winyó ...
4 alkalommal küldte vissza a szerviz, hogy semmi baja pedig az utolsó 3 alkalommal még mondtuk is hogy szar a winyó ... 5-ik alkalommal másik szervizbe vitték, meglepő módon szar volt a winyó ...
Szóval ha Anyám gépének valami baja lesz, asszem úgy viszem be a szervizbe, hogy előttem nyúlhatnak csak bele, mert a sok dilettáns buzi amatőr divatinformatikusból qrvára elegem van ... (Sorry a normális informatikusoktól ...)
Az egyik szervizes meg is jegyezte, hogy nem szeretik az olyan tulajokat, akik azt hiszik hogy értenek a számitógéphez ... Én meg montam, hogy teljesen igaza van, én meg az olyan szervizeseket utálom akik azt hiszik értenek a számitógépekhez ... Nem beszélgettünk sokat ... :) -
az hagyján,de semmilyen más optikai meghajtóm nincs,mióta a húdeszuper számítógépzseni a dárkómpban a cd olvasó IDE részére felhelyezte a jumpert,majd még az IDE kábelt is oda akarta tuszkolni 
egyébként alig próbáltam végig különféle installokat-Carlosca XPSP2,XP "ReBorn",egy teljesen eredeti XP Home Edition SP2,meg még egy Vista is,és mind feladta a fájlok másolásánál kékhalállal(ergo addig még el se jutott,hogy "a telepítés befejezéséig x perc van hátra" -
na nem mondod, hogy hardverügyben bármit ide tudsz másolni,
de egy win install már megint megfog ;) -
Persze, hogy arra!:)
Utobbi 1 hónapban minden "jobb" játékost kivágtak, vagy az olyanokat, akiknek jobb gépük van és elöbb érnek a járművekhez...
Megunták, hogy küzdeniük kell, csak írtani szeretnek!:D:D
-
a bammbo comandos ra gondolszz?? nem félj ott a ban kb 2 hét engem má 2X bannoltak oonan -
az attó függ mire hasznátam a pézsét
-
Mostanáig tartott feldolgozni a sok sértést amit dienesofttól kaptál? Hány karton pzs ment rá?