172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Toltsd le innen a cuccot. -
Valaki leforditana, miert is kaptam bant? Mar hatodszorra futottam neki, de nem ertem az indoklast... -
Tököm tele van a PB client not respondingal 
itt leírják hogy mánuál ápdét persze attol nekem még mindig nyomja
-
hi, 

::macskasy chsheat clubb clán:: -
GameOverrr #125966 Én is a kezdetek óta nyomom, de még a mai napig tanulok új dolgokat.
-
Na mostmar ezt is megerdemled 
-
Persze-persze, elvileg igazad van.
A 2 clay meg elégséges, néha kevés. De, az esetek nagy részében addigra kiszed egy láma kalacsnyikovval 20 méterről. 
De, azért megsúgom, hogy egy átlagos snipáról beszélsz, én meg nem vagyok átlagos. Legalábbis, bizonyos szempotok alapján (pl tök dilis vok). Snipaként egy átlagos, mezei kemper vagyok. Csakhogy, több enemyt jelöltem meg, és esettleg sebesítettem meg, mint az egész klán együtt véve (statomban látszik is, hogy kb 4:1 a kill, és kill assist aránya, ebben pedig rengeteg helizés is van). Márpedig egy legyengült katonát azért könyebb elintéznie egy csapattársnak, mintha 1-1-ben mennének. Warron amúgy se a snipákat kergetik!
Illetve, azért egy zászlót néha meg tudtam tartani, volt, amikor fél percig is! 

Bár néha tovább is, ellenféltől függően, meg C4-től, és claymore-tól függően. Természetessen, volt, hogy semeddig se tartottam, de ez most más tészta. 
-
én meg nem "fejlődtem tovább",nem vettem meg egy olyan játékot ami nem tetszett...egyébként meg,aki 500-1000 órákat játszott,annak már nem igazán tudsz új snipa helyet mutatni...pláne,ha valaki klánosan is aktív volt(mondjuk annak még inkább,mert waron maximum a 2 clay erejéig használható a sniper kaszt:D) -
marcio mela #125962 Ezért olyan jó az SVD.Sokszor mentett meg.Már betöltötte az ellenség a látómezőt mire meghalt,néha a lábaimnál.A szemében könnyekkel. -
Nem akarlak elkeseríteni, de én se ma kezdtem. Az most mellékes, hogy én tovább fejlődtem, és lepottyantam a fáról már.
Tehát, már fél éve tuti nem játszadozok bf2-vel, de addig nem egy pályán volt olyan hely, amiket max egy másik snipa lát be, vagy legalábbis, tudja, sejti, honnan kempelhet egy másik társa! Az alap Karkland pl elég szar hely, oda normális snipa csak vélettlenül "megy", de sokan azt hiszik, hogy az jó pálya, pedig az egy f*s. Snipa szemszögbűl legalábbis van 2-3 másik pálya, mely 1000x jobb. Amúgy, nem 1x pár klántárs gyakwarron is (nem csak publikon) idegbajt kapott, mondjuk amikor átugrott egy kis korlátot, és a másik oldalon már holtan esett össze, és természetessen, a látóhatár széléről lepuffantva. Onnan még az AK-val se szedsz le olyan nagyon gyorsan, főleg, ha foggalmad se lehet, hogy én honnan lőlek meg, mert ugye, mint írtam, vannak nagyon ismert snipa helyek, és vannak kevésbé ismertek is.
Természetessen, normál esetben a snipák hátrányban vannak, ezt eddig se vitattam! 
De, nem 1x voltam én az utolsó cserkész a harcmezőn, csak ugye, a legnagyobb hátránya a snipáknak, hogy ilyen helyzetben már semmi esélye zászlót foglalni, míg más kasztnak egy hangyányit esettleg nagyobb az esélye erre a feladatra. Főleg, ha nincsen kommander, se harci jármű.
-
a távcsövet két módon lehet megkaparintani :
1. egy ellenséges sniper mögé kell lopakodni enginerrel és nagyon óvatosan le kell szerelni a puskájáról a távcsövet úgy ne vegyen észre minket a kezdő pléjerek ilyenkor elvesztik a zummolási képességüket hát most magyarázatot kaptak hogy miért
2. variáció amikor a távcső fegyverről való leválasztását specop kaszttal végezzük ilyenkor a sniper közelébe osonva egy hirtelen jobb-bal egérgomb kombóval óvatosan lerombantjuk a fegyverről az optikát de vigyázz csak egy c4-et használj mert nagyobb dózisnál károsodhat a lencse
-
Ki beszél itt titánrúl? BF2 totyikban? Ugyanmá! :-) Amúgyis, megint hülyeség, én a titánon kempelek, belül, oda nem ugrik senki, legalábbis a fejemre tutinem. 
-
is közben vígan fütyörészi a jól ismert nótát
-
nem akarlak elkeseríteni,de ha nem ölsz meg egy rutinos pléyert 1ből snipával,akval leszed mire te lekapod a szemed elől a távcsövet...20 méter ide vagy oda,szar hitbox ráadásnak... -
Hogyan kűzdi le azt a ~20 métert.Kikatapultál a titánról azt rá ugrik a fejedre,te meg össze csokizod magadat az ijedségtől. 
-
marcio mela #125955 Haha meg a lágszoro.Inkább figyelj oda hátha valami fontos következik. -
Hehe, én meg el is hiszem wazzee! Rohanhatsz felém, csak hogyan kűzdöd le azt a ~20 métert, ami köztünk van, FÜGGŐLEGES IRÁNYBAN ??? Mi vagy Te Battman? 
A snipa a MEGFELELŐ helyen van, Te észre se veszed. Csak érzed! 
Persze, a snipa helyéhez vezető út is elég rögös, persze a snipának is. Odáig bizti nehéz eljuttnom nekem is néha. De, ha már ott vagyok, akkor Te nem fogsz agyattlanul felém rohangálni, ha másért nem, mert megfexel. 
Vagy azért, mert lepuffantottalak, vagy azért, hogy leszedhess (amire azért van esélyed, csak nem késsel).

-
Jaja :) Mikor unatkozok akkor bash.hu mellett itt szoktam visszaolvasgatni :)
Amúgy győgyreggelt Mindenkibe! -
szeretem ezt a fórumot, mindig megnevettet 

-
ahhoz viszont, hogy az ellenség főbázisáról (amit nem lehet elfoglalni) ellopott távcsövet használhassuk, kell egy speciális kaszt, amit csak nyolc másodpercig lehet használni, ha a kill/death arányod éppen 31:23 -
De el kell csenni valakitol a tavcsovet, hogy pontosan megjelolhesse a koordinatakat. -
És a zúmolás? -
marcio mela #125948 Működik a sorozatlövés:
a.sorozatlövésre alkalmas fegyvernél ami amugy egyeslövésre van állítva?
b.csak egyeslövésre alkalmas fegyvernél (pisztoly;öntöltő sörétespuska)? -
Az irány gombokkal! -
oh olyan hülyeség amiket kérdezel
-
Bh val vitetsz oda lővedékeket, mind a 3 hoz 3 db ot, és kiadod a tüzparancsot, de enginer is legyen a közelben, hátha besül valamelyik ágyú... -
dobaky1 #125944 AZt az artilerryt hogy lehet irányitani???
-
meg....
-
Ágyúk kellenek. De 3 ember kell még mellé aki kezeli. -
Itt a megoldás.... -
-
minap voltam budaörsi mediában, és ott 2000 ft-ba kerül a játék. érdemes megvennie annak aki idáig nem tette volna meg. -
dobaky1 #125938 hogy lehet ágyutüzet küldeni egy megadott pontra a tesom má csinálta de azt mondta ho acaploskot kell nyomni de én meg nyomtam és csak a térkép jött ki. Mit kell?
-
TS Zolly #125937 Tedd fel az ase-t :) -
sokan játszák de magyar szerverre nem fussa legtöbb magyar egy helyen a szlovák tört szervereken szerverkereskedik -
Kindred Blades #125935 Üdvözletem!
Manapság már tényleg röhejes áron vágják az ember után a játékot, úgyhogy megfordult a fejemben, hogy magam is benevezek egy példányra, afféle kis hétfőesti kikapcsolódás céljával.
De ehhez persze az sem árt, hogy ha nem egyedül mászkálok a szervereken, úgy gondoltam megkérdezem a helyieket: Ráfoghatjuk, hogy sokan játszanak még, vagy már csak egyfajta keménymag maradt meg a kezdeti játékosszámból?
Köszi a választ, kellemes gyilkolászást. -
Mer az is. -
Hohóóó.... :-) -
Landor #125932 
akkor is kurvanagy poén :D -
Airsoft szaga van.