172102
  • Yan

na pont engem bántotok, aki még sosem volt sniper ;)

Alien69:
    "pedig sok múlott rajtuk az igazi háborúkban"
    hidegháború - Lee Harvey Oswald
    tényleg
  • marcio mela
    Fejből nem tudom annál kisebbet ami kell meg nem akartam mondani.A lényeg,hogy mire meggyógyítja egy medpack már halott.
  • dronkZero
    Jé, tényleg! :P :)
  • dronkZero
    "Az első elsüvítő lövés után a másik irányba fordulok és kész."

Igen, ilyenkor szoktam átlőni az alját.
    A gémről beszélek, a közbenső szintek padlója nem lőhető át.

SVD is csak közelről veszélyes. Soroztak már vele hasba közelről. De azt írtam is korábban, hogy az veszélyes.

Egyébként az ügyesebbek közelről azt csinálják, hogy meglőnek a puskával aztán pisztollyal kivégeznek. De ezt nagyon kevesen szokták megpróbálni. Sokkal jellemzőbb, hogy ledermednek, és hagyják, hogy megkéseljem őket. Esetleg rámlőnek _egyszer_.
  • koschwarz
    3 lövés kell testre, másrészt svd-vel is illik fejlövést adni, mert abból csak 1 kell.

ha neked 4 kell testre, akkor gyakorolj még egy kicsit.
  • mesor
    Te szemét téker! ;)
    :D
  • mesor
    Hát, aki egymás után 4X hagyja magát eltalálni... inkább nem is minősítem.
  • marcio mela
    Mozoghatsz de az SVD 4 lövése akkor is haláli.Ha valaki 0.2sec-onként lő újra akkor is 1 sec alatt meghal akit eltalál.
    Megérdemli aki hagyja magát lelövetni a darun.Az első elsüvítő lövés után a másik irányba fordulok és kész.
  • Szathy
    igen, hallottam már ezt a teóriádat
  • dronkZero
    Ha függőleges irányban van a sniper, akkor:
    a, nem foglalkozom vele, úgysem talál el.
    b, lepötyögtetem M16/AK egyes lövéssel.

Mivel medic vagyok az időm 99%-ában, sokat nem ér el az átlag sniper, mert ha eltalál, meggyógyítom magam. Fejbe nemigen szoktak lőni, mert folyton mozgok, még zászlófoglalás közben is, a csodanetkód meg nem engedi, hogy messziről mozgó embert fejbe lehessen lőni. (Persze lehet, de _nagyon_ ritka)

Kedvencem a toronydarun gubbasztó sniper, amikor azt hiszi, hogy nem lóg ki a feje. Az is aranyos, amikor visszakúszik a gém közepére, hogy ne lássam. Csak sajnos az a felület átlőhető, úgyhogy általában rábasznak.

Jellemzően csak akkor tudnak gondot okozni, ha beülök egy stingerbe, rákoncentrálok a helire, aztán páff, fejbelőnek. Illetve még akkor is, ha elvonulok valahova egy csetepatéból nyalogatni a sebeimet, aztán sérülten bekapok egy lövést testre.

Egyébként ha nem hiszed, nézd meg a statom, azoknak a késeknek legalább a fele sniper volt. Annyit tennék még hozzá, hogy _soha, egyetlen egyszer sem_ nem voltam még kés/pisztoly szerveren, minden késelésem éles harcban történt, főleg conquest szerveren. (Nem szoktam villogni a stattal, de a késelésekre büszke vagyok... :P )

Hozzátéve az egészhez annyit, hogy az átlagos sniperekről beszélek, akik jellemzően a nagyon kezdők, vagy az ultralámák. Találkoztam már igazán ügyes sniperrel is, de nem az a jellemző. Inkább az, hogy aki először látja a játékot, azt hiszi, hogy az a legjobb fegyver, mint a CSében. Hát itt nem.
  • koschwarz
    nekem egyébként semmi bajom a snipákkal. csak egyszerűen nem kell olyan szerverre menni, ahol a claymore FF ki van kapcsolva, mert ahol be van kapcsolva, ott a játékosok 80 % snipa és clayjel rohangál a kezében és szórja mint a büdösszart és nem lehet egy lépést se tenni hogy fel ne robbannál. ahol van FF ott legalább a nagy többség visszafogja magát mert kapja a TK punishokat és csak oda tesznek clayt ahova tényleg érdemes.

egyébként nincs kevesebb létjogosultsága mint bármelyik másik kasztnak.
  • Fujiryu
    Sztem meg nem kell utálni minden snipert, csak az ilyen gyökereket akik azthiszik ők az istenek és hogy télleg kemény amit csinálnak sniperpuskával...
  • gbc csabika
    Ez eltévedt.
  • gbc csabika
    "Ha meg vagy olyan láma, hogy egy snipa leszed, akkor meg is érdemled!"
    Micsoda duma. Kurva nagy dolog lelőni valakit a ködhatárról, és nem tom miért lenne láma az akit lelő egy olyan akit nem is lát. Rohadt idegesítő mikor 16 emberből 8 sniper és nem tudsz semmit csinálni mert vmi rohadt háztatőről csettegetnek rád megállás nélkül. Sztem a legtöbben azért játszanak sniperrel mert egy kéz is elég hozzá a másikkal közben lehet rángatni a gyíkot. Egyébként abbban igazad van hogy ez csapatjáték, és pont a sniperek azok akik nem veszik ki belőle a részüket, hogy is vennék ki amíg egy helyben meresztik a valagukat.
  • Herold
    PB frissítőset
  • koschwarz
    ezzel a csíterfegyver medic unlock-kal előbb leszedek egy snipát mint ő engem. kissé túl van dimenzionálva annak a fegyvernek a pontossága...de erről schrank véleményét kéne megkérdezni
  • Alien69
    Inkább mellőzzed az ilyen gy*kér beszólást!
    Ki látott már utcán korzózó snipát, aki arra vár, hogy egy láma enemy medic lepuffantsa? Ha meg vagy olyan láma, hogy egy snipa leszed, akkor meg is érdemled! Tudom, sokan nem kedvelik a snipákat, és akkor finoman szóltam, pedig sok múlott rajtuk az igazi háborúkban, és nem kell lenézni őket! Sokkal nagyobb lámaság úgy "közlekedni" a pályán, hogy a vak, fehérbotos öreg bácsikák is észre vesznek a térkép másik oldalárúúl! Mint írtam, ez csapatjáték. De, sokan csak a stattjukat buzerálják, meg az egójukat, de az ilyen játékosok nem igazán alkalmassak csapatjátékra. Ugyanis, soxor fel kell áldozni a saját eredményeinket a csapat oltárán. Ezért pl a warrokon is, de a publikon is inkább megsebeztem az ellenfelet, még ha nem is sikerült esettleg kinyiffantani, de a társaknak sokat segíthetett, nem is beszélve arról, amit már írtam, csak sok láma nem csinál, a jelölgetés. Ami alapvető egy csapatjátékban, de sokszor szinte könyörögnöm kell, hogy wazze, ha gyalog vagy, mondjuk medic, és látsz egy tankot, amit mondjuk nem fogsz tudni esettleg kinyiffantani, jelöld má meg, mert NEKED nem tart semeddig megjelölni, de mások életét nagyban megkönnyíted, márpedig egy klán warron, főleg amelyen tét is van, ez sokat számít, és akár a győzelmet is jelentheti. Persze, ezt sokan nem értik, de nem is baj, csak ne kerüljek össze velük egy csapatba, mert azokat útálom, akik önzőek.
    A BF2142-ben is rendszeressen be kell írkálnom (publikon), hogy jelölést kérek az ellenfél gunshippjére (heli). Pedig, akik ismernek, tudják miért, és már kérés nélkül is jelölnek minden ellenséget (gyalogost, tankot, mindent)! Nem is vélettlen, hogy CB-n a titán versenyben az élen vagyunk. (pontosabban inkább csak másodikak, de voltunk elsők is)
  • Yan
    a koschwarz-féle csomagolás még mindig szimpibb ;)
  • JAG1
    "Véletlenül..."
    Pfff...
  • JAG1
    Régi beidegződés? :-)
  • HTS s3rg1nh00
    ez az egyetlen,amiben a CS biztos jobb:ott normális adminfelügyelet van
  • atomboy
    Dehat mit csinaljak, ha veletlenul statpadding szerverre tevedtem, es az admin mondta, hogy only knife. O meg lott ram az AK-javal. :)

Zolly, nem voltak latvanyosak. :p

David, vlmi ilyesmire gondoltam en is, csak nem ertettem, hogy fugg ossze a banhoz. :)
    Bar a szerver eleg vicces volt a gyerekes adminnal, elotte egy tarsamat "no random kill" indoklassal vagtak ki, volt neki klantarsa, o ezt kapta fel perc utan: "i think, you wanna go with him". Aztan meg, miutan lehuztak az utolso kinai zaszlot, az admin ezt irta: "chinas, plealse die fast". Abban a pillanatban feheritettem ki az egyik zaszlot, utana jott a kepen lathato szituacio.
  • Landor
    BaSZNáD Rusid!!44
  • Yan
    titeket logó alapján mindig összekeverlek
    valszeg a cumisüveg és a rengőcicik miatt van ;)
  • koschwarz
    ugyan-ugyan...
  • JAG1
    Világot utálós, baszott fáradtas, sokkaljobbreggelt...
  • uHs Gerzson
    Esőben elázott, szárazabb reggeltett
  • Running
    Mivel a dconos csapatból ideiglenesen visszavonultam ezért a szerverről törölve lett minden dconnal kapcsolatos dolog, valamint a teszteknek is vége.
  • Yan
    4 tűs reggelt!
  • Szathy
    John Deere: American Farmer Deluxe -osat
  • koschwarz
    napsütéses esőmentest!
  • joebacsi
    pájinkásat és svideo menteset!
  • Kovács legény
    csöcsis reggeltet!
  • JAG1
    Ne viccelj már. Nem vagyok egy nagy player, de ha nem vagy túl messze és észreveszlek, (medic kaszt) simán eltáncolok előled, és pofánlőlek...
    Lehet, hogy megsebzel, de a rövidebbet te húzod, az tuti.

Ha meg gyáva módon háztetőre ásod be magad egy clayel a létrán, akkor meg a k***a anyád.
  • HTS s3rg1nh00
    azt a Dr.dolgot én a helyedben levenném,nem égetném a magyar klánt,pláne,hogy semmi közöd hozzájuk...
    Atom:így jár,aki megkéseli az admint:))
  • errrtu
    "Illetve, azért egy zászlót néha meg tudtam tartani, volt, amikor fél percig is! "
    taníccsss mester
  • TS Zolly
    Azt a két általam kapott hecsátot miért nem linkeled?????? :DDDD
  • David2006
    nem indoklásxD
    ez annyit tesz, hogy reméli nem baszod magadra az ajtot kifelé menet
  • Landor
  • UnknownAsshole
    kösz épp énis megtaláltam...
    pbsetup.exe kelett. holnap majd kiderül me most alvás