172102
  • UnknownAsshole
    Én hivatalos claymore hatástalanító vagyok.
    Belefutok aztán haver éleszt
  • Szathy
    de túl lehet élni, ha van egy medic. példa erre egy korábbi felvétel, még egy GBC-s publikolásról (a létrán Szedő Peti)
  • koschwarz
    ha nem járműbe ülsz nem is lehet külső nézetbe váltani. vagy igen?
  • dronkZero
    Heh, van gyalog külső nézet?! :D Az első kiadott demó óta tolom, és még nem tűnt fel... :P (Gondolom csak létrán?) Köszi, mindenesetre.

Egyébként nem azt mondtam, hogy nem veszem észre (illetve ha genyó módon van letéve, akkor tényleg nem), hanem hogy nem lehet elkerülni. Tehát ha oda van téve, akkor az a létra off. De általában darura csak akkor megyek fel, ha már nagyon idegesít a kis genyó, és máshonnan nem hagyja magát lelőni.
    De volt már olyan is, hogy szándékosan összeszedtem mind a kettő kléjmórt, hogy aztán levakarjam a csókát a daruról, annyira idegesített.
  • rekettyes
    erről a régiről berakhatnál egy fényképet
  • JAG1
    Mivel te állandóan hasalsz a kutyaszarban a bokor mellett, nem tudod, hogy a szaros clayed 100 méterről is felrobban. Ezért utáltam meg a köcsög cleyes szart, mert a közelében sem vagyok, mégis agyonbasz.
    Szal mire a sapkád alól kikukkolnál a létra tetején, hogy odafostál e egy buzicsomagot, vagy sem, már rég repülsz...
  • JAG1
    Lófaszt, 30.
    [gondolom PCIe-es]

VGA Sapphire X1950 PRO,256MB GDDR3/256b,DL-DVI,fan 31 565 Ft
  • Alien69
    Na mondom. Még a létrára mászás se megy! (sorry, nem bánásképpen) Tehát. Ha mész felfele, és csak éppenhogy felnézel, kb hogy szemmagasságba legyen a tető (tehát nem ész nélkül nyomod a "W" gombocskát), és látod szembe veled a clayt, akkor még vissza tudsz curükkolni. De, nem ez az igazi megoldás! KÜLSŐ NÉZET! Ha külsönézetbe váltasz, miközbe mész felfele, shimán lászt mindent fent, úgy, hogy teljessen biztonságban vagy még a kéjmoroktól (akár a másik iárnyba hasaló snipát is).
    Remélem, tudtam újdonságot mondani. Legalábbis, ezek szerint igen.
  • Alien69
    Jó van na! Csak, sokan nem ismerik a snipa kasztot igaziból (és még a jégessőt is ránk kennék, azért, mert lámák, vagy mert az EA games árkádra csinálta meg a gammát), vagy mert így egyszerűbb Nekik (esettleg megszokásból). Amúgy se én vagyok a legjobb snipa, soha se állítottam.
    Másod állásban a BF2-ben kerültem helisnek, mert amikor alakult a klán, volt 2 tag, aki csak akkor lépett be, ha ők repkedhettnek. Én meg voltam olyan "rendes", hogy a vezírnek azt mondtam, hogy akor leszek csipa. Nem mintha jobban repkednék náluk, természetessen.
    A BF2142 meg más kérdés. Ott "főállásu" gunsippes vagyok, jelenleg.
  • koschwarz
    svd-ről volt szó, abból kell 3 lövést
  • dronkZero
    Negyven bruttó? Asszony megöl... :)
  • HTS s3rg1nh00
    én speciel a 2 Giga ramot 21k-ért vettem...múlthéten
  • dronkZero
    Ja, és melyik változata éri meg?

(Bocs, hogy itt csetelek, ráadásul magammal, csak kijött rajtam a kétoldali munkaundor... Ma már valószínűleg el sem múlik... :P )
  • dronkZero
    Mi pénz egy olyan mostanság? (Jó, tudom, gugli, utánanézek... :) )
  • dronkZero
    Igazából MediaCenter-cucc. Videó helyett. Elvileg, persze. Volt hozzá a dobozban rádiós billentyűzet és egér, meg távirányító és infra-vevő. Meg alapból volt rá telepítve XP Media Center Edition. Dán nyelvű... :)

De egyébként nekem bejött, a ház nagyon dizájnos, van rajta elöl USB, fülhallgató-, mikrofon-jack, a létező öszesféle memóriakártya-olvasó, valami spéci HP-mobilrack (personal drive, vagy hogy hívják).

Ahhoz képest, hogy hogyan néz ki a régi házam... Az oldalait évekkel ezelőtt elhagytam valahol, az alaplap lötyögött. A táp nem fért be a procihűtőtől, és ki volt téve a tetejére, a tápkábelek meg kötegben vezettek be a gépbe. Szóval ez most nagyon kultúrált.
  • HTS s3rg1nh00
    sima asztali,összeépített gép,egyszerűen nem játékra van tervezve a videókártya...
    Zero,szerintem X1950 lesz a te barátod,meg egy giga ram még pluszban(báár,amilyen lapok az ilyen gépekben vannak,nem csodálkoznék,ha nem lenne benne több hely:D)
  • JAG1
    Jahh, hogy ez notebook? Vagy mifene?
    Egy kis ram, meg esetleg egy jobb VGA, oszt' jóleszaz'. :-)
    Bár az ilyen "irodai" gépekben nem a legcsúcsabb chipsetes lapok szoktak lenni. :-)
  • Herold
    A valóságos sebzéshez képest értem.
  • HTS s3rg1nh00
    ne csodálkozz,a memóriának késleltetése is van,ami a DDR űberfasza memóknál már 2-vel kezdődik,vagy akár az alatt,míg a DDR2 legjobb esetben is 3-3-3-8...vám meg a rév esete,és ezalól perpillanat a DDR3 sem kivétel...
    még újra kéne rakni meg peccselni a bfet az új gépre,de azt hiszem,a 2 giga DDR2 800-on meg DC-ben megtenné a hatását töltési idő szempontjából...
  • dronkZero
    Na igen. De leginkább infantryban. Conquestben talán olyan rengeteg nem lenne...

Miért, egyébként régen egy lövés halálos volt testre is?
  • dronkZero
    Mondom, nem vettem. Bátyám HP importőr, szerzett óccsóért HP Pavilion faszomtuggya médiacenteres összeépített gépet, aztán kaptam. Ajándékba. Használom, mert jobb, mint ami volt. Most kezdem pedzegetni, hogy mi is kéne még bele, meg mit kéne cserélni.

Egyébként az a 7500LE nem is létezik, _csak_ ezekbe a HP gépekbe gyártják. Nem lenne egyébként rossz, legalábbis a 9600XT-nél sokkal jobb, csak a hűtése olyan, mintha nem is lenne. 70-72 fokos a GPU simán vindózban, ha játszom felmegy 90-95re. Ott még épp nem fagy le. Próbáltam 1600x1200ban játszani, de olyankor 105 fokon exitált szegény, rendszeresen. Mondjuk ez még a kibaszott nagy hőség közepén volt, most már lehet, hogy jobban érzi magát.
  • Herold
    Nem véletlemül lett legyengítve a sebzése. Képzeld el, ha 1 lövés/ember lenne, akkor mennyi csipás lenne a szerveren.
  • JAG1
    Te vagy a legkirályabb snipa az univerzumban és a snipa kaszta a legfaszább, csak fejezd már be...

Gámover vagy és heliből áttértél csipásnak?
  • dronkZero
    Ja, egyébként a lámaság nem kaszt kérdése. Ha nem adnak pakkot, az genyóság. Pláne, hogy világít a tag feje felett a piros csík.
    Én medic-ként meg azt utálom, amikor nekem kell kergetnem az illetőt, hogy ugyan, vegye már fel, ha dobálom neki... De ha haver sznájpert látok hasalni valahol, akkor még ha fullon van is, odabaszok neki 1-2 csomagot, hogy örüljön. (Meg hogy én is örüljek a heal pontnak... :P )

Ja, meg a létra tetejére rakott clay. Az szerintem már tökmindegy. Ha látni, akkor elrettent és meg sem próbálok felmenni, mert a létráról nem lehet elkerülni sehogy. Mondjuk az tényleg nagyobb szivatás, ha nem látni... Létrázok egy csomót, kidugom a fejem, aztán bámm.
  • JAG1
    Most vettél új vasat, akkor, hogy a bánatba jutott eszedbe ez a 7500LE?
  • gbc csabika
    Szóval a sniper kiveszi a részét a csapatjátékból...
    Százból egy talán. Meg spottol, tényleg. Azt a többiek is csinálják, a ködön meg a sniper sem lát át, szal túlzott előnye nincs szerintem.
    És mi az a nyílt terep? Egy fal csak egy oldalról nyújt fedezéket, lövészárok meg rókalyuk az ebben a játékban nincs.
  • dronkZero
    Mivel személy szerint veled nem találkoztam még azt hiszem, úgyhogy nem értem, hogy min kaptad fel a vizet. Akinek nem inge...

De azt az eddigi tapasztalataim alapján kijelenthetem, hogy nagy átlagban a sniper olyan, mintha nem is lenne, ellenségként ingyenfreg, csapattársként meg rohadtul idegesít, mert számítani nem lehet rá.

"Ha jössz a stattal, az enyémbe meg rengeteg klaymore van, és CSAK azért, mert a megfelelő helyre rakom"
    Ugye nem azt akarod mondani, hogy kléjmórozni nehéz? Igen vannak, akik még ahhoz is bénák. De a két claymore-ral max magadat véded meg, egy zászlóhoz egy medic+bármi páros már gond nélkül bemegy. +2 revive pont a medicnek.
  • dronkZero
    Jah.. Sejtettem...
    Na, szedhetem szét. Nem tudom, hogy van-e szabad slot... :P
  • Alien69
    3 lövés??? Testre??? Azt hogyan, amikor a másodiknál má meghal? Legalábbis, én M95-t használok, azzal tuti. Amúgy, engem hóttra nem érdekel, hogy ki szenved a snipáktól. Aki egy nyílt helyen átrohan, az meg is érdemli a halát, mert ugye, KEDVES tutiügyes snipákat leszóló játékosok, az mellékes, hogy nyílt terepen még a galamb is halálra sz*rja a fejeteket, nem kell hozzá snipa! :-)
    Ami pedig a csapatjátékot illeti. A snipa igenis kiveszi részét belőle. Csak ne feledjük el, hogy nem csak snipákban vannak lámák, medicben is, meg minden "fajban" van rengeteg sok idióta. NEM azokról beszélek! Mint írtam, én full aktív vagyok. Még zászlót is behúzok, meg sorolhattnám. A másik a jelölgetés. Pont azért, mert egy magas helyen vagyok, és belátok jó nagy területet, tudok a jelölgetéssel a társaimnak segíteni, illetve, akár fedezni is! Nem 1x mentettem meg a libabőrös fenekét olyanoknak, akik csak behasaltak a zászló mellé napozni, azt hitték, hogy sehol egy ellen, és amikor már majdnem megdeglettek, jött a felmentő lövés. Ennyi. Kár ragozni, lehet utálni a medikeket, mert ordibálhastz mellettük, hogy adj csomagot, egyszerűbb mind fejbelőni, mert irigyek. A support meg a másik állatfajta. Annak is lehet ugatni, hogy adj má valamit, Gazsi!
    Tehát, válasszuk el azokat a snipákat, melyeket meg tudsz késelni, mert lámák! Pl előszeretettel szeretem azokat az idióta snipákat, melyek a létra tetejére, JÓL látható módon rakják le a clayeket. NA azok a lámák! Ha jössz a stattal, az enyémbe meg rengeteg klaymore van, és CSAK azért, mert a megfelelő helyre rakom, és CSAK akkor veszed észre, ha már felrobbant! Ennyi. A C4-t se dobálni szoktam, mint a kosarasok, max a tetőröl az alattam pötyögtetőt megviccelni, hátha feljön a liftel, amit leküldök érte!
  • rekettyes
    hát itt a videokártya is nagyon fasza
  • rekettyes
    jah hát ebbe bele kell törődni amíg nincs 2-3 giga a gépbe.
    Deén inkább várok mintsemhogy low-on játszak mert úgy meg nagyon csúnya.
    azon azért csodálkozok, hogy az emelt frekveniájú rammal ugyanannyi idő
  • JAG1
    Ugyanez konfigom volt és C2D E4300 1.8Ghz @ 3GHz 2GB 667Mhz, X1950Pro lett.
    Töltésnél annyi időm nincs, hogy egy pohár vízért kiszaladjak, pedig 1024*768 mediumon játszom...
  • JAG1
    Jólvan testvírem, király vagy, inkább befejezem veled, mert nem lenne jó vége. Ma amúgy sem vagyok jó passzban.

Az okosító hozzászólásaidat meg megtarthatod magadnak, nekem nem kell bemutatni a csapatjátékot. Elhiheted, hogy rajtad kívül más is klánozott, játszott waron. Bár a szavaidból az jön le, hogy Klánt, wart csak te láttál egyedül az élők közül...
  • koschwarz
    memória, memória, memória. sosem elég.
  • dronkZero
    Hát, annyi, hogy a TS-en mindenki hamarabb tölt be nálam. Nem mértem még le. Persze, tudom, hogy pályaméret függvénye, sőt, a pálya benn is marad a memóriában, szóval másodszorra ugyanazt betölteni, vagy ugyanannak a pályának a kisebb változatát tölteni már sokkal gyorsabban megy.

De általában mire beérek egy pályára, már el van kezdve, zászlókat foglalnak, nincs már semmi jármű, stb.

De az egész nem zavarna(már megszoktam), ha nem cseréltem volna le az _egész_ gépem izmosabbra. És mégis, észrevehetetlen a különbség.

Csak viszonításképp, ez a változás:
    AMD Barton 2500+ -> Intel Core Duo 2.66, 1G DDR -> 1G DDR2, ATA?(a sűrű bus-kábeles, nem vágom a nevét) -> SATA, 9600XT 128M -> Gef7500LE 512M

Alaplapról nem tudok nyilatkozni. A régire nem emlékszem már, az újat meg még nem néztem meg. (HP egybegép, nem darabokból állítottam össze, sőt, igazából nem is vettem, hanem hozzámvágták ingyé...)
  • koschwarz
    nekem 2giga ddr-rel elviselhető a töltés, a client verifying hosszabb annál.
  • rekettyes
    Mennyi az a hosszú idő? Nekem is 1 giga van. Töltés közbe simán van időm kimenni valami italért. A pálya méret függvénye mennyi idő a betöltés.
  • dronkZero
    Full low grafikáról jut eszembe:
    Nemrég cseréltem gépet, a proci is, a memória is, a vinyó is, a viedokártya is izmosabb lett, és még mindig szinte tökéletesen pontosan ugyanannyi idő alatt töltöm be a pályát, mint az előző géppel. Vagy ez nem is gép, hanem személyfüggő? Nekem ennyi jár? :P :)
    Ezért is nyomom full low grafikán, mediumra, highra pakolva már elviselhetetlenül hosszú ideig töltöget.

Mondjuk a RAMra gyanakszom, valószínűleg kevés az 1G... De akkor is DDR-ről DDR2-re javult... Vagy az nem számít? A pálya felét már csak swappelni tudja?
  • dronkZero
    Na, ezt most látom:
    "de addig nem egy pályán volt olyan hely, amiket max egy másik snipa lát be, vagy legalábbis, tudja, sejti, honnan kempelhet egy másik társa!"

Az első találat után lehet tudni, hogy honnan jön a lövés. Elbújik, gyógyít, figyel. Általában már a második lövés előtt meg szoktam látni a snipert. Onnantól meg: adok-kapok, csak én mindig gyógyítom magam, neki meg szép lassan elfogy az élete.

Ja, ebben sokat segít a full low grafika, olyankor szinte világít a sniper, nagyon elüt a környezetétől. Főleg a kínai/mec snipa.
  • marcio mela
    Ja akkor a nem kívánt rész törlendő.
    Az a közel nekem már elég távol van.
    Én dobok egy gránátot és vagy eljátszuk a Lánc,lánc,eszterlánc-ot és a végén felrobbanunk vagy menekülőre fogja.Akkor én is.