172102
  • dicehater
    "Lehet, hogy jó gamma lesz, de a sok csíra faszkalap agyon fogja vágni..."

Igen hat a CoD 2-t is a fő Infity Ward csinalta es vagy 4 honapig nem is volt hozza pb, anyway majd meglatjuk elkovetik-e ujra ezt a hibat, vagy megoli az egeszet a lehet hogy nem mindenkinek tetszo perk rendszer
  • schrank
    a falon átlövés minden falra érvényes vagy csak a bádog esetleg válasz- vagy főfalakra ia ? de mit is kérdezgetem nincsen is benne jármű
  • dicehater
    "es nem, mondom NEM akad 60fps mellett !!!"
    Egy konzolon miért is akadna, ha arra lett optimalizálva? lol"

Sajnos konzolon egyaltalan nem gyakori a 60 fps folyamatos mozgas. Hirtelen csak a Burnout Revenge meg a CoD 4 jut eszembe x360-on, a 30fps szokott lenne a fokmero de erzed -sajnos- a kulonbseget. Hiaba lehetne optimalizalni egyszeruen nem tudjak vagy nem lehet, de ilyen grafika mellett ez a sebesseg nagyon odavag.
  • JAG1
    Előzetesek alapján csak egy bajom van vele, az, hogy Cod-nak hívják.
    Lehet, hogy jó gamma lesz, de a sok csíra faszkalap agyon fogja vágni...
    Meg sztem túl van spilázva kicsit, de mindenképp megsasolom az biztos.
  • dicehater
    Karakterek mozgasa nagyon jó, hulye jelzo de nem jut mas eszembe csak az hogy termeszetes. Ha kivalasztod az extreme condition perket messzire futhatsz mint a kisnyul, az mondjuk akkor jo ha neked is meg az ellennek is van olyan perkje es poen volt amikor csak kb 20s egymas elol rohantunk :) Bunnyhop itt konzolon nincsen egyelore mert tudsz egy kicsit ugrani de amugy felmaszol a tereptargyakra, tudsz terdelni, de hogy hasalni tudj kell nyomni a crouch-ot kb 1.5s-ig tehat nincs olyan gyors helyzetvaltoztatas egyelore mint a bf-ben.

Guns, guns: sniper meg nagyon nem voltam de itt is van "tartd vissza a lelegzeted" gomb a pontosabb fejesekert. En pontosnak erzem oket meg hat erzed magadon is amikor a death cam megmutatja ki es hogyan lott le. Siman ki lehet szedni akarkit 3-4 golyobol de azert en maradok a machine gunoknal foleg hogy atlohetsz a falon. Pluszban van olyan perk is hogy "nem remeg a kezed mar annyira" erdemes azzal is kiprobalni a pontossagot
  • uHs Gerzson
    "igazi durva fegyverhangok nem azt a hallod hogy egy m249 a kezedben hogy "egercincogas ON"

Hát a fegyverhangokat nem sokkal jobbak bf2-höz képest, Insurgency modban van az eddigi legrealisztikusabb M249 amit valaha láttam és hallottam és a többi fegyver hangján is lenne mit dolgozni.

"es nem, mondom NEM akad 60fps mellett !!!"

Egy konzolon miért is akadna, ha arra lett optimalizálva? lol

És még egy dolog zavar cod4-ben hogy pár fegyvernek pláne az M16A4-nek olyan szar modelt sikerült csinálniuk ami olyan mintha anyaghiány miatt pár helyen lefogyott volna a fegyver.

Amugy engem is érdekel hogy milyen lesz :)

• Running
    Fegyverek pontossága? Kari mozgások, bunnyhopp van é?
  • schrank
    rombolható környezet miben nyilvánul meg már persze ha van benne olyan
  • koschwarz
    akkor harcedzett, mellesleg a harctéri stressz ("nől a foga a gyereknek és nem aludtam egy hónapja...") csak még vérszomjasabbá tesz
  • dicehater
    Jo reggelt az uraknak es annak a 2456 bombazo csajnak aki csak pasizas miatt bongeszi a bf2 forumot

Az elmult 2-3 hetben ket nagy csapas is fenyegette a bf2 communityt elso kozben a MoH:A botranyos demoja kerult kozkezre (hanyinger szagu nagyon, full verziót ez alapjan az istennek se venném meg) kesobb az ET:QW multi demojaval karomkodhattunk nagyokat. Nem vagyok software enginner se egyeb bennfentes, csak egy egyszeru jatekos aki szabadideje egy reszet csapat alapu jatekokkal toltené, de szivesen elbeszelgetnek az erintett cegek marketing es egyeb fejeseivel hogy "ezeketmegishogy" kepzelitek. ID soft raadasul meg kozzetett egy nem mukodo f*ckin demot is az uj Strogg haburobol, koszonjuk szepen azt is. De imaink lehet meghallgatasra talaltak, novemberben jon egy regen vart csoda, igen igen hallom a tomeg mar felhordulve uvolt: kóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóód négy. Tegnap alkalmam volt jatszani 2-3 órát a betaval x360-on (kocsog konzolos, rohadj el tudom, tudom) de ugy gondolom ha pc-s verzió is hasonlokepp jo lesz mehetunk a boltba megvenni.

Mi is van a betaban?

- 2 palya, Overgrown (egy haborutol sujtott videki faluban olunk) Crash (egy kisebb varos kozepen egy lezuhant helikopater kozeleben rohangalunk)
    - rohadt sok fegyver, szinte a bf2 egesz kellektara (60+ a fullban)
    - xp-t kapunk, fegyvereink kinezete egy kiegesziteseik (red scope, hangtompitó, c4, rpg, festés, stb) szemelyre szabhatoak
    - 4 fele jatekmod (ffa, team dm, objective olyan mint a cs-ben a bombalerakos vagy harmadik bf szeru domination/conquest ahol zaszlokat foglalunk be, meg még valami de nem tudom a nevet)
    - porgos jatekmenet
    - és VÉGRE hogy b****** meg a sok feleszu, igazi durva fegyverhangok nem azt a hallod hogy egy m249 a kezedben hogy "egercincogas ON" Haborus feelinget akarunk nem babazsurt, de itt erre figyeltek. Bar a "Black" fegyverhangjait meg mindig nem veri de kozel van hozza.

Grafika: mit is mondhatnek most a Bioshock utan? Nem a legszebb de joval szebb a CoD 2 es CoD 3 utan de ugy erzem meg mindig ugyanaz a motor lehet alatta. Viszont veszettul gyors, 12-en lojuk egymast, fustgranat, airtstrike (tudsz kerni ha lelottel 5-6 embert zsinorban) es nem, mondom NEM akad 60fps mellett !!!. Rpg huzza maga utan a csíkot, roncsok es debrisek repulnek mindenfele, a sprintelest jol erzekelteti a jatekossal, kes is menő ahogy vagsz vele stb. A terkepek nagysaga kb akkora lehet mint egy 16-os bf2 map.

Ami fontos a karakter szemelyre szabasa:

Egyszeru es nagyszeru - olsz es xp-t kapsz majd rangot. Nagyobb rang tobb unlock, tobb unlock tobb perk. Mi is az perk? Spec tulajdonsagok (Fallout for life) amivel szinesitjuk kicsiny bakank mindennapjait, harom perket tudsz egyszerre hasznalni, kb hasonloakat:

- golyo atuti a falat
    - nagyobb grenade sebzes
    - hosszabb futas
    - uav nem lat teged
    - celzas rasegites
    - miutan lelonek meg ott fekszel a foldon es kilohetsz meg kb 2 tarat a pisztolybol szovala az osszeeseo fickokba jobb ha pluszba meg 1-2 golyó kerul
    - tobb health, tobb rpg toltel

A specko beallitasaid el is tudod menteni ot kulonbozo helyre, hogy ez miert is jo? Kepzeld el valami jobb csapattal kerultok ossze cb-n egyik pillanatban meg a sunyulo "uav nem lat engem" + hangtompitos szuperpontos mp5-el irtasz de lelonek. Kovetkezo pillanatban mar a masik kasztoddal respawnolsz aki egy rpk-t fog a kezeben atlosz vele a falakon es lelosz 2 embert a fal masik felen utana meg 3 granatot csapsz felejuk. Sweet.

Over and out
  • schrank
    a "tapasztalt" kifejezést a vén kurvákra szokás mondani veterán nem lehetsz mert a "nől a foga a gyereknek és nem aludtam egy hónapja..." nem segít a játéktudásban
  • koschwarz
    kénytelen vagy olyan tapasztalt veteránokkal megküzdeni, mint pl. én.
  • schrank
    ha a sok kis pöcs elment kvékozni kiket fogok halomra transzportálni
  • Beers
    Én is kihagyom :)!
  • uHs Gerzson
    Sem a zárt sem a nyilt béta nem volt jó akkor a demo már nem fog segíteni hogy quakézak
  • koschwarz
    én má le is töröltem tegnap este
  • Running
    duplacsík (rangjelzés) van a szerver neve előtt
  • Hedgehog
    Sziasztok!
    Biztos volt már szó róla valahol régen, de léccilécci, tudom hogy tudjátok...
    1 éve játszok a játékkal, eddig a szerintem közismert szlovák szerveren általában... de most, a múltkori mediamarktos tippnek (köszi!) köszönhetően sikerült megvenni önállóan (már egy ideje terveztem, csak nem akartam a deluxe editiont, a neten meg mást nem találtam)
    Viszont nem vagyok biztos benne, melyik szerverekre érdemes menni.
    Mert szerettem az Antikokat, kb. már felnőttem a szintjükre, de azok gondolom nem írnak az official statba... viszont hozza őket a szerverlistában, ha be van kapcsolva a ranked filter, akkor is...
    Szóval az a kérdés, hogy honnan lehet megismerni azokat a szervereket, amik tuti official rankedek?
    Remélem érthető lett, köszi előre is ha valaki segít!
  • JAG1
    Tegnap nekifutottam én is mégegyszer hátha...
    Hiába erőlködöm, nemtecc.
  • Running
    vazze bari, mindenféle varázslásokat művelsz a lineage2-ben, de persze a plazmagömb az zavar.
  • Korpsweb
    marha jó lenne , ha nem jönne a semmiből elő egy plazmagömb amitől meghalsz :) holnap felelés...szépen elmondjátok a szörnyek fegyvereinek nevét oda vissza, utána hátulról előre
  • koschwarz
    juteszembe, nem is felrobbantani, hanem hekkelni kell a generátort, ami kikapcsolja a pajzsot, vagy mi
  • Running
    Gaboca, Matt, TP.Peti:

Legyetek olyan kedvesek keressetek majd meg msn-en mert meg kéne tárgyalni hogyan juttatom el az 1v1 kupa serlegeit nektek. Ha hazaértem majd csinálok róluk képet. :)
  • koschwarz
    kipróbáltam a kvékvórz-ot. ha nem sci-fi-s lenne a környezet, nem is lenne rossz. jó grafika, szépen futott, úgy tűnt hogy jó a netkód, nem vettem észre egyszer sem lagot, a lövések oda mentek ahová küldtem.

persze a pályák ismeretlenek voltak, és néha nem tudtam merre induljak, de a demo pályája meg a célok relatíve egyértelműek, hídjavítás, valami generátor szétrobbantás, majd a vizszennyező cucc felrobbantása...

szóval nem rossz, csak a sci-fi környezet hidegen hagy.
  • schrank
    csak hogy alanyi jogon igényelhesd a körülmetéltet
  • schrank
    nekem ? nem abban állapodtunk meg hogy te vagy a zsidó én meg a muzulmán
  • SigS
    majd ramadankor teneked tudnod kene
  • schrank
    nnna akkor a határátkelők megint telelesznek török vendégmunkásokkal mi
  • joebacsi
    magyartörök :(
    buziabíróálé-buziabíróálé-buziabíróálééé!
  • schrank
    az király kocsi az M3
  • UnknownAsshole
    jácatok m3 cselendzsel.
  • koschwarz
  • Szathy
    'nyádat! :D
  • koschwarz
    be kell zárni a topicot
  • Bogdogege
    Ez már a vég
  • koschwarz
    MI EZ A GYÁSZOS TELJESÍTMÉNY EMBEREK?

8 órája semmi hsz?
  • Yan
    cuki macsek
  • Herold
    Most legalább már mindenki tudja, mitől lett ilyen zöld a fejed!
  • Korpsweb
    nem pitizik...xD

itt van obivan bácsi, meg lejá kislány :D

komoly ban

pb :)

na ennyit mára :)
  • Herold
    Rajtad a maszk sem segít!