172102
  • havercsotány
    nem tom az egyik informatikusom arra esküszik azzé döntöttem így
  • havercsotány
    á kösz ez jó ,már rakják is össze a skacok hétfön már azon nyomom
  • kBagyula #126765
    10 év múlva vajon hol lesz ez a vga? :DDD
  • JAG1
    Evga.

Nem AMD-t vennék...
  • koschwarz
    számla nélkül nem rossz gép
  • havercsotány
    ja még annyit hogy az asus vga helyet valami avga vagy mia tököm 10 év garanciával lessz
  • havercsotány
    Bocsesz ha fáraszt a harverbuziskodásom a 212 ezres gépet veszem meg ez már tutko szla nélkül szerintetek hülye vagyok !
  • Running
    tetok
  • JAG1
    Semennyi, lopta a "hónap sertéstenyésztője" versenyről....
  • Szathy
    gyönyörűek így magunk közt, mennyi volt megcsináltatni őket?
  • joebacsi
    nincs jármű?
    felejtős...
  • joebacsi
    pájinkásat
  • koschwarz
    durva lett volna kizárni a mclarent, megölték volna a forma1-et megint...azért a 100 milka és hogy nem szerezhet csapatpontot, épp elég büntetés.
  • Running
    http://callofduty.totalgamingnetwork.com/:

Call of Duty 4 to Include Punkbuster

Activision has contracted with Even Balance, Inc. to integrate PunkBuster™ Anti-Cheat software into the game Call of Duty® 4: Modern Warfare™ developed by Infinity Ward. Activision and Call of Duty are registered trademarks and Modern Warfare is a trademark of Activision Publishing...

Helyes.
  • wardogzombie
    betlöfild trofi.szépek.
  • schrank
    honnéttudod ? monta a feri ? ...
  • JAG1
    fotoshopp :-)
  • Cream78
    Meg van a hivatalos döntés F1 ügyben....
  • Running
    Na itten vannak a serlegek, grat a győzteseknek. Remélem a legközelebbi szervezéskor is ilyen szép számban indulnak:

• GameOverrr
    Biztos jó lesz ez az izé, de Schrank kollégával egyetemben az én szememet is leginkább ez a falon átlövős marhaság szúrja. Lehet, hogy marha fílinges, amíg csak egy-két játékos használja, meg ahogy repülnek be a szobába a golyók, meg minden, de...egyrészt én a CS-os videókban látott "Átlövök a betonfalon" effektustól is rosszul vagyok, másrészt ha ez működik, akkor tömeges méretekben fogják ezt használni, aztán az egész arról fog szólni, hogy mindenki ész nélkül lövi a falakat.

Aggályaimat a BF2-ben a heli TV-rakétájával tudnám szemléltetni: Eleinte csak néhányan használták, aztán szép lassan rájött/rájön mindenki, hogy kicsit egyszerűbb lelőni a másikat a világ végéről TV-rakátával(olyan távolságból, ahonnan a másiknak gyakorlatilag esélye sincs eltalálnia a helit), mint közelharcban szenvedni a pilóta rakétáival, esélyt adva az ellenségnek is a találatra. Így aztán mára odáig fajult a dolog, hogy boldog-boldogtalan TV-zik, meg teamkillezik a heliért, meg kilógatja a gunnert.
    Így látatlanban, a beszámolódból ítélve ezt a jövőképet képzelem el a CoD4-re is, csak éppen a falátlövésre értve. Ezért én (is) csak remélni tudom, hogy nem lehet majd átlőni mindenféle falon. Bár én még szerintem jó ideig el leszek a BF2-vel, úgyhogy lényegében nekem mindegy.
  • mesor
    Ha kizárják a Mekit akkor kurva izgalmas lesz a ferrari-1...
  • Cream78
    Hivatalos hír még nincs......
    Addig csak kitalációk vannak...
  • JAG1
    Azt írják, hogy kamu...
  • Bogdogege
    Kémkedés
  • JAG1
    Reméljük ETQW-ra szoknak rá. :-)
  • JAG1
    Mé?
  • Bogdogege
    Még nincs döntés
  • koschwarz
    KIZÁRJÁK A MCLARENT??!!!
  • Herold
    Annyi csíra talán nem lesz, mint CoD2-ben, az xp-s megoldásnak köszönhetően. Persze ha elterjednek itt is a private ranked szerverek, ki tudja.
  • JAG1
    Akkó b+. :-D
  • uHs Gerzson
    Nem gondolod hogy hagyom magam lelövetni! Kidoblak belőle és magamra borítom xD
  • koschwarz
    összhatásában kellemesen csalódtam a QW-ban, de nem adom fel a bf2-őt miatta. örülök ha bf-ezni tudok...
  • JAG1
    :-)
    De lassan toljál, mert kurvára rázkódva nemtok célozni.
    Ha meg majd téged fejbelőnek, majd cserélünk. :-)
  • uHs Gerzson

Akkor te leszel a segédem
  • JAG1
    Neked talicska lesz benne. :-)
  • uHs Gerzson
    Nemvagyok jártas konzol terén de a játékcímeket ismerem :)

És akkor most hogyvan ez a járműs biznisz? van de nem vezethető? akkor mit csináljak, toljam? :D
  • dicehater
    Ah azert itt sem minden fenekig tejföl :) Vannak akadasok x360-on is, ps3-on rendesen de a legtobb esetben nem zavaroen feltunoek. Viszont ezert kell kulon kiemelni azokat ahol zero akadas vagy zero lag elkepeszto sebesseg mellett, lasd az isteni Burnout sorozat
  • Korpsweb
    lol
  • dicehater
    Probaltam en figyelni hogy melyik falakon tudsz atlone de nem nagyon vagom még, de kurva jol nez ki ahogy valaki elkezd loni a masik oldalrol te meg csak rohansz kifele a szobabol :) A masik meg nem tudom hogy kell-e hozza kulon perk vagy nem hogy at tudj lone majd probalok jobban figyelni.

Jarmu: van csak nem vezethető, ez foleg infantry fanoknak lesz esetlegesen megvaltas
  • uHs Gerzson
    Én arra próbáltam rávilágítani hogy x360 semmi nem akad mert ott inkább arra mennek hogy simán menjen, de ha majd PC is ezt tapasztalom akkor fogom a fejlesztőket dicsérni :)