172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nem tom az egyik informatikusom arra esküszik azzé döntöttem így -
á kösz ez jó ,már rakják is össze a skacok hétfön már azon nyomom 

-
10 év múlva vajon hol lesz ez a vga? :DDD -
Evga.
Nem AMD-t vennék... -
számla nélkül nem rossz gép -
ja még annyit hogy az asus vga helyet valami avga vagy mia tököm 10 év garanciával lessz -
Bocsesz ha fáraszt a harverbuziskodásom a 212 ezres gépet veszem meg ez már tutko szla nélkül szerintetek hülye vagyok ! -
tetok -
Semennyi, lopta a "hónap sertéstenyésztője" versenyről.... -
gyönyörűek
így magunk közt, mennyi volt megcsináltatni őket?
-
nincs jármű?
felejtős... -
pájinkásat -
durva lett volna kizárni a mclarent, megölték volna a forma1-et megint...azért a 100 milka és hogy nem szerezhet csapatpontot, épp elég büntetés. -
http://callofduty.totalgamingnetwork.com/:
Call of Duty 4 to Include Punkbuster
Activision has contracted with Even Balance, Inc. to integrate PunkBuster™ Anti-Cheat software into the game Call of Duty® 4: Modern Warfare™ developed by Infinity Ward. Activision and Call of Duty are registered trademarks and Modern Warfare is a trademark of Activision Publishing...
Helyes. -
betlöfild trofi.szépek. -
honnéttudod ? monta a feri ? ...
-
fotoshopp :-) -
Meg van a hivatalos döntés F1 ügyben.... -
Na itten vannak a serlegek, grat a győzteseknek. Remélem a legközelebbi szervezéskor is ilyen szép számban indulnak:
-
GameOverrr #126748 Biztos jó lesz ez az izé, de Schrank kollégával egyetemben az én szememet is leginkább ez a falon átlövős marhaság szúrja. Lehet, hogy marha fílinges, amíg csak egy-két játékos használja, meg ahogy repülnek be a szobába a golyók, meg minden, de...egyrészt én a CS-os videókban látott "Átlövök a betonfalon" effektustól is rosszul vagyok, másrészt ha ez működik, akkor tömeges méretekben fogják ezt használni, aztán az egész arról fog szólni, hogy mindenki ész nélkül lövi a falakat. 
Aggályaimat a BF2-ben a heli TV-rakétájával tudnám szemléltetni: Eleinte csak néhányan használták, aztán szép lassan rájött/rájön mindenki, hogy kicsit egyszerűbb lelőni a másikat a világ végéről TV-rakátával(olyan távolságból, ahonnan a másiknak gyakorlatilag esélye sincs eltalálnia a helit), mint közelharcban szenvedni a pilóta rakétáival, esélyt adva az ellenségnek is a találatra. Így aztán mára odáig fajult a dolog, hogy boldog-boldogtalan TV-zik, meg teamkillezik a heliért, meg kilógatja a gunnert.
Így látatlanban, a beszámolódból ítélve ezt a jövőképet képzelem el a CoD4-re is, csak éppen a falátlövésre értve. Ezért én (is) csak remélni tudom, hogy nem lehet majd átlőni mindenféle falon. Bár én még szerintem jó ideig el leszek a BF2-vel, úgyhogy lényegében nekem mindegy.
-
Ha kizárják a Mekit akkor kurva izgalmas lesz a ferrari-1...
-
Hivatalos hír még nincs......
Addig csak kitalációk vannak... -
Azt írják, hogy kamu...
-
Kémkedés
-
Reméljük ETQW-ra szoknak rá. :-) -
Mé? -
Még nincs döntés -
KIZÁRJÁK A MCLARENT??!!! 

-
Annyi csíra talán nem lesz, mint CoD2-ben, az xp-s megoldásnak köszönhetően. Persze ha elterjednek itt is a private ranked szerverek, ki tudja. -
Akkó b+. :-D -
Nem gondolod hogy hagyom magam lelövetni! Kidoblak belőle és magamra borítom xD -
összhatásában kellemesen csalódtam a QW-ban, de nem adom fel a bf2-őt miatta. örülök ha bf-ezni tudok...
-
:-)
De lassan toljál, mert kurvára rázkódva nemtok célozni.
Ha meg majd téged fejbelőnek, majd cserélünk. :-) -
Akkor te leszel a segédem
-
Neked talicska lesz benne. :-) -
Nemvagyok jártas konzol terén de a játékcímeket ismerem :)
És akkor most hogyvan ez a járműs biznisz? van de nem vezethető? akkor mit csináljak, toljam? :D -
Ah azert itt sem minden fenekig tejföl :) Vannak akadasok x360-on is, ps3-on rendesen de a legtobb esetben nem zavaroen feltunoek. Viszont ezert kell kulon kiemelni azokat ahol zero akadas vagy zero lag elkepeszto sebesseg mellett, lasd az isteni Burnout sorozat -
Korpsweb #126730 lol -
Probaltam en figyelni hogy melyik falakon tudsz atlone de nem nagyon vagom még, de kurva jol nez ki ahogy valaki elkezd loni a masik oldalrol te meg csak rohansz kifele a szobabol :) A masik meg nem tudom hogy kell-e hozza kulon perk vagy nem hogy at tudj lone majd probalok jobban figyelni.
Jarmu: van csak nem vezethető, ez foleg infantry fanoknak lesz esetlegesen megvaltas -
Én arra próbáltam rávilágítani hogy x360 semmi nem akad mert ott inkább arra mennek hogy simán menjen, de ha majd PC is ezt tapasztalom akkor fogom a fejlesztőket dicsérni :)