172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Milyen móddal szoktatok játszani? -
GameOverrr #126844 Egyébként meg az összes hacker bekaphatja a nagy ****-t.
Tegnap Omanon valaki egyfolytában az anyahajót artyzta. Valószínűleg valaki a mi csapatunkból, mert az artillery előtt még jött a figyelmeztetés is. Persze először azt hittem, hogy a kommanderünk az. Na ez a feltételezésem akkor dőlt meg, amikor kiderült, hogy nincs is kommanderünk link (kommander nélkül megy az arty, meg az UAV...érdekes...) Ráadásul nem a szokásos szünetekkel jöttek az artyk, hanem ahogy vége lett az egyiknek 5 másodperc múlva jött a következő.
Amikor először tapasztaltam ezt, akkor még volt kommanderünk, persze mindenki őt szidta, még le is teamkillezték szegényt, de aztán kiderült, hogy -mint azt a mellékelt ábra is mutatja- ez független a kommandertől. Meg kicsit gyanús volt, hogy bárki volt a kommander, mindig ez volt. Mondom ennyire hülye nem lehet mindenki. Rohadt hackerek.
-
GameOverrr #126843 Nem tudom. Miért olyan kurva fontos ez ilyen pontosan (ha ráadásul nem is játszol vele)?
Sokan amúgy is érzéssel céloznak. Nem azt számolgatják, hogy a célpont most 399 vagy 451 méterre van, hanem hogy ránézésre elmegy-e odáig a raksi.
-
ez loooooolllll ez teljesen kész :D:D:D:D:D -
excell view
-
TS Zolly #126840 Azza mán próbálkoztam. :( -
Nem elég berakni a Fonts mappába a Windózba?
Amúgy télleg punci ... :) -
TS Zolly #126838 ttf kiterjesztésű betükészletet há a picsbe kell berakni az open officba???
Ja és punci! -
Van ott még mindig ölég. :DDD -
de az m 107 odab@sz -
Landor #126835 akkor pont tökéletesen illeszkedik a bf2 gagyi sebzésrendszeréhez
-
perk = borravaló illetéktelen haszon mellékjövedelem mellékkereset
-
karakkga #126833 please valaki segítsen
nem jó a netes része
rámegyek a szerverre joinnol de egy pillanat után dob is de nem ír ki semmit. már vagy 5x újratettem de nem csinált semmit??
kérlek titeket segítsetek!! -
lol, szarabbul sebez mint az at alap stuki. dögkútba vele. -
haxoror #126831 A "ne lásson az UAV" perk a hagtompító nélküli lövöldözések miatti minimappon feltűnős móka ellen is jó? -
Landor #126830 rossz a feltételezésed ;)
tehát 400 v 450? -
oda nem útlevél kell hanem
-
mijezmán he?
-
GameOverrr #126827 400 méter (egyesek szerint 450). Rég óta nem változtattak rajta, nem tudom, mikor játszottál vele utoljára. Feltételezem az 1.21 után még játszottál, tehát annyi, mint volt. -
Landor #126826 tényleg, mennyi most a tv raksi hatótávolsága sima bf2ben? -
jaja, ki is van engedve de attól függetlenül még igy is csinálja néhanapján
-
Ugyanez van Bf 2142-nel is, ha ezeket letiltod tuzfallal de naprakesz a PB akkor is szopi van, meg kell hagyni oket -
CoD 4 falo atlovol-e vagy nem: ugy vettem eszre hogy vekonyabb falakbol 2 reteget tudsz atloni (deep impact perk bekapcs) de mondjuk egy vonatszerelvenyt mar nem. Nem tudom mennyire lehet ezt majd hihasznalni altalaban 6 vs 6 nyomok vagy ffa es nagyon porgos kiveve az Overgrown palya ott lehet sniperrel is jatszani. Egyszeruen nincs nagyon ido mint a bf2-ben lassan helizek mokat jatszani, bar nem tudom az egyik csavo egyszer folmaszott egy haz tetejere (lehet valami plusz perk ez is) es az eletben nem jovok ra hogy jutott oda.
Ami meg FONTOS jatekmenet szempontjabol: van ugye itt is minimap. Nos ha lonek rad nem hangtompitos fegyverrel egy ideig kijelzi egy kis piros ponttal hogy ki honnan lohetett rad. DE ha silencert hasznalsz nem jelszi ki csak akkor nem visz olyan tavolra a fegyo + szerintem gyengebb is (mp5 biztosan). Szoval lehet jatszani hogy elviszunk mondjuk egy ak47-et silencerrel de gyengebben csapunk le de senki nem vesz eszre vagy ak47 grenade launcherrel ami mar a bf2-ben is bizonyitott :) de azonnal jelez minket a mapon a rendszer. -
Velem is rendszeresen csinálja, etqw-ban is, úgy vettem észre hogy akkor amikor frissítem a tűzfalat. Szal van két fájl, pbstrA.exe és pbstrB.exe amiket ki kell ereszteni a netre és akkor jó lesz. -
A hadnagy kiáll a bakák elé:
- Katonák! Van egy jó hírem és egy rossz. Melyikkel kezdjem?
- A jó hírrel.
- Egy hónap után engedélyezem, hogy alsónadrágot cseréljenek.
- És mi a rossz hír?
- Egymás közt. -
Livius #126820 Autómatikusan nem frissíti magát. Ez a járék nem olyan okos. Neked kell a pbsetup.exe-vel frissíteni. -
lejárt az útlevelem... :P -
A PunkBuster automatikusan frissíti magát a tűzfalat meg a vírusirtót figyeld, hogy ezt a szart engedje csatlakozni. PnkBstrA.exe
Aztán jöhetnek a Trojaiak
-
Mostanában ezt csinálja szinte minden második nap frissítgetnem kell a pánkbástert . -
Megnéztem, de a jó ötletek ellenére (pl.tomahawk) legalább annyi a rosszul kivitelezett jármű, fegyver!
Ebben a formában fun-olni esetleg :)! -
Jaaa, megy valaki most szabadkára piacra? Elvihetem!
-
Hát mert nem fogtál kezet a PB-vel
-
Az ez ez te hyperláma
-
Landor #126812 kézzel készített házimodell xD
-
Na mostmár elmehet a joédes tudjahova ez a kurva PB...
-
én eszt a képet olyan címen ismerem hogy tengeralattjáróverseny célfotója
-
Nebazz, jo lett a modellje
-
Beers-t kérdezd asszem ő játszik még vele. -
Gondolom nem játszik vele senki mi? -
Még tengeralatjáró is van hozzá