172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nékem megvan az arma ,de havernál kipróbázta és nem teccik sok minden ,felsem rakom:( -
. -
Anno sem ilyen célból linkelték, mégis balhé lett belőle. Bár ha jól emlékszem legutóbb az is belejátszott, hogy Janek linkelte... De nem az volt az első eset, hogy csítlinkelésért balhé volt. -
-

-
ha lesz jó gépetek és kipróbálnátok az armát szóljatok.feltétlen segitek bárkinek meg jól jön pár potyafrag
-
nem azért linkeltem mert használom vagy nektek ajánlom 
De én azt nem értem hogy publikus oldalon kinnvan csomó játékhoz Multiplayer csit és még igy sem tud mit kezdeni a tisztelt Punkbuster ?
Akkor mia*sznak van ? Hogy kidobáljon "hendshaking, pb client not responding, pb szívleállás" meg ilyen hülyeségek miatt, de az aimbotosok meg ellepik a szervereket -
most nem emlékszek , de majd megnézem otthon hogyan kell -
Kár volt egyébként belinkelni. Bár.. tökmindegy, egy-két magyar új csíter már nem oszt-szoroz. Régebben egy-egy ilyenért bann járt, meg közútálat. -
Lökd az okosságot testvír. -
Nemis azért hogy használd
, hanem hogy egyszerüen bárki letölti és használja a csiteket és még a PB sem dobja ki őket szóval nagy valószínűséggel télleg megszaporodtak a csiterek
-
ááá, a falbanfekvés supportal-jelenségen már nem is akadok ki az aimbot után. -
Ja, ez meg a másik, hogy tele van sznobbal az ArmA topic, basznak segíteni warez ügyben.
Kipróbálnám én, de rohadtul nem jöttem rá magamtól, hogy hogyan kéne, pedig általában nem okoz gondot. A legújabb peccshez nem találtam krekket, az el sem indult, ami meg az imidzs fájlban volt peccs+krekk, az meg rendszeresen asztalra dobál abban a pillanatban, hogy rányomok a multiplayer ikonra... -
Ja, engem különben az idegesít a legjobban az egészben, hogy azt a heti egy óra játszadozásomat is hazavágják az ilyen falbanücsörgő, aimbotos kis pondrók. -
türelemjáték az ARMA multi én nem bírtam sokáig.Hosszasan kúszol aztán hirtelen szétlőnek. Meg nekem se elég jó a gépem hozzá.Egyébként nem kell ahhoz megvenni, hogy kipróbáld
-
miközben kiirogatja hogy a pb nem ráz veled kezet. lol.
végülis tényleg csak az volt a feltűnő, hogy eddig simán progresszíven fejlődtem a bf-ben, egy ideje viszont azt veszem észre hirtelen hogy sehol nem vagyok
mintha hirtelen egy csomóan megtáltosodtak volna. -
hehe, én annak idején annyira beleszerettem az ofp-be, hogy ilyeneket észre sem vettem, egyedül a figurák kissé nyakmerevedéses félrefordított fejét találtam furcsának 
-
Hát igen, szerintem ez csak durvább lesz, bagóért meg lehet venni a játékot, pb support meg gondolom alig van már hozzá, szarnak azok is az egészre. -
Na ja. És a fehér/ellenséges zászlóra spawnolás? Fuse Pass, East Mine-t húzzuk, fehér, javában megy felfelé, mikor odaspawnol a bánya kapujánál lévő spawnhelyre egy ellenség. Tuti nem volt lídere, ő volt az egyetlen ellenség a környéken...
Esetleg ellenséges tank mellé spawnolni? (Erről meg Uwu tudna mesélni) Külső nézetből nézte a tankot, és látta megjelenni maga mellett a C4-est... -
ArmA-nak milyen a multija? Nincs nagy kedvem megvenni, mert még ingyé sem bírtam tovább idegekkel 4-5 single pályánál. Kicsit túl sokat vártam tőle, de ez csak egy graf tuningos OFP lett. Aztán azé' mégiscsak 2007 van, most már nem nyelem le a "nem baj, hogy lelőttél, még nyugisan leveszem a puskát a vállamról, mielőtt meghalok" típusú eseteket. Már OFPben is zavart, de most már botrányos. A halálanimációk szintén. Egy rihes ragdoll-t nehéz lett volna belerakni?
Ehh, mindegy, ez nem az a topic. Bár az ArmA topicban ezért a hsz-ért már elvágták volna a torkom. -
Na ARMA, kösz, hogy emlékeztettél.
Legény! Kukkerolj csak át a monitorod felett... :-)
Majd az FH2. Az lesz az igazi, ha egyszer kijön. -
Ja, eléggé elszaporodtak mostanában a csalók, szinte minden szerveren van 2-3, a múltkor például olyat láttam aki pörgött körbe és PKM-mel szedte le közben az embereket. Másik eset amikor a Jean, Csacsy, Szedő és jómagam játszottunk valahol, elkezdtem követni egy srácot mert gyanús volt. Felmásztam utána az épületre mashtuuron, közben mellémspawnolt a Szedő is, az arc meg csak néz ránk, aztán egyszer csak megfordul, és álló helyzetből RPK-val elkezdi lelőni az embereket valahol a ködhatáron túl, a fegyver meg jár a kezében jobbra-balra. Na erre TK, leugrottunk utána, aztán négyen rámentünk és TK-élesztés-TK. Erre az admin mátyáskirályi vénájáról tanúbizonyságot téve mindannyiunkat kibannolt. Nincs igazság a földön:) -
Ja, hogy ott úgy megy? Akkor nem mostanában fogok megint felmenni inf szerverre, ha egyáltalán. 45/5 még tankkal is tétel, olyan pályán, ahol nincs is légi cucc. Conquesten nincsenek ilyen kirívó statok, vagy ha mégis, akkor az heligunner, vagy bombázó. Az meg érthető. -
kösz.
-
talán az a fuel of war még közel állhat hozzám.
armáznék is, de ahhoz meg a gépem nem elég jó (még)
-
Ja, faszom csíteljen. Így legalább élhetek abban a tudatban, hogy el tudom picsázni még a csítereket is. Kenhetik a hajukra, ha még ezekkel is bénák. -
nem
-
2-3-as k/d...infantryban sima medicek olyan k/d-et csinálnak a kör végére, hogyaszongya 45 kill 5 halál, 135 pont...igen, egy jó, összeszokott squadban még el is tudom képzelni egy hosszabb körben, de egyszerűen mindennapos, hogy a kör végén van 1-2 ilyen skillzseni mindkét oldalon. miközben az utánuk következőknek meg van olyan max 70-80-90 pontja -
Egy kis OFF
Másnak megy a Prohardver? -
Dehogynem. Mostanában már csak a POE, meg nagy ritkán a PR van tabbelán nálam. Jöhetne már valami normális gém, mert azon kapom magam, hogy a fos ETQW-al szarakodok. :-) -

ha ilyet akarnék használni, akkor meg már nem is érné meg játszani se. -
Ja igen, többek közt ezért sem infantryzok. Valahogy gyanúsan "jók". Míg conquestben simán megy gyalogosan a 2-3-as K/D, infantryban (néhány szerveren) az 1-et elérni is vért vizelős. Most ez lehet attól, hogy infantryban szinte egy zászlónál van a 32 ember, és mindig akad valaki, aki pont engem vett célba...
De pl rettentően idegesít, amikor két méterre lévő AT-be beleeresztem a tárat az AKból, aztán MP5-tel fejbelő. Ez újabban kezd rendszeressé válni. De medikkel is történt ilyen tegnap, szal nem tudhatom be a kevlárnak.
Mondjuk olyan is volt már, hogy én kaptam be egy hosszú sorozatot, odébb kellett állnom, mert nem láttam a fejemből kiszálló portól, de nem sebződtem. Egy csíkot sem.
Az viszont tuti, hogy ezt biztosra soha nem fogjuk megtudni, hacsak nem baxxa ki a PB őket egyszer.
Egyébként elég régi a játék már, lassan csak a fanatikusok meg a csíterek maradnak. Alkalmi játékosok kikoptak már. -
Válogass kedvedre
-
komolyan kérdezem, nincs mostanában az az érzésetek, hogy egyre többen csítelnek? konkrétabban, aimbotot használnak?
kezdem úgy érezni, hogy abbahagyom a bfezést, mert egyre idegesítőbb. nem mintha a rang számítana, de lófaszrangú kisköcsög g3-mal (egyik legjobban szóró fegyó) állva egy fejlövéssel kioszt miközben hasravágódok. mire földet érek már halott vagyok fulléletből.
de ez nem csak 1x-2x történik meg hetente, hanem lassan már rendszeresen, olyan fejlövéseket kapok olyan fegyverekből is, amiből nem jellemző, miközben rutinszerűen folyamatosan mozgok, hogy nem hiszem el. -
Sok szerveren van ez így. Nagybetűkkel kivan írva hogy : NO BUNYHOPPING, NO FIGHTING COMMANDER, stb stb..
Erre jön az admin tankal commanderként és lelő
De a legjobb amikor a General rankú idióta adminok képesek hosszában végigugrálni az egész utcát, mert éppen rálőttek, csak éppen szembe nem képes belőni mert azt még nem gyakorolta a statpad szervereken
-
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=940016614
Bocsesz elfelejtettem ,hogy így kell. -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=940016614 , kicsit értetlenkedtem itt , meg tudnád nézni hátha tudod a megoldást ? THX
Amúgy jó reggölt mindenkinek
-
Hm. Commanderkedéssel kapcsolatban:
A 22-esek(22nd valami, squad?) ritka taplók. Szabály náluk a "no fighting commander". Előszeretettel rugdossák ki az _ellenfél_ parancsnokát. Mondjuk még így sem nagyon sikerül nekik győzni. Többször oda nem megyek, az tuti. -
Ebben az esetben nem erről volt szó, ugyanis vezettünk. -

még ilyen jó szeleksönöket plíz