172102
  • Korpsweb
    Te már ménem tünsz a faszba? vagy csak engem idegesítesz? Steve nem kiváncsi rád, meg sztem más sem...Fuji is csak szánalomból válaszol neked...pá huje kocsog, menny jáccá anyáddal
  • JAG1
    B+. :-D
  • JAG1
    Ügyes vagy...

Azért azt érdemes megnézni a PB oldalán, hogy az utolsó negyven banolt között, 90% ETQW-s. :-)
  • Kovács legény
    kartontranzi?:D
  • uHs Gerzson
  • Kovács legény
    alohall
  • koschwarz
    új dvd, most már nagyon olcsó. és kérjük tartózkodjon a jövőben a segédprogramok használatától.

de jó hogy pont most beszéltünk róla, mennyi csíter van mostanában.
  • havercsotány
    Ugyan ezt a kaszálást gyalog megcsinálom csak még a vadászgépeket is leszedem stukival úgyhogy inkább a Minimax forumon toborozz!! Itt mindenkinek csák norisz a mestere
  • Janek II
    tőled lopta :o ezért nem bfezel te...
  • joebacsi
    eredeti?
  • Boxer HUN
    Ennek én személy szerint nagyon örülök!!!

Egyel kevesebben vagytok.
  • Landor
    nub xD
  • GameOverrr
    Továbbra is várom azon skilles játékosok jelentkezését, akik megfelelnek a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1082200464&no=126977]#126977. számú hozzászólásban[/URL] részletezett feltételeknek. Nekem ne mondja senki, hogy ezt nem élvezné!

(Heli gunnernek nagyon örülnék Horda_Steve-nek(P$ztiw), akivel már játszottunk is együtt. Írtam neki korábban privit is, de nem válaszolt. Játszik ő még, tud róla valaki valamit?)
  • TS Zolly
    szopás.
  • uHs Gerzson
    az hogy szépen fogalmazva "baszhatód a bf2 kódod"
  • ColdFire
    vmi itt nem frankó :c
    miez?

• gbc csabika
    Ha még csak ennyi lenne..
  • Fujiryu
    Amikor Barival ketten játszottunk a múltkor, akkor már a halál elött újraélesztjük egymást:D
  • Fujiryu
    Sztem csak az a baj ezzel a játékkal, hogy vannak olyan emberek akik képesek azt elérni, hogy kevesebb golyó találja el őket, míg nekik bemegy az összes...és ezt pusztán azzal érik el, hogy számokat irogatnak át...
  • GameOverrr
    "Ám az is elég gyenge kifogás, azért bczel, mert igy akarod a játékból kivonni az enemy repülő izéket. Ne meséld be nekem, csak azért mész be a benem foglalható bézre, hogy megvárd míg a repülő megjelenik, és a csapatodat segíted azzal, hogy kilövöd, mielött felszáll."

Ha én repülök, vagy helizek én is állandóan azon vagyok, hogy megsemmisítsem az ellenség légierejét (lehetőleg még a földön). Most itt lehetne magyarázni a bizonyítványt, hogy ezt most miért, meg ezt most hogyan. Nem fogom.

Én csak egy dolgot tudok: nagyon utálok valami olyan ellen küzdeni, ami ellen nincs esélyem (elég sokat tankozom Omanon, úgyhogy tudom, hogy milyen szar érzés a heli ellen "küzdeni" (már amennyire a nagy semmiből érkező TV bevevését küzdelemnek lehet tekinteni...). Szóval ha én mondjuk repülök, elsőszámú feladatomnak tartom az ellenséges repülők lent tartását (lényegében ugyanez igaz a helires is), hogy mások ne kerülhessenek kiszolgáltatott helyzetbe. Most lehet itt pfújolni, hogy köcsög baseraper, meg minden, de ott az érem másik oldala is: meg lehet nézni, milyen K/D-ket csinálnak a csapatom helisei ezekben a körökben. A nagy többség persze mondja a magáét (az ellenségből), de ha megkérdeznénk a heliseinket, biztosan hálásak lennének, hogy nem nekik kellett küzdeniük az ellenséges vadászgépekkel (egy tökéletesen egyoldalú küzdelemben).
  • gbc csabika
    NHe kérj már elnézést:)
    Nem vettem lenézőnek, csak hülyeségnek ennyi...
  • ColdFire
    nincs mese, én vagyok :c
  • GameOverrr
    Elnézést kérek, nem lenéző szándékkal írtam, amit írtam(bár már akkor éreztem, hogy ezt nehéz lenne másként értelmezni, szóval még egyszer elnézést kérek!). Eszem ágában sincs lenézni az infantry szervereket(pláne az én tudásommal), meg én is azt mondom, hogy mindenki ott játszik, ahol neki tetszik (mit érdekel az engem), de azért azt be kell látni, hogy egy valamirevaló béefes csak a járműves játékmódot tekinti az igazinak. Én is így értettem. Az igényed is teljesen jogos, hogy ne csíteljen, biztosan én is rühellném őket.
  • schrank
    te ki is vagyol pontosan
  • gbc csabika
    Nem tom, játszottam gamert ellen, influx ellen stb. és én is elég jól toltam az infet, szal hadd mondjam már vmire hogy az nem kóser.
    Gameover Te meg ne beszélj már ilyen égbekiáltó baromságokat kérlek, hogy "nem ratyi inf szerveren kell nyomni"!! Ott nyomom ahol akarom és igenis ne csíteljen b+. De remélem majd kikupálódnak a conquestesek is, aztán kapod 5 kilóméterről a repülő gépágyújából az arcodba.
  • ColdFire
    visszatértem pazdeet :c
  • schrank
    kötelező darab
  • havercsotány
  • GameOverrr
    A végén még kiderül, hogy az ellenségnek is jót teszek a köcsög kempeléseimmel.

Egyébként dronkZero, nekünk valahogy nagyon egy rugóra jár az agyunk, iszom minden szavadat!
  • koschwarz
    hát nem is azokat nézem csíternek, akik tölgyfalevéllel a vállukon rohangálnak a csatamezőn, hanem azokat, akiknek mindenféle szir-szar sráfok vannak a galléron, és úgy látszik úgy gondolják, hogy be kell hozni a lemaradást.

meg pont ez a másik, amivel egyetértek veled, hogy megjelenés óta játszom, 1000 éve 1.41-es az utolsó patch, egyszerűen tisztában vagyok vele, hogy mit lehet és mit nem.

csak mostanában valahogy több parajelenséget észlelek.
  • haxoror
    A 45/5 infantryn azért nem olyan hűha, medic-squadokban általános hog még földet se ér a hullád és már élesztenek is a többiek.

Újabban tényleg egyre több a csíter de azért az is hozzátartozik az igazsághoz hogy ennyi idő infantryzás után kitenyésztődött jópár ember olyan szkillel hogy beszarás, semmi csít, tényleg ilyen kurvajók.

Csíterek ellen a legjobb helyek az északibb klánszerverek ahol aktív adminolás megy, van hogy utólag battlerecorder alapján banolnak embereket, lehet hogy ez így igazságtalannak hangzik hiszen a mennyei PB nem fogta meg őket mindenesetre működő rendszer, sok éves játék után már látni hogy mi az ami hihető teljesítmény és mi az ami parajelenség főleg ha egy amúgy 0.8 kádés emberke hirtelen csák noriszba megy át meg ilyenek.
  • GameOverrr
    Éppen valami hasonlót akartam írni, hogy azért arról se feledkezzünk el, hogy rengeteget fejlődtek a játékosok.

A másik meg az, hogy én nem tudom, milyen szervereken nyomjátok, de én a mai napig nem találkoztam csíterrel. Amire azt hittem, hogy csalás, arról másnap kiderült, hogy bug. Nem holmi szir-szar infantry szervereken kell nyomni, ahol boldog-boldogtalan aimbottal rohangál!
  • schrank
    1.41-hez
  • maj5
    tudtok valami jó szervert mondani 1.4-hez
  • maj5
    tudtok mondani vmi jó szervert 1.4-hez???????????????
  • JAG1
    Nem fáztál fel hason fekve az asztalon? :-)
  • havercsotány
    ezt a disznot egy körömvágó olloval szettem szét annó
  • schrank
    hú elbasztam ez egy régi családi fotóm nagymuteréknál Kansas-ben
  • schrank
    és hasonlítasz rája
  • havercsotány
    Ezt a majmot ismerem elvitte a csipszem vagy négy éve még Gibraltáron