172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hogy ez hol van???:S:S: -
hátha az a problémám hogy a registys dolgot kell emgcsinálom be mentem a control panelbe
és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, csak ezt nem értem:S:S:S:S -
szerintem erre a pár hónapra már felesleges megvennie amúgy janek 5 kor találkozunk a gerinműtét topikban
-
Janek II #127800 Hallod, ne legyél már ilyen idióta :) Ha megveszed eredetiben, akkor is ezt fogja csinálni... De azért vedd meg, mert ha sikerül megoldanod(pl formázd le a géped. ha nincs kedved, akkor nem játszol...) akkor bénázhatsz rankeden(képzelem hogy játszhat, biztos lusta nyomogatni a gombokat is). Igazából csak a cd kulcs számít, hogy eredeti-e, vagy neten találtad, a játék az mindegy. -
TS Zolly #127799 Csak, hogy készülj fel. Akkor is ez lesz.
-
milyen tápod van amiből 570W-os kell
-
jó mind1 leazarom megevszem eredetiben akkor már csak nem lesz ez... -
jaj most tehetek róla hogy nekem nem az angol hanem a strogg verzió van meg
ne jáccad az agyadat hogy te tudol strogg-ul
-
Janek II #127795 szólítottak, és te máris itt vagy? -
Janek II #127794 tiszta fasza a rotációskapaszimulátor 2008 :o -
TS Zolly #127793 Mivan Odinka! Van new csited jöttél kipróbáni?? :DDDD
Hune játszol és mivel mostanság? -
Ritkán járok erre, de látom semmi sem változott. Még mindig sok a köcsög
-
-
TS Zolly #127790
Nesze bazeg keresd ki ami neked kell bazeg!
Vissza a nyitóoldalra
Vissza a nyitóoldalra
Google
Keresés a fórumban:
fórum tartalom saját fórum RSS hírlevél médiaajánlat impresszum
Főoldal
IT/Tech
Tudomány
Játék
Mobil
Digicam
Film
Letöltés
Apró
Webtop
Fotólabor
Tárhely
Virtuális Szerver
Áruház
fórum / Játékosok fóruma >> /
Házigazda: Running oldalak:
Listázás időrendi sorrendben Törlés a kedvencekből A téma listázása RSS-en
FREE XXX! >> * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | A Magyar Kupák Oldala | BF2 Community topik
Battlefield linkgyűjtemény
Bejelentkezve: TS Zolly
HUNMarcus
2007. márc. 03. 19:31 | privát | válasz erre | #111648
Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor
Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.
mit és hol kell beállitani?? nem sikerül elinditanom..kezdek kiborulni
Welcome to Rapture
© 1Obi1
2007. feb. 25. 12:31 | privát | válasz erre | #111084
Lenne egy problémám...
Tegnap megvettem a Deluxe Edition-t, de ha csatlakozni akarok egy szerverre akkor kidob az asztalra a játék.Lehet hogy az a baja, hogy Vista-ról telepítettem de XP-n akarok játszani?Azért kellett ezt csinálnom mert az xp nem engedte feltenni a patch-et.
FAQ-ba megnéztem, és nincs a gépemen 3rd party refresh rate állító program, csak az nvidia saját szoftvere.
Mi lehet a gond?
© Matthew119
2006. dec. 13. 16:16 | privát | válasz erre | #104653
Sziasztok!
Ezt valaki lefordítaná nekem: NVIDIA-nál deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.
Padavane
2006. szept. 25. 12:58 | privát | válasz erre | #98843
Fenn FAQ.
" CSáó
még mindig az a problem hogy a bf 2 patchelve van de amikó elindítom a gammát
sötét kép és kidob az asztalra.
mi erre az prvosság a robitussínon kívűl???
please help má!
Indítás után fekete képernyő:
* Aki korábban használt NO CD crack-et, annak vissza kell tennie az eredeti bf2.exe filet, mert a tört verzióval nem indul el a patch-elés után. Ha nem tetted el az eredeti file-okat, letölthető itt: bf2.zip (6,5 MB)(6,5 MB)
* Nézd meg lentebb a Gyakran ismételt kérdésekben a videokártya (ATI/NVIDIA) problémákat ---->
ATI problémák
Egyes ATI kártyák az 5.5 driverrel nem futtatják a BF2-t. Az 5.6 és a késobbi driverekkel már ok.
ATI driver letöltés
Fekete képernyő
A problémám fekete képernyő volt, a játék ment csak éppen nem láttam semmit, de nem dobott vissza a desktopra (asztalra) csak ha kiléptem (jobb felső sarokra kattintva a homályba smile.gif
AGP FAst Write-ot ajálja az ea fórum szerint egy ea-s csóka, de valaki kinyomozta hogy az agp sebesség visszavétele 8x-ról 4x-re segít, és láss csodát, nállam az utóbbi müködött (AGP visszavételéhez kell a ATI Control Panel vagy ATI Control Center, azon belül is a smartgar beálítási fülnél található).
Forrás: ftp2.sly.hu
A fekete képernyőt okozhatja az is, hogy fut valami képernyőfrissítést befolyásoló program. Ennek kikapcsolása segíthet. Megoldás lehet továbbá a Battlefield 2 Demo/Mods/bf2/Settings könyvtárban a 'VideoDefault.con' file utolsó sorának (renderer.allowAllRefreshRates 1) 0-ra állítása (renderer.allowAllRefreshRates 0).
NVIDIA problémák
Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.
A BF2-ben így jó a refresh rate, de a 3rd party program hiányában az összes többi program a desktop frekvenciáján, vagy 60Hz-en fut csak.
Másold a következő szöveget notapadba, és mentsd el akármi.reg néven:
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
"NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000
Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól működik. "
Válasz 'Guer' üzenetére (#98842)
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
© Provi
2006. júl. 18. 13:48 | privát | válasz erre | #89591
Vki ezt magyarázza el pls"Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot."Előre is kössz
Goaulds
2006. jún. 08. 22:30 | privát | válasz erre | #83263
Tudom hogy láma leszek a kérdésemmel " a bizonyos fekete képernyős " hisztériám van.
Végignéztem a FAQ ot.. kerestem a fórumban,
A BF2-ben így jó a refresh rate, de a 3rd party program hiányában az összes többi program a desktop frekvenciáján, vagy 60Hz-en fut csak.
REGEDIT4
Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól működik.
Nem használok semmi egyéb segédprogit...végigjátszadoztam az összes Freqivel, tetem defaultra, 60 hz re szal minden, és kidob szatlra a game 1.3 patch után
Valaki esetleg egy lebaszáson kivüli segitő válaszra méltatna?
Előre is köszi
Jaffa Kree!
www.silenthunter3.hu
Templar75
2006. máj. 01. 22:16 | privát | válasz erre | #76046
Ezt a részt is nézted?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ATI problémák
Egyes ATI kártyák az 5.5 driverrel nem futtatják a BF2-t. Az 5.6 és a késobbi driverekkel már ok.
ATI driver letöltés
Fekete képernyő
A problémám fekete képernyő volt, a játék ment csak éppen nem láttam semmit, de nem dobott vissza a desktopra (asztalra) csak ha kiléptem (jobb felső sarokra kattintva a homályba :)
AGP FAst Write-ot ajálja az ea fórum szerint egy ea-s csóka, de valaki kinyomozta hogy az agp sebesség visszavétele 8x-ról 4x-re segít, és láss csodát, nállam az utóbbi müködött (AGP visszavételéhez kell a ATI Control Panel vagy ATI Control Center, azon belül is a smartgar beálítási fülnél található).
Forrás: ftp2.sly.hu
A fekete képernyőt okozhatja az is, hogy fut valami képernyőfrissítést befolyásoló program. Ennek kikapcsolása segíthet. Megoldás lehet továbbá a Battlefield 2 Demo/Mods/bf2/Settings könyvtárban a 'VideoDefault.con' file utolsó sorának (renderer.allowAllRefreshRates 1) 0-ra állítása (renderer.allowAllRefreshRates 0).
NVIDIA problémák
REGEDIT4
Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól működik.
Az árnyékok csak nagy fekete négyzetek a földön
Megoldás: 77.30 vagy 77.50 driver. Ezzel a ketto"vel bizonyítottan jók a dinamikus árnyékok. A 77.30-al ráadásul minden más is jól fut, a 77.50-ro"l azért hallani még némi problémát.
Az egyszerűség végett a 77.30 driver hozzá is csomagolták a BF2 demo telepítőjéhez. Ha nem raktad fel a drivert a játék telepítésekor, akkor most így tudod megodlani:
START menü --> Programok --> EA GAMES. Itt válaszd az 'Install NVIDIA Drivers' menűpontot, és elindul a telepítés.
Szükség esetén a driver beszerezhető az NVIDIA honlapon is.
Küldte: borg
SoG Templar - The Sog is mother. The Sog is father. - http://www.sog-clan.hu/
Idézet Verebestől (Napkelte 2006.11.18): ''... amíg még élnek olyanok, akik a Don-kanyarban haltak meg.''
Laci911
2006. márc. 23. 19:16 | privát | válasz erre | #69013
hy
Régebben elindult a Battlefield 2 -ő de mostmár nem indul el... elindítom bejön 1 fekete képernyö utána a febontás 1024... ről átváltozik 864../vagy mennyire:)/ és utána kilép...:( Nvidia kártyám van.... GeForce Fx 5700
ui: DemonTools-ba van be téve a mini immage...
ui2:/ja és pacth val se megy..:(/
ui3: ja és ha ez lehet a megoldás"Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor
Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate." akkro hogy kell deaktivitálni a refreshforce-t?:)
Batlefield 2 Fan volt..:)
odex
2005. dec. 27. 21:01 | privát | galéria | válasz erre | #54101
csáztzok nekem ezlenne a problémám! Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor
Ezt egyszerűbben valaki! :D THX
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek!
MSN:[email protected]
E-mail:[email protected]
© Zinege
2005. okt. 16. 17:58 | privát | válasz erre | #44155
Ezt írja a FAQ, és nekem ez van: "Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor
Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate."
De mit jelent ez??
© Zinege
2005. okt. 12. 09:01 | privát | válasz erre | #43580
Hali. Nekem a 1.03 patch telepítése után az indításkor fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor. A FAQ-ban találtam is rá választ csk nem sokat mond nekem. Valaki fordítsa már le légyszi.
"Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate."
Köszi
alberto 15
2005. okt. 03. 19:38 | privát | galéria | válasz erre | #41354
nincs!!
"Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor:
Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate."
hol tudom deaktiválni a refreshforce-t?
Válasz 'Hysteria' üzenetére (#41353)
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
alberto 15
2005. okt. 03. 19:34 | privát | galéria | válasz erre | #41352
alberto 15
2005. okt. 03. 19:18 | privát | galéria | válasz erre | #41335
© Dankó
2005. jún. 19. 16:20 | privát | galéria | válasz erre | #14932
Sziasztok!
Amikor el szeretném indítani a játékot simán kivág a desktopra.Elolvastam a faq-ot ebben az esetben mi a teendő de nem nagyon értem hogy mit is kell kikapcsolnom.Vki tudna segíteni ebben?
"Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate."
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Borg - VIP 2001. 01. 15. óta regisztrált VIP fórumozó 2001. 01. 15. óta regisztrált VIP fórumozó2001. 01. 15. óta regisztrált VIP fórumozó
2005. jún. 18. 11:00 | privát | galéria | válasz erre | #14355
No akkor egy kis guide az nvidia kártyásoknak:
Probléma: Az árnyékok csak nagy fekete négyzetek a földön...
Megoldás: 77.30 vagy 77.50 driver. Ezzel a kettővel bizonyítottan jók a dinamikus árnyékok. A 77.30-al ráadásul minden más is jól fut, a 77.50-ről azért hallani még némi problémát...
Probléma: Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor..
Megoldás: Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.
Probléma: A BF2-ben így jó a refresh rate, de a 3rd party program hiányában az összes többi program a desktop frekvenciáján, vagy 60Hz-en fut csak.
Megoldás: Másold a következő szöveget notapadba, és mentsd el akármi.reg néven:
REGEDIT4
Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól működik. +info: Ha mégsem, akkor a 800x600-at hagyd 60Hz-en (függetlenül attól, hogy milyen felbontáson akarod futtatni a gamet)
Ez akár mehet a faq-ba is :)
I am the beginning. The end. The one who is many. I am the Borg.
-
Platypus16 #127789 Szevasztok majmok!:)
HBD tubifex!
-
Ne legyen fenn több emuláló szoftver. Pl. Alcohol 120%, meg Daemon.
Csak a Daemon legyen fenn... -
hát én nenm találtam meg de találtam olyat hogy Ne legyen a windowsos felnevedbe ékezetet se speco karaktrer és akkor müködni fog...ez lehetséges????? -
TS Zolly #127786 Asztem belebújós makkos cipő :DD -
TS Zolly #127785 Ne legyél már ennyire láma bazeg! Ha az oldalt lejjebb tekered, lesz egy olyan: Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra. És láss csudát, több oldalon hozza a problémádat.
Zeronak tök igaza van. Ezt a témát ezerszer lerágták itt, senkinek nincs kedve mindig ugyan azt leirni egy olyan leendő játékosnak, ki arra is lusta, hogy használja a keresőt amit már korábban leirtam. És köcsögök vagyunk biza, ösbfes köcsögök, kik ilyen alapvető kérdésekkel jövő játékost eszünk reggelire bazeg! -
Landor #127784
tépőzáras tisza
-
másik monitorral is kilép és a jobb alsó sarokban nincs semmi oan dolog ami befolyásolná -
1. nem sajnálom én a BFért csak kiváncsi voltam...
2. nem vagyok csíter, fel lehet fogni, köszöntem -
Faszom. Képernyőbeállításbuzeráló porogramot jelent ez a cucc amit nem értesz. Nézdd meg, hogy mi van a tálcán (jobb alsó sarokban a sok kis buzi ikon, ami el van rejtve, azt is nézdd meg), és amiről nem tudod, hogy mi az, azon jobb gomb-kilép. Azért amin "tűzfal" vagy "firewall" kifejezést látsz, azt hagyd meg.
De komolyan mondom, te nem is akarsz ezzel a kurva játékkal igazán játszani. Ha ennyi az összes tudományod, hogy idejössz sírni, mikor a seggedbe van dugva az internet, akkor meg is érdemled.
Segítségként pár link:
Link
Link
Ja, és mielőtt lebunkózol, meg felhozod azt a közhelyet, hgogy "azé' van a fórum, hogy saegísünk egymáson":
Igen, bunkó vagyok, és nem, nem azért van. Hanem azért, hogy az ősbéefes kecsegek, meg a kisköcsögök itt basszák el a munkaidőt. De sajnos nem jut időnk az egymás basztatása mellett az 1000éve megbeszélt faszságokkal foglalkozni. Ez van, ha nem tetszik, nem kell jönni. -
az hogy patchelés után már nem indul a játék fekete képernyö és kidob az asztalra..és válaszként kaptam ezt mer akkro gondolom nvidia probléma::
és ez meg nem tudom hogy mit jelent...????és a kép frissités 60 és nem tft monitor -
Ja, csakhogy ne úgy nézzen már ki, hogy nem te vagy a hülye: (:P)
És, akkor most mi van? Első oldalból kell neked a
use (ez új gomb, ilyen nincs BF2ben)
toggle ready (ilyen sincs)
command map (térkép, mint BF2)
limbo menu (spawnképernyó BF2ben)
Másodikról:
semmi, talán a stroyent->health meg ugyanaz visszafele
(+2, de lehet, hogy elég az egyik)
Harmadikról:
attack
alt. attack
reload
meg a számok a fegyvereknek
Ezen kívül meg a mozgás, ugrás, guggolás, hasalás, meg a kiszáll/beszáll. Ezek mind megvannak BF2-ben is.
Most komolyan 4, azaz négy plusz billentyűn verted ki a hisztit?
Nem inkább arról van szó, hogy fingod sincs, hogy mi van odaírva? -
Ez ilyen.
Janekot ugasd le nyugodtan, azt szereti...
Mi is a bajod? -
én válaszonék csak nincs kedvem visszaolvasgatni hogy tudjak neked segíteni 
-
vissza olvasnék ha nem hülyeségekkel lenne tele a topic helyette vannak pl transzvesztiták...tudod igy elég nehéz vissza keresni..de amennyi szer már leszoltatok annyi idö alatt igazán válaszolhatatok volna,mert végülis a fórum a problémokról szól és mások ezen megprobálnak segiteni..és nem kell rögtön leszolni ha nem tudok valamit és rögtön rá vágni hogy ez nem neked valo játék meg add el a géepd szövegekkel.. -
Az a kép amit beraktál a faszirol az retusált az biztos kizárt dolog nemtudom nézz utánna 

-
TS Zolly #127774 Ha rendszeresen olvasod a tyopikot, nem kérdeznél ilyen baromságot. Nem csak én, hanem többen is, itt kommentáltuk, van egy csit, amivel suport fegyverrel álva messziről halál pontosan lehet lőni. Valahol egy képet is linkeltem pár hete egy ilyen faszról. -
HBD Tubi
-
a misel vájd transzvesztita változata 
-
és közben azt magyarázta h mien sok mindent fog ebből venni:D -
mijaza running
wild?
-
-
Nem eszik, csak vigyazott egy aranytallerra. :) -
modemet -
Ész miteszik? -