172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Marha egyszerű kikerülni, ne repülj az uncap base fölé.
-
Bala10 #167738 nandorbé-nek:
A brit Virus Bulletin először vizsgálta Windows 7 platformon az antivírus programok teljesítményét. A független tesztre rekordszámú nevezés érkezett, a programok többsége pedig sikerrel vette az akadályokat.
A Virus Bulletin szakemberei legutóbbi, Windows 7 Pro platformon végzett tesztjükön 43 vírusirtó program teljesítményét hasonlították össze. A résztvevők kiemelkedően magas számának egyik oka, hogy számos gyártó több termékkel képviseltette magát, a másik pedig, hogy ismét megjelent néhány eddig szinte ismeretlen nevező is.
A VB100% díj megszerzéséhez a védelmi programoknak az összes vadon élő vírust fel kell ismerniük anélkül, hogy téves riasztást adnának. A laboratórium szakemberei ezen felül vizsgálják a különböző férgek és trójai kártevők találati arányát, valamint a programoknak azt a képességét is, hogy a nevezés előtti és utáni hetekben gyűjtött károkozók hány százalékát képesek sikerrel felismerni és hatástalanítani. A nevezés után beérkezett minták tesztelése elsősorban a szoftverek proaktivitásának mérése miatt fontos, hiszen ilyenkor a vírusirtóknak - frissített adatbázis híján - már mesterséges intelligenciájukra kell hagyatkozniuk.
A teszteléshez használt kártevők között ezúttal ismét szerepelt a Conficker számos variánsa, valamint az Autorun alkalmazások különféle változatai, melyek szintén hosszú ideje szerepelnek a magyarországi vírustoplistán. Az újabb károkozók közül elsősorban a közösségi hálózatokat és az online játékosokat támadó fenyegetések kerültek be a teszteléshez használt mintába.
Ezúttal a vírusirtók nagy része sikerrel teljesítette a VB100% minősítés megszerzéséhez szükséges feltételeket: a 43 résztvevő közül 35 detektálta az összes vadon élő vírust úgy, hogy közben nem adott téves riasztást. Közülük a rekordtartó ESET NOD32 Antivirus 1998 óta vesz részt rendszeresen a Virus Bulletin független tesztjein. A szoftver az elmúlt 11 évben 59 VB100% díjat szerzett, ami mutatja a NOD32 folyamatosan megbízható teljesítményét.
A teszten sikertelenül szerepeltek a következő szoftverek: AhnLab V3Net I.S., a CA Internet Security Suite Plus és a CA Threat Manager, az eEye Blink Professional, a Filseclab Twister Anti-TrojanVirus, a Kingsoft Anti-Virus 2010 Swinstar és a Norman Security Suite. Az első alkalommal induló Preventon Antivirus, a Sunbelt Vipre, valamint a Qihoo 360 Security sikeresen megszerezte első minősítését.
-
eugabesz #167737 Fushe pass csupán a war miatt van bent,gyakorlás céljára.Ki nem állhatom egyébként,de közös döntés,mint minden más ami a szerónkon a beállításokkal történik.
Amint azt előttem tanult kollégám már írta,fizess egy szervert,futtasd fel,s aztán beszélünk a szabályokról.
Szívesen visszajáró,sőt teljesen kezdő játékosaink is vannak.Hogy nincs tele.Ez van.A szabályok egyenlőre maradnak.
Mapplist??Állandó kísérleti stádiumban van,kerültek már bele pályák,kerültek ki belőle.Természetesen figyelembe fogjuk ezeket a hozzászólásokat is és nincs kizárva,hogy változás is lesz benne.Az oldalunkon mindig az aktuális látható a szerverinfó menűben.Akinek nincs injére,nem jön játszani...nagyon fog hiányozni. -
JagFater #167736 Ne offoljatok má faszom... :-) -
bigface #167735 Még jó, hogy a publikfikázó naaagy hájdzsok, akik ugye a szkilljüket már csak warokon csiszolják (esetleg gatterban) mondják meg hogyan kell pubolni. 
De amúgy a repülő meg leépíti a csapatjátékot, szóval inkább egy Tarabás tankozós-romantikus, mint hogy két bombázós pistike kergetőzzön végig... szerintem... -
Fushe pass 64-esben még 64 emberrel is túl nagy néha.Az átlag magyar 12 emberrel, meg végképp játszhatatlane ahogy 2 ember rohangál a 10 zászló között a földön, míg a maradék 10 a levegőben lövöldözik.Egyedül dragon és Fushee az ahol buksz repülőt, de két nagyon jó conquest mapot kapsz 32esben.Meg kubrán és cleensweepen eggyel kevesebb repülő van...Nagy veszteség...
Az autóadmin meg úgy ahogy van hülyeség.Repülővel kickel ha elkrepülsz a base felett és 10 embernél vadásznod kell a gunnerre, hogy ne kickeljen...Nevettséges.De még mindig az IRAM commanderszabálya viszi a pálmát :) -
konkrét 9 nap van a bétáig...aztán várunk vissza:-) -
első 2-t azért hagytam ki,mert ha meglátják a nevét már lelépnek
Smoke-al nincs semmi baj,az jó repcsikkel,annyi mobil van hogy öröm leszedni őket
Taraba megint értelmetlen
Wake meg jó ha van...
szerintem -
Régi konfigot másoltam be a helyére. Vas nem változott(leszámítva némi +RAM) mióta legutóbb a BF2 látta, csak oprendszer...
Bad Company mikó'leszmá'? Lehet, hogy addig kibírom... :P -
Fushe Pass nincs
Clean Sweep MEC nincs
Smoke Screenből nincs 64 fős, 32-esen van, 16-oson nincs reptér
Taraba szintén, de ott a 16-oson MEC oldalon nincs reptér
Wake-t értelmetlen felsorolni, csak 64 fős map van.
A többi esetben, ahol 32-esen is van reptér, a 32-es és 64-es méret között gyakorlatilag nincs méretbeli különbség, csak 1-2 zászlóval kevesebb van. Tehát nincs semmi értelme 32-est használni. -
Hát,láttad miután kickelt az AUTOADMIN azután road to jailabad ment heli/jet-es pálya után kinek van kedveben tankozni/infrantizni?
Hülyeseg az egész... ugylátszik elvan a gyerek meg játszik...
=HGUK= szerveren olyanok az adminok amint magad viszed a helit kickelnek olyankor mikor éppen nem kell... vagy épp azt lesik mikor viszem magam a helit,ja autoadmin nincs... utoljára excessiv teamkillingert bannolt-ak...
Meg láttad bent játszottam az IRAM szerón a kis csávo apró rankal kéri szedjem fel,mondom jólvan kitudja hátha tud jó TV-zni... erre 1nesen repül a rakéta fullba lövi 400meteren levő helit gépuskával,vissza vittem a helipadra es kitesekeltem... azután meg a seatswitches ADMIN volt állandóan... nemértem mi lényege van hogy rengeteg kezdő nem single-en tanul meg helizni vagy esetleg youtube tutorialokon... hanem ott basza a jó nepet... sokszor meg az is van commander lefekszik es a kor végeig nem csinál semmit se... de mutiny gomb sincs vagy ha van 3-an ha igennel szavaznak,az pró... senki se szarik arra hogy nyerjen vagy feláldozzon...
Mostanság ahogy láttom a szerverek vagy nincs jó beállitva vagy túl szar a hitbox a kisheli-t telibe lövöm rakéta simán átmegy rajta...
-
ha csak a listából az értelmes mapokat nézzük(ofkorz szubjektív,és még így is elég lágyszívű voltam):
Dalian Plant van
Daqing Oilfields van
Dragon Valley nincs
Great Wall 0
Gulf of Oman van
Kubra Dam van
Mashtuur City 0
Operation Road Rage van
Operation Smoke Screen van
Road to Jalalabad 0
Sharqi Peninsula 0
Strike at Karkand 0
Taraba Quarry van
Wake Island van
tehát 1 olyan map van,ahol a 64esen van és a 32esen nincs,mert a többin van a kisebben is,vagy a nagyon sincs... -
A 32 fős mapokon nem nagyon vannak repülők. -
Livius #167726 Pedig ők a prók nem az első servert adminolják azt mondták. 64-es pályákon 10 emberrel nem lesz normális játék, de még 32 playerrel sem pörögne normálisan. És hát ezekre a magyar serverekre átlagban 15 en vannak fenn nem 64-en. Meg hát a maplist is elég szar. -
Nem, hivj meg engem jatszani. :p -
Próbáltad a profilodban a video file-ban átírni a felbontást és a hrz- et ? Mert ha véletlenül a profilodban 100 hrz volt elmentve vagy más olyan amit a monitorod nem tud az csinálhat ilyet . -
Mind3 EA HUN szerveren tilos seat switchelni hogy ez mekkora hulyeseg...
Mit csinaljak olyankor mikor en vezetek jol mutatom a gunner-nak es meg csak annyit tesz hogy gepuskaval ralovoldozik? suicedes missiokat csinaljak 1balfasz miatt? eh... -
Bala10 #167722 #167720
-
Csináltam egy statisztikát a mapok használatáról. Hétfő este 8 órai állapotot tükrözi, ami nagyjából beleesik a hétköznapi csúcsidőbe.
A min. 4 fős jelenlétű mapokat vettem telinek, az ez alattiakat üresnek.
Map neve teli/üres:
Dalian Plant 19/59
Daqing Oilfields 8/16
Dragon Valley 38/49
Fushe Pass 3/14
Great Wall 6/25
Gulf of Oman 12/33
Highway Tampa 4/13
Kubra Dam 8/28
Mashtuur City 6/21
Midnight Sun 9/16
Operation Blue Pearl 15/50
Operation Clean Sweep 5/11
Operation Harvest 16/15
Operation Road Rage 12/21
Operation Smoke Screen 9/13
Road to Jalalabad 13/26
Sharqi Peninsula 8/22
Songhua Stalemate 0/5
Strike at Karkand 96/240
Taraba Quarry 1/3
Wake Island 39/92
Zatar Wetlands 0/8
A következtetések levonását rád bízom.
-
Nem rossz, de ez jobb:
-
JagFater #167719 Egy kis propaganda film, de jó.
-

-
hazudtam én is valamit :) -
anti analizist kikapcsol... -
Kikapcsoljam?! De hát...de hát akkor...(könnybe lábadó szemek, legörbülő száj)...akkor mihihihi fohohohgja mehehehgvédni a számítógépemet!?
Na, szal ha ezt úgy kell, hogy a defender/tools/advanced(asszem)/Use this program pipáját kell eltávolítani, akkor megtörtént.
Tűzfalon újra átengedést nem teljesen értem, nem engedi egyszerre letiltani a home és a public hálózatról amúgyse. Minndkettőre kiengedtem. PunkbstrA-t és B-t is.
De igazából azabaaaj, hogy fekete kép, felbontást vált, az is fekete, felbontást vált, az is fekete, aztán asztal.
Elvileg nincs fenn 3rd party refressbuzeráló... Régi CRT-m van, szal még csak extrém felbontás sem játszik be. -
-
ok. -
Leszedtem torrentről, megnézem majd műkszik-e
-
-
Egy kis off!
Ha valaki hardvert fejlesztene! -
vagyis mar elkuldtem de ha a link nemjo kapsz masikat... -
arra is van megoldas... csak most nemszabad pc elott lennem majd estere megadom a linket a megoldasra... -
Ja, csak az a baj hogy XP-re kellene -
megoldottad amit kertel? -
Még jobban is jártál mint a szutyok nvidijával
-
ah,tudod ilyen nalunk nincs... volt mikor az en hibambol a grafiuks kartya leegett,volt Nvidea-m utana meg 1ATI-t raktak bele... -
Gyuszopapa #167703 Annó én is így jártam hogy az íróm beszart,de voltak olyan rendesek hogy kivették a gépből és visszaragasztották én hazavittem és író nélkül tudtam használni a gépet.Majd mikor hozattak bele másikat visszavittem a gépet és belerakták.Így nem piszkált senki bele a gépbe. -
értem. :)
igaz nekem ilyenkor sem ragasztják le.
gondolom azóta lementetted az acad profilod? ;) -
JagFater #167701 http://www.truecrypt.org/
-
Nem kell levédeni, csinálsz egy felhasználói profilt és lejelszavazod.