172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #128412 infantry FTW!!!!!!!!!! 
(aztán FH2 majd ha kijött :) -
Támogatom. 
Vagy FH2 :-) -
Landor #128410 POE2 
-
Korpsweb #128409 Üdv! naszóval, aztmondta a qwerty, hogy raktak ram-ot a EAHU-s szerverekbe...elvileg faszán kéne működniük. Namost ha akartok játszani magyar ranked szerveren, akkor mondjátok meg mit szeretnétek, és arra állítjuk be. (HEG szerver) -
jó szórakázást 
-
Landor #128407 -
persze a broki, a puni, meg ezek jók... -
Moddolok is magamnak fehér köpenyt, meg gumikesztyűt... -
Landor #128404 broki?
-
én a THC-re járok mostanában ,és ott folyamatosan ez van.
pár napja azthittem bebaszom a monitort a sarokba ,péniszbulán voltunk Jeannal ,17vs17 az ellennél 3szkvad volt mind teli ,nálunk 4-5 és mindegyikben 2ember
az ellen olyanszinten együtt mozgott hogy beszarás 17ember egymás seggében és rohannak feléd ,sansztalan volt bármit is tenni ellenük, jól csinálták ,ritka az ilyen. -
Faszozásból próbáljunk visszakapcsolni, sokan olvassák a topicot, legalább a látszat legyen meg h itt senki se paraszt, velem az élen. Legközelebb automatikusan törlöm a trágár hsz-eket, tudjátok a látszat miatt. Köszönöm. -
Landor #128401 hüm, kabbe a faszom. de azé
-
a prosztata tapintgatás nálad inkább hobby mint életentő beavatkozás
-
:-)
Ezt én is eljátszom rendszeresen. Néha kicsit túlzásba viszem a medicelést. :-) -
haxoror #128398 Szerverfügő, van ahol birka a nép van ahol viszont ésszel játszanak, sőt olyan is van hogy annyian ugranak egy hullára hogy felélesztés után egy másik medic rögtön agyon is bassza szerencsétlent a defibrivel 
btw én se értem miért nem élesztenek többet, volt hogy aranyérmes lettem csak az élesztésekkel miközben nem is volt fregem
-
Ne a munkát keress nekem, hanem pénzt! :)
Egyébként egyszerű vágáshoz elég a VirtualDub, vagy a NanDub.
Ezek ingyenesek. -
hát néha hihetetlen a balfaszkodás míg előveszik a defibrit, mijafrancért nem lehet rácsapni a 6-os gombra...mondjuk bugos, sokszor ha csak azt hallod egymás után hogy clear, clear...nem töltődik fel, ilyenkor úgy tapasztaltam, hogy fel kell állni, és gyorsan oda vissza váltani a defibrire. -
téged támaszatanak???
engem mindig felbasznak azzal hogy megmurdelek és kb 10medic tapos végig rajtam anélkül hogy élesztenének ,teganp is egyedül a saját szkvadomban lévők voltak képesek éleszteni ,a többi lámi meg...
nemtom mikor értik meg ha nem élesztenek ,kevesebben támadnak -
fú, mióta haxoror unlockolta az SF-es fegyókat nekem, állandóan f2000-es assault vagyok, és rá kellett jönnöm hogy tényleg egy qrva nagy csíterfegyver a tűzgyorsaságával és a pontosságával.
-
haxoror #128393 Én is hasznos vagyok mert a halálaim utáni újraélesztgetésemmel rengeteg ponthoz juttatom a mediceinket!
-
jah de egy kurvára idegel, a sarkoban sunyin megbujjó áldozatra váró F2000es lámik... -

valakit mindig kell basztatni. meg egyébként is, legalább ne reklámozná magát.
-
én rengeteget halok ,de ez addig nem érdekel amig nem kemp által...
és a rengeteg halállal együtt is fontos szerepet játszom a csapatban, valakinek russolnia is kell és élesztgetni -
B+ hónapok óta az a téma, hogy gémóver hogy szeret játszani.
Hát a faszomat sem érdekli.
Egyet javasolhatok te gyökér gámóver.
Vegyél példát dronról és húzz má a picsába... -
magyarul: ésszel kell játszani 
tényleg nem akarok személyeskedni, de gameoverr írásaiból egyértelműen az jön le, hogy 2 dolog érdekli:
1. lehetőleg minél kevesebbszer haljon meg
2. minél több freget szerezzen
és mindezt az egoja miatt, ideologizálva azzal, hogy ő ezzel segít a csapatnak + azt hiszi ez jelenti a skillt. -
Akkor mesélek egy kicsit én is.
Lassan két és fél éve tolom ezt a játékot, azt időm 99%-ában a földön rohangálok. Tank, APC, dzsip. Általában Uwuval osztjuk a jónépet, ő tankozik, én takarítok körülötte, vagy a foglalt zászlók járműveit használom amíg szét nem esnek.
Átlag publicon szinte mindig kapok érmet, legtöbbször aranyat. (Sokszor csak a commander nyúlja le előlem) Élesztgetek, gyógyítok, de főleg _foglalom a zászlókat_. És a buzi pilóták hiába freggelik szarrá a pályát, baszhatják, több pontot gyűjtök a földön. Egyébként ez nem cél, a győzelemre hajtok, az érem csak a következménye annak, hogy _csinálom a dolgom_.
Egyébként meg, ha ésszel játszol, akkor nem bombáznak szarrá. Minden zászlónál el lehet bújni. Legfeljebb ki kell szállni a tankból. Szoktam olyat is, hogy odaállok tankkal a zászlóhoz, mintha foglalnám, a csövét az ég felé, vagy egy spawnhely felé fordítom, mintha benne ülnék, de közben az épület másik oldaláról húzom a zászlót. A repülők szinte mindig benyalják ezt a trükköt, lebombázzák a tankot, és mire visszajön, behúztam a zászlót.
Olyat is szoktam csinálni, hogy mikor kifehéredik, elhúzok a foglalási körzetből, megvárok egy adag bombát, és visszamegyek.
Heliket dzsippel, stingerrel lehet nagyon szopatni. Nem feltétlen lövöm le, de ha elkergetem, már az is siker.
De valóban, a gyávaság egyszerűbb megoldás a bénázásra, mint a gyakorlás.
Nem mondom, hogy nincs szükség a pilótákra, de ne ideologizáld már meg, hogy "Ez jó lecke volt nekem. Egy életre megtanultam, hogy repcsis pályán ne foglaljak zászlót. Ezt tudom Neked is tanácsolni.", mert ez tömény faszság. Te lehet, hogy gyíkul tolod a földön, de azért mások érthetnek hozzá.
Hozzátenném az egészhez, hogy Uwu meg azért sír, mert egy körben akár 3-5ször(!) is meghal. De ha jól megy neki, akkor akár körökön keresztül egyszer sem. Csak ehhez már túlságosan hozzászokott, és ha mégis meg tudják ölni, akkor rinyál. :P -
haxoror #128386 punksbusted.com -
Akkor lehet nála még a monitor is meg van forditva? :DDD -
Úristen és én még veled repülök
-
haxoror #128383
-
áááá lolla:D
és reggeltallesz -
Axl Rose #128381 Thx. -
:-) -
:-DD -
punkbusted.com -
Axl Rose #128377 Ehehe, nekem több eszem van annál... 
Sz'al még látni fogtok a szervereken.
Ellenben próbáltam a guglit, nem jutottam sokra.
-
Tán csak nem beugrottál a csőbe??? HURRÁÁÁÁÁÁ!!! 
Amúgy a Google a te barátod!
-
Axl Rose #128375 Melyik az az oldal, ahol meg lehet nézni,
hogy milyen nevek vannak global banon ?
-
tehát amiatt mert lebombázhatnak, te nem foglalsz zászlót, ami a játék lényege, hanem inkább te bombázol mindenkit, ez által ugyanolyan raper fasszá váltál...
-
mekkora...