172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Csak ne basszák el a "Support"-okat ... (A géppuskásosra is gondolok meg a hibajavítósosokra is ...)
Az a legszebb, hogy még mindig nincs netem otthon, szóval valami havert rá kell majd cuppantani hogy szeggye le nekem! :( -
A deep impact falonatlovos tenyleg allat - elkezd valaki rad loni mert meglatott a szomszed hazbol, rogton lehasalsz. De aztan eszreveszed hogy a golyok atszakitjak a falat es lassan kezdesz bekuszni a sarok fele, de a kocsog csak tovabb lo az m249-el es a lovesek egyre kozelebb jonnek a falon keresztul... Szoval van hangulat -
Nekem teccenek a Perkek ... a falonátlövős, a lasztsztend meg ilyenek viccesek tudnak lenni ...
Ha nem lesz köztük őverpóvered semelyik akkor elviselhető lesz ...
Bár asszem WAR-okon úgyis minden alap lesz ... csak jöjjön a demo ... elméletileg hónapután ... -
CoD 4-re visszaterve 2 perk van ami nagyon elronthatja a multit a jelek szerint:
1. martyr - amikor megolnek eldobsz egy granatot magad ala es bumm - szuk folyosokon egyenesen halalos, ingyen frag hegyek
2. double tap - 2x olyan gyorsan lojuk ki a golyokat a tarbol ---> iszonyatos sebzés es gyors halal osztas pl ha egy Uzi vagy Scorpio van a kezedben
De remelhetoleg ahol komolyabban veszik a jatekot (esl, cb) ezek le lesznek tiltva a fenébe, vagy inkabb az osszes perk. Nekem eddig az AK47 nagy csalodás a jatekban, remelem javitanak rajta valamit a teljesben, az amcsi fegyverek egyelore (főleg az m4) mindent daralnak. -
Apu megmondta a frankót :)
Ammen ...
És gyogyreggelt :)
Hoppp ... most jut eszembe ... ha már gémóvert a Zisten nyugosztajja, Janek meg álnéven is csendes, ha unatkozunk, szólni kell lacccó barátunknak, éppen a nemmondmomki játék topikjában ossza az észet :) -
áve -
Gémover privátja:
"Azért azt remélem sejted, hogy azzal, hogy kitörölted az én SigS-nek címzett hozzászólásomat, amiben a 128593. sz. hsz-jére reagáltam, miközben bennhagytad az övet, azzal egyértelmű jelét adtad annak, hogy alkalmatlan vagy moderátornak.. Most beírom még egyszer, és mindannyiszor, ahányszor kitörlöd, vagy amíg az övét ki nem szeded. Milyen indokkal törölted az enyémet, miközben az övét nem??? Én pusztán őt idéztem.
Egyébként is micsoda eljárás ez? Vagy tilts ki a z egész SG-ről (erre viszont nincs jogalapod), vagy hagyd meg azokat a hozzászólásaimat, amik nem sértik a fórumszabályzatot!
Üdv"
-----------------------------------------------------------------------
Az elején úgy gondoltam, nem leszek köcsög, megkérdem a többieket mielőtt kiirtalak innen, aztán hagytam mégis a hsz-eket mivel páran megfejtették a tutit, és nekem is kellemetlen ez a meló, de mivel megint elkezdted azt amiért már egyszer bannoltattalak az sg-ről, ezért kérlek először kapj be egy arccsökkentő tablettát és szokd meg az új állapotot, ugyanis ezzel most végleg elszakadt a cérna.
Egyszerűen nem fogok moderátort keresni h tiltassalak, mivel más topic fórumjaiban nem tudom miket írkálsz. Tudom h elvileg nem tehetem meg amit teszek, de gyakorlatilag mégis meg fogom tenni és mehetsz panaszra ahova akarsz, még az sem fog érdekelni ha emiatt elveszik a jogom, de azt GARANTÁLOM NEKED TE KIS BUZERNYÁK, HOGY AMÍG MEGVAN A JOGOM TÉGED INNEN KIIRTALAK A CSÁBA!!! Zaklatod a hülyeségeiddel az embereket, flémkeltés megy heti rendszerességgel és képtelen vagy minimálisan alkalmazkodni az itteni közösséghez. Nekem puffogsz itt jogokról mikor évek óta házigazda vagyok itt és nem volt túl sok panasz az eddigi munkámra, valamint rengeteg embert mentettem meg a letiltásoktól és büntetőpontoktól, "mivel nem tartják be a fórumszabályzatot". Legtöbben nem is tudnak ezekről, mert az itteniek között már kialakult valami kapocs. De ha alkalmatlan is vagyok erre a munkára, akkor jelentsed valami moderátornak, majd megtárgyalom vele a dolgot, és eldöntik mi legyen.
A kis hszedhez meg annyit fűznék, hogy azért töröltem te idióta majom, mert feltűnt benne egy "fasz". Ha meg nem az a leveled volt, akkor se kérek elnézést. -
nemtom, én tegnap aztis megkaptam, hogy nemvagyok "trú" :)
ha valaki tudja hogy ez mitjelent, értékelném, ha elmagyarázná...mindenesetre addig is kérném harangozó teritól a szegény joe című számot :D -
pájinkásat -
Beléd is. -
TS Zolly #128692 Adjon az isten szebb jövőt! :P -
én megyek aludni.a paplant kérem:P -
:DDD -
kinek a pap, kinek a pappné :) -
a vicc vagy nem vicc az az hogy ez són kaneri a zardoz filmből de te akkoriba még kicsi voltál én meg még meg sem születtem 
transzportkirály by zardoz
-
nagyon komoj,hogy ennek az embernek mindenre van egy képe...
(erre fogaggyunk Magyar helyesírási szótárat linkel
)
-
-
Az a HL2 nagyongáz. :-)
Jó ötlet a dobálós cucc, de amúgy kaka. :-) -
Én meg most ebben a sorrendben: PoE2, űrbüfi, HL2DM, (a Portalt és a TF2-t várom az orindzs pekkben Okt. 19-én) -
Nálam a polcon porosodik a cs ,a Splinter cell double agent-tel próbálkozok a neten
-
tegnap este itt funoltam egy jót,amúgymeg valahol erre...
igen Nyuszi,talált;D -
Öööö...nővérke, állandóan be fogok pisálni. :-) -
Bazze Joe, ettől még ezt a hatalmas beöntést is elfogadnám. :DDD -
fogadjunk csézik. -
-
Aztán merre van mostanság ahol " sok jó arc..." van ?
-
Nővérke bepisáltam... -
:DDDDD Milyen igazad van. (öregotthon :DDDD) -
íratlan,mégis az emberek 90%a ezt csinálja,ezért sem játszom ezzel a játékkal mostanában,keresek mást ahol van sok jó arc...amúgymeg nemtom mit basztatjátok,legalább van élet a topicban,különben mindig csak a 'reggelt meg a jóccakát menne mint valami öregotthonban;D -
TS Zolly #128673 Te magad hozol állandóan erre példákat faszparaszt!
Iratlan szabály, mégha Uwuvnak és neked nem is tetszik, pl omanon nem szabad amerikaiként az iraki főbézen kempelni a megszületőket. -
TS Zolly #128672 Te soha nem leszel battlefield játékos. -
én speciel pont lesz***m, hogy a gémóver hogy játszik. -
Olyan hiba folytán hogy az ügyeletes takrító dolgozik... szóval húzhatsz a baromságaiddal -
Syntech #128667 online account?oda hogy regelek be?
-
haxoror #128664 Na ezt én is támogatom
-
Syntech #128663 fent xfire.regelek -
TS Zolly #128662 az hogy schrank békáphássá :P -
Xfire szedd le Syntech
SigS : kösz jön a patch
A játékot viszont csak holnap hozza a futár :( -
TS Zolly #128660 Tedd. -
a #128652 -ben mit mondott a Feri ?