172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ugy mondod mintha sokat lennél rajta^^
nem tök mind1 hol játszanak? ha leövik őket egy párszor úgyis vagy lemennek a szeróról vagy elkezdenek gaymorozni. -
6G RAM. Azt ne kérdezd meg, hogy mire kell. :P
Igen, lehetne XP64. Azt is próbáltam már, az viszont tényleg egy kalap szar. Ott nem egy játékkal volt bajom, hanem kb minden másodikkal. -
Ezt mondtam is, hogy csak a pofám jár, odajutni valszeg nem fogok már...
várj, ezt versbe lehet szedni!
Ezt mondtam is, hogy csak a pofám jár,
odajutni valszeg nem fogok már...
:P
A lényege a mondandómnak meg az lett volna, hogy két hónapig ne baszkuráld, mert el fognak szokni róla a pléjerek még mielőtt elindulna élesben, ha feszt változik a dolog, a maplist, meg a szabályok. -
kb. annyit hogy megtudja vedeni magat,ha olyan helyzet adodik... mint Fuji emlitette olyankor mikor a csapat tavol van neha szamit... -
felmesz a alaplap gyarto hivatalos oldalara kivalasztod az alaplapot drivereknel nezz szet win7-re... amit ad... grafikus kartyannal szinten win7-est keres... ha ATI-d van akkor eleg ha a legfrissebb catlistot toltod le ami win7-re van... aktivaltad mar a win7-est? nezz szet a windows update-nel szokott kinalni drivereket... a halozatit nerakd fel... a tobbi mehet... -
Szerinted mennyit ér egy commander, amelyik közben harcol is? Én ezt inkább létszámfüggővé tenném, mondjuk adott oldalon 6 főig harcolhat, utána nem. Ennyi embernél még nem mindegy, hányan húznak zászlót, 1 fő is számít. -
mert,szep meg trendi... nekem tegnap nagy ritkan szokott kibaszni a punkbuster de mikor atbaszarintom a kompatibilist XP-re akkor olyan lassan tolt be hogy csak na... alapbol meg gyorsan igaz most van mas problemam, olyan virus van a gepemen amit 46 virusirto nem detektal... -
Alaplapot nem, mert mikor felraktam a Win7-et, meglepve tapasztaltam, hogy mindenhez van driver. Úgyhogy nem raktam fel a CD-ről a több éves, XP-s drivereket.
Videokártya-drivert meg most cseréltem két hete legújabbra. Hm, most nézem, hogy abból lett a hétvége óta új, szombaton még valami 195.62 volt, most meg 196.21... Majd délután megnézem, hátha. Amúgy az a 195-ös driver baszkurált, szétesett a kép bizonyos játékokban, máshol meg megállt 5-7 másodpercre, amit a ~novemberi driver nem csinált.
Lehet, hogy ez a baj alapvetően, csak nem hittem, hogy egy hivatalos, legfrissebb, nembéta, WHQL-es faszom driver szar lehet. De most már kezd biztosnak tűnni. -
adok 1tipet: seat switch allowed,but dont leave m8 behind...
commander fighting allowed but do your job(not only arty & uav),
no stealing from uncap,
wait in line
ennyi kb. eleget tenne a tobbsegnek...
-
Az ember általában azért vált oprendszert, mert a régin nem mennek bizonyos dolgok, nincs hozzá támogatás stb. Azt viszont nem értem, mi az a cucc, ami nem megy XP-n, de megy Win7-en. Miért olyan fontos az a Win7? -
JagFater #167849 Nem lehet, hogy alapból olyan frekin, felbontáson próbál elindulni, ami nem támogatott?
Valahol bele lehet nyúlni a video beállításokba. Vagy az .exe után írd be.
.....BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +wx 800 +wy 600
Esetleg próbáld meg ablakban futtatni, arra mit lép:
....BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 0 +wx 800 +wy 600
Esetleg egy menu átlépés is segíthet:
....BF2.exe" +restart 1 -
eugabesz #167848 én pontosan tudom mi a hiba,csak nem tudtam még orvosolni.Majd talán ma,ha elérek benne.
-
szt. meg nálad más a hiba de nem mondom meg... ez van... -
eugabesz #167846 erre csak annyit..akkor én nem vagyok olyan nagy tudású mint Te.
könnyű a megoldás..akinek nem tetszik nem jön oda.Uff. -
eugabesz #167845 Egyértelmű video hiba,soknak volt már.Mondjuk én inkább nem "okoskodok",mert a pb hibámat a win7 install óta nem tudom megoldani. 
-
drivereket mindent telepitettél?
mert nálam is induláskor elsötétül meg mitha kikapcsolna a monitor de se perc is normalis... -
Win7 óta nem tudom elindítani, indításnál fekete képernyő, aztán visszabasz asztalra. Összes "szokásos" megoldást kipróbáltam rá, meg a tippeket amiket kaptam. Nincs változás. -
Vót...
-
azért az első sornak igazán utánanézhettél volna(igen,volt 7th szerver,nem is rövid ideig...) -
Volt, voltam. Vietnám is, BF2 is. Egyéb kérdés?
Ne csináljunk már úgy, mintha egy nyomorult maplistet meg szerverkonfigot összerakni agysebészet lenne! Na, jó, adminmod már egy lépéssel több, de még az is picsafüst, install, konfig, a többi meg játékból megy úgyis... -
Laggol, mint a szar az 1 tény hogy nem késik annyit a hang de viszont o lefoglalja magának mint 1 torrent es ha nincs nagy sávszélesége az embernek akkor az törtenik hogy a jatek laggol... mint nekem pl. (1Mbit/128kbits):8 az kb. 124kb/s download/16-20kb/s upload mivel nem linux nemfog menni max.-ba 1 idejüleg mindkettő... tipikus windows szaras... habár a win7-nel ahogy észrevettem jobban tud max. sebességet bitositani downloadot... ha kell meg uploadot is szinten mint, 1 XP-nel...
Most, hogy feletek mások a lehetőségek olcsó pinzé fibernet az még nálunk távol van,a beszerelése 3000euró akkor a havi bérlete 400-500euró... -
eugabesz #167838 Az már a jövő...de annak is kell szerintem fél év ,mire egy "normális" közösség kialakul.És igenis kell az a TS3...haladni kell a korral(süssön Wancza sütőporral) 
-
JagFater #167837 Ménem tudsz játszadozni? -
eugabesz #167836 Volt már saját szervered?Voltál már admin??Akkor?
Nekünk idáig nem volt Ranked szerverünk.Ez csak két hónapja fut.Szerintem a country 2. eredmény nem rossz,egy 5 éves játéknál. -
IRAM kaboca #167835 Ötéve játszani egy játékkal és egy szervert adminolni nem ugyan az.
-
kkor is ezt mond ha kijön a BC2
-
te még amugy még élsz?? ez a ts faszság csak bekavart. faszomat kell mindig ujitani...... -
Azé' nem semmi, hogy ennyi pöcsölést szükségesnek tartasz egy ÖT ÉVES játéknál... Mi az a tapasztalat, ami még hiányzik ennyi idő elteltével? Miért nem lehet egyből jót összerakni, miért szopatjátok a népet két hónapig szar beállításokkal, mikor elsőre illő lenne összerakni jól egy ilyen idős játéknál, főleg "tapasztalt admin"ként?
De persze csak a pofám jár feleslegesen... Ugyanis úgy néz ki, BF2-zni nem tudok, szal a szerverre nemigen fogok feljutni... :P Meg egyébként is persze azt csináltok, amit akartok...
A másik fele, hogy mindig lesz, aki rinyál, akármit is csináltok. Nem kell róla vitát nyitni és kész. -
IRAM kaboca #167831 Annyit azér hozzáfűznék,hogy éjfélkor nem azért ürül le a szerver,mert 64-es a mérete ,hanem azért,mert az emberek nagy része elvonul aludni.
De addig a szerver majdnem végig fullon ment. -
eugabesz #167830 Nem az Doom-osoké.Az IRAM az IRAM.Mindig is az volt,mióta elindult a ranked szerónk.
Csak az IP majdnem egyforma,mivel egy helyről fut. -
Most akkor az IRAM az only jeep-es szerver? (volt?)
-
eugabesz #167828 Na akkor tisztázzuk.Én már mésfél éve vagyok admin,ranked és nem ranked szerver,módokat stb. kipróbáltam.Tehát,mondhatni,van némi tapasztalatom.
Egy működő,NAGYJÁBÓL mindenkinek megfelelő pályalistát "összehozni" kb. két hónap.Annyi idő kitapasztalni,mi az ami megfelelő,méretben játszási indexben stb.
Aztán meg kell felelnie az adott csapat "kívánságainak" is.(a Greet Wall nagyon jó példa rá,kb 8-9 IRAM-osnak tetszik)
Aztán ki kell alakítani egy megfelelő szabályrendszert,ami enged némi szabadságot,de mégsem enged meg mindent.Meg kell mondanom ez talán a legnehezebb része.
Aztán jön a felfuttatás,ami ismét a nehéz dolgok közé tartozik.
A szabályokról még annyit,hogy nagyszerű találmány az admin map,nem kell rendszeresen arra is külön figyelni,nem köt le egy admint teljesen,hogy a renitenseket figyelje.Hogy téved néha??Hát Istenem.Mégiscsak egy "gép" az sem mindig tökéletes.
A mi szerverünkön azért mindig is volt játékos,hála egy két három IRAM-os odaadó közreműködésének.Hozták az embereket,hirdették a fórumokon a szervert és hogy milyen jó ott játszani,gyűjtötték az embert,"felültek" a szerverre stb.
Enélkül nem lesz népszerű egy szerver.
Érdekes dolog,de már a másik végletet is hallottam a szabályokról.Van aki kimondottan azért játszik nálunk,mert "nincs tele hülye,mindenféle szabálytalankodó f@sszal a szerver"
Egy két kisebb változtatást a javaslatok alapján már most is fogok eszközölni,miután tegnap egyeztettem a "vének tanácsa"-nak egy két tagjával.Remélem előnyére változik a szerverünk.
U.I A mapváltásos (kisebb,nagyobb) program csakis unranked szerveren működik,mint pl. az MRS Ranked,de pl. nekünk sem adták ide a Németek,hiába voltunk egy ideig benne a rankedjukban. -
Bala10 #167827 
13.rész... most adják le másodszor az egészet. nemrég ért véget. :) -
Karkand már kissé uncsi.
-
12:55
Szomszédok (magyar filmsor., 13. rész, 1987) (12)
Jutka konfliktusba kerül az egyik szülővel. Takácsék egy csőtörés miatt beáznak. Alma fölmond az Idegenforgalmi Irodának. Magenheimék egy fényes parti után összevitatkoznak. -
Nem tudom , szerintem egy szervert gyorsan meg lehet tölteni csak pár ember kell , és egy 16 os map kezdésnek , és egy admin aki vált ha szükséges. Nagyon régen én erre emlékszem : felmentünk 3 man egy 16 os oman-ra , lettünk 20 an map végére , jött a 32 es karkand lettünk 40 en map végére , szóval valahogy így kellene felépíteni nap mint nap ... Nem kritika csak ötlet. -
Nekünk 1* volt tele mindkét szerverünk amikor beszart minden más szeró:-) Néztünk is mint hal a szatyorba:-) -
Valami AutoAdmin féle volt.
Tény, hogy unranked volt. :D A Soldiers Playground néven volt ismert, csak aztán valamiért abbahagyták, pedig sokan jártak fel akkoriban. :( -
amikor nekünk volt szerverünk nekünk is ugatták, hogy nagy a 64-es map. Levettük 32-esre és kurvára semmi sem változott. Nem ez a gond. Kurva sokan játszanak csak szentem nem tudják, hogy van magyar szeró. Meg hát laza szabályok kellenek.:-) -
endrodiz #167820 nem Livius! Ha "építő" jellegű kritikát írsz, azt szívesen fogadjuk. Seggfej csak akkor vagy, amikor alaptalan vádakkal sértegetsz (szerencsére csak egyszer történt meg). Biztos lehetsz benne, hogy az értelmes javaslatokkal foglakozni fog az IRAM.