172102
  • Livius
    Csak gartulálni tudok a magyar rankedekhez. Az EA HUN I.-n azér van dragon mert az egyetlen admin ahoz a szerverhez a Zsivágó, akinek ez a kedvenc map-ja, és azér 64-es mert nem szereti a 32 eset mert nem ismeri a zászlókat, (ezt ő írta chatben egyszer ott) nah ehez a serverhez tudok garulálni. Az EA HUN II.-n most csak wake megy pár hete de a kutya sem szokott arra felmenni. Domesek is jól elbaszták a serverüket a jeep only val ami köztudott hogy csak arra jó hogy meglegyen mindenkörben a 200pont, és hát a 64 esen ez simán megvan hogy ha mindenki száguldozik zászlóról zászlóra jeepel. Az IRAM server jövőképéhez is csak tudok gratulálni jó játékot a klánodnak. Mellesleg a statod alapján igen nagy játéktapasztalatod lehet, ezzel nem tudom hogy lehet valaki normális admin.
  • Fujiryu
    dráma dráma dráma...még mázli, hogy a kickeljük aki jobb nálam szabályod azt mindig betartod. Nem csodálom, hogy a szerver mindig üres, hiszen a statodat elnézve a fél világ lenyomna téged még akkor is ha bal kézzel játszana...Én egyedül azon csodálkozom, hogy van olyan ember aki elfogad téged klánvezetőnek.Ilyen nyomorékok mint te még a cod sceneben is ritkaságszámba mentek :)
  • eugabesz
    Sajnálom Gyusza,hiába erőlködsz,míg le nem telik a ban,nem lesz rá magyarázat.Nyugodj meg,nem minden ok nélkül történt és most már hanyagoljuk is egy ideig, jó??
  • Bogdogege
    Te nagy Bf2-es fan lehetsz , vagy csak szeretsz szopni
  • Herold
    Érdekes, naponta vagy félszáz (ha nem több) játékos vígan elvan az IRAM szerveren olyan szabályzat mellett, ami máshol is megtalálható, egyáltalán nem nevezhető egyedinek. Csak ti néhányan rinyáltok itt mint a fürdőskurva. Akkor hogy is van ez?
  • eugabesz
    Egyetlen egy szabályt szegtem meg.Elolvastam a hsz.-ed.
    Mégegyszer nem teszek ilyet ígérem.
    Nem véletlen,hogy jó pár embernek ezen a fórumon a te hsz.-ed meg sem jelenik,mert le van tiltva.
  • Gyusza91
    A komplett VeNY is azért lett bannolva, mert nem tudtak lelőni minket.
    (na most jöhet, hogy nem azért bannoltunk, hanem mert TK, BC, stb.)
  • Fujiryu
    Aki tud játszani az nem is ragaszkodik ennyire a hülye szabályaihoz :)
  • Fujiryu
    Na ja.Az a szép a mai világban, hogy már pár ezer forintért hatalmat lehet vásárolni és egy álomvilágot teremteni ahol neked jó...
  • Livius
    Ennek most miköze az egészhez? Szerintem ha egy országnak van 3-4 Ranked server, akkor azoktól ellehetne várni hogy a közösségért legyenek nem azért hogy a saját klánja felmenjen oda és belöjjön 200 pontot a saját hülye konfigjukkal még ezt könnyítve is.
  • eugabesz
    Itt a statom b+...céllövölde mi??hüje.
  • Herold
    Úgy látom, itt többnyire azok sírnak a szabályok miatt, akiknek más szervereken is problémájuk akad a szabályok betartásával. Ilyen hozzáállással talán jobb is, hogy távol maradtok, az ilyen player nem fog hiányozni senkinek.
  • Fujiryu
    Olvassad el amit írtam és utána osszad róla az észt, mert úgy érzem elég kultúrált formában leírtam amit gondolok, szóval most jöjjön egy picit kevesebb kultúrával az új véleményem arra ahogyan reagáltatok a hozzászólásomra...

Senki nem írja, hogy engedélyezzed ezeket amiket felsoroltál.Csak azt kéne felfogni, hogy te mint admin nyugodtan kickelheted az embereket akik megszegik a szabályokat, de a ti szerveretekkel az a baj, hogy a szabályaitok egyedül azért vannak, hogy ti tudjatok játszani.Azért van az összes szabályotok, hogy legyen egy indokotok kikickelni azokat akik lelőnek titeket.

Szemmel láthatóan nem értitek, hogy miről beszélt Zero szóval leírom nektek, hogy minden egyes szabályotok miért tesz titeket egy szintre a buzi 13éves adminokkal:

Fighting commander= az a bajotok, hogy az ellenfél kommandere lelő titeket és nem nézi végig tétlenül, hogy behúztok egy zászlót
    seatswitching= az a bajotok, hogy aki seatswitchel az sokáig repül és nektek nem jut jármű, vagy túl sokszor lő le titeket
    ucb attack= az a baj, hogy nem tudtok lelőni senkit kettőnél többször egymás után és ezért kell az esély, hogy felszállhassatok.
    nem lehet az UCB közelébe menni=nem tudtok úgy repülni, hogy az ellenfelet lerázzátok és ezért kell egy pont nektek ahol sérthetetlenek vagytok
    az egész autoadminos faszság= lusta vagy adminolni a saját szervered és neked tulajdonképpen jó, hogy rajtad kívül más nem tud játszani.Ha valaki megszegi a szabályokat a te károdra és nem rugja ki az autoadmin akkor te kirugod ennyit jelent nektek az adminolás

Sok sikert a szerveretekhez én többet ezekkel a szabályokkal a közelébe se megyek, mert a hányinger kerülget az ilyen adminoktól akik egyedül egy adminprogrammal tudnak érvényesülni...te se vagy jobb mint az aki fizet a csalásért.te egy adminjogért fizetsz, hogy utána kirughassad azt akit nem tudsz lelőni és maradjanak azok a szerveren akik nélkül gondtalanul játszhatsz.

Csodálom a világot amiben élsz és azt ahogyan gondolkodsz, hogy az, hogy ilyen szinten nyomorék vagy az kielégít téged...
  • eugabesz
    Az a baj a mai fiatalokkal ebben a nagy mega kommunikációs világban,hogy úgy gondolják,hogy bármit,bármikor büntetlenül,minden következmény nélkül meg lehet tenni és ha valaki nem világosítja fel őket időben,azt gondolják,hogy ez a valós életben is így van.Na ezek az emberek (fiatalok) borzalmas nagyot fognak csalódni,ha megszűnik a rózsaszín világ,amit biztosítottak szülei (nagyszülő,nagybácsi,néni stb),s szembesülniük kell a valósággal.Mert az nem ilyen...nagyon nem.
  • Herold
    Azzal a gépigénnyel nem hiszem, hogy vetélytársa lehetne a BF2-nek.
  • Livius
    Végre aki megmondja frankót, az összes mostani magyar ranked céllövöldének van beállítva az adminoknak.
  • Gyusza91
    Kivéve a VeNY-t nem látjátok szívesen.
  • Livius
    Ilyen hozzáállással akkor hadjuk az egészet. Ez a server is olyan lesz mint a többi EA HU, hogy aki adminolja az sajátmagának beállítja hogy jöjjön neki a 200 pont és kész, és ettől ők boldogok.
  • dronkZero
    Na, akkor MOST vedd magadra mindazt, amit a köcsögbuzi adminokról írtam!

EZ az a gusztustalan hozzáállás, amitől hányok, pontosan az ilyen szervereket kerülöm el. Te nem public szervert akarsz csinálni, hanem céllövöldét a klánodnak.

Sok sikert hozzá!
  • eugabesz
    Rövidebben sem érdekel...
  • Herold
    Fogta volna rövidebbre...
  • eugabesz
    Sajnálom Díz,nem értünk egyet.
  • eugabesz
    Tévedés.Figyelem és a jó 5letek ott is lesznek.Amit Fuji ír alapból nem olvasom.Jogom van hozzá nem??
  • endrodiz
    "Mondjuk én speciel el sem olvastam amit az űberkocka írt de..."

pedig én mondom, hogy most érdemes...
  • mNzJean
    Azért téged se értelek , 2 napja úgy írsz ide mint akit érdekel ,hogy mit szeretnénk a szervereteken , és ha valaki veszi a fáradságot ,hogy leírja , azt meg el sem olvasod ? Na mind1 nem strapálom magam jön a BC2 lessz JCSR pub szerver , aztán Fuji kiélheti az alantas basecamper hajlamait
  • endrodiz
    +1
  • mNzJean
    Milyen az a "minőségi player" ? Aki bunyhoppolva végig brékeli a mapot miközbe 1 percen belül 4x írja be ,hogy lowbirds ?
  • eugabesz
    Figyeljetek már.Ezt ti komolyan gondoljátok??
    Mondjuk én speciel el sem olvastam amit az űberkocka írt de...

Fizessek azért egy szervert,hogy bárki bármikor le TK-zon,bármikor ellophassa a helit az orrom elől akár a saját bázisomon,sőt le is lőjjön,még ha sorban állok érte akkor is,bármikor dobjon magának ssuplit és sorba lőjjön ki mindenkit pl. tankkal,bagy APC-vel akkor és ott lője le a felszálló helit/repülőt amikor akarja,olyan cheat-et használjon ami neki éppen tetszik és ne férjek be amikor játszani akarok.
    El vagytok ti varázsolva.
    Az IRAM szerver az IRAM clan-é,bizonyos szabályok betartásával bárkit szívesen látunk rajta.(kivéve a "renitens",viselkedési kultúra nélküli f@szokat)
  • dronkZero
    Ez nagyon szép buzihatározó, majdnem minden típusú adminköcsögségre kitértél.

+1

Az ilyen faszkodás miatt mondom, hogy a legtisztább az "azt csináltok amit akartok". Úgy lényegesen egyszerűbb fegyelmezni, felügyelni is.

"Azzal tökéletesen egyet értek, hogy aki megöl valakit az ellenfél főbézén szándékosan azt azonnal kickelni kell, kérdés nélkül."

Azért, mert pilóta vagy. Szerintem meg ott dögöljön meg az összes a kifutópálya elején... :P
  • Livius
    Teljesen egyszerübb lenne ha megnéznének egy olyan servert ahol napi 12 órában mindig van player és normális játék, és azt a konfigot használnák amit azok. P.: akár egy battlefield gotland server beállítását kéne használni, vagy valami ilyesmi.
  • dronkZero
    "Mert ez ma már így sikerült,nem kellett magamra venni,nekem szólt,bárhogy magyarázhatod utólag."

Nem, itt most az történt, hogy felvázoltam pár dolgot, amit én személy szerint buziságnak tartok, és szívesen látnám, ha elkerülnétek ezeket a homoerotikus megoldásokat. Aztán emlékeztettelek rá, hogy ez ettől még a te döntésed: attól még, hogy elmondtam ezeket, nyugodtan légy köcsög, úgysem fogunk sokat találkozni a szervereteken. Rád bíztam a választást.
    Te magadra vetted, hát sajnálom... :P

Azt a véleményemet viszont továbbra is fenntartom "no fighting commander" kb olyan, mint a cicanadrág, meg a tüllszoknya: az ilyen szerver messziről mutatja az adminok nemi vonzódását.
  • Livius
    Jah és ha még azt is akarod hogy minőségi playerek járjanak fel a serverre, akkor ilyen seat switcing tiltás mellett biztos nem lesz olyan player.
  • nandorb
    EUGABESZ: de most komolyan marciusban jon a bad company 2-es akkor mar lenyegtelen lesz a beallitasaid most kell meg vannak akik akarnak jatszani... habar mindegy ti tudjatok mi jo nektek...
  • Livius
    És ha nincs annyi ember hogy legyen gunner akkor hogy TV-zen a helis? Egyébként az meg hogy kié, és hányan ülnek benne az nem mindegy? Ezzel már most mondhatni epicfaildnek az egész servert.
  • nandorb
    hehe,mekkora paraszt vagy bammeg hogy mikor vendegsegbe mesz lekell vagni a szek tamlajat, hogy leulhess permetezovel:)
  • JagFater
    Mióta értelmeseket ír, nem olvasom. :-)
  • nandorb
    +1

Aláirom.

mindenki aki igy gondolja ahogy fuji leirta nyomjon +1-et.
  • eugabesz
    Asszem egyben egyet érthetünk.Más dolog most adminolni egy szervert és más a játék "fénykorában".Szerintem.
  • eugabesz
    Na ne mondd...és ezt Te honnan veszed??
  • eugabesz
    Elolvastad??Biztos hogy jól van??Mazoista.(vagy hogy kell írni..)