172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Szerintem a csiteroldalad nem frissitetted az itt a gond
-
Ha belinkelnéd pontosan megköszönném, nekem most 404 :(! -
lazíccsá varnyú nem ér annyit az egész hogy ilyen apróságokon múljon a sokéves barátságotok
-
Már hogyne lenne letölthető a kliens? Nézd már meg
alaposabban azt az oldalt :) -
de komolyan kérdeztem 
amúgy szeretnék bajuszt növeszteni kb olyat mint a magnumnak mennyi idő alatt nől meg olyan hosszúra
-
Ezt ugye nem komolyan kérdezed :DDD?
Egyébként úgy emlékszem lehet zoomolni (tankkal 100%)! -
miért mi a különbség a kliens meg a szerver fájl közt ?
ha az USI-ban lehet zummolni lehet érdemes lenne kipróbálni
-
Próbáld ki, DC-hez hasonló bf2 mod!
Kár, hogy a kliens még nem tölthető le, szervert meg nem akarok indítani :)! -
picsába pont most kezdtem el letölteni valami "german pervers..." -et úgy hogy most nem jó
-
Oszt ez miapöcs? :-) -
Na pár órája kirakták a linkeket az új USI modhoz:
USI
Annyi mod van már alig győzöm követni.
Csak az a gennyes FH2 nem akar kijönni. -
Miért nem mentek egy üres tört szerverre? -
szergely8 #130564 Csáó haverommal szeretnék jáccani Battlefield 2-t Hamchival. Egyszer már sikerült, de elfelejtettem, h hogyan kell:S:D Ha valaki tudna segíteni léccives tegye meg. Köszi:) -
Szép emblémáid vannak :D! -
mivel hogy csak 3 percenként tudok háesszelni kiszámoltam hogy 4 óra alatt a csúcsra juttatom a topikunkat
-
má megin vagy még mindíg neked van nyűgöd ezzel a régi szar játékkal
-
pbweb.exe
nekem az 'A' szart be -
David2006 #130559 1. PB Update pbsetup-al
2. PB Update manuálisan
3. Restart -
willis #130558 tegnapelőtt még ment ma meg már nem! nemértem -
willis #130557 nincs tűzfal, és pár napja még szépen ment -
Livius #130556 tűzfal? -
willis #130555 a frissítés megtörtént mégis ledob -
Livius #130554 Frissíteni kell a PB-t, és a tűzfalban kiengedni ezt az exe-t a netre. -
Meg kell oldani, hogy a PnkBstrB.exe inicializációja sikeres legyen :)
@joe :) Jaja ... volt igazolványunk is, arcképes meg minden, pont mint egy bankkártya ... és a hátán szeszesitalzárjegyen volt feltüntetve mindenkinek a neve :) -
willis #130552 mi a megoldás? mert mindig kidobál! -
polgárpukkasztani mindig jó :) -
szervíz kommunikásciós hiba, a PnkBstrB.exe inicializációja beszart ...
szabadfordításban :) -
willis #130549 RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed
ez mi a sz@r? -
HÉJJJJJJJJJJJJ!!!
Én nem vagyok köcsög!!! És a mi családunkban nincsennek köcsögök (Csak kecsegek :) )
Mellesleg hogy egy kis on is legyen :) Ez a kk vörlddominésön dolog qrvára emlékeztet engem a fősulin egy klubbra (Amit mellesleg többen előszeretettel terrorszervezetnek tituláltak :) ) aminek az volt a neve hogy BTV (Bunkó TAI-s vagyok ... TAI a villamosmérnöki kar régi neve ...
) ...
Nos ennek a klubbnak vagy baráti társaságnak a fő profilja az alibiszakok elleni támadások megszervezése és lebonyolítása volt ... ami sokaknak vicces volt, mégtöbbeknek meg kevésbé :)
A legjobb a beavatás volt ... mielőtt valaki klubbtag lehetett a következő procedúrát kellett elvégeznie:
Bemenni az Üzemgazdász szak közgadaságtan előadására, első sor közepe offkorz (gyenge haccáz másik hallgató mellett ...) majd úgy az előadás közepe felé, kiscsomagból szigorúan fekete/fehér újságpapírba csomagolt uzsit elővenni (Összetevők ... kenyér-vöröshagyma-szalonna) mellé védőital zománcozott fémbegréből házi vegyes ... megebédelni, összepakolni, felállni és kivonulni ...
Érdemes volt pár ilyenre beülni ... és csak az arcokat figyelni :) -
nah már a 6-ak vagyunk:) -
mert ott aztán a tulképzett eladok ,kenik vágják mi mit tud.
-"ŐŐŐ IZÉ SZÓVAL EZ TUD MELEGITENI ÉS AZ IDŐT IS BELEHET ÁLLITANI ,ITT...JAH NEM ITT...NEM EZSEM AZ NA! ITT ,NEM..MINDEGY SZÓVAL BELEHET AZ BIZTOS DE KOMOLYAN ÉS AZTÁN MIT KELL TUDNI RÓLA ,IZÉ HÁT LEHET LEVEST IS MELEGITENI BENNE MEG PÖRKÖLTET KAKAÓT KÁVÉT..... -
-
Úgy néz ki... :-)
Jobban jársz sztem, ha becsattogsz egy mediaba és végigkérdezed az összeset.
-
ne offoljatok köcsögök -
Köfi ... azóta én is találtam egy párat ... asszem körbenézek hétvégén (hétfő-kedd-szerda) a nagyobb boltokban ...
Jííííííííííííháááááááááááááá :)
(Bár azt az óra/perc 9/99-et nem nagyon értem ... 10 és fél órára lehet csak késleltetni vagy vatafak?)
-
Ilyet találtam... -
+ a mobil + a mikrósnet + a mikróstévé + a zadótornyok + a kiskutyafüle + az Exxx + a bifiduszeszenzisz + salomtévéken futó sorozatok + a visszadátumozott kaják + a zegésségtelen életmód + a zaszpartam + a mindenlájt + fogyasztóji társadalom minden mocska ...
Éjjen!
(Megtaláltam a varázsszót ... késleltetett indítás :) :) ) -
Nem lesz egészséges sejtépítés
A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé „eszi” magát.
Elgondolkodtató, hogy gyermekeink, unokáink mikrohullámú sütővel készített, melegített ételeken nőnek fel. Sok helyen az egészségügyi intézményekben, idősek otthonában is mikrózott ételeket tálalnak fel a betegeknek és öregeknek, akiknek amúgy sem erős az immunrendszerük. Régebben alig volt rákos beteg gyermek, ma pedig már a kórházakban sajnos vannak gyermekrák osztályok is. A daganatos betegek száma pedig napról napra növekszik. -
@KLegény és noob: Van mind a 2 :) De ha már lúd legyen kövér alapon, ha eccer mikrót kell vennem akkor már jót veszek ...
Azóta folyamatosan azt keresem, de a programozható keresőszóra a programozható gyerekzárat dobja fel :( ... most jün az időzíthető :( -
pedig már igazán összekurválkodhatnál egy modernebbre