172102
  • Kovács legény
    nemtudhatod
  • TS Zolly
    Menjél már be egy evangélikus, esetleg egy református templomba, utánna hasonlisd össze egy katolikus templommal a látottakat.
  • haxoror
    A vallásnak és az egyháznak masszív társadalom-szabályozó szerepe van, vallás és egyházak nélkül sokkal szarabb lenne a világ.
  • Kovács legény
    Pedig én tökre azthittem hogy isten háza mindig nyitváll a hívei elött
    lehet nemkéne telecseszni arany cuccosokkal a templonyt és nem tudnának elvinni semmit.
    Annyi pozitivuma van a templomnak hogy gyönyörű műalkotásokat köszönhetünk nekik ,vagyis a díszítőfestőknek (mondom mert én is az vagyok:D)
  • TS Zolly
    Ja de.
  • TS Zolly
    Nem a bibliában van ez leirva teee! :DD
  • Kovács legény
    nem mamár csak politizálnak:D
    bár régen is azt csinálták
  • TS Zolly
    Öket még mindig ugyan olyan sötétségben tartják, mint ezelött 2000 évvel. :P
  • TS Zolly
    Nos ez igy van, de nem ezért zárják be estére a templomokat. :)
  • TS Zolly
    De amit régen valaki, valakik leirtak, azt ök még a mai napig is igy tanulják. Pl lásd inkvizicio, keresztes háború, stb, stb már rég nincs, sőt elitélendő a keresztény közösségben. Vagy te azt hiszed, hogy ma is azt tanitják hittan órákon, hogy öljünk meg minden nem keresztény embert ha nem tudjuk rabszolgaságra hajtani öket?
  • TS Zolly
    Azért a tora több minden mást is leir, ezért is volt nagy botrány a tv2-en, mikor ezt nyiltan valaki kimerte mondani élő müsorba. :)
  • JAG1
    Sztem te kevered a zsidó vallást az arabokkal...
    Kurvára nem értek a valláshoz, de nem a zsidó vallás a kiválasztott, meg maga Jézus is zsidó volt?
  • Kovács legény
    amugymeg Ádám és Évának két fiú gyerek született, innentől kezdve kurvanagy vérfertőzésből születtek meg a mai emberek, ennyit arról hogy mennyire áll stabil lábakon a biblia
  • Kovács legény
    azért volt eszük ,a többiekhez képest ,mert az egyházuk nem tartotta őket sötétségben. Persze könnyebb irányitani és kizsákmányolni az embert ha buta.
  • Kovács legény
    az egyházról még annyit hogy elvileg a templom mindenkié és befogadja a rászorulókat. Érdekes módon télen -20fokban is kirugdossák a hajléktalanokat és bezárják estére...

(én nem szeretem a hajléktalanokat ,de nem is hirdetem hogy szeresd felebarátodat és segits a rászorultaknak)
  • JAG1
    Meg mert van annyi esze, hogy pénzt csináljon...
  • JAG1
    Tökmindegy mi van rajta, tipikus viselkedés. Vérre menően utálja egyik vallás a másikat. Szánalmas b+, hogy azért, mert pár ember, aki régen élt leírt valamit, Ő kézpénznek veszi, ráadásul tök másképp is értelmezi, már meg kell ölni, és a kurva annyát... :-)
  • Kovács legény
    a zsidókat sokan szidják hogy pénzéhes üzletemberek, de könyörgöm ,ha megnézzük a multat ,egyedül az ő vallásuk volt az amelyik nem tiltotta a pénzszerzést ,persze hogy több pénzük volt ,őket nem nyomta el a saját egyházuk.ÉS akinek több pénze van azt utálják.
  • TS Zolly
    Ezzel egyetértek. :)
  • TS Zolly
    Nézd meg b3, utánna irkálj b3!
  • Kovács legény
    az egy dolog hogy az öreglány adakozik ,nekik ,de az én adómból miért kell egy fillért is adni bármelyik egyháznak??? Adják korházaknak ,épitsenek belőle játszóteret ,utat stb.
  • TS Zolly
    Na ja. De mint irtam, honnan veszik a bátorságot ezek, hogy egy vallással, és a vallás egy olyan alakjával, ki megszemélyesíti magát a vallást, szorakozzanak? Lásd pl azok a bizonyos mohamed karikatúrák. Nem vagyok én egy elvakúlt vallásos mint azok az arabok, kik még európa nagyobb városait is majdnem lángba borították, de kaptam annyi keresztény nevelést, hogy tiszteljem nem csak az én, hanem mások vallását is. Kivétel persze a zsidók. Ök maguk egy gonosz nép a vallásukkal együtt. Még a bibliában is ördögnek irják le őket, asszem a János evangéliumában. Lehet miattam hindu, zen, budhista,muszlim, keresztény bármely ága, eszembe se jut ilyen dolgot mívelni velük. Csak ezeknek! Mert nekik más vallás csak ugy létezhet, amit kigúnyolhatnak, lenézhetnek, leköpdöshetnek. Nem is tudom hol van az leirva, ( naná, hogy tudom!!! ) akkor lesz béke, ha az út jeruzsálemig keresztény fejekkel lesz kikövezve. De persze ha az ö vallási tankönyvükből idéznek Magyarúl, akkor azt letagadják, mert senki sem ismerheti a saját nyelvüket. Ez nemrég esettt meg a tv2 reggeli müsorában. Pedig több nyelvüket ismerő ember, váltig állitja, márpedig az van oda leirva. Ha meg kötöm(jük) az ebet a karrohoz, egyből ránksütik az antiszemita jelzőt.
    Dzsótatát bármennyire is tisztelem, a linkelése miatt, nagyott esett a szemebe. :(
  • JAG1
    Nem láttam a videót...
    Semmi bajom a vallással, felőlem mindenki abban hisz, amiben akar, de az egyház egy számalom. Most biztos megsértek vele valakit, ami nem szándékos és ismétlem a vallással nincs bajom.

A papság, meg ez a bálványimádás...lol. Embereknek nincs jobb dolguk, csak milliókból felhúzott arany csillivilli épületekbe szobroknak sírni, miközben egy barna ruhás állszent leveszi őket lóvéval? Nem látnak a szemüktől?
    Aztán mise után a pap beül a mericjébe és elhúz...Az öreg mami meg a 40k-s nyugdíjából adakozik nekik...
  • koschwarz
    azt én sem helyeslem, ha egy vallás elsőszámú szent emberéről készítenek ilyen gúnyos ábrázolásokat, de nem tagadom, hogy van létjogosultságuk. miért ne lenne? egyébként szerintem a vallás nem arról szól, hogy imádni kell elvakultan azt az alakot, aki úgymond megszemélyesíti azt a vallást, hanem magának a vallásnak az eszméjét, a tanításait, mint pl. a kereszténység esetében a szeretet. szerintem ezzel jézus is egyetértene. az egyház az, ami miatt sok ember talán tudattalanul is úgy gondolja, hogy egy kereszten függő alakhoz kell imádkozniuk, és ez a lényeg, nem pedig az, amit jézus TANÍTOTT. nem hiszem hogy egy ilyen videjóval ezt az eszmét el lehet törölni.

ma ilyen hangulatom van, b3
  • TS Zolly
    Nyát! Pászkazabáló meccetfaszú mozesről készítettek volna ilyen filmet, a sok buzi egyből fasisztázna! Honnan veszik a bátorságot ezek a kaftános faszok?
  • SigS
    Szerintem nem O enekelt
  • uHs Gerzson
    Reggelt :)

• joebacsi
    pájinkásat :)
  • schrank
    ez nem abban a majkás-dzsánnis műsorban volt salgótarjánban ?
  • Kovács legény
    jjaaaa:) thx
  • Beers
    Ezért nem írtam alá :)!
  • dronkZero
    Hm, kell ez nekünk? Single only BF rész? Minek? Egy délután alatt végigjátszuk(konzolon két hét), és? Jól mutat a polcon? Tényleg, minek?
  • atomboy
    Oda van irva, hogy Free Tibet. :)
  • JAG1
    Hehe, én 3x is. :-)
    Sőt, 4x
  • Beers
    Én alá se írtam :D!
  • HUmanEmber41st
    Aláírtam, csak nem értem, mit akarnak.. :D
  • HTS s3rg1nh00
    meg,le is szedtem gyorsan:) thx:)
  • Beers